• usersg
    "Egyébként de, olvastam, csak nem a megélhetési nacik összeesküvés elméleteit. Még mindig fordítva ülsz a lovon, nem én vagyok aki médiából tájékozódik, és nem én állítok bizonyítatlan dolgokat. Kérdeztem, de eddig semmire nem feleltél."

Mit jelent az hogy megélhetési náci? Én nem ismerek ilyen fogalmat. Abból senki nem élne meg. Sokkal jobban megél abból, ha ír egy holokönyvet, és könnyeket hullajt minden megemlékezésen. Arról nem is beszélve, hogy zsidó emberek is írnak cáfolatokat a propaganda könyvekre, őrájuk meg nehezen sütheted hogy hobby náci igaz?

"A tudomány nem hit, "

Akkor miért hiszel a holokausztban, amire elképesztően kevés valós bizonyíték van? Manapság már inkább vallás ez is, mint sem történelmi tény.
    Egyébként miért jössz a módszertannal? Ezzel akarod palástolni hogy fogalmad nincs a témáról? Ha arról van szó hogy át kell úszni egy tavat akkor mutatsz egy úszás oktatásának módszetanáról szóló könyvet? Ha meg kell sütni a tortát akkor hozol egy könyvet a cukrászok képzésének módszeréről?
    Mit akarsz ezzel?
    A revizionisták is történészek. A "túlélők" meg sokszor nem azok, hanem - a te szavaiddal élve - megélhetési holotúlélők.