353
-
#152 Ha valaki szeretne esetleg multizni, találtam egy public bridge listát:
http://community.bugbeargames.com/index.php/topic,5492.0.html -
#151 Jaa, erre viszont sokan panaszkodnak, szóval nem Nálad lesz a hiba.
Maximum nem játszunk 5-6 körnél hosszabb versenyt... -
#150 Hmm akk lehet driver gebasz lesz. Egy darabig (5-6 kör) röccenés nélkül viszi mindent maxra állítva, aztán szépen lassul elkezd akadni és jönnek a textura hibák.
A kártyával nincs baj, mert más játékban nem jelentkezik a hiba. Hmm... ez lehet megérne egy bugreport-ot. :P -
#149 Nekem eddig még soha nem fagyott ki / omlott össze, pedig nincs erőművem... -
#148 Részemről ok, de a legztóbbi update óta nekem elég sűrűn adja meg magát a játék. (Lehet az AMD kártyát nem szereti... fene sem tudja,most cseréltem Nvidia-ról) Szóval most szerintem ha ilyet tervezünk örülhetünk ha bent marad mindenki 2 kör erejéig. :)
Vagy nektek nem ennyire instabil? -
#147 Van, de persze ez is elég alap. A LAN Bridger nevű kis progi kell hozzá, és megy is. -
#146 Van benne multi?! :) -
#145 Látom vagyunk már páran, egy SG-s multi valamikor? :) -
Timbu #144 Az első Flatout még nem abból állt, hogy "állj a gázpedálra" (és vidd ki kétszázzal a beton oszlopokat), ott is igencsak kellett küzdeni a hátsókerekes autókkal. Az NCG inkább ahhoz tér vissza.
Nekem idáig nagyon bejönnek az eddigi amerikai autó utánzatok. -
#143 +1
Nagyon jónak néz ki eddig, de azt elhiszem, hogy nem mindenki erre számított. Nekem bejön, hogy ebbe az irányba indultak el - nem teljes állj a gázpedálra szindróma, jókat lehet küzdeni a géppel és az ellenfelekkel, ugyanakkor megmaradtak a FlatOut-os elképesztő ütközések és rombolás. -
#142 Utolsó szeg? Még csak pre-alpha-ban járunk. Miről beszélsz ember?
Egy teaser-hez képest eszméletlen durva amit összeraktak a srácok eddig... Én kimondottan élvezem a sima futamokat is, mert benne van a Flatout életérzés. Eddig tökéletesen hozza azt amit elvárhatunk tőle. -
#141 Stunt nélkül mégis mit csináljunk? Az hogy csak versenyzünk karrierbe nagyon unalmas lesz.... jó néha roncsderbi de akkor is a stunt az kell... -
Borg #140 Ha stunt nem lesz semmilyen szinten, az pont az utolsó szeg ennek a játéknak a koporsójában... -
#139 A stunt a FlatOut lelke szerintem :D Szóval remélem lesz egyszer benne :) -
#138 Azért a Next Car Game Sneak Peek 2.0 nem arra utal, hogy nem lesz stunt. Egyértelmű, hogy nem most deee... vagy volt valami hivatalos bejelentés? -
#137 Teljes changelog
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Engine:
• Rewrote the engine.
• Significantly simplified gameflow logic.
• Added support for data hotloading.
• Wrote a shiny new property editor.
• Removed a ton of old legacy code.
• Rewrote the effect system, note that certain effects are missing as of now.
• Added a launcher option to set grass rendering distance.
Multiplayer:
• Implemented LAN multiplayer for both race and derby, currently supports up 12 players. Please note that the performance of the server has a significant effect on the client's performance, and if the server is struggling you might experience additional lag on the clients. If you experiencing lag, it's recommended to lower the quality settings via the launcher.
Input System:
• Added remapping support for XInput devices such as the X360 gamepad.
• Added D-pad and look-around support for DirectInput devices.
• Increased the amount of rebindable controls.
• Added analogue handbrake support.
• Added proper H-shifter support.
Gameplay:
• Improved AI behavior to help it stay on track better.
• Added first draft of scoring events.
Damage:
• Implemented new damage system based on tracking deform instead of impacts.
• Improved deformation to make the cars break apart in a more realistic manner.
• The car that is heavier and traveling faster will now have an advantage in collision.
• Fixed an issue where unlocked panels such as doors would not animate correctly.
• Added a placeholder smoke effect for the critically damaged engine state.
• Added a release state to all wheels so that they can be torn off.
Cameras:
• Implemented an improved camera system.
• Reworked all cameras, FOV, position, etc.
User Interface:
• Rewrote the user interface platform.
• Implemented new Replay user interface.
• Added a preliminary scoreboard to post-race.
• Improved the main Garage UI somewhat to enhance usability.
• Removed the vignette effect when getting damaged during gameplay.
• Added support for fetching Steam user name and avatar.
Vehicles and Upgrades:
• Added a new American Muscle car.
• Reworked engine upgrade parts to mimic real-life parts.
• Reworked the suspension setups for more authenticity.
• Added first upgrade part descriptions.
• Improved gamepad controller functionality.
• Switched Anti-Spin assist to an improved Stability Control assist.
Vehicle Dynamics:
• Added simulation of Ackermann steering geometry.
• Improved shifting center of mass calculation when vehicle is airborne.
• Improved simulation of viscous forces when driving on loose surfaces such as gravel.
• Added engine shake calculated from the piston movement to simulate engine rumble.
• Added support for turbochargers and superchargers, upgrade parts using this feature coming later.
• Improved suspension simulation; center of mass now affects suspension.
• Improved suspension geometry simulation.
Weathers:
• Improved weathers to give a better sense of light.
Tracks:
• Added a new Sandpit race track, still work-in-progress!
• Enhanced various bits and pieces of the existing tracks.
-
#136 Egyelőre tényleg csak helyi hálózaton működik, máshogy még nem sikerült működésre bírni. Stunt nem lesz, és ez így van jól. -
#135 Ugye lesz valamikor stunt ebben is? :D -
#134 Vki jön majd multizni? -
#133 El se hittem tegnap mikor megláttam a LAN menüpontot aktívként. Már csak meg kell vetetni haverokkal is, hogy ki is lehessen használni. :D
Az új autó nem rossz, bár eléggé hajó érzetem van, fékezés közbe irányíthatatlan a drága.
Amúgy csak nekem lett instabilabb a játék az update óta? Egész sokszor jelentkezik textura hiba itt-ott. Meg valami furcsa kockásodás. -
#132 [URL=http://nextcargame.com/update-5-2014-07-03/]Update #5 2014-07-03 [/URL]
(tl;dr – Build updated! New car, new track, LAN support)
Végre. :) -
#131 majd egyszer biztos lesz, ez azért mégis csak alpha még egyelőre... -
mester1987 #130 Amúgy kampány lenne benne vagy csak gyors verseny előre feloldott autókkal vagy ez már nem az a fajta játék? -
#129 kissé befulladt a project. -
#128 Ha így haladunk soha napján. -
Baxo #127 meg van a gém, most akciós volt steam summer sale-en és beszereztem egy példányt. :) Fain gamma. Tudja valaki mikorra várható frissítés? -
Hentes75 #126 A végére elég jól belejött. -
Hentes75 #125 Remélem E3-ra jönnek valami meglepetéssel.Új pálya,online verseny,megjelenés. -
Hentes75 #124 A legjobb videó,eddig.Az emberünk biztos be van tépve. -
Hentes75 #123 Nerd³ Challenges! Win a Race - Next Car Game -
Timbu #122 Roncsderbi törés nélkül? Logikusan hangzik.
A Flatouthoz pedig: biztos, hogy el kellett adniuk a nevet? Nem az volt, hogy mindig is a kiadóhoz tartozott? Meg az utolsó Flatout és az NCG között még ott volt a Ridge Racer. -
#121 Akkor inkább ne legyen törés és legyen full NFS árkád minthogy egy poénos kamu cucc legyen belőle. -
Baxo #120 De negatív vagy, holott nézz meg más autós játékokat... melyikben van ilyen zsír törésmodell??? hmmm? -
#119 "Minél realisztikusabb kíván lenni!"
Azzal amikor már szinte csak 4 kerékkel roncsderbizel? -
FollowWings #118 Mégmindíg alpha és ne feledjétek, nem csak azért van új neve, mert
el kellett adniuk a Flatout nevet... (anyagi csődbe vitte őket a kiadójuk, amiből hála Isten, az NCG-vel és a Steam által, kiadó nélkül ki tudtak mászni.)
Tehát most egy arcade - szimuláció közti játékot készítenek, sokkal inkább a realisztikusságra törekedve!
Az élő derbykbe sincs nitro stb..
Minél realisztikusabb kíván lenni!
Ami most érinteni fogja a törésmodellt is, a következő frissítésben már a törést leköveti a játék és igazodni fog az autó kezelhetősége is..
A Bugbear fejlesztőcsapat, tényleg nekünk készíti a játékot és nagyon odafigyelnek a forumon a véleményeinkre és a közösség szavazza meg, illetve találja ki mi legyen a játékba!
pl. profi tunning és garázs szerelőmühely rendszer, grafikai és élménybeli újdonságok a next-gen-hez igazodva, online lobby-k, ahol csapatba lehet majd rendeződni, de személyes ellenfeleket is kihívhatsz,
24 ellenfél egy pályán, amelyek között szerepelhet gépi ellenfél is,
de akár splitscreen-ben is játszhatunk egy gépen ketten majd, vagy két gépet összekötve LAN-ban!
Egyénien szépíthető verdák (saját matricákkal akár).
Über módok/pályák: -"Ragaszd át a bombát"
-felcsatolt lakókocsi vagy egyéb nehezék verseny mód
-körverseny / derby arena egy mosógép forgódobjában vagy egy hajón
Rengeteg jó ötlet és sok szerepelni fog a játékban!
Ez tényleg a miénk, és még most érdemes megvenni, amíg olcsó, és mellesleg együtt építeni a játékot még jobb!! -
FollowWings #117 news
Slow News Month
He-hey, kids!
Yes, it’s been a long time since our last News update. Guess what? This ain’t a proper one either :)
Well, no, that’s not completely true. We have bucketloads of stuff we would want to share with you, but before anything else happens, we need to do something Big and Important first. And that mysterious something is…
A major engine uphaul.
That’s right, folks! We’re currently updating NCG to a completely overhauled engine that will totally rock your collective socks off and dazzle you with all kinds of sweet, sweet performance magic! But, getting the engine ready for release takes a whole lot of work.
At the moment the process is well on its way, but as it currently is, the uphauled engine runs slower than the previous one! You can probably understand why we want to optimize it more before letting all y’all play with it. I mean, no matter how awesome we say the boosted engine will be, it still wouldn’t be all that impressive if this thing, full of spiffy thingamagummits and sparkly thingamajigs and swanky thingamabobs, hiccuped on the field of glory like an old steel horse wheezing its last breath. So, we want (and will) tweak it more, and then some more, and when it’s properly polished and runs like a Mustang just broken in, we’ll release it and let you go nuts. It won’t be that long, but it won’t be just yet, either. Sorry :)
But there is something I can talk to you about: a dirt race track that's currently in development. What you're looking at is its prototype version -- clips from real photos that are glued together to create a semblance of what we're aiming for. The end result may be drastically different, but I figured you lot might enjoy this glimpse behind the scenes of the track creation process :)
-
Timbu #116 Nem tudom, hogy volt-e már. -
Borg #115 Azért ne felejtsd el, hogy régen azért toltuk reggelik a dd-t, mert nem volt net :)
Ma már elég unalmasnak találom ugyanezt... ha kicsit játszol vele, akkor gyorsan monotonná válik, és megunod sajnos. Egyelőre nem elég "változatos" a játék. Talán egy stunt+physics map jót tenne neki, mint ami az alphában volt. -
Timbu #114 Nem rossz, de szerintem még nem hozza az első Flatout hangulatát. Viszont az AI már most elég jónak tűnik, amikor pedig huszonegynehányan vannak egyszerre a pályán, akkor tudnak zúzni rendesen. Az utolsó buildben az irányítás meg az optimalizáció is javult. A legnagyobb bajom nekem most az, hogy elég fura, hogy kockává törnek és még utána is mennek az autók. -
#113 ez a játék valami kibaszott jó, még AI-k ellen is. Aki annyi idős mint én (33) és emléxik még a destruction derbyk hajnalig tartó nyúzására, annak kötelező darab. én pad-dal nyomom és minden fasza az irányításaban full graf nem akad, gyönyörű stb. instant get játék még ebben a verzióban is amiben jelenleg van