3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Joschka
    Jobb ha ilyet még egyszer nem tesznek!
  • Austin Bailey
    aztán két hónap múlva kapjuk az első bughalmot, mondjuk Világjáró cimmel.
  • Joschka
    Most olvastam a simsvip.com oldalon, hogy az EA megerősítette: A sims 4 2014 ősszel fog megjelenni!!!!

Addig tehát bőven lesz idejük dolgozni rajta!!!
  • Austin Bailey
    nekem ezzel csak a problémám, hogy a 3-ban is az volt, hogy az első város még kivolt dolgozva, de amiket elkezdtek store-ban aztán később a kiegészítőkben önteni, azok meg már borzalmasan szarok voltak. A készínítők egyáltalán nem használták ki a városban adott lehetőségeket
  • Master91
    :D:D
  • Joschka
    Ja, nehogy már a játék játszon helyettünk!
  • Ironman2
    Az is jó lenne ha nem változna folyamatosan a város mint a háromban,ha törlök egy házat,akkor ne rakjon le újat helyette,ne tegyen le folyamatosan üres házakat,telkeket,ha csinálok 100 simet,akkor maradjanak meg a gyáriak is,ne tüntesse el őket!
  • Joschka
    Ja, ne szórakozzanak most már velünk á!
  • Joschka
    Én ugyan igyekszem a legjobbakat elképzelni...csak hát ebből az ígérgetésből is mi lesz?! A fene tudja.
  • Ironman2
    Na hiszem ha látom! Már sok volt a szöveg,bizonyíték is jöhetne!
  • Joschka
    "A The Sims 4 továbbá gyönyörű városokat ígér, amik élettől nyüzsögnek."

Hát ha ez tényleg megvalósul és az új simjeink nem egy szál magukban kódorognak megint a kihalt városokban, az nagyon jó lenne...úgyhogy kíváncsian várom ezt a részét is a dolognak, hogy ez mennyire fog egyáltalán megvalósulni a játékban.
  • Joschka
    A The Sims 4 nagyobb szabadságot ad a kezünkben a simjeink életre keltésében, a kis emberkéink pedig életszerűbben jelennek meg a képernyőinken. A karakterkészítő részletesebb lett, melyben nemcsak a kinézetet, a személyiséget és az életcélokat állíthatjuk be, de a mozgási animációt és a többi simhez fűződő kapcsolatot is. Ráadásul emberkéink immár az érzelmek teljes skáláját érzik és kifejezik: mindent lereagálnak érzelmeiken keresztül, legyen az egy találkozás valakivel, egy ruha, amit ráadsz, vagy a tárgyakkal, környezettel való interakció.
    A karakterszerkesztő mellett az épületeink menedzselése is változott az új, szoba alapú építési eszközzel, amivel álmaink otthonát hozhatjuk létre, amit aztán a begyűjthető cuccok összeszedése, különféle események és achievementek teljesítése után elnyert jutalmakkal tovább díszíthetünk. Ezen események során egyébként nemcsak holmikat, hanem ruhákat vagy épp jellemvonásokat is elnyerhetünk simünk számára.

A The Sims 4 továbbá gyönyörű városokat ígér, amik élettől nyüzsögnek, valamint lehetőségünk lesz megosztani a Sims háztartásunkat a közösség többi tagjával és barátainkkal, illetve mi is letölthetünk rajongói alkotásokat, ezzel bővítve a játékunkat.

(pcguru.hu)
  • lucifer9393
    Egy rajzfilmfigurán jobban látszódnak az érzelmek, mint egyes embereken. A fejlesztők is csak körülbelüli érzelmeket tudnak megjeleníteni, megjátszott sztereotipikus gesztusokat és mimikát. Emiatt ne aggódj.
  • Austin Bailey
    nekem sincs vele bajom, bár nem tudom, hogy az érzelmek mennyire lesznek jók egy ennyire rajzos grafikán.
  • lucifer9393
    Jó lesz ez is, csak jöjjön!
  • Austin Bailey
    szerintem ilyenek lesznek az emberek. Engem arra emlékeztet, ahogy a Bolygó Kapitánya című rajzfilm meg volt rajzolva.
  • Joschka
    Nos, majd végül ki fog derülni a végeredmény ez esetben is.
  • lucifer9393
    Azért az az érdekes, hogy a Sims 3-ból megjelent első képek, screenshotok nem sokkal különböztek a végleges verziótól...
  • Joschka
    Messziről távolinak látszik. Közelről meg...olyan, amilyen.
  • lucifer9393
    Ez a banner egész szép emberekből áll. Messziről szépek :D
  • Austin Bailey
    ...az 1.55-ös patchig.
  • Ironman2
    Nem is rossz ötlet szilveszteri megjelenés (amit ugye nem kell komolyan venni)
  • Ironman2
    http://simsvip.com/2013/10/13/official-word-sims-4-release-date/

Nem is biztos hogy tavasszal jön a játék.Valamikor 2014-ben,erősítette meg a Maxis Sims4 PR Managere.Ez az egyetlenegy hivatalos információ amit a megjelenési dátumról tudunk

(elötte egy illető talált egy 2014 december 31-i dátumot az amazonon...hehe)
  • Joschka
    Majd a játékba csak bele gyömöszölik.Hehe
  • Ironman2
    Dagi bácsi nem fért rá! DDD
  • Joschka
    Óóóh, cuki lett az a nagy kép!!!!
  • Joschka
    Kiéheztetés van mostanában, mert nagyon kevéske az infó.
  • Joschka
    Bár én inkább már a 4. részre vagyok rá kattanva!
  • Joschka
    Nem sok minden van... várjuk az uccso kieget (már aki...DD) ma talán Gyurit bevágom a tengerbe úszni...DD
  • Coolfire

Egyébként mizujs sims fronton?
  • Joschka
    Most erre azé nem mondok semmit, mert ez tényleg nem ide való...úgyhogy nem szemetelek!hehe
  • Coolfire
    Törölj,lecci.Ez tényleg nem ide való volt.Drusza ne mondd már,hogy az egyik Beatles nótát nem ismered...bazzeg ennek a basszusát gyakoroltam egy pár évig.
    De ez tényleg nem ide tartozik.
  • Joschka
    Nem mond az egész semmit, mer nem is ismerem.
  • Ironman2
    Ennek mi köze a Sims4-hez? :O
  • Ironman2
    Félreértetted amit írtam,a Sims3 grafikailag magasra tette a lécet,tehát ez azt jelenti hogy az elkövetkezendő sims játékoknak még ennél fejlettebbnek kéne lenniük grafikai szinten.
  • Coolfire
    Mizujs drusza?Unalmamban éppen a night beforet gyaxiom..jo sok uteemmel,ha ez mond valamit.
  • Joschka
    Csak hát még alig láttunk belőle valamit.
  • Joschka
    Már jöhetne a cucc kifelé!
  • Coolfire
    Majd becsokiztok,ha full állapotban látjátok a játékot.
  • Coolfire
    Áve

Zőccseget beszelsz,mert a motor nagyon jól van optimalizálva.Az más tészta,hogy inkompatibilisek a stuffok és a kiegek egymással.

ui.:most már van klavim.:)