3504
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Pirlipát
    Szia, a vásárlás módban kiválasztod a felső szekrényt, és mellette megjelenik egy olyan kis villáskulcsos jel ott állíthatod, hogy milyen tipusu szekrény legyen. Ugyanez van a konyhapultoknál is. A simsvip-en sok tippet találsz: http://simsvip.com/the-sims-4-building-guide/
  • Lunatic540
    Hi.
    Tudja vki hogy lesz a konyhában a felső szekrény fele akkora és üveges?
  • Plata
    Passz.De talán a köv kieg megoldja,elvileg december 8-adikán jön.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Esetleg wirágboltit próbáld meg,azzal nincs baj.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.10. 13:07:01
  • Csiribusz
    Sziasztok!
    Olyan probléma miatt írok, ami sokaknak jelent gondot és abban reménykedek, hogy valaki végre tud valami tanácsot adni.
    Eredeti Sims4-em van, ami gyönyörűen működött egyedi tartalmakkal együtt egészen az elmúlt napokig. Valamilyen hiba miatt aztán pár napja egyszerűen nem indult el. A hibaüzenet az tanácsolta, telepítsem újra a játékot. Megtettem, és a hivatalos játék tökéletesen működik újra, DE amint visszaillesztem az egyedi tartalmakat, a játék megint leblokkol, csak egyedi tartalmak nélkül hajlandó dolgozni.
    Szeretném megkérdezni, van-e valakinek valamilyen ötlete, hogyan érhetném el, hogy ismét működjön az egyedi tartalommal együtt. Köszönöm!
  • Lanamaci
    Köszönöm a segítséget, már ezeket az oldalak is néztem, bár nemtok angolul, nem segítettek. Sőt már felhívtam a telefonos szolgálatát a sims4-nek, és kézi módon leszedtem az origint, ahogy leírták, és az általuk telepített origint letöltöttem és telepítettem, de a hiba ugyan az maradt. azt hiszem újra fel kell hívnom őket.
  • Lanamaci
    Köszönöm a segítséget, csak a jobb egérgombig jutottam el, azaz a javításig, sajna az nem jött be. A további ötleteiddel később próbálkozom, hátha azok segítenek.
  • Ironman2
    de egyébként az Originben is van repair,ha rámegyünk a játék képére,jobb klikkel!
  • Ironman2
    itt irnak róla hogy újratelepítés nélkül próbáljuk visszaállítani az eredeti gyári fájlokat,és akkor jó lesz:

http://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Error-code-135dec40-90f690cf-00000075-495f32a0/td-p/4343803

itt meg részletesen leirják hogy kell resettelni a játékot újratelepités nélkül:

http://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/FAQ-Troubleshooting-Steps-amp-Known-Issues/m-p/3621199
  • Lanamaci
    Bocsi a hibaüzenetet elfelejtettem bemásolni. Tehát ez a hibaüzenet [135dec40:90f690cf:00000075]
  • Lanamaci
    Sziasztok. Mit lehet ennél a hibaüzenetnél tenni, mert nem tudok a játékommal játszani? :( A segítséget előre is köszönöm.
  • Plata
    Halloween dlc.
    Spooky stuff pack.
  • Ironman2
    Egyébként jó lenne tudni hogy ez hogyan áll?

http://magyaritasok.info.hu/forums/topic/the-sims-4/#post-708
  • Ironman2
    Kertész Gyuri gyártott hozzá félkész magyarítást,kiegészítőkkel együtt,de nem adom oda!

szerk! Irjatok privit! lányok jelentkezését várom elsősorban! DD
    szerk2:a fordító nem vállal semmilyen felelősséget az esetleges fordítás miatt jelentkezett károkért,vagy bugokért!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.09.19. 22:17:02
  • mate23
    valaki tudja van sims 4 hez van-e magyarosítás letölthetö
  • Plata
    Vagyis lesz 9 milla magyar meg 11 milla vadbirka arab.Na még az tenné be a kaput.
    Bár lehet akkor tényleg lenne magyar nyelv,bár a fele népesség nem tudna vele mit kezdeni.
  • Ironman2
    Majd nemsokára 20 millióan leszünk
  • MoRT2195
    Hacsak nem változtatnak az üzletpolitikájukon a jövőben.
  • Plata
    Ha jól tudom 20 milla lakosnál kisebb országokba az EA nem csinál többé honosítást,vagy mi a francot.Szóval mivel nálunk élnek kb 9 millióan így nem lesz többé magyar nyelven EA játék.
  • Coolfire
    Nem,és szvsz nem is lesz.:/
  • Bal0924
    Még mindig nem gondolnak más országokra a hülye készítők?
    Magyar nyelven még nem létezik? Fog? :D :S
  • Coolfire
    Ez már régi EA üzletpolitika.Anno a Sims 1-hez Will Wright ingyenesen akarta a tartalmakat,akik megvették az alapot.De az EA vérszemet kapott,és ez azóta így megy...
  • k0trapali #2640
    Valami értelmes add-on lesz a közeljövőben? Ami hoz új bútorokat esetleg vagy időjárást pl? Alapból miért nem lehet beletenni az időjárást, évszakokat nem értem... vagyis értem. Pénzlehúzás.
  • Ironman2
    Novemberben jön a második nagy kiegészítőlemez Get together néven! Itt a trailer:

Augusztus 11-én megjelenik az újabb cuccos lemez Cool Kitchen néven.Lesz benne fagyigép is,az új patch ami a héten jött,avval meg bekerült végre a mosogatógép is!

• ssx22
    Hiába porcukrozzák a szart, nem lesz fánk belőle...
    Utoljára szerkesztette: ssx22, 2015.07.18. 10:59:21
  • Coolfire
    Ez GP..nagyon gyorsan akarnak kaszálni.:/
    Már eddig megjelent egy GP,Expansion és 2 stuff...hogy meddig akarják ezt folytatni?
    Az előző három széria féléves ciklusokkal jelent meg,ami jó volt.
    De,hogy mi lesz,ha így haladnak..
  • Plata
    Itt az újabb kieg,ez is fürdős.
    The Sims 4 Spa Day
  • Coolfire
  • Plata
    Az mèg nincs.
  • mate23
    valaki tud olyan oldal ahol magyarosítás le lehet tölteni?
  • Coolfire
    Igen,ennyi az egész,mindössze 10 dolcsiért...
  • Coolfire
  • Plata
    Lessz benne két Jacuzzi meg esetleg 3-4 új haj?
    Meg talán 1-2 új tetkó.
  • Coolfire
    Június 16.-án új stuff,Perfect Patio néven.
  • Coolfire
    Nem rossz pedig,csak most kijött az EA/Maxis pénzéhsége.Most szarják a kis stuffokat.Én is besokalltam.Pedig azt mondtam anno,hogy minden szart megveszek hozzá.
    És ez az új,üres,dekor nélküli város csak hab a tortán.....
  • Coolfire
  • Ironman2
    Grat az új HG-nek!!
  • Ironman2
    Mostantól viheted tovább a topikot,hátha a Jóska gyerekkel adtok bele egy kis életet,engem már nem érdekel,túl nagy volt az elvárásom a játék iránt,aztán egy rakás szar lett szerintem,de tuti nem vagyok egyedül evvel a véleménnyel.Szóval hajrá,vigyetek egy kis szinfoltot a topikba!
  • Ironman2

igazad van! még én sem vettem észre
  • Coolfire
    Írd már át azt is színesre,mert tényleg nehezen látható.:)Pl.:pirosra
  • Ironman2
    Warez hozzászólások törölve lesznek! Felül van a link,tanuljatok meg olvasni!