3504
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Lanamaci
    Igazán nagyon kedves vagy, köszönöm szépen <3
  • Plata
    Viszont ha van olyan működő modod ami enged 64x64-es telket letenni azt mutathatod.
  • Plata
    Kösz ne.
  • Ironman2
    Neked is elküldjem a linket?
  • Plata
    nem is tudtam hogy ilyesmi van egyáltalán.
    Nem mintha bármikor is akartam volna.
  • Ironman2
    Mivel gyerekek is olvassák,ezért küldök privit!
  • Lanamaci
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy melyik linken találok ingyen nude mod-ot, nőt, férfit, magát az aktust (működőt)? Ha találtam megfelelő linket, van e valami extra a telepítésében. Már mindenki meztelenül fürdik, ilyet ne küldjetek Munkátokat előre is köszönöm. <3
  • Ironman2
    Kösz!

szerk:amúgy azt az Nvidia vezérlőpanelen lehet ki-be kapcsolni,de én fel se telepítem,nekem felesleges
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.06.27. 12:29:53
  • Milena
    Köszönöm szépen! Ez volt a hiba. Letöröltem a 3D visiont és már tökéletesen működik. Örök hála, meg minden ilyesmi! :)
  • Ironman2
    Az Nvidia experience bőven elég lett volna,mert az optimalizálja a játékot a legjobb teljesítmény/minőség-re.Amúgy uninstalláld az Nvidia 3d visiont,keresd meg a Programok eltávolítása vagy módositása résznél.Windowsban alul a tálcán a filekezelő,és bal oldalt rámész az -Ez a gép ikonra,felül a számítógép fülre kattintasz,és ott találhatod a programok eltávolítása menüt.Kikeresed a listából az Nvidia 3dvisiont,és nyomsz felül az eltávolitás,módosítás gombon.Lehet újra kell inditani utána a gépet,sőt ajánlatos!!
    Amúgy töltsd le a legújabb nvidia drivert a gépedhez,innen tudod leszedni:

http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/103913/en-us

válaszd a manuális telepitést,ne az expresst!! alul jelöld be a kockát telepítés elött hogy tiszta legyen a frissítés!! a listából vedd ki a 3dvision-nál a pipát,ne telepitse fel,meg a hangchip-et se szoktam,minek?? Van az alaplapon hangchip. Ezt a raptor is uninstalláld a gépről,felesleges!!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.06.27. 01:02:10
  • Plata
    Hmm,nem tudom nekem sosem volt ilyen,az meg hogy sims 4-ben elfogyjon a memória az durva.
    Nem ismerem a kártyákat azt sem tudom hány gigás a kártyád,de nekem ultrán gond nélkül fut.Vagyis futott,mert már azt sem tudom mikor vettem elő utoljára.
  • Milena
    Felraktam, optimalizáltam, és még mindig ugyanolyan. Sőt, most már van egy Out Of Memory banner is a képernyő közepén.
  • Plata
    Raptor az igazából Raptr,én vagyok a hülye mert én neveztem Raptornak.Bocs.
    Raptor az kb olyan mint az xfire volt régen,készíthetsz vele videókat fényképeket játékok közben,sőt asszem élő közvetítést is nyomhatsz és még jutalom pontot is kapsz ha játszol,amiből aztán játékokban vásárolhatsz ezt azt.
    De optimalizálja a graf beállításokat játéknál,ha hagyod még a drivert is frissíti,vagy szekál érte.
    Katt
  • Milena
    Ne haragudj, nem akarok nagyon szőkének tűnni, de mi az a Raptor? :) esetleg valami konkrétabbat írj légyszi, hogy megtaláljam. Google a barátom, de túl sok találatot adott még úgy is, hogy mellé írtam a game szót is. :)

Az NVidia GeForce Experience-t már felraktam, az megtalálta a Sims4-et és azt írja ki, hogy optimalizálva van. De adnék ennek a Raptornak is esélyt, hátha okosabb.
  • Plata
    Szerintem a játéknál a videóbeállítások.
    Ha nem találod rakd fel a raptort,és hagyd hogy le ellenőrizze milyen játék van a gépeden,utána a raptorban meg tudod változtatni a játékok videó beállításait.Sőt azt is megmondja mi optimális a te gépednek.
    Videókártya fogalmam sincs mit tud,de a CPU meg ram bőven elég hozzá,kb egy tabletról is elindul ez a fos.
    Win 10 már gond lehet,de ki tudja.lehet hogy a sims nem allergiás win 10-re,de tudom hogy pár MMO kifekszik tőle.
  • Milena
    Szia!

Nem tudom, hogy az merre lehet. A Vezérlőpultnál néztem a 3D-s beállítást, de nem találok olyat, ahol ki tudnám kapcsolni. Hol keressem?

A gépről: PC
    GPU: GeForce GT630 (tudom h elvileg ez nem ideális, de néztem youtube-on, másnak ezen még szépen elmegy)
    CPU Intel (R) Core (TM) i5 - 4570 CPU 3.20 GHz
    Memória: 8 GB RAM
    Windows 10 Pro

Köszi!
  • Ironman2
    Ez olyan mintha be lenne kapcsolva a 3DVision,pl az Nvidia drivernél van ilyen lehetőség.Sokmindent nem tudni a géped adatairól,milyen grafikus kártya vagy chip van benne,laptop,vagy asztali gép,akkor többet tudnánk.Ilyen képet ad amikor egy filmet vagy játékot átállit az ember 3D-re.
  • Milena
    Sziasztok!

Hátha tud valaki segíteni.. 2 hónapja megvettem az Origin-en keresztül a Sims4 Deluxe-ot. Sajnos ilyen a képem: http://www.kepfeltoltes.eu/images/6992016_04_09_02.11.49_HD.jpg

Valakinek valami ötlete?

Köszi előre is!
    Utoljára szerkesztette: Milena, 2016.06.26. 02:28:26
  • Nordzso18
    Sziasztok!

Találkozott már valaki ilyesmivel?Próbáltam már Origin-ben a javítást is de semmi változás.

Köszi minden segítséget! Screenshot hozzá!
  • MuerteRoja
    Üdv!
    Rendben,köszönöm!
    Szép napot!
  • Ironman2
    Van már egy jelentkezőnk fordításra,aki kedvet kapna rá,ne habozzon,mindent leirtam a #2711-ben!
  • Chrisx
    Köszi!
    Tegnap nem volt elérhető ez az oldal, de már úgy látom helyreállt.
  • Ironman2
    https://sg.hu/forum/uzenet/1366889294/2700
  • Chrisx
    Sziasztok,

Tudna valaki magyarosításhoz linket küldeni?

Köszi
  • Plata
    Mi a fene,az meg minek jó?
    Habár asszem valamikor ilyenkor van a buzi felvonulás gondolom amiatt.
  • Coolfire
    Legfőképpen a CAS-t módosítja,hogy csinálhass transzikat,csőbuzikat,leszbiket etc.:)
  • Bal0924
    Mit csinál az a hatalmas patch?
    Vagy csak azért tűnik nagynak (1,42GB), mert régen kapcsoltam be az Origin-t,
  • Ironman2
    A Sims 4 kiválóan fut 4 gb memóriával ellátott laptopokon,Intel HD Graphics 4400 vagy 5500-as videóchip-el,nem kell ahhoz brutál gép,bár a processzor kiválasztásánál jobb ha egy erős Core I3-as,vagy I5-ös-t választatok,az a legfontosabb!! Celeron semmiképpen ne legyen!!!
  • NeO023
    Sziasztok!
    Van aki laptopról játszik? Tudnátok mondani olyan laptopokat, amelyiken magas grafikai beállításokkal is folyamatos a játék?
    Néznem kéne egy lapost a Zasszonynak és az egyetlen kitétel, hogy menjen a Sims 4 akadás mentesen a legjobb beállításokkal.... :D
    Köszi előre is!
  • Coolfire
    Pár napja megcsinálta az 1.17-es peccshez az igazítást.:)
  • Ironman2
    Tisztel Sims rajongók! Fórumtársak!

Végre sikerült elérni azt hogy mindenki által elérhetővé legyen a Sims4 fordítása,köszönhető Lupius mesternek,hogy felajánlotta a segítséget,nélküle nem lett volna semmi se.A Crowdinos megoldás kuka lett mivel súlyos pénzt kértek volna el,Lupius profilján,ahol örökös prémium tag lett, meg csak egy project futhat sajnos egyszerre,így a Sims4 ott is kizárva lett,viszont egy tökéletes és nagyon használható megoldás született (amit már használtunk egy másik játék fordításánál is!! ARK Survival Evolved),mégpedig a Google doc használatával!! Aki tud excel táblázatot kezelni,annak könnyü dolga van,én nem tudtam,és 2 nap alatt megtanultam az alapokat anno,ilyen egyszerű!!
    A fordítás úgy megy hogy a B oszlopban megkeresitek az angol szöveget,lefordítjátok,és ctr-+C,ctrl+V módszerrel átmásoljátok a C-be! Nagyon könnyü megtalálni az angol szövegeket,mivel a C oszlopba még üres a helye!!
    pl ezt most fordítottam le:

Annyit kérnénk hogy aki forditott egy sort,az szinezze már be mindkettő oszlopot búzavirágkékre,felül a kitöltőszinek opciónál van a világoskék mellett,és a D oszlopba irja oda a nevét is! valahogy igy:

A jobb felső sarokban olvassátok el Lupius tanácsait,én annyit hozzáfűznék hogy a zárójelben lévőket Tilos lefordítani!! Láthatjátok alul hány százalékon áll a forditás.
    Figyelem a linket csakis privátban kérjétek tőlem,vagy Lupius ,-tól mivel nyilvános,és igy bárki belerondithat.Most már rajtunk áll hogy elkészül-e az alapjáték fordítása vagy sem.Mivel minden patchnál beleirkál a fejlesztő az alapjáték szövegfájljába,ezért megkérem a tisztelt magyarítások.info oldalon Lajtit hogy bocsássa nekünk privátba az aktuális xml fájlt,hogy minél előbb elkészülhessünk a fordítással.Igy ez egy közös projekt lenne akkor ha Lajti belemegy.Amúgy a lényegen nem változtat,mert a szövegek egyedi azonosítóval vannak ellátva amit a játék olvas be.Ez a változat még az 1.15.55.1020-as patch-hez van igazítva (v.0.56b).Szóval kérjétek akkor priviben a linket,majd Coolfire is odaadhatja ha én nem vagyok,elküldöm neki,most már rajtunk álla sor hogy elkészül-e a Sims4 magyarítása,vagy sem.Köszönettel!!!

szerk: még valami! minden munkátok után mentsétek el a dokumentumot a saját gépetekre,ha valami zür van,akkor vissza tudjuk tölteni!!! (fájl menü-letöltés másként-Microsoft Excel formátumba)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.12. 13:59:10
  • Ironman2
    Akit érdekel a Sims Online az fáradjon ide,volt neki egy topikja,hála istennek nem én nyitottam

Ide tessék fáradni!
  • Coolfire
    Oké.:)
  • Ironman2
    Nem szarik rá,mert már 2 privátot is irt nekem az oldalon,őt is érdeki a dolog,csak ugye a fizetés miatt nem tudja használni,de van egy fórumtárs akinek örökös prémum tagja van ott,(crowdinon,az ARK-ot is együtt fordítottuk),ezért irtam hogy lenne rá esély,csak várom válaszát,majd ráirok megint,pedig tegnap is együtt toltuk a 7dayst :) Ha nem jön össze,akkor nem jön össze,ez csak egy lehetőség amit felajánlottam.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.03. 13:03:08
  • Coolfire
    Írd már le,hogy mi az,mert megnézném akkor.:) Lajti szerintem már szarik az egészbe..
  • Coolfire
    Azt nem tudtam.:)
  • Ironman2
    Akit érdekel,feltámasztották poraiból a megboldogult Sims Online,később EA Land néven futó játékot,tavaly nyáron kezdték egy szintén kezdeti feltámasztási próbálkozásból,aminek Project Dollhouse volt a neve,annak fájljait használták fel.Most már teljesen müködik a játék,önálló szerverrel,a neve:FreeSO

Itt mindent megtaláltok hozzá:

http://www.tsomania.net/
  • Ironman2
    Van erre is megoldás,és teljesen hivatalos
  • Coolfire
    A crowdin nagyon drága mulatság...570 dolcsi egy 80000 stringes csomag havonta.:/
  • Ironman2
    Már felvettem a kapcsolatot Lajtival,ha fel tudnánk rakni Crowdin-ra,akkor már nyert ügyünk van,mert ott mindenki eléri,és be tud mindenki segíteni a fordításba,még ha szavakat is sikerül valakinek lefordítani,már az is siker,a többiek szavazhatnak mások fordítására,mindenki adhat be saját fordítást egy szövegre,amelyik több szavazatot kap,az ugrik előre automatikusan.Van az oldalon szűrő,ha jön újabb patch,és szöveg,akkor előre ugrik a sorba automatikusan amik nincsenek lefordítva.többféle szürő müködik amúgy az oldalon,nagyon praktikus,és kényelmes.