Azonosítják a náci anatómusok áldozatait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép álom... de két dolgot nem veszel figyelembe. A megfelelõen magas érdekkörökben nem a politika dominál. Õk irányítják a politikát. A másik dolog az, hogy a történelmileg elfogadott bizonyítékok is származhatnak nem teljesen megbízható kezekbõl, és mint tudjuk a szovjet birodalom pont nem volt az, ha a németekrõl van szó.
Nem mellesleg, most pont azt tetted, amire kértelek. Kritikusan fogadtad a kijelentéseimet. Na látod éppen ezt kellene tenned azokkal a kijelentésekkel kapcsolatban is, amiket a cionozmus szül.
Aki pedig összeesküvés elméleteket szõ, az nem én vagyok. Csak szeretem tudni az igazat, vagy legalábbis utánajárni annak, amit mondanak nekem. Ez szerintem helyes, és követendõ magatartás.
immovable:
"Az összeesküvés elmélet az egy egyszeri ember ópiuma."
Könnyebb hárítani ilyen demagóg általánosítással igaz? Megértelek... ne erõltesd meg magad nagyon.
Egyébként meg csak diktatúrában létezik a történelem hamisítás, demokráciában a történészek a politikától függetlenek (legalábbis a nagy többség).
Nem, ez nem tény. A tény az, hogy volt a történelemnek egy olyan szakasza, amirõl a legtöbb adatunk a szovjet propaganda, és cionista íróktól származik. Mindemellett nagyon kevés olyan információ van, ami hitelt érdemlõen bizonyítaná is mindezt. Az a helyzet, hogy még az amerikai fogolytáborokról is több hiteles adat van, mint a németek által mûködtetettekrõl.
Tudjuk viszont, hogy volt számtalan kizsarolt vallomás, volt rengeteg kamu, bemondáson alapuló badarság, mint pl az, hogy olyan kéményeket láttak füstölögni, amik ott sem voltak, illetve ha ott lettek volna sem lettek volna láthatóak adott pozícióból. Vagy az, hogy emberi szappan készült, ami szintén kamu volt.
A legyõzött Németország romjain elég sokan jártak örömtáncot, és elég sok olyan adatot is közöltek, amikrõl mára kiderült hogy nem igazak. A halottak számát sem lehet bizonyítani, és úgy egyáltalában azt sem, hogy az ún. "végsõ megoldás" létezett -e, vagy sem. Valódi dokumentum ugyanis nincs róla.
Gondolj bele. Ha én legyõzlek téged, azt mondok amit akarok. És kinek fognak hinni? Hát nem neked...
De nézzük összefüggéseiben a dolgot. Mi, és miért történt akkoriban. Meg kell értened, hogy én nem állítom hogy nem szenvedtek az emberek. Háború volt, és a háború mindig rossz, leginkább a közembereknek. De ettõl még nem feltétlenül kell homályos adatok alapján démonizálni bármelyik szereplõjét. Olvass kicsit, és ne csak azokat a könyveket, amiket a zsidóság ajánl neked ebben a témában, mert akkor nagyon beszûkülten, egyoldalúan látod csak a dolgokat. Ezenkívül érdemes kritikusan vizsgálni a világot.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha népírtasz, csak akkor vagy bûnös, ha háborúban teszed és veszítesz
Lásd legutóbbi: Jugoszláv polgárháború
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egy kissé sok a túlélõ azok közül, akiket állítólag kiválogatott...
Belegondolva hogy a Nürnbergi perrel kapcsolatban mennyi mindenrõl kiderült már hogy kamu, nem lepõdnék meg azon, ha ez is azok közé tartozna. Kezdve a lámpaernyõs, meg a szappanos badarságokkal, folytatva a manipulált fényképekkel, meg az óvóhelybõl átalakított gázkamrákkal, amik egy részét még a szovjet propaganda alkotott meg, és amit jól kiegészített a cionizmus által kinevelt holohívõk tábora.
Nem mondom én hogy nem voltak veszteségei a zsidóságnak, mert biztos voltak, mint ahogyan mindenki másnak. Csak éppen a zsidók által levezényelt kommunizmust sem szabad elfelejteni, meg azt sem hogy a holo kultuszról azért hallunk olyan sokat, mert a zsidóság érdekérvényesítõ képessége meglehetõsen magas..
Gondoljunk csak bele abba is, hogy az eltiport, legyõzött politikai hatalmak maradványaival mit szokás csinálni. Pláne akkor, ha a történelemhamisítást még bizonyos, nagy hatalommal bíró érdekkörök is támogatják. Érdemes kicsit utánajárni annak, hgoy mi, és miért történt.
Három féle Náci orvoslás létezett: az elsõ és a legbrutálisabb aki a fajelméletet akarta igazolni (ide tartozott Mengele), a második aki az emberi test tûrõképességét, fájdalomtûrését vizsgálta (kegyetlen módon), a harmadik aki a vegyi és biológiai fegyverek hatását vizsgálta élõ embereken...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
dr. Sabine Hildebrandt oda is elmehetne vizsgálódni. Ja persze ahhoz Kína túl nagy piac. Mennyivel könnyebb 80 évvel ezelõtti eseményeket vizsgálni mint a jelenkor szörnyûségeit feltárni.