3500
-
#1601 Jobb ha ilyet még egyszer nem tesznek! -
Austin Bailey #1600 aztán két hónap múlva kapjuk az első bughalmot, mondjuk Világjáró cimmel. -
#1599 Most olvastam a simsvip.com oldalon, hogy az EA megerősítette: A sims 4 2014 ősszel fog megjelenni!!!!
Addig tehát bőven lesz idejük dolgozni rajta!!! -
Austin Bailey #1598 nekem ezzel csak a problémám, hogy a 3-ban is az volt, hogy az első város még kivolt dolgozva, de amiket elkezdtek store-ban aztán később a kiegészítőkben önteni, azok meg már borzalmasan szarok voltak. A készínítők egyáltalán nem használták ki a városban adott lehetőségeket -
#1597 :D:D -
#1596 Ja, nehogy már a játék játszon helyettünk! -
Ironman2 #1595 Az is jó lenne ha nem változna folyamatosan a város mint a háromban,ha törlök egy házat,akkor ne rakjon le újat helyette,ne tegyen le folyamatosan üres házakat,telkeket,ha csinálok 100 simet,akkor maradjanak meg a gyáriak is,ne tüntesse el őket! -
#1594 Ja, ne szórakozzanak most már velünk á! -
#1593 Én ugyan igyekszem a legjobbakat elképzelni...csak hát ebből az ígérgetésből is mi lesz?! A fene tudja. -
Ironman2 #1592 Na hiszem ha látom! Már sok volt a szöveg,bizonyíték is jöhetne! -
#1591 "A The Sims 4 továbbá gyönyörű városokat ígér, amik élettől nyüzsögnek."
Hát ha ez tényleg megvalósul és az új simjeink nem egy szál magukban kódorognak megint a kihalt városokban, az nagyon jó lenne...úgyhogy kíváncsian várom ezt a részét is a dolognak, hogy ez mennyire fog egyáltalán megvalósulni a játékban. -
#1590 A The Sims 4 nagyobb szabadságot ad a kezünkben a simjeink életre keltésében, a kis emberkéink pedig életszerűbben jelennek meg a képernyőinken. A karakterkészítő részletesebb lett, melyben nemcsak a kinézetet, a személyiséget és az életcélokat állíthatjuk be, de a mozgási animációt és a többi simhez fűződő kapcsolatot is. Ráadásul emberkéink immár az érzelmek teljes skáláját érzik és kifejezik: mindent lereagálnak érzelmeiken keresztül, legyen az egy találkozás valakivel, egy ruha, amit ráadsz, vagy a tárgyakkal, környezettel való interakció.
A karakterszerkesztő mellett az épületeink menedzselése is változott az új, szoba alapú építési eszközzel, amivel álmaink otthonát hozhatjuk létre, amit aztán a begyűjthető cuccok összeszedése, különféle események és achievementek teljesítése után elnyert jutalmakkal tovább díszíthetünk. Ezen események során egyébként nemcsak holmikat, hanem ruhákat vagy épp jellemvonásokat is elnyerhetünk simünk számára.
A The Sims 4 továbbá gyönyörű városokat ígér, amik élettől nyüzsögnek, valamint lehetőségünk lesz megosztani a Sims háztartásunkat a közösség többi tagjával és barátainkkal, illetve mi is letölthetünk rajongói alkotásokat, ezzel bővítve a játékunkat.
(pcguru.hu) -
#1589 Egy rajzfilmfigurán jobban látszódnak az érzelmek, mint egyes embereken. A fejlesztők is csak körülbelüli érzelmeket tudnak megjeleníteni, megjátszott sztereotipikus gesztusokat és mimikát. Emiatt ne aggódj. -
Austin Bailey #1588 nekem sincs vele bajom, bár nem tudom, hogy az érzelmek mennyire lesznek jók egy ennyire rajzos grafikán. -
#1587 Jó lesz ez is, csak jöjjön! -
Austin Bailey #1586 szerintem ilyenek lesznek az emberek. Engem arra emlékeztet, ahogy a Bolygó Kapitánya című rajzfilm meg volt rajzolva. -
#1585 Nos, majd végül ki fog derülni a végeredmény ez esetben is. -
#1584 Azért az az érdekes, hogy a Sims 3-ból megjelent első képek, screenshotok nem sokkal különböztek a végleges verziótól... -
#1583 Messziről távolinak látszik. Közelről meg...olyan, amilyen. -
#1582 Ez a banner egész szép emberekből áll. Messziről szépek :D -
Austin Bailey #1581 ...az 1.55-ös patchig. -
Ironman2 #1580 Nem is rossz ötlet szilveszteri megjelenés (amit ugye nem kell komolyan venni) -
Ironman2 #1579 http://simsvip.com/2013/10/13/official-word-sims-4-release-date/
Nem is biztos hogy tavasszal jön a játék.Valamikor 2014-ben,erősítette meg a Maxis Sims4 PR Managere.Ez az egyetlenegy hivatalos információ amit a megjelenési dátumról tudunk
(elötte egy illető talált egy 2014 december 31-i dátumot az amazonon...hehe) -
#1578 Majd a játékba csak bele gyömöszölik.Hehe -
Ironman2 #1577 Dagi bácsi nem fért rá! DDD -
#1576 Óóóh, cuki lett az a nagy kép!!!! -
#1575 Kiéheztetés van mostanában, mert nagyon kevéske az infó. -
#1574 Bár én inkább már a 4. részre vagyok rá kattanva! -
#1573 Nem sok minden van... várjuk az uccso kieget (már aki...DD) ma talán Gyurit bevágom a tengerbe úszni...DD -
Coolfire #1572
Egyébként mizujs sims fronton? -
#1571 Most erre azé nem mondok semmit, mert ez tényleg nem ide való...úgyhogy nem szemetelek!hehe -
Coolfire #1570 Törölj,lecci.Ez tényleg nem ide való volt.Drusza ne mondd már,hogy az egyik Beatles nótát nem ismered...bazzeg ennek a basszusát gyakoroltam egy pár évig.
De ez tényleg nem ide tartozik. -
#1569 Nem mond az egész semmit, mer nem is ismerem. -
Ironman2 #1568 Ennek mi köze a Sims4-hez? :O -
Ironman2 #1567 Félreértetted amit írtam,a Sims3 grafikailag magasra tette a lécet,tehát ez azt jelenti hogy az elkövetkezendő sims játékoknak még ennél fejlettebbnek kéne lenniük grafikai szinten. -
Coolfire #1566 Mizujs drusza?Unalmamban éppen a night beforet gyaxiom..jo sok uteemmel,ha ez mond valamit. -
#1565 Csak hát még alig láttunk belőle valamit. -
#1564 Már jöhetne a cucc kifelé! -
Coolfire #1563 Majd becsokiztok,ha full állapotban látjátok a játékot. -
Coolfire #1562 Áve
Zőccseget beszelsz,mert a motor nagyon jól van optimalizálva.Az más tészta,hogy inkompatibilisek a stuffok és a kiegek egymással.
ui.:most már van klavim.:)