353
1412959022.jpg
Steam | Hivatalos blog | Előrendelés |

A FlatOut készítőinek új projektje.
  • Dency
    Az első rész is nagyon jó volt persze, de azért írtam hogy flatout 2-nek mert mondhatni hogy azóta nem jött ki értelmes "roncsderbis" játék. Lásd flatout 3-at ami egy foshalmaz. Tehát ez a next car game flatout 1-2 es korszakot fogja visszahozni, reméljük.
  • Timbu
    Én is sokkal jobban szeretem az első részt. Ott még kellett küzdeni a hátsókerekes autókkal. A 2 sokkal árkádabb lett, tapadtak az autók mint a bolond, meg kétszázzal lehetett lezúzni a beton oszlopokat.
  • kekeN7
  • kekeN7
    Érdekes, hogy az emberekben inkább a FO2 maradt meg, mint az első rész.
    Bár azt is előrendeltem és rommá játszottam, nekem akkor is sokkal többet jelent az első rész...

Egyébként kijött a Sneak Peek 2.0, kíváncsi vagyok, mivel turbózták még fel.
  • Dency
    Na én is kipróbáltam ezt a tech demót. Azt kell mondjam hogy nem rossz. Ha elkészül szerintem méltó utódja lesz a flatout 2-nek.
  • Bence94
    Szuper lesz.
  • bulba
    Nagy kár, hogy a drágább verziókhoz semmi kézzel fogható plusz nem jár. Adnának hozzá valami díszdobozt, modellt, posztert vagy akármit, azonnal berendelném, de így nem sok értelmét látom.
  • grebber
    Lefújták a Next Car Game Kickstarter kampányát

"Aggódni viszont nem kell, mert ez nem veszélyezteti a játék megjelenését"
  • mester1987
    Mint a FlatOut.
  • zzeN
    Ez a törésmodell

• kekeN7
    Lelőtték a Kickstartert, szerintem nagyon helyesen, sőt, már legalább egy héttel előbb kellett volna... viszont kint van a játszható tech demó! És újra él az előrendelés az oldalon...

Két új kép, én legalábbis ezekre nem emlékszem:

• mester1987
    Reménykedünk és persze abban is, hogy a Project C.A.R.S. mellett befut ez is 2014-ben!
  • lac coo
    Ez jó!! Nem kétgombos árkád, teljesen jó !
  • Alexease
    A Bugbear szerintem a mi penzunk nelkul is ki tudna adni, van mogottuk nehany program:)
    De igy van egy kis plusz beveteluk, raadasul ez kozvetlenul hozzajuk folyik be:)
  • Timbu
    Az egy hónapból már csak két hetük van és kb 20%-nál járnak. Nem látok rá komoly esélyt, hogy mégis elérik a célt. Remélem ettől még sikerül elkészíteniük.
  • grebber
    Jó meg minden ,már csak emberek is kellenének akik fizetnek érte mert így nem lesz meg a pénz!
  • Carlos
    Jofele...
  • mester1987
    Próbálkoznak még :)
  • Rayden02
    Az első gameplay videó
  • precise
    Aki rádob egy 20-st az a kampány végén kap TD-t

• mester1987
    Kickstarteren a Next Car Game
  • XRV
    Vagy újabb bőr?
  • mester1987
    Istenkirály lesz :D
  • zzeN
    :OO

• Fox44
    Next Car Game: Korai hozzáférés a támogatóknak
  • mester1987
  • Rayden02
    Új látnivalók:

• Loál János #5
  • Csokis
    Nekem mindegy, hogy DD vagy FlatOut, mert BugBear! Jöhetne már.
  • Carlos
    Várós!
  • Jaka923
    Lehet, hogy a Destruction Derby 2 lesz. Bár én jobban örülnék egy igazi Flatout 3-nak.
  • Bence94
    Bejelentették egyelőre cím nèlküli teaser alapján megintroncsderbis játékukat. Itt megtekinthető

Remélem verseny is lesz, mert nekem úgy tűnik, hogy csak \"arena only\".. Ettől függetlenül várós!