353
-
Az első rész is nagyon jó volt persze, de azért írtam hogy flatout 2-nek mert mondhatni hogy azóta nem jött ki értelmes "roncsderbis" játék. Lásd flatout 3-at ami egy foshalmaz. Tehát ez a next car game flatout 1-2 es korszakot fogja visszahozni, reméljük. -
Timbu #31 Én is sokkal jobban szeretem az első részt. Ott még kellett küzdeni a hátsókerekes autókkal. A 2 sokkal árkádabb lett, tapadtak az autók mint a bolond, meg kétszázzal lehetett lezúzni a beton oszlopokat. -
-
Érdekes, hogy az emberekben inkább a FO2 maradt meg, mint az első rész.
Bár azt is előrendeltem és rommá játszottam, nekem akkor is sokkal többet jelent az első rész...
Egyébként kijött a Sneak Peek 2.0, kíváncsi vagyok, mivel turbózták még fel. -
Na én is kipróbáltam ezt a tech demót. Azt kell mondjam hogy nem rossz. Ha elkészül szerintem méltó utódja lesz a flatout 2-nek. -
Szuper lesz.
-
Nagy kár, hogy a drágább verziókhoz semmi kézzel fogható plusz nem jár. Adnának hozzá valami díszdobozt, modellt, posztert vagy akármit, azonnal berendelném, de így nem sok értelmét látom. -
Lefújták a Next Car Game Kickstarter kampányát
"Aggódni viszont nem kell, mert ez nem veszélyezteti a játék megjelenését" -
mester1987 #24 Mint a FlatOut. -
Ez a törésmodell
-
Lelőtték a Kickstartert, szerintem nagyon helyesen, sőt, már legalább egy héttel előbb kellett volna... viszont kint van a játszható tech demó! És újra él az előrendelés az oldalon...
Két új kép, én legalábbis ezekre nem emlékszem:
-
mester1987 #21 Reménykedünk és persze abban is, hogy a Project C.A.R.S. mellett befut ez is 2014-ben! -
Ez jó!! Nem kétgombos árkád, teljesen jó ! -
A Bugbear szerintem a mi penzunk nelkul is ki tudna adni, van mogottuk nehany program:)
De igy van egy kis plusz beveteluk, raadasul ez kozvetlenul hozzajuk folyik be:) -
Timbu #18 Az egy hónapból már csak két hetük van és kb 20%-nál járnak. Nem látok rá komoly esélyt, hogy mégis elérik a célt. Remélem ettől még sikerül elkészíteniük. -
Jó meg minden ,már csak emberek is kellenének akik fizetnek érte mert így nem lesz meg a pénz! -
Jofele... -
mester1987 #15 Próbálkoznak még :) -
Az első gameplay videó
-
precise #13 Aki rádob egy 20-st az a kampány végén kap TD-t
-
mester1987 #12 Kickstarteren a Next Car Game -
XRV #11 Vagy újabb bőr? -
mester1987 #10 Istenkirály lesz :D -
:OO
-
Fox44 #8 Next Car Game: Korai hozzáférés a támogatóknak -
mester1987 #7 -
Új látnivalók:
-
-
Csokis #4 Nekem mindegy, hogy DD vagy FlatOut, mert BugBear! Jöhetne már.
-
Várós! -
Lehet, hogy a Destruction Derby 2 lesz. Bár én jobban örülnék egy igazi Flatout 3-nak. -
Bejelentették egyelőre cím nèlküli teaser alapján megintroncsderbis játékukat. Itt megtekinthető
Remélem verseny is lesz, mert nekem úgy tűnik, hogy csak \"arena only\".. Ettől függetlenül várós!