Sims 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyedül a 3 volt kivétel de ugye az mindig is fekete bárány volt a sims szériában
A sims 1 ben a gyerek katonai iskolába ment ha sokáig rossz volt a jegye
A sims 2 ben vitte el a gyámügy
A sims 3 ban semmi következménye nem volt már a jegyleromlásnak
Amúgy ha a gyerek nem csinálja meg a leckéjét akkor elviszi a gyámügy? Van ilyen?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.09.10. 18:21:26
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Van benne tini woohoo is...bár lehet hogy később kiszedik 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Semmilyen csoportos tevékenység alkalmatosság nincs... ilyesmit hogy lehetett kispórolni?! Van sakk asztal de semmi más. (se darts, se játék konzolok, se billiárdasztal... ) a beszélgetés spammolásán kívül semmi más interakciós lehetőség nincs... Rohadtul semmit nem lehet kezdeni a karakterrel ebben a játékban. Közösségi területek szarra sem jók jelenleg. Sims 3 elismerésre méltó mert azért elég sok mindent belepakoltak alapból is, illetve kiegészítők által is. De ez a Sims 4 egy iszonyatosan lebutított játék... Rablás érte az origin ár... sőt még a 32 eurót sem éri meg, egyéb eladóktól. Nem véletlen, hogy eléggé lehúzzák.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.09.09. 22:43:32
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
http://simsvip.com/2014/09/09/the-sims-4-high-rider-gnome-render/
Másrészt meg alig van tartalom a játékban...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Csak egybe lehet az egész háztartást költöztetni?
pl.:könyv olvasás, programozás, stb.....
nálam első főzésnél lángbaborította a konyhát a sim-em és csak cardio edzést végzett a lángnyelvekben kiabálva 😄
mondom csak eloltja magát vagy valami vagy itt a vége.. nem csak folytatta 😄
aztán rákattint..látom ott a parancs h oltsa el magát...
most komolyan 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
a nem általad irányított simek rendszere eléggé kiforratlan hacsak nem direkt ilyen béna mert az elég gáz lenne
de azért reméljük h jobb lesz majd
Én már nem foglalkozom a vendégekkel, úgy jövök ki az ajtón mint ha ott se lenne 😛
Originen hogy tudom aktiválni a játékot? Nm találok sehol kódot.
1- Csak az aktuálisan játszott család öregszik
2- Minden családod öregszik
3- kikapcsolva
Illetve van külön beállítás hogy a szomszédok öregedjenek-e vagy sem.
Új ágyat meg nem kapnak.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ha melózik,megpróbálom váltogatni a moodletseket.A konyhai alkatrészekből mit lehet összerakni?😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Egyébként számomra is tetszetős az, hogy a Sim-em amikor a munkából hazaér, teljesen ideges és ilyenkor a mérgét, hogy csillapítsa egy hideg zuhanyra el kell küldjem. Azok a bútorok, amelyek szinthez vannak kötve, egyes munkákhoz kapcsolódóan szándékosan kerültek beépítésre, hogy ezzel is motiválva legyen a játékos, és munkában is legyen számára egy cél.
A munkák és a Aspirations-ok miatt nem lesz monoton a játék. 😊
Érdekesek amiket csinálni kell.
Csak az zavar hogy amikor munkába megy nem lehet látni semmit.(jobbaluli pontokat)
A hangulat színek és a Plumbob-om előttem tetszik ahogy, váltogatja..
1-2bútort csak úgy lehet megvenni ha bizonyos dolgokat teljesítettem.
A növények is különböző időintervallumokban kell foglalkozni velük, nem minden reggel meglocsolni, gazolni és betakarítani.
Meg az nagy ötletvolt hogy van kereső az építkezési módban! (így legalább tanulok szavakat 😄 )
A könyveknél kár hogy nem írja hogy már olvastam. (ha mégis, akkor én még nem vettem észre)
Miért csinálja azt a játék, hogy minden betöltéskor a Sim-ek állnak? (pl.: kilépéskor aludt, széken ült és evett)
Remélem a laptopomon is majd menni fog.. elég gyengécske a laptopom..
Jól emlékszem egyébként, hogy volt olyan Sims ami kiírta a laptop akkumulátor szintjét? Talán a krónikák voltak.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
mert az nekem bejött, viszont a 3 már nem. akkor lehet hogy ez megint tetszene?
http://i58.tinypic.com/ilg32a.png
Szerintem visszaveszi a grafikát kicsit
De a te gépeden biztos jól megy, i7, gtx 660m 😄
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Nem csinálnak semmit csak sétálnak le-fel, nem dolgoznak stb csak úgy vannak, öregednek aztán meghalnak és ennyi a szerepük mert utána generál helyettük másikat a rendszer
Az meg h akinél már 1 centi hosszú a zöld "barátság csík" gyakorlatilag minden nap kétszer odajön dörömbölni az ajtón... nonszensz 😊
A legjobb amikor reggel odaállít, bejön elvan pár órát a cuccaimmal aztán mennie kell, oké lelép. Késő délután megint ott dörömböl WTF 😄
Remélem csak ráléptek a tökükre és valami félkész dolgot adtak ki aztán majd ez megváltozik 😊
Csodálkoztam is hogy a"Laptop Mode" nincs kipipálva pedig Lenovo Y500-on tolom
http://i60.tinypic.com/2ci8w8z.jpg