353
1412959022.jpg
Steam | Hivatalos blog | Előrendelés |

A FlatOut készítőinek új projektje.
  • Timbu
    Hogy legyen ellenvélemény is: nekem bejön a játék. A Flatout1-hez tértek vissza, azaz nem teljesen árkád a fizika.
  • TasManXT
    Akkor ez a vásárlás kimarad. Köszi. :D
  • Borg
    Pontosan. Az alpha azzal a physics pályával sokkal élvezetesebb volt.
  • bertino
    hát amugy az van, hogy a tech demo sneak peek szerintem még élvezhetőbb is, mint a másik fele a játéknak a pályákon :D
  • grebber
    Szerintem túl sokat akartak. Nem kellett volna mást csinálni, mintsem új pályák max új játékmódok azt cső rég tolhatnánk a Flatout 4-et vagy akármi lett volna a neve.
    Nem ők kb a nulláról akartak "arcozni" hát ez lett belőle. Marad ezt ilyen fos ahogy van.
    Tipikusan még kész sincs de már bundlehoz közelít csakhogy legyen pár ft-juk amit kb nem tudni mire költenek merthogy a gamere nem az is biztos.

YT-on néztem videót a performance miatt a game-ról 780Tivel tolja a srác és különféle modon tesztelgeti a beállításokat. Rettentő ingadozó és sokszor 1xx fps-t látni de láthatóan "szaggat" a game --> Hulladék!
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.27. 00:03:19
  • bertino
    hát az van, hogy szerintem nincs egy szar gépem.

(CPU Type QuadCore Intel Core i5-3570K, 3400 MHz (34 x 100))
    (Motherboard Name MSI Z77A-G43 (MS-7758)
    (3D Accelerator ATI Radeon HD 5850 (Cypress)

ennek ellenére még a legminimálisabb beállításon is egyenlőre sajna szaggat, mint az állat, de elég keményen, tehát ilyen max... 25 fps ? talán. 1280*720-ban is.
    mind1, kérdés csak az, hogy vajon ez a későbbiekben változik-e ? mert azzért jó lenne, ha javulna, de nálam így fut.

játékmenet talán még nem is annyira vészes, ha azt veszem alapul, hogy ez egy uj játék. nem olyan, mint a régi flatout-ok. gondolok itt arra, hogy derby ugy kezdődik, hogyha kicsit lendületből oldalról belémjönnek, a fél autó oldala így kiflibe hajlik, ami szerintem önmagában elég vicces, de mindenképp érdekes, hogy az autó ezután totál használhatatlan/vezethetetlen.
    Derby, értem én, de egy nagyobb kocc után ne törjön már ketté az autó... szerintem :D
    ugyanis így eléggé hamar végeznek veled és szerintem a játékélményt ez erősen rontja.
    másik meg, hogy a becsapódásoknak nincs erejük, valahogy túl folyamatosak. Nincs meg az érzés, hogy most csattansz egy tisztességeset. Az érzés kb. annyi, hogy arrébb tolod picit a másikat és kész.

mindezeket kb. 40 perc játékmenet után írtam.
    kövezzetek meg, de... hát így elsőre kb. ennyi, de számomra sokkoló, hogy fut a játék.
    pre-alpha, messze nem végleges. azért reméljük egyszer az lesz.
    Utoljára szerkesztette: bertino, 2014.12.26. 23:40:21
  • TasManXT
    Ha sikerül, véleményezd kérlek.
  • bertino
    a blog szerint halad azért a dolog és ünnepek után, köv. év elején adják ki a frissítést, majd meglátjuk.

még nem jutottam el az elindításig a gyerek miatt, sajna.
  • Borg
    2500ft-ot adtam érte annó, de már azt is megbántam.
  • bertino
    11,49 fontért van most, gyorsan rá is rabolok, aztán utánam a vízözön...
    Utoljára szerkesztette: bertino, 2014.12.26. 09:51:12
  • bertino
    hát ez engem is érdekelne, de 15 fontot még mindig nem adnék érte így látatlanban.
    11ért volt nemrégen, az belefért volna, de lesz még akció bőven.
  • TasManXT
    Hogy áll a játék jeleneg? Érdemes megvenni? Multi pár szóban?
  • hqx
    Elmondták neki, hogy ne menjen egy körversenyen a forgalommal szembe, de még neki állt feljebb.
  • mester1987
    [PCGuru] Ezzel játszunk: Wreckfest
  • janihunk
    Saját

• b-type
    engem inkább az hogy nem jó. Online egy halál, sokat kell tökölni mire bejutsz egy szerverre, aztán úgy is szénné törnek, bármit is mész.
    Nehezen is fut, és a kormányzás sem jó. :(
    A tuning része még jó lehet..
  • Timbu
    Engem ebben a megjelenés előtti leárazásban csak az bosszant fel (de nagyon), hogy én teljes áron megvettem az alapcsomagot, utána meg ennél olcsóbban adják a deluxe-ot, és még upgrade-elni sem lehet.
  • bertino
    le van árazva akit éldekel. steamen
  • fubenalvox
    törésben egyértelműen jobb a beam de sokkal később is lesz belőle valódi játék (ha lesz valaha), főleg a multiplayer része necc, mert már a wreckfest is laggolgat rendesen nagyobb karamboloknál. Ott meg aztán... de majd egyszer eljön az az idő is, kísérletezgetni addig ott van a Beam. Egymást zúzni meg a wreckfest. :)
  • bertino
    a beamng viszont olyan szempontból jó, hogy van modding mint állat, igaz ott nem a derby-n, csak a törésen van a hangsuly, de azzal elég jól el lehet szórakozni.

tudom messze nem ugyanaz mint ez, ezt csak ugy mondom.
  • bertino
    olcsó, de nekem most ez is sok érte, gyűjtés van más célra.
  • fubenalvox
    Azért lássuk be nevet nem csak fejetlenül hasra ütve választanak egy játékhoz. Persze, ha hatalmas lesz a hömbörgés, akkor talán választanak egy másikat. De ez egészen eltalált lett és játékban is másokkal beszélgetve pozitív a legtöbb visszajelzés. Amúgy nektek hogy tetszik?

Addig is let's Wrefkfestin' :)
    (Ha valaki csinál szervert ingame, szóljon aztán csapathatnánk együtt. Sajnos nekem a sávszél kevés, 8 embert is laggoltatnék :/ )
  • kekeN7
    Szerintem meg várjatok vele, ha tényleg foglalkoznak a visszajelzésekkel, simán benne van, hogy marad. :)
    Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2014.10.04. 13:30:19
  • grebber
    Jeleztem a moderátor uraknak!
  • Fpocok
    Írassátok át a címet pupákok :D
  • fubenalvox
    Most hétvégén van akció, és az egyébként is olcsó ~7400 Forint helyett most kb 6100 Forintért meg lehet venni. Ennél biztosan nem fog lejjebb menni karácsonykor sem szerintem.
    http://nextcargame.com/pre-order/
  • bertino
    hát én kivárok karácsonyig, remélem lesz akcióban.
  • fubenalvox
    Hát most bekerült az online játék lehetőség és elég durva zúzás megy. Még nem sikerült befejeznem sok versenyt egy darabban. AZ emberek állatok és mindenki aprítja a másikat nagyon durván. Összehasonlítani sem lehet az eddig single kőrözgetéssel. Ez egy kegyetlen világ és csak egy maradhat életben... még akkor is ha verseny van és nem derby :)
  • Borg
    És lesz belőle végre valami élvezhető játék is?
    Mert ez a körözgetős roncsderbi fél óra alatt uninstallhoz vezetett nálam. Még az alphában a physics pálya jó volt ökörködésre, de ez a versenyzős dolog úgy unalmas ahogy van.
  • fubenalvox
    Akinek nem esett le, hogy a Next Car Game csak working title és azt jelölte, hogy még rohadtul nem találtunk ki nevet neki... nos, az most megvilágosodhat, mert meglett a neve. Wreckfest :)
  • Carlos
    Next car game, kovetkezo autos jatek!
    Next-gen demolition dery, uj generacios roncsderby!

Erzed a kulonbseget? Olvasgasd meg a headway konyveket szerintem!
  • grebber
    A Next-Gen Demolition Derby- A Next Gen szerintem egyértelműen a (szerintem túlságosan is eltúlzott) fizikára/törésmodellre utalhat,mert ilyen nincs egy játékban sem.

• paj01
    Hát manapság ez a szó a gamer világban megváltozott jelentéssel bír. / "Next Car Game": A Next-Gen Demolition Derby/
    Nem egy ilyen cikk volt ami így jelent meg a játékkal kapcsolatban. De biztos csak nem vagyok elég primitív ahhoz , hogy felfogjam ezt a fantáziadús elnevezést...
  • grebber
    Mit nem értesz a NEXT-en a cég következő autós játéka. Marha nehéz felfogni mi

Ez nem NEXT GEN Car game köze nincs a grafikához ha valaki erre apellál!
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.22. 19:43:51
  • paj01
    Nem értem ezt a NEXT car game dumát. Ez egy flat out. Mivel nyújt ez többet? Jobban csillog kb ennyi. Ezek a megoldások/fizika az első részben is megvoltak. Nem csoda hogy elhasalt a kickstarteren.
  • I73770K
    Hali!

Next car game, akit érdekel: http://www.twitch.tv/maximus_VII
    Utoljára szerkesztette: I73770K, 2014.09.22. 18:03:16
  • Fantasy18
    egy kis kedv csináló :)

• kekeN7
    Csak akkor látod a futó szervert, ha épp a lobbyban vannak.
    És igen, óriási buli. :)
  • fubenalvox
    Amúgy valaki még próbálta a játékot Lan Bridger-el multiban?

Amikor megy, hatalmas fun. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Tegnap is összejöttünk 10-12-en és zúztuk egymást órákig.

A kérdést viszont azért tettem fel, mert van, hogy látok szervert, van amikor nem. A csatornánk fentlévő srácokkal beszélgettem és írták hogy most is van online szerver, de hiába kerestem rá ingame, nem dobta fel.

Korábban, mikor más csinált, akkor láttam... szóval nem vágom mi lehet. Kb attól függ gondolom, hogy milyen beállításokkal rendelkezik aki create-elt. Küzdött már ezzel valaki?
  • kekeN7
    Na, még a végén belelendülnek a srácok....

Hotfix Update 07-09-2014

CHANGE LIST:
    - Increased steering angle and retuned controller settings. Especially gamepad and keyboard controllers should be more responsive now.
    - Retuned all cars and suspension setups so that the cars would behave more realistically - with most suspension setups the cars now have a tendency to understeer while cornering unless grip is lost, at which point the cars will exhibit oversteer. However, except for the most extreme situations the oversteer should be manageable. In many cases different suspension setups now also have a significant effect on the car handling, so be sure to test them all to find your favorite!
    - Increased tarmac and gravel friction.
    - Reworked Stability Control profiles; the Full setting has more strength now while the Half setting should only counter for most serious errors by preventing from spinning out.
    - Retuned brake balance for all brake kits to tame the tendency to spin when braking while cornering.
    - Implement a three second no-collision cooldown period for resetting the car.
    - Increased player advantage in car-to-car collisions.
    - Increased wheel strength for 01_American (American Muscle) to prevent it detaching too easily.
    - Reduced deform strength in minor impacts.
    - Added a few more aggressive AI profiles.
    - Added Sandpit1 alternative route, both normal and reverse layouts.
    - Added Look Left and Look Right camera controls support for keyboard.
    - Removed the obsolete Reverse Camera keybinding, should fix cases in which the Look Back button was not working when Reverse Camera was binded.
    - Fixed an issue in which the vehicle strip in garage was out of screen boundaries when using extreme wide resolutions.
    - Reduced vertical size of the launcher window to make it fit nicely on certain laptop screens.
    - Set V-Sync to disabled by default.