314
Don\'t Starve
  • Lumania
    Ahaa, szóval a bumerángot el kellene kapni. :-)
    Akkor kezdjük elölről. :-(
  • xido
    nem meglepőnek véltem,érdekesnek,hogy ugrott a történet előre egy fejezettel :)
  • BoneDragon
    A portálnál írja is mi lesz ha belelépsz, nem tudom miért ilyen meglepő...
  • xido
    ej..11 nap és a csóka portáljába belefutottam és átvitt valahová és megint 1.nap :)
  • xido
    lehet aludni is?:)))
    a francba,talpon voltam 17 napot :)
  • plu604
    az is megdobja a sanitydet ha végiglaszod az éjszakát egy hálózsákban vagy sátorban. a sátor jobb, a hálózsáktól mocsok éhes leszel.
  • xido
    17 nap..de bekómáltam a parától a végén..utána néztem gyorsan,hogy a kék gomba kell rendesen:)
    amúgy kipróbáltam a személyre szabott világot,sok kajával,kevés ellenséggel...így is elszúrtam valamit :)
  • ratgab
    22 nap volt talán a rekord. Kalandozó lelkem vitt a halálba. Elindultam felfedezni és egy ent-be akadtam, akit utána el is felejtettem, de pár nap után utolért....XD
  • plu604
    50 napig bírtam kereken...
    Voltak kutyák, mászkáló fa, méhek, pókok, mindenkit legyőztem, faszányos kis táborom volt, sátor, kétféle science machine, ládák, bokrok, minden ami kell, (pedig egyszer egy rohadt piros kutya amikor meghalt lángra lobbantotta a gally-farmot és újra kellett ültetnem), túléltem egy telet, volt rengeteg kajám, méheim, közelben nyuszik, marhák, nem messze pókok, rengeteg aranybánya, további méhek, és ők lettek a vesztem, amikor elindultam becserkészni néhányat bee mine-hoz, agyondöfködtek, mert nem figyeltem az életemre. :( Nincs kedvem pillanatnyilag nekifutni még egyszer.
  • xido
    Hú a ma éjjel jól megy..tegnap megkaptam a csajt,azzal kezdtem újra..6.nap..és találtam klassz bányaterületet,19 arany idáig..most jól kiböngészem a wikin,mire jó pontosan,mert múltkor hiába építettem a semmi közepén a science gépet,semmit nem találtam érte,csak elvette az aranyamat:)
  • Fletley9
    nem tudok semmit ,de egy két fős coop-ban hatalmas lehetőséget látok :O
  • denevérember
    A jövőben sem terveznek beletenni a játékban valami multiplayer,coop lehetőséget? vagy valami ilyesmit? nem tudjátok?
  • AntiHero
    Adventure mode-ban mi a lényeg? Első világban egész térképet felfedeztem, de semmi :D
  • Skill
    zomg zomg!
    lefáradtam munkában gondoltam egy kis pihi.
    kiválasztottam az erős nagy hasú fószert.
    el is kezdtem a kalandozást az új világban aztán ráakadtam egy temetőre ami tele volt arannyal! kicsit odébb megláttam pár nagyobb sziklát amiket kitermelve elegendő aranyam lett mind a 2 gépre!
    na már csak pók és marha kell , hogy letelepedhessek.
    kicsit délre az utat követve találtam is egy erdőt tele pókkal vagy 5-8 tojással. mire kiértem a fél életem lement de majdnem 20 pókhálót szedtem össze és elég sok húst.
    eljött az első éjszaka de mivel egy szerencsétlenül járt sortársam hullája mellett találtam egy bányász sapkát járkáltam egész éjjel mire észrevettem egy alvó marhát!
    megtaláltam az eddigi legjobb helyet a letelepedésre.
    3. napon nekiállhatok a méhecskék becserkészéséhez.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (1 hús 3 méz valami rohadt jó kaját csinál)

• Skill
    bazz én a tábortűzzel vagy 5x gyújtottam meg de nem halt el a fa!
  • AntiHero
    Én pont az előbb gyújtottam fel :D Jött utánam én meg előtte mindig meggyújtottam a fákat az meg belesétált a saját vesztébe :D
  • BoneDragon
    Pedig elég könnyű lecsapni a fát. Ha van tábortüzed akkor vezesd bele párszor, vagy probáld meg simán csak leverni. Elég lassan mozog ezért könnyű kitérni előle.
  • Fletley9
    nem nem...belenéztem a wikibe ,de nem mélyedtem bele :) tudom piszok izgalmas volta 23-napos menet...13-ok megtámadtak a vadisznók alig éltem túl valami 40 hp akkor még nem volt kakim pókokkal meg egyáltalán nem is találkoztam :D. amúgy ja a disznók etetésére rájöttem ,csak nem mindig szarnak a szemetek :D és nem mindegy ,hogy három talál kakiért elmész messze vagy 7-8 biztosért :). na szóval az első támadást túléltem kajám is volt so-so. De vissza healelni nem tudtam magam (sanity-vel nincs gond ha van virágkoszorú) aztán jött a 19. nap amikorra már meglett a kaksi ,de megint jöttek a vadisznók amibe bele is haltam ,de egy oltár felélesztett (meglepetésemre)....viszont nem tudtam visszazökkeni a "régi" kerékvágásba + a hó is elkezdett esni...onnantól már tényleg egyik pillanatról a máikra éltem. mondjuk egy éjfél körül kezdtem és hajnal háromkor :D.

A fára nem jöttem rá mit lehet csinálni próbáltam felgyújtani nem jött össze...behúztam egy erdőbe rágyújtottam az egészet megint semmi :D pedig jó run lett volna kajám volt raktáron bőven meg volt minden...csak az fa ne..az 13 nap volt így.
  • mukika
    Bétában játszottam utoljára, de Treeguardok ellen ha ültetsz fákat közel hozzá miközben követ akkor elalszik. Kaksit pedig malacoktól is lehetett szerezni mégpedig úgy, hogy virágokkal etetted őket... 100+ napnál tartottam még bétában, bár azóta sok minden változott, adventura mode, stb, szóval újrakezdem ha lesz egy kis időm.

A játék javát az adja, ha magadtól jössz rá a dolgokra, de ha megunnád akkor a Wikin sok-sok hasznos infót megtalálsz.
  • Fletley9
    én is futottam bele párszor. első nekifutásra első éjszaka meghaltam :D másodiknál rájöttem mi merre, de össze vissza csináltam mindent (ez a kari él) harmadik nekifutásra 23 nap...vagy megfagytam vagy éhen...már nem láttam melyik :D...4 pedig a táborom mellé ültetett erdőből felkelt egy ent két napig futkároztam vele aztán lecsapott..nálam mindig a kaksi hiánnyal van gond sose találtam eddig rendes jó helyen lévő buffalo csordát.
  • BoneDragon
    Én minden alkalommal megtalálom. :) Elég jól tankolja a szörnyeket, hasznos jószág.
  • AntiHero
    1x találtam meg eddig :D 1x meg jött velem egy cukor répa és hülye idegesítő hangot adott ki végig..fel is gyújtottam szegényt :D
  • BoneDragon
    Csak akkor követ ha nálad van a szem kinézetű kulcs, vagy a táskádba. Ha beteszed chesterbe nem fog követni.
  • Skill
    csak egyedül.
    pár napja csak szívok vele.
    vagy nem találok olyan helyet ahol sok a marha vagy nem találok olyat ahol össze tudom szedni a 7db aranyat az első héten.
    (marha szar kell a kerthez, 1db arany a első géphez amivel már tudsz csinálni ágyat vagy mit, 6db a második géphez amivel már a komolyabb dolgokat is tudod gyártani)

chesterrel más is találkozott? csaj karaktert egyből követte viszont a faszit nem hajlandó csak néha néha. valami ötlet ? nem lenne rossz az eb/doboz a 9 slotjával.
  • denevérember
    SziasztoK! Ezt a játékot csak egyedül lehet játszani? Vagy többen is coop-ban?
  • AntiHero 2010
    14 nap eddig 2.-dik próbára :) érdemes más karival menni vagy jó a kezdő is?
  • AntiHero
    És el is küldenéd nekem? :)
  • bajsz
    nekem van egy pluszban! Eltudom ajándékozni! :D
  • AntiHero
  • ratgab
    Csak úgy lehet menteni, ha kilépsz menübe? Mármint save+quit?
  • Skill
    torrent? tudom tudom az anyámat. =)
  • AntiHero
    Valakinek van olcsón? Vagy ajándékba? Akár közösen is megvenném :)
  • Cuchulainn
    Ott a célja a címében :P

Amúgy van adventure mód, ahol egyre nehezebb világokban kell túlélni, amíg utoléred Maxwellt.

Zseniális játék, nekem simán az idei év legjobbja eddig.
  • BoneDragon
    Remek kis játék, de egyáltalán van valami célja? Eljutottam day20-ig erre s*ggberak egy pók, mert épp kimentem vízért én hülye meg nem mentettem...
  • kisfiu87
  • pcgammer
  • Since
    Ez is egy megoldás, de kipróbálom hogy a pigek területére rakom le a tojásokat.
    Egéybként azt tudjak valaki hogy mi lesz benne az új update-ben? Elvileg pár nap és jön.
  • Skill
    szerintem ültess fát a tojás köré és ha megnő gyújtsd fel >)
  • Since
    Szépen lassan építem a bázisom, kaja már beállt úgyhogy azzal nem kell foglalkozzak.
    Most próbálok "silket" farmolni. Lehet megpróbálom PIG területen letenni a pók tojásokat, lehetséges hogy a pigek megölik helyettem a pókokat így lenne egy pár silkem. Valaki próbálta már esetleg?
  • Since
    Szia Mardhug,

Nekem van egy gift-em mivel megvettem a játékot, esetleg utalással is megtudjuk oldani a dolgot. Küldj privit és megbeszéljük.