Don\'t Starve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáltad már amúgy?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Fleshy bulb mire való?
Néztem videót róla, de még mindig nem értem :D
Köszi
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Hogyan tudok olyan szervert készíteni a játékban ahova be tudom hívni a barátaimat steamen keresztül? Tegnap sikerült,de ma nem volt aktív ez az opció hogy meghívjam őket a játékba,és ők sem tudtak a szerverkereső által csatlakozni rám. Online volta pedig a szerver. Valakinek van valami ötlete? Előre is köszi!
Üdv!
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
In space no one can hear you scream.
Steam nev: Poly (az alapjatek megvan)
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.02. 14:13:03
Néhány hete elkezdtem fordítani a játékot, amelyben a teljes főmenü, a tárgyak nevei és leírásuk a gyártó menüsoron, a nyúl és disznó nevek (és beszédeik), valamint a karakterek beszédeinek egy része is kész van (Wilson, Wigfrid, WX-78). Ebben a magyarításban már megjelennek normálisan a magyar ékezetes betűk (ö/ő/ü/ű). A Klei fórumra feltettem, ott frissítem folyamatosan, akit érdekel, innen le tudja tölteni egy Gmail fiókkal való regisztráció után.
Amúgy tologattam a héten a DSTt egy kicsit, de úgy érzem ismeretlenekkel játszani nem egészséges. Eleve ott van hogy amikor bemész a szerverre lehet hogy a tél közepébe esel egy szál semmiben esetleg rögtön kapsz a nyakadba egy halom fenevadat (--> lényegében instant halál mindkettő).
Aztán komoly probléma hogy a flint (kavics) nem termelődik újra, gyakorlatilag 2-3 órája futó szerveren egy újoncnak esélye sincs kavicsot találni, ergó szerszámokat se tud csinálni, tehát nem tud értelmes dolgokat csinálni.
Aztán gond volt még ha a szerverre csatlakozókból 1 vagy több nem ért a játékhoz vagy csak egyszerűen lusta. Gyakorlatilag már egy ember is elegendő ahhoz hogy tönkretegye a többiek munkáját, éhes szájként felzabálja a tartalékokat miközben szó szerint SEMMIVEL nem járul hozzá a szerver előrehaladásához. Rosszabb esetben fog egy fáklyát azt felgyújtja az egészet....
Nem egyszer láttam, hogy a táborban amit építettünk 2-3 ember álldogált és semmi mást nem csináltak csak szaladgáltak körbe és nyitogatták a ládákat amiből kivettek mindent amit csak találtak benne. És hiába írtuk be többször hogy ha más nem szaladgáljanak és szedjenek gallyakat meg a szalmát, amiből építsenek csapdát amiket a kb 2 képernyőnyire lévő szavannán tudnak használni nyúlfogásra. De nem, csak szaladgáltak körbe körbe a bázison amíg éhen nem haltak. Aztán persze szellemként szívták a többiek sanityját...
Szóval összeségében ezt a játékot csak LANon tudom elképzelni, vagy privát szerveren ahol szűk baráti társaságok tudnak játszani.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.04. 13:16:52
szerk: még az előző kérdésre részletes válasz
Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.01.04. 10:02:54
C:\Users\Users\Documents\Klei\DoNotStarve
()() (^^)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha steam friend-em megveszi a Togetrher-t és kap hozzá egy extra copyt, akkor akinek a copyt adja annak is meg kell legyen az alapjáték vagy megy anélkül is?
Köszi előre is!
C:\Users\Users\AppData\Local\FLT\Steam\219740
innen megpróbáltam kimenteni de semmi erwedménye a régi meghaltam állás jött be.
Ez a része még nagyon nincs kitalálva a játéknak, szóval max úgy lehet játszani ha az ember 100%ig meg van győzödve róla hogy akivel játszik az nem fog kicseszni vele.
Egy Dont starve és 2 Dont starve together kópia mindössze 5 dolcsi azoknak akiknek már van Dont starve-juk :)
Elég hangulatos, bár érezhetően könnyebb igy a játék.
1. Azt esetleg nem tudja vki merre lehetne beállítani hogy MINDÍG mutassa hol van a másik, ne csak akkor ha a közelben van?
2. jól láttam hogy egyelőre még nincsenek se barlangok, se felszini chess monsterek?
3. A meteoreső az DST találmáy vagy létezi az alapjátékban is? (ott sose láttam, itt meglepő volt)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.11.18. 14:38:17

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Mondjuk én amúgy se szeretek bétával játszani, teszteljen az akinek van annyi ideje. Én csak teljs játékkal játszom, a maximális élvezetért :)
A fiam amúgy nagyon várja már a multi dont starvét, pont most szombaton kérdezte hogy mi van már... de én jövő tavaszt tippeltem...
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Õsszel érdemes kezdeni, télen tudsz egy rakás jeget gyûjteni (ami pl. nem "romlik" meg soha ha csinálsz neki egy hûtõt (Ice Box)), az õsz alatt a télre is bõven fel lehet készülni.