3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Ironman2
    Figyelem! Újabb ingyenes update jön a hónapban,ezúttal megkapjuk a várva-várt pinceépítési lehetőséget.Valamikor március vége felé,még a Get to work megjelenése elött jönni fog!

egyébként ez a pince látható az elöbbi videóban is:

http://simsvip.com/2015/03/10/the-sims-4-basements-will-be-free-for-all/
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.11. 13:50:14
  • Ironman2
    új peccs jött tegnap:

Update: 03/10/2015 – PC Version 1.4.114.1010 / Mac Version 1.4.114.1210

Hey Simmers,

March is upon us, Get to Work is pushing against the door, and the color green shall soon reach a pinnacle of popularity, if only for a day. And we have an update ready to release.

It’s a small update that fixes a few crashes for Mac and PC that the community has helped us track down and reproduce. And a little bit of content.

What’s new? It’s St. Patrick’s Day or St. Paddy’s Day, (as I learned this week, it’s not St. Patty’s… who knew?)! Top off your Sim with a bit o’tha green by plopping on a new hat for your male and female Sims, found in Create a Sim. And a new gnome has joined us! Search for the Bare Essentials Gnome to adorn your abode.

Thank you all for the save files, feedback, and help we get in narrowing down issues, and improving on The Sims 4 experience for everyone!

Crash / Performance (General)
    We fixed a ‘failed to load object’ error that was returning the player to the neighborhood map when attempting to load into a lot.
    This error was the result of an invalid fallback being called when we ran into a load error. Essentially, if we were looking for a sofa and we couldn’t find the sofa, we would say “Hey, there is no sofa” and kick the request back. Which would then say “But I need a sofa.” And this would go back and forth until finally someone would just give up, storm off angry, and say “Fine, if there is no sofa, there is no game, and you can forget about dinner, cuddling, and now we are going to go visit my mother, and yes, you ARE coming with me!”
    Players who have Nvidia GTX 960, 970, or 980 video cards should no longer get the “Unrecognized Video Card” error upon launching the game.
    We fixed a crash that could occur on load due to “lot caching,” which was fixed… by removing the cache. Au revoir.
    We fixed an issue that could lead to an infinite load when travelling that was due to certain world objects (trees, rocks, or similar) failing to load. Rather than hanging, we now just advance the load.
    And by advance the load, it is meant that we step over the request, and move on to the next. Like when you are reading your daughter’s Christmas wish list, and you just ignore the “pony” and “little brother” line items.
    Fixed an issue where browsing the gallery could lead to a crash.
    We fixed a few crashes that were affecting some users on both Mac and PC… yea, that’s pretty generic. To be specific, we fixed crash category 0xd12c29, 0x4518fe, 0xb72d33, and 0x34bc94. Maybe that was too specific? I’m not sure I can do better in this case, um… we fixed a Graphics::Texture, Pathplanner:containsFast, FamilyManager, and SetNotificationFunction crash. Totally not helpful. Let’s just go with “Mac and PC are now more stable as a result of these fixes.”

Crash / Performance (Mac)
    Fixed an issue that was preventing the game from launching, and display an “Unable to start, initialization” error if the players save file had lots of custom content installed due to a file handle issue on OSX. This fix should allow you to comfortably have approximately ~1000 pieces of custom content as opposed to 20 which was the case previously.
    Fixed a crash that was the result of using a mouse with more than 5 buttons. It is once again safe to use these mice! It should be noted however, that no mice were harmed in the testing of our fix, all mice were handled with the utmost care, treated with respect, and held for only the shortest amount of time, before we released them once again to live amongst their own kind. Not that we are against mice and human cohabitation, only that without understanding the desire of the mouse, it can only be considered inhumane to force the mice to remain in our environment.
    We fixed a texture loading issue that was causing some systems to have Sims appear without texture upon loading into Create-a-Sim.

Interface (Mac)
    It is now possible to change the refresh rate in the Game Options, Graphics tab.
    If you launched the game in fullscreen and then exit fullscreen, the yellow minimize button was disappearing upon exiting fullscreen. As a side note, if you are aware of the official name for the “yellow minimize button,” that would be great, because our bug report referred to it as “the yellow minimize button in the top left of the window” and I have to wonder if it has a simpler name, like the minimize button or maybe they just call it Bob. Click on Bob to minimize. Did you click Bob? Have you seen Bob? He minimizes things for you. Takes away your cares, shrinks them away… Bob.
    If you launched the game in fullscreen and then exit fullscreen, the green fullscreen button was disappearing upon exiting fullscreen. As a side note, if you are aware of the official name for the “green fullscreen button,” that would be great, because… didn’t I already write this note? So, yea… Bob Junior. Okay, this is just weird. Why do I have 2 bug reports about 2 buttons that are right next to each other in screen space? They’re fixed now, Bob and Bob Jr.
    You should no longer be able to edge scroll while the options menu is open.

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.11. 13:46:22
  • Ironman2
    Sims4 Vár az üzlet!

(de jó is lenne! helyette megkapjuk a Get to work kiegben az üzletesdi bundle változatát,megjött az üzletesdi videó)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.11. 13:44:56
  • Ironman2
    Nemhiszem hogy pótolni fogja a Cities Skyline a Sim Cityt
  • twi452
    de legalább mindjárt (2 nap) lesz helyette jobb ;)
  • Ironman2
    Na vajon miért? Mert nem adott rá lóvét a kiadó,inkább más projektekbe rakták a pénzt,csupán ennyi.Ötlet az lett volna,csak itt nem a hozzáértők döntenek sajnos.
  • Tauri
    De miért kellett elbaszni egy igen jó lehetőségekkel bíró Simcityt?? Ha van nagyobb pálya szerintem az egyik legjobb simcity lehetett volna. Nagyon nagy kár érte
  • Ironman2
    Semmi köze hozzá! Nem ott fejlesztik a Sims4-et! Emerville-ben már gyakorlatilag nem volt érdemi munka.A Sims4-et továbbra is gőzerővel fejlesztik 3 stúdióban .Az a régi főhadiszállás volt a Maxisnak ahol készültek a Sims2-es,Spore és Sim city játékok.Sim Cityt sajnálom,még lett volna benne lehetőség,hülye drm miatt elb.szták anno,meg a kisebb területekkel
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.05. 11:15:48
  • Plata
    Most olvastam hogy bezár a Maxis legnagyobb stúdiója.
    Katt
    Úgy látszik még sem fogy annyira a játék.
    Mondjuk ahogy átbaszták a népet a Sims 4 meg Sim Cityvel,nem is csodálom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.05. 07:29:20
  • Ironman2
    Beleadtak mindent ebbe a kiegbe úgylátszik,itt a laboratórium.

• Ironman2
    Megjött a scientic trailer is,élvezzétek! Áprilisban jön a Get to work kiegészítő,a nyomozó,orvos,és tudós játszható szakmákkal! Na meg a saját üzleti lehetőséggel! (azt gondolom majd jövő héten mutatják be)

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.03. 19:10:40
  • Ironman2
    Ja,jövő héten jön majd a tudós szakma trailere is az első kiegészítőlemez tartalmából! Nagyon tartalmas lesz az első kieg!
  • Ironman2
    Jó volt meglesni a jövőbeli rokonaimat,igaz nyomokban nem hasonlítottak a simemre,de sebaj a képzelet felülmúlta a játékot,majd talán a Sims4-ben hasonlítanak rám,itt azért sok hasonlóság van a leszármazottak,és felmenőik közt
  • Pirlipát
    Tényleg! Azt el is felejtettem, de igazad van ott is voltak, csak az a kieg valahogy nem fogott meg annyira, és aztán nem is nagyon játszottam vele. De az utazóssal az új részek ellenére is.
  • Ironman2
    Igazad van,a Világ körüliben szerettem megoldani a feladatokat,és küldetéseket,volt belólűk nagyon sok! Aztán csak az az egy kieg. volt olyan.Meg talán az Előre a jövőbe,mert abban is voltak feladatok.
  • Pirlipát
    Na, ez tényleg jónak tűnik! A 3-ban is nagyon tetszett az első kiegészítő, hogy végre küldetések is vannak, és persze a hangulata. Úgy látszik itt is azzal indítanak. Igaz a háromba ez az irány el is tűnt ahogy jött.
  • Ironman2
    Megjött a nyomozó szakma trailere is!

• Ironman2
    2 új kép a nyomozó hivatásról a Get tot work kiegészítőben:

• Ironman2
    Ha már a telkekre nem lehet bemenni közvetlen,akkor csinálhatnának hatalmas városrészeket ahol el lehet bóklászni,nem rossz a koncepció,csak eléggé kidolgozatlan még
  • Plata
    Talán,de a jelenlegi városokban is nagy üres és bejárhatatlan területek vannak.Oda is betehetik,a háromba is az alap városban is az elején sok üres rész volt,amibe betelepültek az új épületek az új kiegek után.
    De valóban lehet hogy a munkahely is külön városrész lesz.
  • Pirlipát
    Vagy úgy oldják meg, mind a vakációval, hogy betölt egy új város, (downtown) ahol a munkahelyek lesznek. Én erre szavazok.
  • Ironman2
    A végén ha mindent le akarsz tenni a városodba,akkor bezony nagy térkép kell sok-sok telekkel
  • Ironman2
    Azért óriási változás hogy a Sims3-hoz képest itt nincsenek nyúljáratok,idővel majd minden munkahelyet megcsinálnak gondolom.De legalább a fő foglakozások nem nyúljáratban lesznek megoldva,hanem átélhetjük a valós munkahelyzetet.Én a stadionra,meg a szinházra leszek majd kiváncsi,de azok még odébb vannak,Színház gondolom majd egy éjszakás kieggel jön
  • ssx22
    Ez ugyanakkora f*sság mint a 3-hoz az Álomállások
  • Ironman2
    The Sims 4 Get to Work: Official Doctor Gameplay Trailer

• Ironman2
    Öröm,és bódottá! Végre egy játék ami nem csúszik.Az ára viszont változatlan,mélyen bele kell nyúlni a zsebbe érte,10000 ft továbbra is! Ehhez még kell az alapjáték is,ami 12000 ft!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.02.17. 13:43:46
  • Ironman2
    Updatelték a Get to work trailerét,a végén az új megjelenési dátummal.Ezek szerint korábban megkapjuk a kiegészítőt,pontosan március 31.-én

https://www.facebook.com/video.php?v=847477821957956
  • Pirlipát
    Én is ezzel küzdöttem, de a módszered nekem is segített. Köszi!
  • Plata
    Nekem nincs semmi egyedi tartalom a játékhoz,csak dlc.
  • Coolfire
    Nekem tegnap jött elő,egy galériából letöltött házikóban.Kiszedtem a saves és a mods könyvtáron kívül mindent,és jó lett.:)
    Próbáld ki,ha még nem tetted meg.
  • Plata
    Nem tudom,otthon nem tudok főzni velük,de a hétvégi házban igen.
  • Ironman2
    Javított magyarítás az Outdoor retreathoz! 2 helyre kell bemásolni! A főjátk mappájában van egy DELTA nevezetű mappa,és abban is a GP01-be! A másikat meg a sima GP01 mappába!

INNEN Letölthető
  • Coolfire
    A mienket le is szarják.Még lokalizálni sem voltak képesek..
  • Coolfire
    Nekem még nem jött eddig elő.Nem lehet,hogy az egyik mentésed megsérült?
  • Ironman2
    Büntetnek minket! De ők járnak pórul! Nem kell nekik a bevétel úgylátszik!
  • Plata
    Legutóbbi frissítés óta nekem olyan gondom van hogy kis idő utána konyha be bugol.Nem lehet benne főzni,kiadod simnek a főzés parancsot levonja a pénzt de nem történik semmi,vagy kiköltöztetem őket másik házba vagy törlöm a házat és újra le rakom,de akkor is újra előjön a dolog.Ha éhesek is inkább hűtőből esznek valami gyors kaját,vagy grilleznek mert az megy.
  • Coolfire
    Kicsit olcsóbb,mint az origines jurós ár.Nem értem az EA-t..
  • Ironman2
    Már előrendelhető a Get to work kiegészítő a CD Galaxisban:

Sims 4 Get to work!

Fontos tudni: Angol nyelvű játék, magyar feliratot nem tartalmaz. Az ár becsült ár, a megjelenésig változhat. Használatához a Sims 4 alapjáték szükséges.

A játékból magyar verzió nem elérhető, a játék csak angolul érhető el!

Urald a munkahelyeket! Irányítsd simjeidet a munkában, és döntsd el, hogy napjaikat életek mentésével töltik bátor orvosként, bűnügyeket oldanak meg félelmet nem ismerő nyomozóként, kísérleteznek őrült tudósként, vagy belevágnak egy kereskedelmi cégbe, és megpróbálnak similliomosok lenni.

A The Sims 4 Get to Work-ben te uralod a munkahelyeket! Irányítsd simjeidet munkában, és döntsd el, hogy előléptetésért hajtanak, vagy a munkahely fekete bárányai lesznek. Ments életeket orvosként, tedd pokollá szomszédaid életét gonosz találmányaiddal feltalálóként, vagy vizsgáld meg a bűntettek helyszínét, és oldd meg a legnagyobb ügyeket nyomozóként. De ha inkább lennél a saját főnököd, hozd létre, tedd egyedivé és igazgasd saját kereskedelmi cégedet, hogy végül similliomossá válj! Te döntöd el, hogyan dolgoznak simjeid.

FONTOSABB JELLEMZŐK
    * Légy orvos: Te irányítod a kórházat! Éld át egy ügyeletes orvos izgalmas életét, és ments életeket! Csak arra figyelj, hogy sose lankadjon a figyelmed, miközben betegeket kezelsz, gyerekeket hozol világra, és műtétet hajtasz végre.
    * Légy nyomozó: Te irányítod a rendőrséget! Fogd a jelvényedet, és oldj meg bonyolult rejtélyeket nyomozóként. Derítsd ki a titkokat, ahogy megvizsgálod a bűntettek helyszínét, kikérdezed simeket, letartóztatod a bűnözőket, és végigjárod a ranglétrát újonctól a rendőrkapitányig.
    * Légy tudós: Te irányítod a kutatólabort! Használd analitikus gondolkodásodat, hogy tudósként őrült találmányokat hozz létre. Gyűjts egyedi példányokat, hogy olyan ördögi eszközöket készíts, mint a simsugár, és döntsd el, hogy jóra használod-e találmányaidat, vagy arra, hogy simtársaidat kínozd velük.
    * Hozz létre egyedi kereskedelmi vállalatot: Te irányítod az üzletet! Hozz létre bármilyen típusú kereskedelmi céget, például pékséget, ruházati üzletet, művészeti galériát, könyvesboltot és sok mást. Tedd egyedivé vállalkozásod minden apró részletét az Építkezés módban, és nézd, ahogy a pénz hozzád folyik! Válaszd ki, mit adsz el, kezeld belátásod szerint alkalmazottaidat, és válaszd meg vásárlóidat, hogy eladhasd termékeidet.
    * Új karrierlehetőségek: Töltsd napjaidat életek mentésével a kórházban, a bűnösök lecsukásával a rendőrségen, kutass idegen élet után a kutatólaborban, vagy beszélgess vásárlókkal az általad létrehozott üzletek egyikében!
    * Tanulj új dolgokat: Tanulj új jártasságokat, hogy segíts simjeidnek még egyedibb tárgyakat létrehozni a The Sims 4-ben. Készíts tökéletes fényképet, vagy süss és díszíts fel egy ínycsiklandó süteményt a Fotózás illetve a Sütés jártasságokkal. Mutasd meg a végeredményt otthon, vagy add el némi extra simoleonért.
    * Fedezz fel idegeneket: Az idegenek megérkeztek! Derítsd ki, melyik sim jött egy másik világból, és fedezd fel a rejtélyes Idegen dimenziót!

A JÁTÉKHOZ A THE SIMS 4 ALAPJÁTÉK (KÜLÖN ÉRTÉKESÍTVE) ÉS MINDEN FRISSÍTÉSE SZÜKSÉGES.
  • Ironman2
    Én már a töltögetéseket is elnézem,ha sok jó tartalom lesz.Sims2-ben is volt sok töltögetés,egy idő után már észre sem vette az ember,elvitte a játékélmény.Itt még azért szerencse hogy gyorsan betölt,idáig.
  • Ironman2
    Gyakorlatilag aki megvette az elején az egy early accest kapott,nem szándékosan hagytak ki dolgokat mint a Sims3-nál,hanem itt egyszerűen készen se volt a játék,most fejlesztik még az alapot,csak ezt ugye az EA nem fogja sosem beismerni
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.02.05. 14:59:02