3500
-
Plata #2697 Új mozis DLC jön.
Vagy jött.
-
#2696 Az a baj a Sims-szel, hogy alapvetően egy casual játék, és rengeteg nő játssza, amit az EA is tud. Ők pedig nem hardcore gépekkel rendelkeznek, így egyszerűen nem fejleszthetnek a játékon, mert nagyobb gépigénnyel sokan nem vennék meg a játékot.
Valóban nem lenne meglepő és remélem lesz is valami másik Sims játék, ahol nem ragadnak le 10 évvel ezelőtti szinten. A rajzos grafikával nem is lenne baj, de ebből is sokkal többet kilehetne még hozni, sokkal-sokkal többet. -
Ironman2 #2695 Én azt mondom ezek azért ilyen bátran mernek kisérletezgetni,mert nincs konkurencia.De előfordulhat hogy bármelyik pillanatban robbanhat egy új Sims tipusú játék,egy új fejlesztő csapattól.Mostanában nagy divatja van a Kickstarter projekteknek.nem lennék meglepve ha valaki előállna ilyennel -
Pirlipát #2694 Hát én most újra elővettem a 2-t. Ami a 3 alatt nem fordult elő. A sim tervezőt leszámítva nagy csalódás, pedig én tényleg igyekszem... Először arra gondoltam, hogy majd a kiegek feljavítják, de pont nem arra mennek rá ami a legjobban hiányzik. Legalábbis nekem. De a világhálót figyelve ott is nagy lankadást érzékelek. Az igazi lelkesedés, az igazán nagy ugrás a sims 2 volt. Azóta lapul folyamatosan a téma. Amit nagyon sajnálok, mert imádom ezt a játékot. Szóval most a stratégiám, hogy játszok a 2-vel, és aztán a 4-gyel, hátha úgy majd értékelem. -
Coolfire #2693 Nekem a negyedik rész jobban bejön. -
Coolfire #2692 Nem lesz az soha kesz az folyamatos peccselesek miatt. -
Plata #2691 Sajnos nem,elvileg készült egy,de szerintem annak kampec. -
Plata #2690 Lesz az 50 is. -
mate23 #2689 sims 4 re tud valaki magyarosítást? -
#2688 Ó, szerintem már az 5. rész is tervben van minimum 20 DLC-vel.
Igen, a minimum az lett volna, hogy az előző részből minden benne lett volna, és mellette még azért jó pár plusz sem ártott volna. A multi is adja magát, de nem hiszem, hogy ebbe már belerakják, aztán majd meglátjuk. Reméljük az 5. rész már sokkal kiforrottabb lesz, és remélhetőleg nem is kell annyit várni rá, mint az előző részekre, mivel az EA is nagyon jól tudja, hogy ezzel a résszel kicsit mellélőttek. -
Ironman2 #2687 Valami turpisság valóban volt,az se volt igaz hogy már a Sims 3 eleje óta fejlesztik a 4-et,szerintem el se volt döntve hogy lesz negyedik rész,felsőbb körökben,1 évvel a megjelenés előtt jelentették be hogy lesz,és elkezdődött a fejlesztés,kapkodás,a Sims4 alapot valóban nagyon sok hiányossággal adták ki,még most is van ami hiányzik,pl a tipegők.Ha már folytatásról van szó,akkor nem másnak kell lenni egy játéknak,hanem eleve meg kéne lenni az előző alapnak,és valami plusz,extra dolgokkal inditani a játékot,teljesen új körítéssel,vagy környezettel.Én el tudtam volna képzelni hogy belerakják az igazi multiplayert a Sims4-be. (még nem késő!) -
Ironman2 #2686 Az agyonreklámozott multitaskingra mentek rá nagyon (ami ugye már működött a Sims2-ben is) Ott is volt hogy egyszerre több dologra koncentráltak a simek,itt a 4-ben inkább a Simsek érzelmi,és hangulati világa került előtérbe.Engem pl kimondottan idegesit hogy fél percenként változik a hangulatuk,sőt ha közbejön valami váratlan dolog,miközben éppen teljesítesz egy feladatot,akkor nagyon le tudja rombolni az egészet -
#2685 De miért butították így vissza a játékot? Eleve kivettek rengeteg dolgot a játékból, aztán belerakták később ingyen, mintha ők lennének a legjobb, legkedvesebb fejlesztők, közbe az előző részbe eleve elérhető volt minden, sőt még több is. Nem vágom mi ez a visszafejlődés, de tőlem az biztos, hogy 1ft-ot nem kapnak ezért a játékért. Inkább valami Sims 3 fullos csomagot vennék akciós áron. -
Plata #2684 Tudom,pont ez benne a rossz,a háromban a család elmehetett mászkálni a városba,és nem csak ők hanem a szomszédok is,és ott tényleg élt a város. -
Ironman2 #2683 Lehet császkálni a Sims4-ben is a városban,csak egy bizonyos területen,és a telkekre nem lehet bemenni,szóval igy nem sokat ér az egész.A köztes részt se lehet szerkeszteni.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.05. 22:09:43 -
Plata #2682 Sims 3,nyílt és szabad világ,nagy házakat építhetsz.Sims 4 kb olyan mint a Sims 2 csak valamivel jobb grafika.De kissebb házak,a városok zártak,nem lehet császkálni a városban,csak egy telekre mehetsz max.Három sokkal jobb. -
Ironman2 #2681 A térképeket is most cserélték le a héten jött újabb patchben (szebb nem lett,ugyanolyan semmitmondó az egész),jövő héten meg jön a Get Together kiegészítő,lehet saját kubbot is csinálni,csapatban nyomulni (bár ez itt teleportálás jelent inkább,szó sincs arról hogy bandákban zúzzuk a várost,mint a Sims3-ban) Lesz Dj pult is ami saját zenéinkre szabható majd -
Ironman2 #2680 Egyértelműen a 3.! -
#2679 Sziasztok!
Melyik rész a jobb, a Sims 3 vagy a Sims 4? -
Csiribusz #2678 De nem mindenhol rosszindulatúak, én megpróbálnám a helyedben visszavinni oda, ahol vetted. Itt egyértelműen látják, hogy a játék eredeti és ha nem is hajlandóak kicserélni, tudják hová irányítsanak. Egyébként biztosan nem te vagy az egyetlen, aki így járt, úgyhogy gondolom azért van rutinjuk benne. -
Plata #2677 Ha nincs meg a számla úgysem segítenek.De ha megvan és lefénymásolva elküldöd nekik,akkor igen.
Akkor is kell kb 3 nap de kap új kódot.
-
#2676 Beszélj EA supporttal, ők rendesek, mindent megfognak tenni, hogy ha lehetséges, akkor valami módon megoldják ezt az ügyet. -
Plata #2675 Hát megveszed neki újra.Más nincs.Vagy esetleg virágbolt.
Gondolom 576 KByte boltban vettétek,ott szokták kilopni a kódokat játékokból,és úgy eladni. -
vargabka #2674 Sziasztok!
Fiam kapott egy Sims 4-et, de telepítéskor kiírta, hogy ezt a kódot már felhasználták. Felhívtam EA-t, ők azt mondták, tényleg így van, de ha bemutatok egy számlát akkor adnak új kódot. Számla persze nincs meg, kb 2,5 hónapja vettem, de szülinapra kapta.
Van valakinek valami ötlete mit tudok vele tenni? -
Csiribusz #2673 Köszönöm, de ezekből hogyan látom, hogy melyik egy sims vagy egy ház? -
Coolfire #2672 c:/users/neved/documents/electronic arts/the sims 4 /saves -
Csiribusz #2671 Megtudná-e mondani valaki, hogy a játékon belüli mentéseket melyik mappában találom meg? -
Csiribusz #2670 Köszönöm, megoldottam. -
#2669 Szia!
Nem hiszem, hogy meglennének egy külön mappában, nem jó biznisz lenne a kiadóknak meg zeneszerzőknek, de a beállításokban ha jól emlékszem csatornákra szétbontva megtalálhatod az összest, címmel, előadóval együtt, bele is hallgathatsz, onnantól kezdve könnyű a neten megtalálni. -
BuktaG #2668 Köszi szépen!
-
Plata #2667 Hát sajna nem tudok segíteni,halvány ötletem sincs,még sosem kerestem. -
Utolag #2666 Sziasztok, sims 3ba, és sims 4be, melyik mappába vannak az alap ZENÉK? Szóval nem az egyéni zene, hanem azok amik alapból a játékhoz tartoznak. Köszi! -
Plata #2665 Készülj fel rá hogy hamar megunod és rá sem nézel hetekig.Szóval úgy dönts.
A virágbolti semmivel sem rosszabb. -
Ironman2 #2664 A galéria nem működik a csúnya változatban,amiatt érdemes beruházni egy eredetire! Többet meg nem irok róla,mert kikapok a hg-től!
szerk:a kiegek is tesznek a galériához,azok hiányában sok simet,vagy telket nem úgy fog leszedni ahogy feltöltöttek oda,de a képeken,leirásokban úgyis rajta van melyik kieget igényli
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.20. 22:16:37 -
BuktaG #2663 Sziasztok!
Érdeklődnék hogy megéri-e megvenni eredetiben? Mennyivel ad többet mintha csak a tört verzióval játszanék?? -
Lunatic540 #2662 Kösz szépen.
Most építhetem át az egész házat
-
Pirlipát #2661 Szia, a vásárlás módban kiválasztod a felső szekrényt, és mellette megjelenik egy olyan kis villáskulcsos jel ott állíthatod, hogy milyen tipusu szekrény legyen. Ugyanez van a konyhapultoknál is. A simsvip-en sok tippet találsz: http://simsvip.com/the-sims-4-building-guide/ -
Lunatic540 #2660 Hi.
Tudja vki hogy lesz a konyhában a felső szekrény fele akkora és üveges? -
Plata #2659 Passz.De talán a köv kieg megoldja,elvileg december 8-adikán jön.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Esetleg wirágboltit próbáld meg,azzal nincs baj.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.10. 13:07:01 -
Csiribusz #2658 Sziasztok!
Olyan probléma miatt írok, ami sokaknak jelent gondot és abban reménykedek, hogy valaki végre tud valami tanácsot adni.
Eredeti Sims4-em van, ami gyönyörűen működött egyedi tartalmakkal együtt egészen az elmúlt napokig. Valamilyen hiba miatt aztán pár napja egyszerűen nem indult el. A hibaüzenet az tanácsolta, telepítsem újra a játékot. Megtettem, és a hivatalos játék tökéletesen működik újra, DE amint visszaillesztem az egyedi tartalmakat, a játék megint leblokkol, csak egyedi tartalmak nélkül hajlandó dolgozni.
Szeretném megkérdezni, van-e valakinek valamilyen ötlete, hogyan érhetném el, hogy ismét működjön az egyedi tartalommal együtt. Köszönöm!