314
Don\'t Starve
  • Mardhug
    Mondjuk, én is szívesen megvenném a játékot. Csak nem nagyon van bankkártyám (23 éves koromban. xD Mondjuk felesleges is szerintem.) Így nem tudom megvenni. :D Viszont ha van valaki esetleg szombathelyről, azzal simán egyeztetnék ezügyben. :D
  • Since
    Steam\userdata\számok\219740
  • Since
    Én azt olvastam hogy ha 25-30 nyulat megölsz akkor spawnolhat, és percenként meg megy le az aggrója. Krampus a neve :)
  • MauroN
    Hova ment a játék?
  • Skill
    az nem a nyulak miatt spawnolt tök random. ha jól tudom. egyedül a fa kivágások miatt szokott egy fenyő szörny spawnolni de elég sok fát kell ahhoz legyilkolni. nem tudom, hogy volt e köze hozzá , hogy egy elég nagy területen felégettem majdnem az összes fát XD 2 napig szenet szedtem meg pók húst XD . ja ha a zsákos fószert leölöd elvileg a zsákja több slotos mint a tied amúgy valami ördög .
  • bajsz
    ahogy nézem a Tentacle Spike -al simán kiüthető!
  • Since
    Most néztem egy videót (itt a link), de nem láttam hogy agresszív mob lenne:)
    Valaki találkozott már ilyennel?
  • Since
    Nem tudom hogy pnotosan minek hívják, úgy néz ki mint egy manó :) Azt írták hogy egy ütése -40 HP-t eredményez, mindjárt utánaolvasok hátha megtalálom.
  • bajsz
    ez új ilyen nálam még nem volt! :D Megjelenik egy MANÓ ? :D
  • Since
    Kérdés : Ha túl sok nyulat fogok el akkor spawnol egy manó vagy micsoda, és megpróbálja ellopni az összes tárgyadat. Nehéz megölni vagy egy spearel +armorral lehetséges? Köszi a válaszokat!
  • Since
    :)
  • bajsz
    én a disznó húsra szavazok!

Lehetnek haverok is,de mikor kaja tényleg nincs ,akkor maradnak a cimborák!

Tűzköré szépen begyűlnek vagy a táborban leölni mindet! Sajna nem egy pozitív dolog ,de túlélés érdekében mindent!
  • Skill
    én mindig olyan helyen telepedtem le ahol sok a nyúl. 2-3 csapdával meg répával nagyon sokat össze lehet szedni.
  • Since
    Azt akartam kérdezni, ha valaki szeretné a játékot, összedobhatnánk a pénzt. Priviben jelezzétek.
  • Since
    Világos, egy két dolgot már én is tudok, de kaja problémáim vannak, és egyszerűen nemtudok vele megbírkózni.
    Próbáltam a mézet, de az ugye inkább HP regenerálódásra szolgál, farmot próbáltam de nagyon lassú...
    Esetleg valami tanács?
  • Skill
    az a baj a leírással, hogy megöli a játék lényegét kb.
    persze egy kevés nem árthat de én mióta utána olvastam mindennek nincs kedvem belogolni.
  • Since
    Én is nemrég kezdtem el játszani ezzel a csodával, nagyon addiktív, viszont tényleg jó lenne egy kezdetleges guide.
  • bajsz
    Én is elkezdtem a játékkal játszani 1 hete! :D

Annyira nagyon jó a filingje,hogy nem tudom sokszor letenni!

Mikor sikerült az első köpőcsövemet megcsinálni ,el is kaptam jó pár vadat,aztán annyira beleéltem magam a nagy vadászatokba,hogy nem volt tűzre elegendő cuccom! Mondjuk a 2.kasztban a csajszi gyújt tüzet éppen ahol van ,de nagyon rövid ideig tart és táplálni nem lehet! Maradt a fáklya ,az jó ha van! :D

Amúgy tényleg nekem max 3 további hely kellene és nem lenne gond! Ha meg egy ládát teszek le,az meg nem praktikus ha folyton mozgásban vagyunk! :D Már pedig kell!
  • Skill
    skypon/ts-en el tudok mondani pár dolgot meg válaszolok kérdésekre ha akarod
  • Mardhug
    Háhh... Én ma ismertem meg a játékot, egy videó alapján. Tettszik nekem. Sajnos nincs bankkártyám így egyenlőre be kell érnem tőrt verzióval... :S

Valaki esetleg nem tud mutatni jó magyar tutorialt? Mert szinte minden újdonság nekem... :D
  • simon7108
    Thx, meg van.
    Am néztem videókat egy korábbi verzióról, ott mintha több tárolóhely lett volna.
    Igaz, hogy most meg lehet csinálni táskát, de akkor meg nem lehet berakva "logsuit"...
    Nem tudom eldönteni,hogy melyik a fontosabb.
    Ha lenne legalább egy +3 hely táska nélkül akkor elég lenne.
    Más hogyan van ezzel? Ki melyiket preferálja?
  • mukika
    Steam tárgyalódban.
  • simon7108
    És hol találom meg a másodikat amit el akarok küldeni?
  • mukika
    Igen, 2 példánynak felel meg. Mi is összedobtunk rá 2-en, megérte.
  • simon7108
    Most steamen ugye 10 euró elővételben és kapok béta hozzáférést.
    Ugye azt írja,hogy 2-őt kapok belőle amit elajándékozhatok egy haveromnak.
    Ez az elajándékozás csak a bétára érvényes vagy ő is megkapja majd a teljes játékot is?
    Tehát most lényegében 10 euróért vehetek 2 példányt a játékból?
  • setuh
    Ha valakinek van folos key-e,en is megkoszonnem :)
  • DarkHorSe
    Enis kernek keyt:)
  • mukika
    130+ napnál tartok és egy kicsit unalmas így már egy ideje. :) 2-3 patch-el ezelőtt kezdtem és vagy 3. nekifutásom kb. A legutóbbi pókos patch-et még nem is próbáltam.
  • Skill
    keyt én is megköszönnék =)
    lolozok egyet aztán megnézem megy e a 15+ nap.
  • Cutee
    Tetszetős. Bár igaz az a 16 perc 2 napnál nem több. (pont addig jutottam, h tudtam csinálni egy csapdát amibe sikeresen elkaptam egy nyulat.) Jópofa, kicsit nekem olyan Tim Burton feeling.
  • miilann04
    ha valakinek van felesleges key-e pm me plz kösz.
  • Masakari
    Én 9 napnál nem jutottam tovább,az elsőre ment és 1 félre kattintásnak köszönhetően a bölények megöltek:D utána nem jutottam el eddig,de mindig valami kis félrenézés miatt haltam meg,most van 1 biztos mentésem és egyenlőre nem merem folytatni :D
  • Skill
    15nap sokadik nekifutásra . mindig van valami új ami megöl XD
  • Gilmore03
    Survival játék, craftolás, vadászat, favágás ilyesmi. Elsőre a Minecraft ugrott be (survival rész). Van egy sajátos humora, engem elsőre elvarázsolt.
    Egyenlőre még béta, de így is rengeteg tennivaló akad.

Hivatalos oldal
    Wiki
    Gameplay (angol)