3500
-
#2334 meg kell csinálni a feladatokat is -
erika1788 #2333 Ja és hogy kell várostérképre váltani, mert a sims 3-hoz képest nagyon kínai......
-
erika1788 #2332 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Honnan tudnám letölteni a sims 4-et, ami még működik is.
Előre is köszönöm -
ssx22 #2331 Sose értettem a 3-ba mi értelme a gonosz szundinak meg a gonosz zuhanynak... -
Baaby01 #2330 Sziasztok! Töltöttem le házakat,de fogalmam sincs hogy lehet telepíteni őket. BPI fájlok. Nem tudtok valami megoldást rá? Ruhákat is raktam bele és azokat sem látom a játékban,pedig a mods mappába raktam ahogy kell... :/
És hogy lehet ikreket csinálni? Vagy csak,ha véletlenül úgy jön össze akkor lesznek ikrek? -
#2329 Ooo bakker, csak a szemem nem verte ki. Köszönöm szépen :-) -
Z33noo #2328 Nagyon egyszerű, végre kell hajtani azt a feladatot ami a Performance csíkod alatt található és jelenleg 1/3-on áll
"successfully enthuse about space"
-
#2327 Lenne egy pici kérdésem, ha van egy Young Adult karakterem az nem tud feljebb lépni a ranglétrán? Egy pár hete már játszom vele (a játékon belüli hét) és a Teljesítménye maximálison van, néha Hard Workot tol, de még mindig ugyanannyit keres. A harmadik részben azért hamar megvoltak az előléptetések, ráadásul folyamatosan növelem a Skilljeimet, hogy ki legyen maxolva mind.
Tehát el kell érni a felnőtt kort?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.dropbox.com/s/op2fwigx4uhnqe8/TS4%202014-09-23%2007-35-48-12.png?dl=0
Utoljára szerkesztette: Katun, 2014.09.23. 07:50:12 -
Plata #2326 Nekem olyan is volt hogy az a vágya volt hogy verje meg,vagy vágjon hozzá egy elixírt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.22. 23:01:05 -
#2325 a 3-ban is volt ilyen. volt evil karakterem a 3-ban, a főnökét minden nap a pokolba kívánta -
#2324 és a 3-as ilyen szempontból milyen volt? -
#2323 nálam is. röhejes az egész, simán etettem egy picit, meg dajkáltam, aztán egyből felnövesztettem gyerekké -
Austin Bailey #2322 az a probléma, hogy az angol billentyűzetre van megadva, és minden nyelv billentyűzete más. Magyar billentyűzeten a shift+ú-val működik. -
Pirlipát #2321 Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni ahhoz a chathez, ami növeli, kisebbíti a tárgyakat. Ezt nem tudom értelmezni:
Pressing Shift + ] – Increases the size of objects
vagy legalábbis akárhogy próbálom nem történik semmi. Biztos rosszul csinálom. Most akkor mit kell csinálni?
-
Zeshin #2320 Van benne bármiféle multiplayer/coop lehetőség? -
Austin Bailey #2319 Nekem is ez a tapasztalatom. Ráadásul még a multitasking sem működik, mert én egy olyanba botlottam bele, hogy például ültek az asztalnál, és rákattintottam olyasmikre, hogy kérdezzen valamit, és akkor fogták magukat, felálltak, odaálltak a szoba közepére és ott adta elő a kérdést, és valószínűleg azért van így, mert a kérdéshez vannak bizonyos kézmozdulatok, amiket az asztalnál nem tud elkalimpálni.
Én is azt érzem, hogy iszonyatosan sekélyes az egész. Szűk a hely, nincsenek lakosok, nem él az egész. ezek az öt teleknyi neighborhoodok (vagy nem tudom mik akarnak ezek lenni) tök gusztustalan nagyon erősen kötött és nevetségesen kinéző környezettel vannak körbevéve, amit nem tudsz szerkeszteni, innentől kezdve hiába szerkeszted át a házakat nem tudsz más jelleget adni a környéknek meg az építés mód is tele van olyan megoldásokkal, amik hosszú távon a gátja lesznek a játéknak, stb. Szerintem ennek a játéknak a kiegészői kb olyanok lesznek, mint a 3-hoz a store prémium tartalmak, hogy fog jönni pár cucc, amikkel a sim speciális dolgokat tud csinálni meg jön majd még pár város, ami nyilván ugyanilyen szar lesz, és ennyi. Reméljük nem lesz igazam. -
Nirz #2318 A sims 3 hoz képest azért jobbak a traitek pl evilnél--> ott az evil naptól meg evil showertől ami ugyanaz volt mint a sima tevékenység még mindig rám jön a nevetés.....
Ráadásul ez egy casual game ne várj olyat hogy sims halálát kivánja. (2 ben esetleg volt ha barát aspirációja volt hogy ha ellensége volt a szellemét karta látni azt vehetük annak hogy halálát kivánta de ennnyi) -
#2317 hát, a hétvégi emberkísérleteim sajnos nem győztek meg arról, hogy érdemes-e ezt a játékot megvennem.
pl. ti észleltétek bármilyen vonzatát a traiteknek?
van egy insane-evil-musiclover karakterem, ki van neki pörgetve 10-esre a mischief, és a criminal szakma. ehhez képest azon kívül hogy néha felröhög, az insane trait semmiben nem nyilvánul meg. az evil trait is csak annyiban, hogy azokat a simeket akik a good traittel rendelkeznek, nemszereti, illetve confident lesz ha valaki elszomorodik. a mischief skill hiába 10-es, azon kívül, hogy lehet kizsebelni, semmi más jelentősége nincs. tudja változtatni a sim-ek hangulatát némi pletykálkodással és ennyi. gitár skill 10-es, de hiába kapom elő a gityót bárhol, senkit se érdekel. egyedül night clubba dobott egy fazon némi aprót.
ha nem tartod a kapcsolatot az emberkékkel, akkor ismeretlenségig elfelejtenek egy idő után.
egy másik simem az ügyetlen trait-et kapta, ennek sincs semmi jelentősége, csak néha betol egy-két bénázó animációt.
azt hittem legalább annyira lesz mély a játék, hogy ezek többet fognak számítani. vagy legalább több trait kiadna valami kombót. mondjuk egy insane-evil csinálna valami érdekeset vagy ilyesmi, de semmi. kipörgeti az ember a foglalkozásokat meg felhúzza a skilleket és vége a játéknak. nem sok drámát meg érdekességet véltem eddig felfedezni benne.
ti találtatok már valami különlegeset?
attól félek ha az alapok ilyen statikusak, a későbbi kiegekben sem lesz semmi különös amitől jobb lenne a szimulációja a simeknek... -
Austin Bailey #2316 -
Bal0924 #2315 Na, megszülettek.
Egyből egy Lányos ikreim lettek. :) -
Bal0924 #2314 Csak akkor tud szülni, ha engedélyezve van az öregedés? és a csecsemőből gyerekké? -
ssx22 #2313 Vegyé újat :D
-
Bal0924 #2312 Az.
Mit lehet kezdeni egy olyan WC-vel amibe belehányt a terhes csaj és már szinte 1 napja súrolja és semmi eredmény? -
Austin Bailey #2311 sehogy. külön rádióként működnek, amiket külö-külön kell bekapcsolni, és ha egy csatornára állítod, akkor sem szól benne ugyanaz a szám. Rohadtul béna. -
Bal0924 #2310 Hogyan lehet rávenni a hangszórókat hogy ha bekapcsolom a rádiót akkor mindegyikből az szóljon? -
Austin Bailey #2309 egyébként mikor jönnek már cc-k a játékhoz? Már 50 oldal ruhát legyártottak TSR-en, és még egyetlen bútor sem jött. -
Austin Bailey #2308 oké, köszi, kipróbálom
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.09.21. 05:01:30 -
#2307 nemtom, nekem egyáltalán nem fagy
igaz egy szűz win8.1-es rendszerre tettem fel. 2 program van rajta a sims 3 és a 4 :)) -
#2306 nem. veszel egy állványt, fest egy képet, képre kattintasz eladó a gyűjtőnek, eladó a galériának
a galéria többet fizet
dől a pénz, élsz mint marci hevesen, megveszed a legjobb cuccokat amit adnak -
Austin Bailey #2305 a mai napon harmadszorra lépett ki a játék. Most éppen egy bárt akartam építeni. Kezd ez Sims-szerű lenni...
(Egyébként még mindig megy a mysims, pedig már elmúlt éjfél) -
Austin Bailey #2304 jó de azt is aninventoryból kell eladni nem? -
#2303 legalább megjegyzed, ha 20x megnézed, 1-2 angol szót legalább megtanulsz :) -
#2302 milyen egyetlen bevételforrás? fess képeket, egy festmény 2-4k-t is hoz már magasabb szinten -
Bal0924 #2301 Én nem a kiegészítőkhöz gratulálok, hanem hogy nincs benne magyar.
Így 1óra játék helyett 25perc lett, mert fordítgatnom kell, egyfolytában..
Már vagy 30x néztem meg jó néhány szót, mert egyszerűen képtelen vagyok megjegyezni.. :S
És nem tudom miért, de a "húst" keverem a "találkozni" szóval. :-(
Miért csinálja azt hogy egyes "utasításokat" a másik elő teszi, pedig én azt akarom hogy utána csinálja?!?!
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2014.09.20. 21:29:05 -
#2300 Most komolyan ez így alapból ilyen szegényes? Magyarul meg nem is adták ki?
Megint lehet várni a sok kiegészítőt, hogy kapjunk időjárást, állatokat stb.... gratulálok! -
Plata #2299 Nincs,valszeg nem is lesz,mert minden dlc,patch,kieg után kezdhetnék elölről. -
Austin Bailey #2298 jó, de nekünk meg kilép. -
mate23 #2297 üdv!
van magyarosítás a játékhoz? -
twi452 #2296 nálam egy fél percig megáll aztán eladja és megy tovább aztán utána már nem akadozik így és a többit egyből eladja
türelem :P :) -
Austin Bailey #2295 akkor úgyí látszik megint az egyetlen bevételforrás esett ki egy bug miatt, ami lenne.