353
1412959022.jpg
Steam | Hivatalos blog | Előrendelés |

A FlatOut készítőinek új projektje.
  • kekeN7
    Újabb update, és pont az irányítást javították, a fórumokon dicsérik. Remélem megoldja az eddigi kormányos gondokat...

Changelog:

* Added support for one additional DirectInput device.
    * Input bindings are reset for all users to avoid weird issues.
    * Reset and reverse camera can be now mapped to different inputs.
    * Handling no longer gets locked to right with certain gamepads.
    * Replay no longer exhibits black screen in some cases.
    * Steering wheel input is now disabled in photo mode.
    * Force feedback is now disabled in replay mode.
    * Improvements to the sandpit track.
    * Fixed an issue with car controls.
  • kekeN7
    Valami nagyon nem oké, ebben teljesen igazatok van.
    Lefrissítettem a játékot, elindítottam, most nekem is ugyanaz a holtjátékos borzalom volt. Próbálgattam menübe kilépkedve állítani, de nem segített. Aztán rájöttem, hogy nem kell kilépni, játék közben is lehet állítgatni, esetleg ott próbálgassátok, csak rakjátok át a második fülön a kormányra. Szerintem valami bugos, beakad, és utána észhez tér ahogy szórakoztok vele, mert most épp minden felhúzva, deadzone lehúzva, és megint jó. Gondolom ez volt a legelső dolog, amit mindenki kipróbált. És emlékszem, korábban is valami teljesen logikátlan beállítással lett jó, szerintem inkább akkor tért észhez. Másoknak meg bedugva a kormányt azonnal minden fasza.
    Mondjuk nagyon nincs mit nézni rajta, de tessék:
  • twinr
    ha esetleg pontosítanád mivel szórakoztál:)
    tologatom összevissaz a csúszkákat, vagy próbálom valami logika szerint, de sehogy nem jó, a kormány gyalázat.
  • kekeN7
    Nekem pont ilyen volt, aztán picit szórakoztam azzal a néhány beállítással, ami van... azóta tökéletesen működik, és nagyon állat.
  • lac coo
    Az a legnagyobb baj vele, hogy az autók összetörnek egy 50 X 50 -es kockára :DDD
  • b-type
    biztos van kormány amivel jó, nekem DFGT-m van és egy másik usb-n egy pedálszettem...és ez ebben a kombóban használhatatlan.
    Eleinte a pedálomat nem látta/nem kezelte: oké.
    most látja, de a controller beállítás katasztrófa, minimalista...és nem működik.
    beállítottam, de a gázreakciókat nem is értem, egy bizonyos fordulatra alapból felpörög..mondjuk 5ezer, és onnan gáznyomásra tudok még 2-3ezret emelni.
    Nem tudom mit kellene buzerálni hogy működjön, de ha valami ennyire nehézkes, és rosszul konfigolható akkor már röpül is a szürkébe..pedig örültem mikor láttam mekkorát tölt a steam. Pláne hogy láttam miket piszkáltak.
    De sz@r, ez van.
  • lac coo
    Hát pedig az, miért mire számítottál ? :D
  • twinr
    ööö, ezt nem mondjátok komolyan? gombokkal autót vezetni? azért ez nem egy need for speed/grid játék, legalábbis nagyon remélem!!!
  • lac coo
    Nekem egy fegebbi warez cucc van, abban jo a kormany ugy ahogy.....

De vessetek meg a gumi nekem nagyon bejon, az teljesen jora.sikerult !!! :)

Amugy eleg uncsi, az ember eloszedi egy tiz percre, csinal nemi anyagi kart aztan megunja.....
  • Timbu
    Szerintem is. Az a fajta, amivel akkor játszol, ha nincs kedved elővenni a kormányt, ugyanakkor élvezetes a fizikája. Sajnos a mostani release-ben kikapcsolt segítségek mellett nem tudom megfogni az autót, ha ki akar törni a háta.
  • GPx8
    Szvsz. ez tipikusan billentyűzetes játék.
  • twinr
    és neked miért működik a kormány?
  • hapi
    Elmúlt 6 évben nem tudtam ennyit játszani autós játékkal mint evvel. Szerintem csúcs lesz gyönyörű, FUN, szeretem...
  • twinr
    akkor nem itt a gond.. csak megcsinálják, mókás lesz lazítani vele két komoly ir menet között! (remélem)
  • b-type
    detto. teljesen használhatatlan az irányítás, a kormány olyan mintha billentyű lenne óriási holtjátékkal, a gázreakciókat meg nem is értem.
    eddig egyedül billentyűvel tudtam vezetni...az meg nekem szrt sem ér. :(
  • twinr
    miért nem kezeli jól a kormányom(dfgt). úgy 60 fok holtjáték, teljesen irányíthatatlan! pedig dead zone nullán van.
  • grebber
    Kipróbáltam. Roncsderbi része maradhatott volna mint régen mert itt még kb egy felismerhetetlenségig összeroncsolódott "valami" is megy még.

És mivel 7-10 fps-el fut töröltem is pedig nem egy Forza a látványvilág.

Majd ha lesz benne optimalizáció visszatérek rá.
  • Borg
    Jelen állapotában én már 2x is meggondolnám, hogy egyáltalán adok e pénzt érte. A kezdeti fázisban az ugratós techdemóval még jó mókának tűnt, de azóta egyre unalmasabb az egész.
  • b-type
    Ez még mindig nagyon gáz, pihenjen még egy darabig.
  • Alexease
    Adnak plusz 1 autot (gondolom ha kesz lesz).
    Ha osszesen 3 auto lesz benne, akkor ugy-ahogy megeri;)
  • Alien69
    MOST "Akciós" a Steamen. 16,07€ az alap, a Deluxe pedig 22,77€.
    Amúgy, érdemes megvenni a deluxe-t?
  • b-type
    "
    Implemented multicontroller support (e.g. wheel and pedals in separate USB ports)."
    Na ezt már nagyon vártam..
  • zzeN
    Két gigás patch, ideje volt:

Tracks:

New sandpit race track featuring both normal and reverse layouts, work-in-progress.
    New mudpit derby stadium, work-in-progress.
    New small derby stadium, work-in-progress.

Environment Art:

Smoothed out track-sides and improved gravel race track readability.
    New work-in-progress spectator models - some previous ones remain.
    New concrete barriers, used in various derby stadiums.

Weathers:

Two new weathers: stormy evening and misty evening.
    Weather can be now specified in the event setup.

Vehicles and Handling:

New driver model, as of now simply static.
    Improved suspension and tire physics.
    More responsive handling with a game pad.
    Improved player vs. AI collision physics.

Damage:

Improved deformation physics so that visual car damage is more accurate.
    Improved gameplay damage to prevent cars from getting too torn up and still going.
    Fixed a case where cars would get damaged and eventually destroyed from rubbing against a static barrier.

Replay:

New replay mode with slow motion and fast forward time controls (-16.0x ... 4.0x), a number of different cameras, target locking & switching, depth-of-field and field-of-view settings.

User Interface:

Race timer now correctly displays hundredths as well instead of random numbers.
    Game is no longer unpaused when exiting Steam overlay if the game was paused.

Input:

Implemented multicontroller support (e.g. wheel and pedals in separate USB ports).
    Sensitivity & deadzone adjustments now take effect without a restart.
    Added saturation, sensitivity and dead zone settings for XInput controllers.
    Game now defaults to DirectInput for wheels, hopefully making some wheels behave better.
    The game now detects more than one XInput controllers that are connected simultaneously.
    Force feedback is disabled for Microsoft Sidewinder FF wheel in an attempt to work around buggy driver causing lag.

Audio:

Increased AI engine volume.
    General improvements.
  • Baxo
    Tud valaki olyan helyet ahol olcsóbban be lehetne szerezni, mint amennyiért jelenleg meg tudom venni steamen vagy az official oldalon???
  • grebber
    Több jobb változatosabb pályák játékmodok stb.
  • precise
    Mit lehet várni egy autós játéktól azon kívül, hogy versenyezni kell benne?

• kekeN7
    Lehet én maradtam le valamiről, de ezt mégis honnan veszed? Ahol én nézem, mindenhol csak áradoznak róla...
    Lendület meg pont ekkora volt a kezdettől fogva. (Már ami az updatek gyakoriságát jelenti)

Steamen a játék community hub oldalán pedig minden héten összefoglalják, hogy az elmúlt 1 hétben mivel hogy haladtak, meg milyen új ötletek merültek fel.

Én nem látom annyira vészesnek a helyzetet...
  • Borg
    Kicsit elvesztették a lendületet, miután a community nagy része közölte velük, hogy ennél jóval többet vár.
    Bár én még reménykedek benne, hogy egyszercsak kidobnak egy új early accesst, amiben szépen átdolgoztak mindent. Idejük már volt rá :)
  • Piko888
    :-( azt hittem idén kiadják
  • mester1987
    Inkább egy modnak tekinthető. Túl sokat nem látni benne.
  • Alexease
    Ha igy haladnak, akkor meg 2-3 ev:)
  • Piko888
    Mikor jelenik meg? Meddig lesz Early Access a steamen?
  • Alexease
  • zzeN
    1 hete kb. :D
  • grebber
    A Bugbear Entertainment büszkén jelenti, hogy új frissítés érkezett legújabb autós játékuk, a Next Car Game mellé, amely egy új roncs derbi pályát (Figure 8), egy új autót (American Sedan), egy csomó tuning alkatrészt, valamint számtalan finomhangolást adott a korábban megjelent alfa verzióhoz. Az elérhető frissítésekről alább olvashattok részletesebben.

Pályák
    Figure 8 - új roncsderbi pálya
    Számos pályaelem és textúra átdolgozásra került
    Ezentúl beállítható az AI ügyessége
    Tovább finomhangolások, hibajavítások

Időjárás
    Három új időjárás: fényes nappal, hűvös reggel, meleg naplemente
    Kezdésnél véletlenszerű időjárás kerül kiválasztásra

Járművek
    American Sedan - új vezethető jármű
    A kormány mostantól forog belső nézetben
    Számos textúra és modell kerül finomításra
    Új alkatrészek

Kamera
    Screenshot mód: forgatható kamera és rejtett interfész teszi lehetővé képek készítését játék közben
    További finomhangolások, javítások

Sérülés
    A motor sérülése ezentúl pontosabban jelenik meg a képernyőn
    További finomítások a bekövetkező sérülések kapcsán
    A közeljövőben egy teljesen átdolgozott rendszer mutatkozik be

Játékmenet
    Roncsderbi AI - az ellenfelek ezentúl intelligensebben támadnak
    További finomhangolásokon esett át a mesterséges intelligencia
    A kezdőpozíció ezentúl véletlenszerű lesz a játékos számára is
  • Hunor1
    hello. nekem megvan az alfa verzió( a 3 pálya és a 2 autó tipus )
    jól látom hogy van valami bővítés is már? esetleg törtben is elérhető? köszi.
  • Borg
    Nemtom... tény hogy változtattak, csiszoltak sokmindenen, de valahogy még mindig nem élvezetes. Talán egy olyan hömbölgős pálya hiányzik a sok fizikai objektummal, mint ami az elso techdemoban volt.
  • zzeN
    Csak ott nem lehet úgy zúzni, de majd ha jön az offroad... :D
  • Alexease
    Figure 8 az iR-ben is van:)
  • zzeN
    "The latest update for Next Car Game is now online! The highlights of the update are the Figure 8 derby race event and the classic American Sedan car, but that's not all - there's also loads of other cool stuff like new weathers and upgrade parts, not to mention a hefty amount of improvements and fixes."

Figure 8? Ami a kettőben volt? Csak nem?!:D