275
-
molnarandras22 #115 az emg a másik, hogy a történelem NEM TUDOMÁNY. tudomány a matematika, kémia, fizika...stb, ahol levezetett, kiszámolt , bebizonyított dolgok vannak -
molnarandras22 #114 irnak=irhat*
-
molnarandras22 #113 ha nem fogod fel amit ritam akkor elmagyarázom :
te azt irtad, ma bárki bármit irnak, én erre azt mdonom, ha valaki leirja hogy szte mashogy volt mint amit a cionisták modnanak, azt bezárják, magyarán nem igaz amit mondtál, hogy bárki bármit leirhat -
Irasidus #112 Nyilván te is valahol olvastad, és nem az anyád csecséből szoptad ki a tudást... Hány internetes oldalon írnak butaságot, megszámolni se lehet. Ennyit a LOLOdról. -
molnarandras22 #111 Az a lényeg, hogy manapság sok pro és kontra merül fel a témával kapcsoaltban. Nem tudhatjuk mi volt akkor mert nem voltunk ott, csak azokra az információkra alapozhatunk amik fenn maradtak, ezekből pedig csak logikai eszközökkel tudjuk kihámozni az igazságot. Ha az iagzat akarja valaki tudni, akkor sok szart elkell olvasni mind a két oldalról megvilágítva, és a bejött infokat sokszor átgondolva nagyjából tlaán képet lehet kapni a dolgoról. Az biztos, hogy manapság a cionista nézetet nyomatják és aki megkérdőjelezi logikus érvekkel, akkor azt belepeht perelni... ez a rendszer elég gyanus nekem. -
molnarandras22 #110 buta vagy -
molnarandras22 #109 Szted logikai érvek hol találhatóak a faszságban amit írsz, avgy amit csuszipajtid írt? -
molnarandras22 #108 valójában elég logikus amit ír... amit viszont már nem lehet elmondani a vele szembe helyzekedettek postjairól -
molnarandras22 #107 "ma mindenki azt ír le amit akar. "
LOL, ird le azt hogy a holokamu nem ugy volt... :D -
eto demerzel #106 ki akartam ebbol maradni de amit olvastam az a sok baromsagot amit irtal nem birtam tovabb. a nagyim volt taborban. csak o jott visza. evek utan is dugdosta az ennivalot, mert felt hogy nem lesz. igaz te ezt nem ertheted. ja hogy OLVASTAD! ahaa. de besztel-e olyan valakivel aki megjarta Dachau, Buchenwald vagy barmilyen mas lagert, legyen az cigany, zsido vagy ertelmesi? ha NEM akkor inkabb szerintem nem er semmit az amit OLVASTAL! -
molnarandras22 #105 "megélhetési nacik"
atyauristen...mégis melyik náci kap kártéitést :D -
#104 Amúgy melyik a hobbináci, aki azt mondja, hogy megtörént a holokauszt csak folytatni kellett volna (éljen Hitler), vagy aki azt mondja, hogy hazugság az egész, Hitler sem akart minden zsidót kiírtani (zsidó katonákra mutogatván), Mengele sem volt olyan gonosz, mint ahogy a "hiteles" túlélők beállították? :)
Én nem tudok állást foglalni ezügyben, zsidóellenesség nyilván volt (magyarázatot is ad rá például Benjamin Freedman beszéde, amiből szintén nem tudom, mennyi az igazság, bár valószínűleg így látták a németek), ellenbe tényleg sok volt a hazugság, az ellenségnek és túlélőknek is érdeke volt minél nagyobb németellenességet generálni.
Én nem utálok senkit faji alapon, sőt úgy gondolom, hogy akiket leginkább el kellene távolítani a politikából/vezetői helyekről illetve elzárni más emberektől, azok többnyire nem is tartoznak az állítólag gyűlöltek közé, ettől függetlenül nekem sem tűnik hitelesnek, amit történelemből írnak/tanítanak erről az időszakról. -
#103 a módszerből kimaradt a 0. pont: Ha nincs bizonyíték kreálj egyet. -
#102 én a gondolkodó embert szemléltetem, aki nem hisz el minden mendemondát. Te meg a megvezetett embert szemlélteted, akinek azt mondták kitalálttörténelem órán hogy márpedig ez meg az így volt! Annak ellenére, hogy a mai dolgokkal sem vagyunk tisztában sok esetben, majd pont azt tudják biztosan ami 50, vagy 70, vagy 1000 éve történt. Hogyne. Nagyszerű példa az amerikai futball egyetemi bajnoksága, ahol egy srácnak kitalálták hogy egy hét alatt meghalt a nagymamája, és a rákos barátnője is, és mekkora hős hogy döntőig jutott. Mostanában kezdik el felderíteni hogy lehet hogy nem is létezett a barátnő. És ez 1 éve sem történt, mégse tudni hogy mivan. A történelmet meg nevezheted tudománynak, attól még a nagy része kitaláció, és feltételezés, nem tény. -
#101 Micsoda meddó harcok folynak itt.
Őszintén mi az értelme? Minden hír alatt eljátszátok. Aki utálja a zsidó mentalitást és viselkedést az ez után is utálni fogja, aki eddig nem utálta az ezentúl sem fogja.
Akinek eddig volt véleménye az ez után sem fog megváltozni.
ergo KIBASZOTT ÉRTELMETLEN DOLGOT MŰVELTEK MEGINT! -
Macropus Rufus #100 de már reprodukálva volt több száz másik ártatlan zsidó élete árán.
Ha én feltalálom az örök élet szerét és ezt még rajtam kívűl 100 másik tudos reprodukálni tudja, akkor neked már nem kell, és el is fogadja a tudomáynos világ tényként: meg van az örök élet szere.
A náci tudosok is (sajnos) reprodukálták a kísérleteik eredményeit, vagy bizonyos esetekben csak megpróbálták, aztán nem jött össze.
-
Macropus Rufus #99 egy külföldi nem a cigókkal tlaálkozik elösszőr, hanem pl. az autósokkal. És már meg is van a véleménye. Szerinted egy átlagos turista mennyi eséllyel fordúl meg ott ahhol a kőkemény cigók is vannak? Hát nem sok. Sokkal hamarább fog találkozni a sok idióta autóssal és fogja levonnni a következtetést belőle. A cigók őket nem érdeklik ui. ők nem értik azt amit többnyire itt mindenki. Nekik törökök vannak.
"A különbség az, hogy ott a "köz" ": akkor ugye el lehet vonni tőled a vagyonod mert a köz érdeke ezt kívánja. Hát nem is tudom... én inkább élek egy nyomorgó kapitlaizmusban mint egy virágzó kommunizmusban.
Emléxem még a Hofira?
"Ez a rohadt mocskos kapitlaizmus, haldoklik! És ha meg hal nem ő fog feljérni kísérteni, me fogunk lemenni hozzá enni!"
és amióta a világon van ilyen barom eszme mint a kommunizmus azóta ez van. egyenlőre kommunista rendszerek dőltek dugába, és a rohadt mocskos imperialisták még mindíg jólélnek.
Rabszolga tartók ja. Vagy nem? Szerintem de. És ezt nem a kapitalista csinálja. Hanem ők, a profit miatt. Hogy lehetséges az, hogy egy kommunista ország túltermeléssel közködik? Ez a mocsok kapitalizmus rákfenéje, nem a kommunizmusé... Ott is csak a néphülyítés megy. Sőt, ott csak az megy.
Az ország annyira nincs egyben tartva. Vannak vagy 1.2milliárdan aminek a bő 80%-a szinte kőkorszaki szinten él. Igaz majdnem annyian élnek nagyon jól vagy még jobban mint fél eu lakossága ami nagyon sok. De közel 1 milliárd ember meg nyomorog. Egy ilyen országot csak erőszakkal lehet egyben tartani. Régen is ez volt a divat arra felé, most is ez.
Egy falusinak eléggé nehézkes beköltöznie egy kiemelt gazdasági zónába... ország az országon belül...
Mindenki ráadásúl teljes megfigyelés alatt van. Minden tartalom cenzúrázva van... stb..
-
usersg #98 "Teljesen életszerű, hogy több ezer oldalnyi tudományos anyagot megsemmisítettek, az etika jegyében"
Igazából akár igen, akár nem, minden, más tudósoktól származó adatot szokás a kísérlet reprodukálásával ellenőrizni. Nos, amennyiben ez nem lehetséges - mondjuk az etika jegyében - akkor az adott tudományos dokumentum egyébként is értéktelen.
Én személy szerint egyébként nem hiszem hogy egy tudós ember hajlandó lenne megsemmisíteni bármilyen tudományos anyagot is. Ahhoz túl kíváncsiak.. :)
-
usersg #97 A kínaiak mentalitását miért abból szűröd le, hogy élnek ott ilyen emberek is amiről írsz? Szerinted ez elég ahhoz? Akkor ha egy külföldi megnézi mit csinálnak itt a drága cigóink, akkor azt kell belőle leszűrnie hogy minden a magyarság minden aspektusból vizsgálva ilyen? Nem hiszem...
Ezért mondom. Vannak videók a neten, amik rossz dolgokat mutatnak neked. De ez kevés. Minden országból ezek kerülnek ki.
A barátom pedig korábban Magyarországon élt, csak már hazament. De nem csak őt ismerem onnan. Hazament, és képzeld. Egy héten belül neki, és a feleségének is lett munkája. Na? Erre mit mondasz? Itt van ilyen? Nem nagyon.
Kínáról mindig csak az elmaradottabb területek rabszolgatartó gyárairól hallasz. Semmi mást. Meg látod ezeket a videókat. Elég ez? Nem.
Nem mellesleg Kínában a mentalitás valóban más. Pl nem ez a liberális maszlag megy ott mint itt, hogy minden beteg szerencsétlent tisztelni kell, meg ünnepséget rendezni neki, és folyamatosan erőforrásokat elvonni a normális emberek társadalmától azért, hogy a betegeket kellő magasságba emeljük... Ott valóban nem ez van. A különbség az, hogy ott a "köz" érdeke előbbre való, mint az egyén érdeke. Mi pont abba fogunk belebukni, hogy a liberális maszlagot nyeljük folyamatosan. Ők meg azért tudják egyben tartani azt a hatalmas országot, mert nem ezt teszik.
Seggfejekről meg mindenhol láthatsz videókat, az országfüggetlen dolog. -
Macropus Rufus #96 hopsz. Akkor a dokműsor hazudott...
mindenesetre én élek a gyanuval, hogy nem hazudott. Sokkal inkább az orvosok próbálnak szépíteni azon ami tény: felhasználták.
Teljesen életszerű, hogy több ezer oldalnyi tudományos anyagot megsemmisítettek, az etika jegyében. És ugye ez is egy komoly vezető beosztású doki (Harvard Orvosegyetem szívsebészprofesz-profeszora) nem vállalhatja fel azt, hogy még is.
Egyébként logikusabb a felhasználás mint a nem felhasználás. Egyszerü pl.: amennyiben a hidegháborúban a jeges tengerben landol valamelyik fél gépe, akkor cumi van ui. nincs meg az infó, amivel az embereket meg lehetett volna menteni. Tehát kezdődnek a kísréletek. De kivel? Sajnos borzasztóan hangzik, de ennél életszerűbb kísérletett nem lehet végezni mint amit a nácik műveltek a sok szerencsétlen emberen. Viszont a sok kísérlet már megörtént. Adatok vannak. Felhasználták. Etikával ellentétes. Tagadni kell, de ettől függetlenűl emberek százainak az életét mentik meg a kutatások eredményeivel.
Láttam pár hipotermia kísérletett amit napjainkban végeznek. Abból soha nem lesz használható eredmény, azon oknál fogva, hogy nem hagyják meghalni a delikvenseket. A nácik meg hagyták. Aztán vagy újratudták éleszteni vagy nem.
A doksi műsorban is mutatták ezeknek a kísérleteknek egy részét. Simán rakták ki a szerencsétleneket a -20ba és várták, hogy megfagyjanak. Ugyan ezt vízzel is eljátszották (mármint jeges vízzel és -20al) valamint simán vizesen kitették őket a minuszokba. Aztán vártak.
De ez egy olyan pontja a történelemnek amiről lehet soha nem fogjuk megtudni az igazat.
-
Macropus Rufus #95 igen baleset mindehol van. Javaslom nézzél meg párat onnan és egy párat európából és látni fogod a különbséget, ami a baleset bekövetkezte után fog jelenktezni.
Kínában ui. pár ezer jüan a bünti ha halálra gázolsz valakit de több tízezer + börtön ha élve marad (pláne ha maradandó sérülése is lesz)
Ez még akkor volt a tévébne, amikor egy kisgyereken kb. 5-6 autó ment át és senki (ismétlem: senki!) nem ment oda segíteni. 6. autó után ment oda valaki, azzal meg elkezdtek anyázni, hogy miért avatkozik bele. Ennyit a kínaiak mentalításáról.
A karikás ostórról annyit, hogy akkor sikeresen asszimilálódtam hozzád ui. én német vagyok :p de ez mellékes ez ügyben.
Ami meg a Pekingben élő spanodat illeti: ebben az országban mindekinke van legalább egy ismerőse aki minimum ott él ahhol az adott témáról a vita szól, de legalábbis ismeri azt aki ott él. :p
Figyuka: messziről jött ember azt mondt amit akar. Az én érveimet megnézhetet pl. a youtube-on. Meg hát ugye az is elmond valamit, hogy az olimpia elött több tízezer közbudit cseréltek le ui. mind higéniailag mind eztétikailag nem volt elfogadható. Ez még en is baj, de nem azért cserélték le mert őket zavarta, hanem azért mert jött az olimpia. :p nem mindegy öcsém...
Arra fele más mércével dolgoznak. Nekik meg a mi világunk furcsa... Mi az, hogy a kaját sétáltatod az utcán? Meg buksiank nevezed??? :)
-
liberty2 #94 Az a baj, hogy erről a témáról sokkal inkább tudtok beszélni mint más, komolyabb témákról, de mind1.
Skacok, ez egy borzasztó dolog amiről a cikk szól és ti megint az örök kérdésről beszéltek: kik voltak a gonoszok, németek vagy a szövetségesek?
Igaz, hogy a történelmet a győztesek írják? Szerintem nagyon nem. Nézzétek csak meg a mai Irakot és Afganisztánt. Tudtommal az USA pártiak ott győztek. Mégis fény derül egy rakás disznóságra amiket a közvélemény nem hallgat el és kifejezi nemtetszését. A győztesek csak diktálni akarják a történelmet, de ez még sose sikerült senkinek.
De, hagyjuk is ezt, mert unom, hogy mindenki a múlt csontjait csámcsogja ahelyett, hogy valami értelmes dolgot csinálna. Mondjuk építené a jövőt... -
Renegade #93 talán ez rövidrezárja a vitátokat:
angol wiki a leghíresebb "szakértőről"
Leuchter
zanzásítva magyarul
-
usersg #92 "látom nem megy kiemelten se. hát ez van, kemény dolog a funkcionális analfabetizmus."
Jó fej vagy. Kedvellek. Írj még ilyen mellébeszéléseket, és véletlenül se, ismétlem VÉLETLENÜL se írj a témáról... bár úgysem tudsz. Köszi. :DD -
usersg #91 "Hobbináci az az ember, akinek a pofája nagy, és rendesen ki van képezve náci propagandából, de tökei már nincsenek, hogy Edward Norton módra niggereket, zsidókat, cigányokat etessen járdaszegéllyel."
Ezt eddig nem hallottam. Értem. És ez hogy jön ahhoz, hogy az ember szeret tájékozódni a történelemmel kapcsolatban? -
#90 látom nem megy kiemelten se. hát ez van, kemény dolog a funkcionális analfabetizmus.
byebye -
usersg #89 Onnan veszem, hogy nincsenek megjelölve bizonyítékok rájuk. Elolvasom a könyvet - amit te nem teszel meg - és amikor azt látom hogy ez meg az mondta, abban a bizonyos perben, akkor az nem bizonyított... és mint nagyon sok mindennel kiderült már, rengeteg kamu volt ott. Álszemtanúkkal pl. Ez az egyik dolog. Aztán ha valaki bevizsgálja a gázkoncentrációt, az valamivel tudományosabb nem gondolod? És ezt már akkor is megtették. Akkor is megvoltak azok a kérdések amik ma is. Csak ma könnyebb feltenni őket. Nagyon sok embernek érdeke, hogy ne kérdezz, hanem higgy. Ahogy te is teszed. És ez a baj. Én még mindig nem tudom mi az a "hobbynaci". Valami definíciót írhatnál már hozzá, legalább tudjam mivel vádolsz.. :) -
#88 Hát hogy te milyen kurva buta vagy :D -
Zero 7th #87 Hobbináci az az ember, akinek a pofája nagy, és rendesen ki van képezve náci propagandából, de tökei már nincsenek, hogy Edward Norton módra niggereket, zsidókat, cigányokat etessen járdaszegéllyel. -
usersg #86 Most leírtad ugyanazt a semmit, amit az előbb. Te butább vagy mit hittem. Háthoz jössz a pofonért.. :)
A témával kapcsolatban valamit esetleg? Tudod itt nem rólam van szó... -
Irasidus #85 Igen, és honnan veszed, hogy viszonylag kevés a valós, bizonyított adat? A médiából, a konetos és hobbynaci szemétből. Az is média, kopp-kopp! -
#84 látom a túl sok szöveg megzavar, ezért kiemelem neked:
"többet mint Te.
csak:
1. reménytelen vagy.
2. nem megyek le a szintedre."
ha odajön hozzám valaki és elkezdi bizonygatni hogy isten teremtményei vagyunk, vagy hogy a mátrixban élünk, vagy hogy a Föld lapos (pick one) stb stb, akkor csak akkor kedzek vele szépen elbeszélgetni, ha szeretem, kedvelem, megéri az energiát. hogy ne legyen hülye.
Te nem érdekelsz. hülye vagy, az is maradsz, kurvára leszarom, nem fogok neked kommentelgetni órákat, pláne nem, hogy lásd:
1.es pont
remélem segítettem áthidalni a problémád. :)) -
#83 Sajnálom a zsidókat... de tényleg. te tényleg tényleg. de tééényleg -
usersg #82 Én az elején annyit mondtam, hogy lehetnétek egy kicsivel kritikusabbak is egy olyan időszakkal kapcsolatban, amiről viszonylag kevés a valós, bizonyított adat. Erre mindenki hogy felháborodott... -
usersg #81 Tehát akkor még mindig nem hallottunk semmit a témával kapcsolatban... :D
Nem értem akkor miért akarsz mindenáron beleszólni, ha FOGALMAD SINCS róla? Miért? Olvastál már valamit erről? Érdekel egyáltalán a téma? Te lennél az a kicsit is intelligensebb amiről írsz? Ha az vagy akkor miért nem gondolkodsz? Miért nem cáfolsz? Miért nem érvelsz? Csak annyit írsz, hogy szerinted én hülye vagyok. Hogy miért azt már nem írod le. Nem idézel, nem válaszolsz, nem beszélgetsz. Ez lenne az intelligencia? Nem hinném. -
usersg #80 "Próbálok leszokni az idiótákkal való kommunikációról. Értelmetlen."
Te jöttél be nagy mellénnyel kötekedni, és közben nem szóltál hozzá semmit. Ez olyan így, mint ha te beszélgetnél két barátoddal, mire az utcán odamegy valaki akinek fogalma nincs mi a téma, és belekiabál. -
#79 többet mint Te.
csak:
1. reménytelen vagy.
2. nem megyek le a szintedre.
miért írtam be bármit is? azért hogy menő legyek? igen, így 34 évesen erre gyúrok, hogy menő legyek az sg-én, ahol úgy látom mostanában szeretik a provokatív hergelős témákat dobálni, hogy a magadfajta nyomik tolják a baromságaikat. szal csak azért, hogy a normálisabb, értelmesebb olvasók lássák, nem mindenki gondolkozik ilyen barom módjára, magyarul kifejeztem elhatárolódásomat a magadfajtától.
folytathatod a zseniális eszmefuttatásodat amin a kicsit is intelligensebb, értelmesebb, műveltebb, edukáltabb emberek vagy mosolyognak, vagy szánakoznak. én mindkettőt teszem. a további párbeszédet felfüggesztem veled, célom elértem.
a Te szemszögedből igen, meghajoltam a magasabb rendű intelligencia előtt, beláttam mily ostoba vagyok és elmentem sírni a sarokba, már nem leszek sose menő. -
Irasidus #78 "Az általad linkelt módszertani elemzés első pontja:
Your first job is to read the sources.
Hoppá... elbuktál az elején. Kár..."
Te állítottál (összehordtál) egy csomó dolgot, nem én. Neked kellene a bizonyítékokat hozni arra amit állítasz nem nekem. Kértem is de hiába, elbuktál. Nem kár. Megint fordítva ülsz a lovon. -
#77 Próbálok leszokni az idiótákkal való kommunikációról. Értelmetlen. -
Irasidus #76 Robert Bergert, a Harvard Orvosegyetem szívsebészprofesz-profeszora: „A dachaui kísérletek tele vannak ellentmondásokkal és meghamisított vagy egyszerűen kiagyalt adatokkal. Ha analizáljuk a dachaui hipotermiatanulmányt, az a tudományos csalás minden ismérvét kimeríti, és annak pusztán tudományos alapon való visz-szautasítása elengedhetetlen.”