Don\'t Starve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In space no one can hear you scream.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
lefáradtam munkában gondoltam egy kis pihi.
kiválasztottam az erõs nagy hasú fószert.
el is kezdtem a kalandozást az új világban aztán ráakadtam egy temetõre ami tele volt arannyal! kicsit odébb megláttam pár nagyobb sziklát amiket kitermelve elegendõ aranyam lett mind a 2 gépre!
na már csak pók és marha kell , hogy letelepedhessek.
kicsit délre az utat követve találtam is egy erdõt tele pókkal vagy 5-8 tojással. mire kiértem a fél életem lement de majdnem 20 pókhálót szedtem össze és elég sok húst.
eljött az elsõ éjszaka de mivel egy szerencsétlenül járt sortársam hullája mellett találtam egy bányász sapkát járkáltam egész éjjel mire észrevettem egy alvó marhát!
megtaláltam az eddigi legjobb helyet a letelepedésre.
3. napon nekiállhatok a méhecskék becserkészéséhez.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
A fára nem jöttem rá mit lehet csinálni próbáltam felgyújtani nem jött össze...behúztam egy erdõbe rágyújtottam az egészet megint semmi 😄 pedig jó run lett volna kajám volt raktáron bõven meg volt minden...csak az fa ne..az 13 nap volt így.
A játék javát az adja, ha magadtól jössz rá a dolgokra, de ha megunnád akkor a Wikin sok-sok hasznos infót megtalálsz.
pár napja csak szívok vele.
vagy nem találok olyan helyet ahol sok a marha vagy nem találok olyat ahol össze tudom szedni a 7db aranyat az elsõ héten.
(marha szar kell a kerthez, 1db arany a elsõ géphez amivel már tudsz csinálni ágyat vagy mit, 6db a második géphez amivel már a komolyabb dolgokat is tudod gyártani)
chesterrel más is találkozott? csaj karaktert egybõl követte viszont a faszit nem hajlandó csak néha néha. valami ötlet ? nem lenne rossz az eb/doboz a 9 slotjával.
In space no one can hear you scream.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy van adventure mód, ahol egyre nehezebb világokban kell túlélni, amíg utoléred Maxwellt.
Zseniális játék, nekem simán az idei év legjobbja eddig.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Egéybként azt tudjak valaki hogy mi lesz benne az új update-ben? Elvileg pár nap és jön.
Most próbálok "silket" farmolni. Lehet megpróbálom PIG területen letenni a pók tojásokat, lehetséges hogy a pigek megölik helyettem a pókokat így lenne egy pár silkem. Valaki próbálta már esetleg?
Nekem van egy gift-em mivel megvettem a játékot, esetleg utalással is megtudjuk oldani a dolgot. Küldj privit és megbeszéljük.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Valaki találkozott már ilyennel?
Lehetnek haverok is,de mikor kaja tényleg nincs ,akkor maradnak a cimborák!
Tûzköré szépen begyûlnek vagy a táborban leölni mindet! Sajna nem egy pozitív dolog ,de túlélés érdekében mindent!
Próbáltam a mézet, de az ugye inkább HP regenerálódásra szolgál, farmot próbáltam de nagyon lassú...
Esetleg valami tanács?
persze egy kevés nem árthat de én mióta utána olvastam mindennek nincs kedvem belogolni.
Annyira nagyon jó a filingje,hogy nem tudom sokszor letenni!
Mikor sikerült az elsõ köpõcsövemet megcsinálni ,el is kaptam jó pár vadat,aztán annyira beleéltem magam a nagy vadászatokba,hogy nem volt tûzre elegendõ cuccom! Mondjuk a 2.kasztban a csajszi gyújt tüzet éppen ahol van ,de nagyon rövid ideig tart és táplálni nem lehet! Maradt a fáklya ,az jó ha van! 😄
Amúgy tényleg nekem max 3 további hely kellene és nem lenne gond! Ha meg egy ládát teszek le,az meg nem praktikus ha folyton mozgásban vagyunk! 😄 Már pedig kell!
Valaki esetleg nem tud mutatni jó magyar tutorialt? Mert szinte minden újdonság nekem... 😄