Azonosítják a náci anatómusok áldozatait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" aki elitéli ártatlan emberek legyilkolását az antiszemita? (ahogy elitélem azt, hogy a IIvh.ban ártatlan zsidó emberek is meghaltak, úgyanúgy elitélek minden hasonló történést(pl a kongói "holokausztot") vagy az ukrán "holokausztot"...stb... aki nem így tesz, azaz csak egy bizonyos népcsoport szenvedését itéli el, mindenki mást meg leszar, az valójában nem rendes ember(, és álltalában nem is túlokos).)"
Gondolom nem a hegedûs zsidóval voltak a gondok... ma sem a hegedáló zsidók csinálják a feszkót pl Palesztinokkal... 😄
(hozzáteszem, nem vagyok rasszistás, nem utálok egy zsidót vagy cigányt sem azért mert zsidó (vagy cigány), csak az oylan embereket utálom akik ártatlan emebreknek ártanak)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tomeny hazugsag az egesz. Nulla bizonyitekkal.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ezt mondtam a kettõs mércérõl. Most akkor szépen nézzétek meg mit csináltak annó a németekkel, amiért aztán kissé megütötték a bokájukat. Persze nem gázkamrában meg ilyesmi, de persze nem volt kellemes nekik az az idõszak.
Koncepciós per? Na johnfly? Hallottál már róla? Nem mondom én hogy minden hazugság volt ott, de volt jó adag abból is, mint késõbb kiderült.
Lentebb írtam errõl. Olvass vissza.
Nem validálok semmit. Mondtam, hogy a munkatábor vacak dolog, nyilván rossz mindenkinek aki oda kerül. Itt a megsemmisítõs dolgokról van szó, meg arról, hogy vajon tényleg csak a zsidóknak volt ez olyan rossz, vagy mindenki másnak is. A híres lengyelországi Auschwitz -ban pl egy csomó lengyel is volt. Õk valahogy nem szoktak szóba kerülni.
Tehát ne forgasd ki a szavaimat. Senki nem mondta hogy a munkatábor jó dolog, és azt sem hogy attól jogos lenne az egyik, hogy van másik is.
1975. november 10-én az ENSZ 72 szavazattal 35 ellenében (32 hiányzással) elfogadta, a 3379-es határozatot, melynek értelmében "A cionizmus a rasszizmus és a faji megkülönböztetés egyik formája". 1991. december 16-án 111:25 arányban (13 hiányzással) visszavonták ezt a határozatot.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Igen, ehhez szokj hozzá. A cionizmus, és manapság a szélsõ balos liberális politikusok kedvenc fegyvere a náci kártya. Ki gondolná hogy ennek bedobása még ma is mûködik. Ráadásul mindezt úgy, hogy itt senki nem mondta, hogy a munkatábor valami cserkész móka, csak azt hogy van jóadag kérdõjel a témában.
Itt megjegyezném hogy már az iskolás oktatásban elég sok furcsaság van. Pl a törikönyvben az van, hogy "Hitler hatalomra jutott." Slussz passz. Mint valami varázslat. Nem volt ott, aztán ott lett. 😄
Azt valamiért nem akarják tanítani, hogy hogyan, és hogy miért.
Milyen az a náci hozzászólás? Mutass egyet...
Hogyne érintene... tudod te mennyi lóvét adsz nekik minden évben?
.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?
Dehát pont te teszed ezt. Mindig a vádlónak kell bizonyítani. Márpedig a németekre húzott propaganda bûnök jelentõs részére nincsen.
Ez mindenki másra is igaz, mégis vannak fennmaradt dolgok. Fizikai képtelenség hogy mindent elpusztítsanak. Ezzel dumával éppen azok szoktak jönni, akik így próbálják alátámasztani a - sokadjára írom - szovjet propaganda által terjesztett badarságokat, amik késõbb nagyon hasznosak voltak a cionizmus számára.
Kérlek sorod fel azon országokat, ahol milliók dolgoztak munkatáborokban. Én egyetelen jenki, angol, francia, norvég, stb. munkatáborról sem hallottam. Azzal validálod a német munkatáborokat, hogy egy másik elmebeteg rendszerben (szovjet) is voltak ilyenek...?
A zsidóság meg mivel is húzta ki a gyufát? Egy zsidó hegedûmûvész, tanár miért is volt a rendszer ellensége?
Eszméleten one man show, amit itt elõdasz...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hát nem tudom... amennyi túlélõ van, meg amennyi megemlékezés... Annyira diktálják beléd hogy csak és kizárólag a zsidóság szenvedései számítanak, senki másé, és ehhez neked jópofát kell vágni, és örök életedben fizetned kell a 100 éves túlélõknek, akik soha nem fogynak el...
Ezért is mondom, hogy jó üzlet túlélõnek lenni... a múltkor hallottam olyat, hogy valaki magát "harmadik generációs túlélõnek" nevezte... Hát ez már mindennek a teteje. Akkor én a ki tudja hányadik generációs tatárjárás túlélõ vagyok, meg a ki tudja hányadik generációs török veszedelem túlélõ, és kárpótlást akarok érte, élethosszig tartót...
Tipikus reakció a tied, minden a témával kapcsolatos vitában felbukkan valaki, aki szándékosan sarkít, ezzel kikerülve annak lehetõségét is, hogy valaki elgondolkodjon ezeken a dolgokon. Esetleg az antiszemita kártyát nem dobod be? Mert az szokott lenni a következõ...
Itt senki - én sem - nem állította, hogy nem voltak táborok, és azt sem, hogy nem haltak ott meg emberek. A munkatábor szar dolog, ugyanúgy ahogy a szovjeteknél is, amerikaiknál is, én mindenki másnál is. Ezt senki nem vitatja. Azt vitatom, hogy a hitleri Németországot lenne oka bárkinek is túldémonizálni az üggyel kapcsolatban. Ha megnézed az elõzményeket, akkor értheted mi volt a bajuk a németeknek a zsidósággal. Megjegyzem hogy II. vh nélkül a német nép ma nem ott lenne, ahol van. A romokból építette újjá az országot a párt, és megoldást kínált, az akkori problémákra. A zsidóság meg kihúzta a gyufát, ezért nyilván nem nagyon szerették õket. Munkatáborok is voltak - mint minden más országnak is - DE, és ez egy erõs de, le kell hámozni a fantazmagóriát a történetrõl, hogy a valós képet kapjuk meg. A gázkamrás mese pl elég gyenge lábakon áll. KB az "azt mondták hogy volt..." kategória.
Így van. Hányszor elõfordul hogy rájönnek, ez vagy az a csata nem is akkor volt, hanem évekkel korábban, és ezért minden arra épített teóriát újra kell gondolni. Elõkerül egy levél, vagy dokumentum, ami felforgat mindent. Ilyen a történelem.
Ezért is furcsa ez az egész. Mindenkinek a családjában volt egy nagymami, vagy nagypapi, aki túlélte. De akkor ki halt meg?
Nem mellesleg én nem azt vitatom hogy volt zsidó ellenesség. Nem is azt, hogy voltak munkatáborok. Igen, voltak. Én a holokultusz által terjesztett dogmák egy részét vitatom. A túlélõk vallomásai abból az idõbõl, és a manapság felbukkanóakéból is sok furcsaságot rejtenek.
Az az igazság, hgoy nagyon jó üzlet lett a holomítosz, és ebbõl nagyon sokan élnek meg. Ezért is nem tudhatjuk meg az igazságot, a ténylegeset, valós számokkal, és valós eseményekkel, mert üzleti érdekeket sért.
Amit meg a "túlélõk" írnak le, az miért is nem ér semmit? Azt mondod nem hitelesek? 😊
Egyébként miket mesélt a nagyid. Mondj valamit. Elképzelésem szerint tipikus, minden munkatáborra igaz dolgok lehetnek, maik bár nyilvánvalóan nem kellemesek, és biztos nagyon rosszak is lehettek ott a körülmények, de nem is ez a kérdés ebben az esetben.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Egyrészt nem tudod hogy ki ártatlan és ki nem, - elárulom hogy a második vh kirobbanásához meglehetõsen sok köze volt magának a zsidóságnak, nézz csak utána a mai Izrael megalakulásának - másrészt pedig a reprodukciót nem ugyanazon tudósoknak kell végrehajtani, hanem azoknak akik a kutatási anyagot megkapták, és használni akarják. Ez a bevett szokás.
És megalapozott lesz ettõl? Nem. Pont errõl beszéltem.
"A cigók õket nem érdeklik"
Annyira nem, hogy az utóbbi idõk "országimázs formáló" tevékenysége pont a cigóknak köszönhetõ. A kanadai eset miatt is össze vissza hazudozott a tv... Emlékszem mekkora röhögés támadt nálunk, amikor bemondták, hogy a hazaküldöttek közül, sokan már most külföldön dolgoznak... ahha persze. Csak azt felejtették el megmondani, hogy nem azokat küldték haza akik dolgozni mentek ki, hanem azokat akiket a szociális rendszer kihasználása motivált, és behazudta hogy itt mekkora veszélyben van...
"akkor ugye el lehet vonni tõled a vagyonod mert a köz érdeke"
Annyira látszik, hgoy fogalmad sincs errõl a dologról. A kínai kommunizmus egyáltalán nem olyan, mint ami itt volt nálunk. A magyarság azért köti ehhez, mert ezt ismerte ilyen néven, és a kínaiakról is mindig azt hisszük, hogy kis Mao kabátos munkások, akik egy tányér rizsért dolgoznak egész nap... csak hogy ez nem igaz.
A legelmaradottabb területeken valóban vannak ilyen életkörülmények, de azok a pesti aluljáróban is vannak, és mégsem mondod azt, hogy minden magyar így él... Remélem érted mi a gond az érveléseddel.
Ma, Kína gazdasági nagyhatalom. Az usa igyekszik némi propagandával az embereket megvezetni, de ettõl még igaz marad, hgoy az amerikai vállalatoknál már csak papírok vannak, a Kínai vállalatoknál meg a tényleges termékek, nyersanyagok, és az Usa kintlévõségeinek jelentõs hányada....
Ha holnap Kína beintene az Usa -nak, akkor utóbbi gyakorlatilag összeomlana. Már a dollárt is el akarja dobni a világ, mert ma már semmi érték nincs mögötte. Gondolkodj el ezen.
"Az ország annyira nincs egyben tartva. Vannak vagy 1.2milliárdan aminek a bõ 80%-a szinte kõkorszaki szinten él."
Nem, messze nem 80%. És igen, rendben egyben van tartva. Képzeld el, hogy itt nálunk, a kis tízmilliós lakosságot nem tudja egyben tartani a vezetés. Kínában meg a milliárdos nagyságrendû lakosságot valahogy mégis egyben lehet...
És ami az életkörülményeket illeti. A magyarországon évekig élt barátom azért ment haza, mert ahogy õ mondta, itt már nem lehet megélni.... Szerinted hazament volna ha itt jobb? Hát nyilván nem. Egy hét alatt lett munkája otthon, meg a feleségének is...
Nyilvan vannak megkerdojelezhetetlen tenyek (Berlin bombazasa, stb) De pl a bombazas elrendelese, a mogottes indokok mar homalyosabb (vagy lasd Pearl Harbort, amirol a mai napig nem tudni, hogy tudott-e az amerikai titkosszolgalat rola es hagyta megtortenni vagy sem?)
A tomegmanipulacio manapsag sokkal konnyebb es egyszerubb, mint korabban, amit elegge az emberekbe sulykolnak az -nemi tulzassal- valosagga valik. A Holokausztot -pedig nem a legszornyubb nepirtas az emberiseg tortenelmeben- a mai napig "sztaroljak" es nyomatjak orrba-szajba. Ez pedig nem kicsit zavaro a szamomra....Nem erzem magam bunosnek miatta, sot tovabbmegyek..magasrol szarok ra, micsoda szornyusegek tortenhettek akkoriban, amikor nemhogy en, de meg a szuleim sem nagyon eltek. Emlekezzenek ra a zsidok, ha annyira akarnak, a nemetek ha van ra hajlamuk (es van ra..) de engem ugyan hagyjanak mar beken az egesz szarsaggal, mert kibebaszottul nem erint es nem erdekel, csak az ellenszenvemet valtja ki.
Erre megy ki a jatek, nem masra.
Tudomany? Itt? LOL
Irasidus csak azoktol a torteneszektol nem olvasott semmit, akik mas allasponton vannak, mint O. De ebbe nem is megyek bele. En soha nem tagadtam a holokausztot, en a torvenyrol beszeltem ill. hogy a holokauszt kartya mindent visz, kicsit durva. Hamarosan aranyszobra lesz es ahhoz kell majd imadkozni, az aranyat pedig a gojok szolgaltatjak, hiszen kollektive bunosok.
A Te es az en adombol is fizetnek karpotlast ugy, ahogy unokaink adojabol is fognak...
A harmadik mondatomat is olvasd el...
Erre tudnál egy konkrét példát is mondani? Vélemény maximum a kutatási irány meghatározásába, és pénzek elosztásában számít, nem az eredményekben. Szerintem. Persze ha mondasz valamit...
"Abban biztos vagyok, hogy vannak zsidó túlélõ történetek amelyek nem igazak, vagy erõsen ferdítések, de ez természetes, mert tapasztalatom szerint mindeki hajlamos a ferdítésre. Abban is biztos vagyok, hogy sokan ezt az egészet pénzszerzésre használták fel, mert ez az ember hajlamos mindenbõl pénzt csinálni. Ebbõl a szempontból a nem zsidók is ugyanakkora zsidók. Viszont ezekbõl még nem következik az, hogy az egész holokamu lenne."
Van nem is egy. Soroljak neveket? Na és tudod kik buktatták le õket? Neeem, a forumozók, nem is a koteósók. Történészek. A tudománynál jobb módszer a leleplezésre nincs. A konteosok meg ugyebár...
"Saját tapasztalatom szerint, az ellenoldal szinte minden pontján támadja a hivatalos történetet, és együtt egy teljesen irreális képet ad, ahol zsidók vannak még a spájzban is."
Rosszul látod nincs ellenoldat. Nem kutatók ezek, csak néhány nagyon buta konteós, ámde hangos kisebbség. Az asztrológia nem ellenoldat a csillagászatnak, vagy Däniken a történészeknek.
"Az interneten pedig minden információt meg lehet ehhez találni."
Erre csak azt tudom mondani, nem az internetrõl kell tájékozódni, vagy ha igen, akkor szûrve. Mondjuk tudományos szkepticizmus hasznos lehet.
Viszont erre alapozva el nem fogadni dolgokat alapvetõen hibás gondolatmenet. Ugyanis, ha abból indulunk ki, hogy a történelmet meg lehet hamisítani, akkor azt bármelyik oldal megteheti. Az alapján se lehet válogatni, hogy melyik életszerû, ugyanis aki hamisítja a történelmet, az valószínûleg könnyen hihetõ hamisítást fog kreálni, ezzel szemben az élet az ami elõszeretettel kreál teljesen kusza, akár látszólag ellentmondásos dolgokat.
Konkrétan ehhez a témához:
Nagyon sokan nagyon sok mindent állítanak gyakorlatilag ellenõrizhetetlen forrásokra hivatkozva. Hogy ebbõl mi az igaz, és mi nem, azt egyszerû átolvasással szerintem nem lehet eldönteni, csak egy számunkra szimpatikusat tudunk választani a palettáról. Saját tapasztalatom szerint, az ellenoldal szinte minden pontján támadja a hivatalos történetet, és együtt egy teljesen irreális képet ad, ahol zsidók vannak még a spájzban is. Éppen ezért, azt tudom csak elfogadni belõle, hogy talán nem pontosan ugyanúgy történtek a dolgok ahogy az jelenleg elfogadott, de ez azért a lényegen nem változtat. Abban biztos vagyok, hogy vannak zsidó túlélõ történetek amelyek nem igazak, vagy erõsen ferdítések, de ez természetes, mert tapasztalatom szerint mindeki hajlamos a ferdítésre. Abban is biztos vagyok, hogy sokan ezt az egészet pénzszerzésre használták fel, mert ez az ember hajlamos mindenbõl pénzt csinálni. Ebbõl a szempontból a nem zsidók is ugyanakkora zsidók. Viszont ezekbõl még nem következik az, hogy az egész holokamu lenne.
És akkor a lényeget, egy adag konteoval megfûszerezve, a végére tartogattam.
Ha elfogadjuk azt, hogy ez az egész egy nagy összeesküvés, ahol a történelmet, a gazdaságot, a politikát, a tudományt manipulálják a zsidók, akkor miért ne lehetne az antiszemitizmus is egy mesterséges zsidó manipuláció, és a terjesztõi mögött is miért ne állhatnak õk, akár személyesen. Miért ne lehetne a holokauszt helyett a holokamu a zsidó kamu, hogy ezzel jogos önvédelemre hivatkozva támadhassanak minket? Emlékezzünk csak, hogy nem rég a jobbikban is mi történt! Honnan lehet tudni, hogy molnarandras22, usersg, simika, sippie nem-e zsidó provokátorok? Ha tényleg akkora hatalmuk van, akkor ezt nyugodtan megtehetik, mert a hétköznapi ember, még ha tömegével rá is jön az igazságra, akkor is tehetetlen egy minden szempontból domináns ellenféllel szemben. Ráadásul, ha eleget hazudnak és talán a hazugságot is hazugsággal cáfolják, akkor az olyan megosztottságot eredményez, hogy még az egységes fellépés is lehetetlen.
Ilyen logika mentén bárhova ki lehet lyukadni. Az interneten pedig minden információt meg lehet ehhez találni.
Azért az, ugye még véletlenül sem fordult meg a fejedben, hogy a holcauszt körül azért van kétség, mert Te nem szántál elég sok idõt rá? Nem lehet, hogy azokban a fránya egyetemi jegyzetekben, és publikációk tízezreiben van az igazság, amit te nem olvastál el, és valószínûleg soha nem is fogsz? Azért, én még mindig nagyon kíváncsi lennék a holocauszt körüli kétségekre, mik ezek?
Eleve nem fair ervelni a holokauszt mellet senkinek, hiszen a masik fel buntetheto lenne, ha valaszolna. Ezert a holokausztrol majd akkor lehet nyilvanos vitat, szabad beszelgetest, nyilt forumot rendezni, ha szolasszabadsag lesz.
Altalanosan pedig alap, hogy a gyoztesek irjak a tortenelmet. Ez logikus, hiszen ok komolyabban ervenyesithetik erdekeiket, mint a vesztesek. A tortenelemben levo eltero erdekekrol pedig eleg csak megnezni, hogy mi van egy magyar es mi van egy roman tortenelemkonyvben, vagy egy amerikai vs irani konyvben. A tudatos erdekervenyesitesen kivul vannak meg olyan tenyezok, hogy kulonbozo irok mas-mast tartanak lenyegesnek, igy mas prioritasban jelenik meg valami a konyben sot, elteroen sulyozva a forrasanyagokat siman mas eredmenyre jutunk.
Pl. aki egy kicsit utananez a magyarok finnugor nyelvrokonsaganak, az tudja hogy az elmelet igaz.
Aki jobban utananez, az elbizonytalanodik es aki komoly idot aldoz ra, az rajon, hogy nem igaz.
Ami viszont elfogadhatatlan, szerintem, hogy mukodo torvennyel korlatozzak a szolas- es velemeny-szabadsagot a XXI.sz. Europajaban, raadasul "liberalis" nyomasra!
Ez abszurd es egbekialto, ...kene hogy legyen, egy igazi liberalisnak, de hol van olyan?!
Az emberek nagy tobbsegenek meg mar fel sem tunik, mi folyik itt, kerem szepen.
A jomunkasember, aki nem nagyon olvas szepirodalmat, filozofiat, nem erti a komolyzenet, legyint a vallasokra, a haboruban pedig csak a gepek tipusat es mechanikajat, a statisztikai adatokat latja, erre is csak azt mondja, hogy konteo-hit. De valojaban O az, aki csak hisz, hiszen muveltsege kepleteken es grafinokon alapszik, azokat minden fentinel tobbre tartja, mindent elhisz, amit "hivatalos" papir kozol es zsigerbol tagad, ami azt cafolja.