15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Gyuszopapa #2835 Akkora fps esések vannak hogy megáll a játék. -
gstup #2834 Az már biztos hogy 4gb ram-nál szerintem több kell. -
Gyuszopapa #2833 Nálam kiüti a 4 gigát fullra.
Proci használat 75 %
Videókártya használat 55-70 % de az 1 giga videómemóriát kiüti. -
#2832 Aktiválás hiba valakinél? -
#2831 Úgyértem 32 playeres. :) -
#2830 Szebb. Effektek is, modellek is, főleg a fegyvermodellek. -
#2829 heh szaggat, mint a picsa. PCre felejtős lesz :y
Azt mondjátok 4gb ram miatt? -
undY1ng #2828 Advanced System Care IOBIT uninstaller-t használok az ilyenekhez, de ha több embernek ez a gond, akkor tuti nem az a megoldás, hogy újra tegyem. -
pcgammer #2827 Ez rohadt jó lett :D
-
#2826 Frissítettem a drivereket. Oké minden , csatlakozok egy szerverhez és alul meg is jelenik a joining sáv. Egyszercsak eltünik és ennyi. Semmi hibaüzenet.
HELP! -
#2825 Nekem is hasonló gépem van, ez megnyugtató. (Y) :) -
#2824 Észrevehetően szebb mint a 3? Streamen nézem de azon semmi eget rengető. -
#2823 Uj, tegnapi beta driverek, hatha javit valakinel:
Nvidia 331.40 Beta
AMD 13.10 Beta2
Amugy erdekes, hogy valakinel erosebb geppel gyengebben fut a jatek, amig masnal gyengebb geppel eleg jol.
Peldaul haveromnak fele annyira eros PC-je van mint nekem es megis jobban megy nala. :p :) -
bajsz #2822 nekem egész jól megy HIgh-on 30-50fps környéke ugrál. Ultra az már vicc :D
Én konfigom: Proci :Intel core i5-2500K /3.30ghz
ddr 3 8GB ram
videókari : Radeon HD 6850 1GB
64-bit - Win 7
-
Thaddeus #2821 Szerezz egy YourUninstallert, töröld le Deep scannel az origint (hogy a registryből is tisztíccsa), aztán rakd újra az Origint. -
Borg #2820 Kék filtert a BF3-ban is csak később vezették be :) -
#2819 Hogy indítasz 32-est? -
undY1ng #2818 Nem igaz, hogy itt senkinek nincs:
"ERROR
Origin could not start up (-5ffdfff8): The Origin installation couldn't be found."
Csak a fél BF közösségnek... :( -
#2817 Abból amúgy, amit eddig láttam azt kell, hogy mondjam igen pengének tűnik. Sokkal nehezebb kezelni a fegyvereket, sokkal nagyobb különbség van egy assault rifle, meg egy kicsi smg között. Fasza az új fedezék rendszer is, a pálya pedig egészen kibaszott jó. Remélem mire kijön be tudok ruházni egy powább VGA-ba, úgyis kell majd még a GTAV-höz :D -
#2816 Most próbáltam ki a játékot, háát... A konfigom az aláírásomban van, és erősen akadt 64-esen, majdnem mind1 volt hogy mire állítottam. 32-esen javult a helyzet de minimálisan, remélem hogy javítanak ezen. Bf3 majdnem fullon, fullhd-ban kb 40-50fps fut, ha kicsit visszább fogom a graft vsync szépen belövi a 60fps-t és tartja is. Ez meg 1600x900-ban lowon akad mint a szar. Bár mondom fullhd-ban, high-on is csak pár fps-t bukhattam... Igaz az is hogy a ramom csak 4gb. -
#2815 Nekem fx6600, 8giga meg egy 6950-el tökéletesen játszhatatlan.
-
#2814 Kipróbáltam én is. Elsőre színesebb lett hála az égnek.Rombolás jobb lett igaz még nem láttam mindent, de még így se elég. Gépigénye érezhetően nagyobb az előzőnél. Fegyver testreszabás egyelőre még elég kusza nekem. -
#2813 Én 8-al is szopok. A cpu is húzva van, valószínűleg a VGA-mat nem szereti. -
empie #2812
Az lehetséges,mert 16 gigánál nincs gond. -
Mozes #2811 Nekem is 60FPS folyamatosan, ultra 1980x1200
3770k
Radeon 7850
8GB -
undY1ng #2810 Igaza van neki. Semmi segítség nem volt a válaszodban csak pofázás, úgyh tényleg elhúzhatnál. -
Mozes #2809 :) de nagy pofád van bazdmeg :))))))
azért mert te lúzer vagy még nem kell azt feltételezni, hogy mindenki az ;) -
undY1ng #2808 Origin could not start up (-5ffdfff8): The Origin installation couldn't be found.
Valakinek? Vagy ötlet? -
Gyuszopapa #2807 Memória igényes a játék.4 giga rammal szívás van. -
#2806 PerfOverlay.drawfps 1 - az új FPS kiírató parancs -
#2805 nekem is ultra,
amd phenom x4 965
radeon 7950 3gb -
#2804 Kurvára senki nem kérdezett, ha nem tudsz semmit építőjellegűt beírni akkor, húzzál már a fenébe. -
empie #2803
i7 3770k és 660ti. minden ultrán,vertical sync-al, tökéletesen fut. -
undY1ng #2802 Azért rinyálok, mert még el se indul egy olyan hibával ami nem valós. -
Mozes #2801 Mit rinyáltok, minek nyomjátok a bétát ha nem tudjátok mi az hogy béta?! BF3 esetén is ez volt, aztán a végleges játék sokkal jobban futott, nagyságrendekkel.... -
#2800 nekem nagyon tetszik :) szerintem pont elég változás van benne BF3-hoz képest, hogy új játéknak hasson.
igaz, a hangok terén én visszalépést érzékelek :/ az RPG elsütő hangja például egészen tragikus, de egyébként is, egyelőre nehezebbnekt űnik a hangok, a környezet alapján nyomon követni a csatát és a közvetlen környezetemet, mint a 3-ban. -
#2799 Nálam a régi driverrel is továbbra is a játszhatatlan kategóriában van. Így nem veszem meg. Ha kijött a játék, akkor előtte majd kipróbálom az eredetin a multit, hátha jobb lesz. -
undY1ng #2798 Nálam azt írja, hogy nem észleli az origin telepítését. Amikor csatlakozni szeretnék szerverhez. Daquf now? -
#2797 Akinél elfogadható FPS-sel fut, milyen kártyát használ? -
#2796 Fasza ez a frostbite 3, említhették volna, hogy 10x olyan erős gép kell ehhez a szar. CorÁJ7 alatti procival ez ugyan nem fog rendesen futni... 30-40 fps van full mediumon... BF3 60-al megy highon...