3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Austin Bailey
  • Andriska86
    Nők... :P
  • Bal0924
    Szép.
  • Austin Bailey
    nekem olyat is csinált, hogy elkezdett reggelizni, és közben nagyon ábrándozott, így nem reggelizett valami gyorsan, így továbbra is éhes volt , ezért felállt a nem elfogyasztott reggelitől valamit harapni, kivette a tejet a hűtőből, és aztán folytatta a reggelizést, aminek az lett a vége, hogy tartott a kezében egy narancslevet meg egy tejet, és felváltva itta őket

• Bal0924
    Van benne hiba, ha egyszerre több mindent akarok csináltatni vele..
    Ti észrevettétek?
    Mondom hogy mossa el a piszkos edényeket, mennyen tusolni és WC-re, erre odamegy a tányérhoz és megy tusolni majd wc-re, de a tusolás is olyan hogy bemegy-kimegy és nem is tusol rendesen..
  • Austin Bailey
    Nálatok is csinált olyat a sim, hogy a beleállt a beltéri virágcserépbe, és melléültette a növényt a szőnyegbe?
  • Mike
    és még nem írtam milyen pörgés az egész, hogy a kissrác, mindenkivel beszélget mert social butterfly, az anyja ellenben alig ismer valakit, mert ő meg egy zárkózott festőnő
    Utoljára szerkesztette: Mike, 2014.09.16. 14:33:44
  • Flora2
    :) Ez az első komoly pozitívum, amit erről a játékról olvasok. Teljesen realisztikus életszimulációnak hangzik, amit írsz. Mostanáig minden, amit hallottam róla vagy írtatok róla, visszariasztott, hogy kipróbáljam, de ha ilyen realisztikusat is tud, akkor talán pár kiegészítő után megveszem.
  • ssx22
    Ilyen hibák vannak benne... gondoltam sütök egy tortát a tini gyereknek hogy ne rinyáljon az elfelejtett születésnap miatt, erre felnőtt torta nélkül, de aztán csak befejezte a tortát, elfújta a gyertyákat és... korcsoportot váltott mégegyszer, szóval a tiniből felnőtt lett, fiatal felnőtt szakasz kimaradt...
  • ssx22
    ja en odáig sose jutok el, nekem elég a 31 dodó óránként :D
  • JethroHUN
    Az asztronauta fizet a legjobban. Utána pedig a festő szerintem, hiába csak ~5000 $ a heti fizetése a munkából, lv10 festéssel + a legjobb állvánnyal + a creative visonary skill (opcionális, 2000 jutalompont) szinte csak mesterműveket fest, amiket 2-3000-ért el lehet adni és alig pár óra megfesteni.
  • Nirz
    Azért nem sims 1 nehéz )
  • Nirz
    Szerintem reális hogy eltűnik hány olyan ismerősöd van pl akivel mondjuk gyerekkorban jóban voltatok és később megszakadt a kapcsolat és már azt se tudod hogy mi van vele?
  • ssx22
    Jobb ha megjavitod az elromlott cuccokat mert nagyon zseton elmegy ha mindig ujat veszel Nekem az osszes emberem tech guru az fizet a lejgobban es egy egyazerre jarnak be dolgozni
    Meg eltunnek az ismerosok
    Csak mar tinikorában osszejott egy fiuval aztan amikor felnott lett a gyerek eltunt az ismerosei kozul
  • Mike
    Ez a játék írtó nehéz. Még egyik sims részben sem volt olyan, hogy a gyereksim hajnal 1-kor még leckét ír. itt szó szerint meg kell küzedeni a B-ért, A-ért, nem úgy van, hogy csak bejár, meg megírja a leckét. arról nem beszélve, hogy suli után áthívta a barátját, és nem tudtam olyat választani ami miatt ne veszekedtek volna, mert mindketten fáradtak és nyűgösek voltak, az előbb meg összeverekedett egy másik sráccal, mert hajtom szerencsétlent az iskolában, tiszta idegroncs szegény. emellett állandó küzdelmet folytatok az igényeikkel, mindig éhesek, pisilni kell, szal a mikromanagement, nincs pénzük, minden elromlik, nem győzöm cserélni, mert javítattani nem lehet, plusz az alap, gyári házban laknak, semmi extrájuk nincs, de az adó heti 480 úgy hogy a anyu keres 130-at naponta
  • Ironman2
    Tudni nem tudtuk,mert nem jelentettek be semmilyen kiegészítőt hivatalosan,csak sejteni lehetett.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.09.14. 22:08:32
  • rage
    Miért, eddig nem tudtuk, hogy lesznek kiegészítők, csomagok, stb?

A prémium csomag az tényleg új, az előfizetők extra tartalmakat és bizonyos tárgyakhoz korai hozzáférést kapnak.
    Erre kíváncsi leszek, milyen lesz, remélhetőleg nem havidíjas, mert az tényleg túlzás lenne :)
    Utoljára szerkesztette: rage, 2014.09.14. 21:33:35
  • Ironman2
    Már tudjuk akkor miért van lebutítva ennyire az alapjáték!
  • Ironman2
    MTS fórum egyik tagja talált egy érdekes bejegyzést a játék fájljai közt,ezen a helyen:The Sims 4\Data\Simulation\Gameplay > core .zip
    Miszerint 3 kiegészítő tipus fog létezni a Sims4-hez:EP,SP,GP (gp az gameplay pack).
    http://simscommunity.net/2014/09/14/sims-4-3-addition-types-confirmed/

Októberben jön egy Prémium szervízcsomag is! Az mit jelent,passz,de érdekes lesz!
    http://simscommunity.net/2014/09/04/sims-4-premium-service-coming-october/
  • ssx22
    B+ Kikapcsolták az áramot a házamban mert nem fizettem be a számlákat :D XD
  • ssx22
    ja énis
    sose szerettem építeni
    S3-ban is inkább összeraktam előre megépített szobákból házat :D

http://i61.tinypic.com/2hehwzd.jpg
  • twi452
    én mégis látok elég jó kis házakat amik nem is ugyanolyanok :)
    irigylem is azokat akik képesek annyi energiát beleölni és van hozzá érzékük :)
    én max letöltöm és beköltözök :D
  • Austin Bailey
    onnantól kezdve hogy különböző magasságú falak nem állhatnak egymás mellett gyakorlatilag semmit nem tudsz megépíteni.
  • ssx22
    3asban azért nem vitték el a gyereket sose mert automatán megcsinálta a lekéjét nem ugy mint a 2esben hogy csak ugy lebaszta valahova a szobába es kesz :D

Asszem itt is 3 napig zerhes a csaj

Meg nem minden ejfélkor öregszebek hanem fokozatosan öregegnek amikor megszülettek 24 óránként egy napot
  • Bal0924
    - A csaj hány napig terhes?
    - Van valami fiatalító ital, mint az eddigiekben?
  • Mike
    mitől ilyen furák a falak?

meg a fák is, olyan furcsák
    Utoljára szerkesztette: Mike, 2014.09.13. 18:52:18
  • Rc shabba
    nekem sikerült értelmeset építeni - szerintem

Utoljára szerkesztette: Rc shabba, 2014.09.13. 18:16:43
  • V43 1105
    Nem igaz.
  • Austin Bailey
    a sims 4-ben semmi értelmeset nem lehet építeni. Minden ugyanolyan lesz, mivel csak kétféle jellegű ablak van, a francia koloniál meg a modern, de az utóbbiból is csak pár darab, ami egyáltalán nem elég arra, hogy valami rendeset lehessen építeni
    Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.09.13. 17:13:46
  • V43 1105
    4-ről beszélek most, bocs ha félrelestem.. most is benn ülök az irodában.. 6-ig .. :-((
  • Mike
    a 3-asban?
  • V43 1105
    Nekem ülve telefonált, közben TV-t nézett ..
  • Ironman2
    Pontosan!
  • Ironman2
    Ki is mondták a fejlesztők,úgy csinálják meg a játékot hogy könnyen moddolható legyen! Nincs ebben semmi új!
  • Mike
    hát persze mennyire ciki lett volna beismerni, hogy egy bughalom az egész, és nraas nélkül nem lehet mondjuk 12 órát futtatni egyhuzamban
  • Mike
    tudtak beszélgetni tv-nézés közben is, vagy a bárpultnál üldögélve, jakuzziban
    mondjuk telefonálni nem tudtak ülve, az zavart
  • Ironman2
    vicc az egészben hogy nraast el se ismerték hivatalosan,crinrictet viszont igen,őt mindenhová meghívták!
  • Ironman2
  • Mike
    hát, rettenetesen csúnya, a 2-nek szebb volt a grafikája, minőségibb, nagyobb felbontásuak voltak a textúrák
  • Mike
    ez komoly, hogy ennyire ócskák a textúrák?