354
banner1banner2

A FlatOut készítőinek új projektjei.
  • zzeN
    "The latest update for Next Car Game is now online! The highlights of the update are the Figure 8 derby race event and the classic American Sedan car, but that's not all - there's also loads of other cool stuff like new weathers and upgrade parts, not to mention a hefty amount of improvements and fixes."

Figure 8? Ami a kettőben volt? Csak nem?!:D
  • sznus
    Frissült az alpha! Brutáljó!
  • kekeN7
    Ja, egy ideje, csak most már Steamen is aktiválható. :)
  • precise
    Kint a Sneak Peak 2
  • Loál János #69
    Nem égeti a tenyeredet?
  • precise
    900 fokos kormánnyal nagyon mókás tud lenni :)
  • Baxo
    Szerintem meg az első részhez jobban hajaz.
  • GPx8
    Kipróbáltam, de semmi különbséget nem látok az új és a Flat out 2 között...
  • Alexease
    "Majd ha kesz lesz." - szerintem:P

Igazabol nem kovetem a dolgokat, talan ha 2x kiprobaltam azota:) Lenyegeben brutalisan szaggatott, nem volt rendes kormanytamogatas, es amugy sem volt vele mit csinalni, igy pihentet(t)em.
  • Baxo
    Az szép :-) am mikorra várható a teljes megjelenés?
  • Alexease
    Meg tavaly szeptemberben:)
  • Baxo
    Van, aki már előrendelte? Nekem tervbe van, főleg, hogy a hivatalos oldalon dolcsiban van így olcsóbb, mint steam-en. 5ropi.
  • grebber
    Elvileg igen!
  • JaSoN HuNTeR #60
    csak PCn van nem?
  • mester1987
    Vagy lépésről lépésre teszik bele, ahogy fejlődik teljes értékké?!
    Elég fura mondjuk.
  • mester1987
    Kérdés, hogy lesz-e olyan sztoriszerű mód, amiben oldhatunk fel autókat/fejlesztéseket és új pályaszakaszokat?!
  • Szabi #57
  • grebber
    Egymillió dollárt hozott az első héten a Next Car Game
  • bertino
    jo lenne
  • Baxo
    Jó ez a kép! Nem lesz berakva ide fő képnek?
  • DarkSector
  • DarkSector
    oks, mindjárt megcsinálom hogy ne kelljen szétvágni.
  • Alexease
    Ilyesmi meret elvileg jo:

• DarkSector
    Csináljak belőle vékonyabbat?
  • DarkSector
    :) thx
  • Alexease
    Jo lett, de nehogy betetessetek bannernek, mert kitakarja a fel kepernyot;D
  • Smithwarden
    Jo lett.
  • DarkSector
    Next Car Game

• Smithwarden
    Egy kis LevelCap preview.
  • bertino
    6k huf biztos vagyok, hogy epp optimalis erte.
    akinek sok, kesobb lesz 1k hufert is.
  • Baxo
    Halihó! Kipróbáltam a tech demo részét ami ingyenes, kíváncsi voltam a alphara is, igaz nem az eredeti, de szívesen megvenném már most, de kicsit sokallom azt a 6ropit rá. :S

Vélemény: Tiszta FlatOut 1 csak talán picit jobban oda kell figyelni az irányításra, ami nem gond egyáltalán, bőven élvezhető. Fizika brutál jó, bár van, amikor túlzásba megy, mert már ki sem nézhető pl. derbyben, hogy ki jön nekem az utolsó 5 percben, mert se eleje se hátulja ill. van hogy kereke sincs, de jön és az utolsó szuflát is kipréseli belőlem xD. Nyilván ezeket még javítják. Jó kis pörgős zene kell még hozzá, mint a régiekhez volt. Minden esetre vagy maross-tól vagy cdkulcsokinforól beszerzős, ha nem lesz náluk akkor egy steamkariakcióból megveszem. :)
    megjelenés mikorra várható?
  • Borg
    Ez nem annyira újdonság, mind a három videó a már játszható early access alphaból van.
  • bulba
    3 új videó.
  • grebber
    Bejött az early access
  • mester1987
    Ebből még hiába teszt, sőt ez az Early Access is felesleges "számomra persze".
  • grebber
    GK pre alpha teszt
  • Timbu
    Nekem is ez volt az érzésem, hogy jó lesz ez, csak még nem az igazi. Annak külön örülök, hogy a sáros pályán a Flatout 1-hez hasonlóan elkezd kifarolni az autó, nem túlegyszerűsített árkád fizika van alatta. Meg jó az a 24 autó egyszerre. Az viszont nem jön be, hogy az arénában már orra sincs a kocsinak, már csak szinte egy összenyomoódott kocka, de még mindig megy.
  • Borg
    Nem rossz ez... csak még nem is jó.

A stunt mapon ökörködést én valahogy jobban élveztem, mint ezt az esélytelen körözgetést :)
    Persze a derby bowl jó, szép emlékeket idéz fel :D Itt is tolatva lehet bejutni a top3-ba :D
  • Borg
    Már töltődik lefele :)
  • kekeN7
    Na, végre beregelhető Steamen, indul az Early Access!