3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Bal0924
    Én a hűtőbe pakoltam a cuccokat és kinyitottam amiből több volt és 1-2t el akartam adni, erre lefagyott. Összeomlott.
    Azóta nem csinálom.
  • SweeneyTodd
    Imádlak ! A hasamat fogva nevettem végig minden egyes sort , de a többi se kutya
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.20. 12:03:54
  • Austin Bailey
    A másik simeme meg szarás közben evett
  • Austin Bailey
    Örömteli bejelntés:

Megtörtént az első Sims 4 lefagy-kilép eseményem. A lényeg, hogy bizonyos sebesség fölött ne kattintgassunk, és ne adjuk meg háromnál több feladatot egymás után. A konkrét kiváltóok az volt, hogy megnyitottam az inventoryját miközben locsolt, és megpróbáltam eladni 94 növényt.
    Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.09.20. 02:54:48
  • Ironman2
    mysims.hu az oldal neve!

innen letölthető az egész website,a gyik,tipp-tár,és barkácstippekkel együtt,az oldal megszűnése után is:

https://docs.google.com/file/d/0B4RDx0QL_17pcS1UZDNaZFBjUzA

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.09.20. 02:39:18
  • Austin Bailey
    Mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy ma éjfélkor megszűnik a MySims, ezért aki még le akar valamit menteni, annak még ma van rá lehetősége, aztán szopás van, szóval mindenki nézze végig, hogy mije van meg, és mi kéne még neki. Én úgy látom, hogy ami az oldalon be van linkelve mint rar, azon minden rajta van, ami még az oldalból maradt. Azt sajnos nem mondták, hogy egy csomó dolgot már májusban törölni fognak, így egy csomó dolog elveszett, de ami még megvan az ma még letölthető.
  • Bal0924
    És úgy nem mint a 3ban? Hogy annyiszor termelt hogy már többet képtelen.

Miért van az hogy mindig mikor beindítom a Sims-et, a Sim-jeim teljesen másol vannak, és mást csinálnak?
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2014.09.19. 22:30:46
  • Mike
    voltak a 3-ban de hatalmasra hízott tőle a mentés
    a 2-ben is voltak emélékek, de csak piktogrammok
    a kettőben volt hogy fényképes blogot lehetett csinálni, egyik családomnál, minden nap készítettem egy fotót az egyik kiskölök simmel, és minden nap írt valamit hogy aznap vele mi történt, ezt az egész életében csináltam, később érdekes volt visszaolvasni
  • Mike
    te beteg vagy

3-ban nekem simán belefulladt az újságkihordó a medencémbe
    meg az alkimistánál is vmi miatt sokan meghalltak, az egyik az én mérgezett almámtól, amitől elvileg nem lehet
    meg jópofa volt, amikor a saját löttyét itta meg, a porgram meg írta, hogy van amikor rosszul sül el egy szivatás
    mert a hülye simek mindent megisznak, megesznek ész nélkül :)
  • Mike
    ja, a simem felnőve elköltözött otthonról a szomnszédba, aztán átjártam vele, az összes kerti cuccot tudta használni
    szerintem ez még változhat, a népek ahogy nézem fosoznak a grafika miatt és ezen háborognak
  • hoffmann14
    De! Ha nem gazolod, locsolod (Weed,Water) akkor egy idő után elpusztulnak.
  • Bal0924
    Amiket elültettem növények, azok soha nem fognak "elhasználódni", elhalni, elfonnyadni?
  • botyika
    hát, mindenesetre mesterséges intelligencia nem igazán van jelen. csak hangulatkártyák amik cselekvéseket befolyásolnak. alapvető életbenmaradási ösztönök teljes hiányát vélem felfedezni. eddig nekem elég uncsi így, nem látok benne különösebb mélységeket. statikusnak tűnik az egész. azért ennél kicsit többet vártam 2014-ben. emberszimulátor kifejezés enyhén erős rá. én még egyelőre nem éreztem rá a játék ízére. de ma beköltöztetem a gonosz-gyerekgyűlölő-elmerottyant mostohát, hogy felborítsa a családi idillt, hátha...
  • Plata
    Háromban nincs igazi emlék,csak valami szar pótlék.Kettőben valódi emlékek voltak,és ott időnként vissza is emlékeztek régi dolgokra,meghalt rokona stb.
  • Warden
    Ki gondolta volna, hogy a full szociopaták is szívesen játszanak.
  • Nirz
    Az 1 ben nem volt öregedés.
    Igaz a 2 ben tényleg az étterem vezetése nyereségesen a legnagyobb kihivás az nem is sikerült,viszont ha nem éttermet választottál hanem a régimódi munkákat akkor sokkal könnyíebb volt a meggazdagodás mint az 1 ben.

Igen jól írod hogy 2,3 kreativitáson múlt
    Nekem az 1 tamagocsi jellege hiányzott,ott a szükségletek fenntartásán volt a hangsúly később ez átment a 2 3 ban szituációk kialakítására mert már a szükségletek háttérbe szorultak.

De látom nem én vagyok egyetlen az 1 kedvenc érzéssel xD
  • Nirz
    Khm a 3 ban alapból nem voltak emlékek.....
  • Austin Bailey
    a 3-ban is
  • Plata
    De,a kettőben mindenről volt emlékük.
  • Austin Bailey
    itt nincs. Úgy gondolták, hogy a sims 3 attól volt bugos, hogy sokminden volt benne. Ezért kivetek belőle mindent. Persze attól még ugyanúgy bugos.
  • botyika
    hát, az első gyereket is befalaztam, miután éhenhalt, kaptak 4 óra negatív bónuszt, aztán éltek tovább boldogan mintha mi sem történt volna. nem túl életszerű...

de amúgy az egyik régi sims részben nem voltak a simeknek emlékeik? mintha úgy rémlene, itt nem találtam.
    Utoljára szerkesztette: botyika, 2014.09.18. 23:17:08
  • Austin Bailey
    nem biztos, hogy te olyan módon simsezel, ahogy az itt lévők szoktak.
  • botyika
    na, lett gyerekem, boldog a család. aki átjön szomszéd azt befalazzuk. már hármat sikerült így megdögleszteni.
  • Bal0924
    Amiket elültettem növények, azok soha nem fognak "elhasználódni"?
  • Plata
    Gondolom azért megy át a szomszédhoz mert lehet hogy a Simjének a rokona.Sims 3-ban tele lehet a város a rokonaiddal.Akik buliba meg egyéb dolgokra is áthívhatnak.
  • hoffmann14
    Nem megyek át szomszédhoz de a sims 3 ban azért jó volt hogyha gondoltam átmegyek töltőképernyő nélkül!
  • Coolfire
    Nálam is még mindig az első rész a király!:)
  • Mike
    minek mész át a szomszédhoz? semmi értelme
    én max közösségi telekre megyek oda meg elhívok mindenkit, vagy az utcán mászkálok, amig nem mész be egy telekre, nincs vele probléma
  • hoffmann14
    The Sims 1: Erről nem igazán tudok értékelést mondani mert én elég későn kezdtem vele játszani talán a Vacation kiegészítő megjelenésétől. Szerintem 8/10

The sims 2: Na ez volt az ami nekem örök kedvenc marad. Rengeteg jó kiegészítő érkezett hozzá. A kedvenceim az Seasons,Pets,Bon Voyage,Apartment life. És úgy majdnem az összes :D. Bár a töltőképernyők elég idegesítőek voltak. 10/10

The sims 3: Szerintem a második legjobb sims játék. Talán a legnagyobb pluszt a nyitott világ hozta, az hogy mindenre képes voltál töltőképernyő nélkül úgy alakíthattad a várost ahogy neked tetszik. Tetszett hogy végre a szomszédhoz is át tudok menni töltőképernyő nélkül. A kiegészítők egy kivételével mind jók. A Worl Adwentures az ami nekem nem jött be. Én olyan nyaralós kiegészítőt vártam helyette egy totál értelmetlen dolgot kaptunk, persze a három város elég jól néz ki. De a lagolás miatt 9/10

The sims 4: Hát eddig elég gyenge :/ A sim létrehozás az szerintem jó azzal nincs probléma és nekem az építkezéssel sincsenek gondjaim így ezek szerintem jók. A személyre szabás hiánya viszont már kiábrándítók! :/ És akkor a játékmenet nos az elég gáz. A terület nagyságával az ember még megbékül mert úgy is jön majd több város később. (Legalábbis remélem :P) De az hogy még ahhoz is töltőképernyő kell hogy a rohadt szomszédhoz átmenjek na az egy VICC!! Jo hogy már az éjszakát nem töltőképernyővel oldották meg. egyszerűen óriási visszalépés a sims 3 után! Emlékszem még a sims 3-nál panaszkodtak hogy a simek gumiszerűnek hatnak akkor kérdezem itt milyennek hatnak? :D A járás típusok 2-3 kivételével mind nevetségesek! Sajnos ez a játék számomra elég gyenge lett! Ha a pontozásnál figyelembe veszem hogy alapjáték akkor is csak 4/10
  • botyika
    végre kipróbáltam én is. hát... még csak egy estét játszottam vele.
    először csináltam 5 bűnöző-gonosz fazon +1 romantikus nő egy házban. házról leszedtem az ajtót, hogy ne tudjanak kimenni. irányításba nem nyúltam bele, csak néztem. bünözők nem csináltak semmit, csevegtek a nővel, aztán ennyi, végül valamelyik felgyujtotta a tűzhelyet, mire mindenki megmerevedett ott ahol volt, megvárták míg leég az egész ház és egyenként mindőjüket eléri a tűz aztán meghalt mind.
    round2: ugyanez a felállás, bútorozatlan házban étlen szomjan. elég sokáig bírják. tojni nem tojnak, csak odahuggyantanak néha a padlóra, ágy híján a földön alukálnak. nemi erőszak itt sem történt. kissé életszerűtlen. jó sok idő kell nekik mire éhendöglenek. beraktam egy vécét meg egy fridzsidert, így a végtelenségig kihúzzák.
    round3: csináltam egy normális embert, összejöttem egy csajjal az első beszélgetésnél, egy kicsit cheteltem vele neten, második találkozásnál ami randi volt, megkértem a kezét, rá egy percre feleségül vettem, rá egy percre már hozzám is költözött és elkezdett játszani a számítogépemmel. na ez már életszerű. de kb nem igazán jellemzi őket a felhőtlen szerelem, mert ha nem nyúlok bele kb nem is beszélnek egymással, nemhogy szexelnének.
    megpróbálok vele normálisan játszani ma, de egyelőre nekem ebben semmi életszerű nincs... az meg nagyon idegesítő, hogy rohadt gyorsan telik benne az idő, főleg ha átmész egy utcával arrébb időben levon egy csomót. semmire nem elég egy nap.

• Austin Bailey
    Én a 3-ban nagyonszeretek építgetni
  • Mike
    Sims 4. emociók nagyot dobnak rajta, rengeteget kell benne beszélgetni, állandó problémáik vannak, éhesek, wc, aludni kell, semmire nincs idő, nekem óbégat, hogy wc-znie kell pedig el tud menni magától. újtra van közösségi élet, rengeteg simmel, akik jól érzik magukat együtt, együtt nevetnek egy viccen, stb csoportos táncot megcsinálják, szuper lesz
    silány grafika, bár nem annyira műanyag hatásuak mint a 3, de silány textúrák, gyenge 3d-s modellek, nincs benne egyetlen ív, kör sem, még a pohár is szögletes. 2014-ben ez siralmas, főleg a mai erőművek mellett
    Utoljára szerkesztette: Mike, 2014.09.18. 05:02:27
  • Mike
    ja és 2-ben ott voltak a Krónikák is, amik szintén nagyon jók voltak.

Nekem a 2 volt az eddigi legjobb
  • Mike
    sims1 - irtózatosan gyenge grafika, most nem emlékszem pontosan volt-e benne öregedés vagy sem. gyerekek voltak, buta állatok. arra emlékszem, hogy a simem eljárt a stúdióba felénekelni a számokat amit aztán játszott a rádió is.

sims2 - mérföldekkel jobb grafika, tánc, pattanások, szerethető simek. kommunikáció a játékossal. el lehetett menni étterembe. lehetett csinálni éttermet, üzletet nyitni. keményen meg kellett dolgozni azért hogy előrébb juss, pl. volt egy családom akik a nulláról kezdték, és bizony rögös volt az út míg a település leggazdagabb családjává váltak. Dögunalom? Próbálj meg egy éttermet nyereségesen vezetni a 2-ben? Egyetem? Oda két sráccal mentem akik jó barátok voltak, emlékszem egymás csaját dugták az egyik a jakuzziban a másik a liftben mindezt lebukás nélkül. Az üzleti kieg szuper volt, a bulis kieg dettó, a 3-ban nem lehetett olyan szuper bulikat csapni, együtt táncolni mint a 2-ben. A 2 nem abból állt, hogy eljárok dolgozni, napi 3 órában. tök jól lehetett benne építeni, windkeeper ablakok,

3. gumiemberek, nagy felfújt fejekkel. grafika csalódás volt. igen, egy bughalom, de nraas-szal játszható. jó kiegek, állatok, természetfeletti népségek, érdekes egyetem, szuper jövő, érdekes kalandok, kina, közdősport, alkimia. lehetett héderezni a parkban, a könyvtárban tanulni, edzőteremben fürdeni, parkban aludni, pénz és munka nélkül elleni. vagy sokat keresni, cuccok eladásával, meteorit kövek törögetésével, midas touch. itt sem kellett dolgoni, ha nem akartál. túl könnynen lehettett barátkozni az igaz, és nem permanensen a mikromanagementre kellett koncentrálni, ezzel együtt enni, wc-zni, aludni kellett.
    nem tudom milyen félistenről beszélsz.
    szuper építkezés ebben is

évekig játszottam a 2-vel és 3-mal, rengeteg időt eltöltve vele, csak a kreativitásodon múlt mit hozol ki belőle.
  • Mike
    abszolút nem értek veled egyet
  • V43 1105
    Sims 1 nekem is örök favorit
  • Nirz
    Az én értékelésem a szériával kapcsolatban:
    Sims 1 (kedvencem):
    Évekig függő voltam.Nagyszerű hangulata volt .Nehéz a szükségletek fenntartása .Szellemek ijesztőek voltak .Nagyszerű játékmenet elsősorban hogy mennyire jól jellemzi az emberek többségének mindennapjait,nagyrészt munka minimális szabadidővel,mire ember letudd mindent van néhány szabad órája . Jó kiegészítők : A legjobb mágia kiegészítő , vakáció elfogadható, szupersztár kiváló stb 10/10

Sims 2:
    Pár hónapig kötött le néha visszanéztem pár hétre új kiegészítővel .Semmi extra hangulat terén . Nagyon könnyű sikeresnek lenni szükséglet fenntartás hasonlóan. Szellemek nem ijesztőek többé inkább idegesítőek . Sok ostoba mikro és még mindig idegesítő töltőképernyők,kimozdulás esetén .Aspirációs pontokból jutalmak ELAVULTTÁ teszik a szükségleteket... .Haszontalan kiegészítők borzalmas bugokkal , mágia teljesen haszontalan,vakáció unalmas miért menne mikor a legkeményebb munka napi 8 óra 5 nap munkaidővel....A többség 4-6 óra 3 munkanap és nem mintha sok lehetőség lenne vakációban, egyetem dögunalom időhúzás majdnem annyi mint a felnőttkor (24 sims nap végigtolni!) egyedül évszakok hozott pozitivat stb.6/10

Sims 3
    Csak 1 hétig kötött le.Semmi extra hangulat,sőt inkább nagyon idegen fura érzés játszani .Nem létező nehézség . Szellemek viccé váltak .Nem létező nehézség unalmassá teszi a játékot .Szükségleteket szinte teljesen leszarhatod , később ahogy sims fejlődik félistenné válik,akinek majdnem abszolút minden szükséglete nullázódik .TEchnikai problémák,mint pl csak moddal játszható hosszabb ideig a játék stb Néhány jó újítás főleg építés terén de összeségében nem elég ha maga a játék unalom .6/10

Sims 4
    Túl korai még :P
  • Mike
    aminek a végerdménye egy jó kis fosás volt
  • Mike
    nekem ezt nem csinálja
    ám olyat igen, hogy magával vitte a könyvet klotyóra
  • Mike
    Akkor mondok még egyet amit eddig sims-ben nem láttam. Elmentem a simemmel a bárba, mondott egy viccet és az egész társaság együtt nevetett.