Azonosítják a náci anatómusok áldozatait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LZ forever
te azt irtad, ma bárki bármit irnak, én erre azt mdonom, ha valaki leirja hogy szte mashogy volt mint amit a cionisták modnanak, azt bezárják, magyarán nem igaz amit mondtál, hogy bárki bármit leirhat
LOL, ird le azt hogy a holokamu nem ugy volt... 😄
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
atyauristen...mégis melyik náci kap kártéitést 😄
Én nem tudok állást foglalni ezügyben, zsidóellenesség nyilván volt (magyarázatot is ad rá például Benjamin Freedman beszéde, amibõl szintén nem tudom, mennyi az igazság, bár valószínûleg így látták a németek), ellenbe tényleg sok volt a hazugság, az ellenségnek és túlélõknek is érdeke volt minél nagyobb németellenességet generálni.
Én nem utálok senkit faji alapon, sõt úgy gondolom, hogy akiket leginkább el kellene távolítani a politikából/vezetõi helyekrõl illetve elzárni más emberektõl, azok többnyire nem is tartoznak az állítólag gyûlöltek közé, ettõl függetlenül nekem sem tûnik hitelesnek, amit történelembõl írnak/tanítanak errõl az idõszakról.
Õszintén mi az értelme? Minden hír alatt eljátszátok. Aki utálja a zsidó mentalitást és viselkedést az ez után is utálni fogja, aki eddig nem utálta az ezentúl sem fogja.
Akinek eddig volt véleménye az ez után sem fog megváltozni.
ergo KIBASZOTT ÉRTELMETLEN DOLGOT MÛVELTEK MEGINT!
Ha én feltalálom az örök élet szerét és ezt még rajtam kívûl 100 másik tudos reprodukálni tudja, akkor neked már nem kell, és el is fogadja a tudomáynos világ tényként: meg van az örök élet szere.
A náci tudosok is (sajnos) reprodukálták a kísérleteik eredményeit, vagy bizonyos esetekben csak megpróbálták, aztán nem jött össze.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
"A különbség az, hogy ott a "köz" ": akkor ugye el lehet vonni tõled a vagyonod mert a köz érdeke ezt kívánja. Hát nem is tudom... én inkább élek egy nyomorgó kapitlaizmusban mint egy virágzó kommunizmusban.
Emléxem még a Hofira?
"Ez a rohadt mocskos kapitlaizmus, haldoklik! És ha meg hal nem õ fog feljérni kísérteni, me fogunk lemenni hozzá enni!"
és amióta a világon van ilyen barom eszme mint a kommunizmus azóta ez van. egyenlõre kommunista rendszerek dõltek dugába, és a rohadt mocskos imperialisták még mindíg jólélnek.
Rabszolga tartók ja. Vagy nem? Szerintem de. És ezt nem a kapitalista csinálja. Hanem õk, a profit miatt. Hogy lehetséges az, hogy egy kommunista ország túltermeléssel közködik? Ez a mocsok kapitalizmus rákfenéje, nem a kommunizmusé... Ott is csak a néphülyítés megy. Sõt, ott csak az megy.
Az ország annyira nincs egyben tartva. Vannak vagy 1.2milliárdan aminek a bõ 80%-a szinte kõkorszaki szinten él. Igaz majdnem annyian élnek nagyon jól vagy még jobban mint fél eu lakossága ami nagyon sok. De közel 1 milliárd ember meg nyomorog. Egy ilyen országot csak erõszakkal lehet egyben tartani. Régen is ez volt a divat arra felé, most is ez.
Egy falusinak eléggé nehézkes beköltöznie egy kiemelt gazdasági zónába... ország az országon belül...
Mindenki ráadásúl teljes megfigyelés alatt van. Minden tartalom cenzúrázva van... stb..
Igazából akár igen, akár nem, minden, más tudósoktól származó adatot szokás a kísérlet reprodukálásával ellenõrizni. Nos, amennyiben ez nem lehetséges - mondjuk az etika jegyében - akkor az adott tudományos dokumentum egyébként is értéktelen.
Én személy szerint egyébként nem hiszem hogy egy tudós ember hajlandó lenne megsemmisíteni bármilyen tudományos anyagot is. Ahhoz túl kíváncsiak.. 😊
Ezért mondom. Vannak videók a neten, amik rossz dolgokat mutatnak neked. De ez kevés. Minden országból ezek kerülnek ki.
A barátom pedig korábban Magyarországon élt, csak már hazament. De nem csak õt ismerem onnan. Hazament, és képzeld. Egy héten belül neki, és a feleségének is lett munkája. Na? Erre mit mondasz? Itt van ilyen? Nem nagyon.
Kínáról mindig csak az elmaradottabb területek rabszolgatartó gyárairól hallasz. Semmi mást. Meg látod ezeket a videókat. Elég ez? Nem.
Nem mellesleg Kínában a mentalitás valóban más. Pl nem ez a liberális maszlag megy ott mint itt, hogy minden beteg szerencsétlent tisztelni kell, meg ünnepséget rendezni neki, és folyamatosan erõforrásokat elvonni a normális emberek társadalmától azért, hogy a betegeket kellõ magasságba emeljük... Ott valóban nem ez van. A különbség az, hogy ott a "köz" érdeke elõbbre való, mint az egyén érdeke. Mi pont abba fogunk belebukni, hogy a liberális maszlagot nyeljük folyamatosan. Õk meg azért tudják egyben tartani azt a hatalmas országot, mert nem ezt teszik.
Seggfejekrõl meg mindenhol láthatsz videókat, az országfüggetlen dolog.
mindenesetre én élek a gyanuval, hogy nem hazudott. Sokkal inkább az orvosok próbálnak szépíteni azon ami tény: felhasználták.
Teljesen életszerû, hogy több ezer oldalnyi tudományos anyagot megsemmisítettek, az etika jegyében. És ugye ez is egy komoly vezetõ beosztású doki (Harvard Orvosegyetem szívsebészprofesz-profeszora) nem vállalhatja fel azt, hogy még is.
Egyébként logikusabb a felhasználás mint a nem felhasználás. Egyszerü pl.: amennyiben a hidegháborúban a jeges tengerben landol valamelyik fél gépe, akkor cumi van ui. nincs meg az infó, amivel az embereket meg lehetett volna menteni. Tehát kezdõdnek a kísréletek. De kivel? Sajnos borzasztóan hangzik, de ennél életszerûbb kísérletett nem lehet végezni mint amit a nácik mûveltek a sok szerencsétlen emberen. Viszont a sok kísérlet már megörtént. Adatok vannak. Felhasználták. Etikával ellentétes. Tagadni kell, de ettõl függetlenûl emberek százainak az életét mentik meg a kutatások eredményeivel.
Láttam pár hipotermia kísérletett amit napjainkban végeznek. Abból soha nem lesz használható eredmény, azon oknál fogva, hogy nem hagyják meghalni a delikvenseket. A nácik meg hagyták. Aztán vagy újratudták éleszteni vagy nem.
A doksi mûsorban is mutatták ezeknek a kísérleteknek egy részét. Simán rakták ki a szerencsétleneket a -20ba és várták, hogy megfagyjanak. Ugyan ezt vízzel is eljátszották (mármint jeges vízzel és -20al) valamint simán vizesen kitették õket a minuszokba. Aztán vártak.
De ez egy olyan pontja a történelemnek amirõl lehet soha nem fogjuk megtudni az igazat.
Kínában ui. pár ezer jüan a bünti ha halálra gázolsz valakit de több tízezer + börtön ha élve marad (pláne ha maradandó sérülése is lesz)
Ez még akkor volt a tévébne, amikor egy kisgyereken kb. 5-6 autó ment át és senki (ismétlem: senki!) nem ment oda segíteni. 6. autó után ment oda valaki, azzal meg elkezdtek anyázni, hogy miért avatkozik bele. Ennyit a kínaiak mentalításáról.
A karikás ostórról annyit, hogy akkor sikeresen asszimilálódtam hozzád ui. én német vagyok :p de ez mellékes ez ügyben.
Ami meg a Pekingben élõ spanodat illeti: ebben az országban mindekinke van legalább egy ismerõse aki minimum ott él ahhol az adott témáról a vita szól, de legalábbis ismeri azt aki ott él. :p
Figyuka: messzirõl jött ember azt mondt amit akar. Az én érveimet megnézhetet pl. a youtube-on. Meg hát ugye az is elmond valamit, hogy az olimpia elött több tízezer közbudit cseréltek le ui. mind higéniailag mind eztétikailag nem volt elfogadható. Ez még en is baj, de nem azért cserélték le mert õket zavarta, hanem azért mert jött az olimpia. :p nem mindegy öcsém...
Arra fele más mércével dolgoznak. Nekik meg a mi világunk furcsa... Mi az, hogy a kaját sétáltatod az utcán? Meg buksiank nevezed??? 😊
Skacok, ez egy borzasztó dolog amirõl a cikk szól és ti megint az örök kérdésrõl beszéltek: kik voltak a gonoszok, németek vagy a szövetségesek?
Igaz, hogy a történelmet a gyõztesek írják? Szerintem nagyon nem. Nézzétek csak meg a mai Irakot és Afganisztánt. Tudtommal az USA pártiak ott gyõztek. Mégis fény derül egy rakás disznóságra amiket a közvélemény nem hallgat el és kifejezi nemtetszését. A gyõztesek csak diktálni akarják a történelmet, de ez még sose sikerült senkinek.
De, hagyjuk is ezt, mert unom, hogy mindenki a múlt csontjait csámcsogja ahelyett, hogy valami értelmes dolgot csinálna. Mondjuk építené a jövõt...
angol wiki a leghíresebb "szakértõrõl"
Leuchter
zanzásítva magyarul
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Jó fej vagy. Kedvellek. Írj még ilyen mellébeszéléseket, és véletlenül se, ismétlem VÉLETLENÜL se írj a témáról... bár úgysem tudsz. Köszi. 😄D
Ezt eddig nem hallottam. Értem. És ez hogy jön ahhoz, hogy az ember szeret tájékozódni a történelemmel kapcsolatban?
byebye
MJ rulz Pink Team The Only One
A témával kapcsolatban valamit esetleg? Tudod itt nem rólam van szó...
"többet mint Te.
csak:
1. reménytelen vagy.
2. nem megyek le a szintedre."
ha odajön hozzám valaki és elkezdi bizonygatni hogy isten teremtményei vagyunk, vagy hogy a mátrixban élünk, vagy hogy a Föld lapos (pick one) stb stb, akkor csak akkor kedzek vele szépen elbeszélgetni, ha szeretem, kedvelem, megéri az energiát. hogy ne legyen hülye.
Te nem érdekelsz. hülye vagy, az is maradsz, kurvára leszarom, nem fogok neked kommentelgetni órákat, pláne nem, hogy lásd:
1.es pont
remélem segítettem áthidalni a problémád. 😊)
Nem értem akkor miért akarsz mindenáron beleszólni, ha FOGALMAD SINCS róla? Miért? Olvastál már valamit errõl? Érdekel egyáltalán a téma? Te lennél az a kicsit is intelligensebb amirõl írsz? Ha az vagy akkor miért nem gondolkodsz? Miért nem cáfolsz? Miért nem érvelsz? Csak annyit írsz, hogy szerinted én hülye vagyok. Hogy miért azt már nem írod le. Nem idézel, nem válaszolsz, nem beszélgetsz. Ez lenne az intelligencia? Nem hinném.
Te jöttél be nagy mellénnyel kötekedni, és közben nem szóltál hozzá semmit. Ez olyan így, mint ha te beszélgetnél két barátoddal, mire az utcán odamegy valaki akinek fogalma nincs mi a téma, és belekiabál.
csak:
1. reménytelen vagy.
2. nem megyek le a szintedre.
miért írtam be bármit is? azért hogy menõ legyek? igen, így 34 évesen erre gyúrok, hogy menõ legyek az sg-én, ahol úgy látom mostanában szeretik a provokatív hergelõs témákat dobálni, hogy a magadfajta nyomik tolják a baromságaikat. szal csak azért, hogy a normálisabb, értelmesebb olvasók lássák, nem mindenki gondolkozik ilyen barom módjára, magyarul kifejeztem elhatárolódásomat a magadfajtától.
folytathatod a zseniális eszmefuttatásodat amin a kicsit is intelligensebb, értelmesebb, mûveltebb, edukáltabb emberek vagy mosolyognak, vagy szánakoznak. én mindkettõt teszem. a további párbeszédet felfüggesztem veled, célom elértem.
a Te szemszögedbõl igen, meghajoltam a magasabb rendû intelligencia elõtt, beláttam mily ostoba vagyok és elmentem sírni a sarokba, már nem leszek sose menõ.
Your first job is to read the sources.
Hoppá... elbuktál az elején. Kár..."
Te állítottál (összehordtál) egy csomó dolgot, nem én. Neked kellene a bizonyítékokat hozni arra amit állítasz nem nekem. Kértem is de hiába, elbuktál. Nem kár. Megint fordítva ülsz a lovon.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM