15720
  • scomcomputers
    Jól adja.....,csak ezek a 64-s szerók, a végén más azt sem tudom ki-kivel van....
  • Fenrir
    Nálam hol megy hol nem, van amikor lehal a szerver játék közben.
  • nfrequency
    5,5 Giga
  • Krisztiam #2912
    azért még vannak bug-ok, eltűnik a fű meg ilyenek :D
  • Prince23
    Ti tudtok jól felvenni videót? nagyon szaggat rec közben :(
  • Krisztiam #2910
    nekem megy
  • Shep
    Helyigénye mennyi a bétának?
  • Szabi #2908
    leálltak a szerók ?
  • Szabi #2907
    igen, de meglepődnék ha később nem lehetne majd még egy másik pályán is játszani néha-néha :D
  • empie

csak 1 pályán lehet játszani?
  • Szabi #2905
    az talán valamivel jobb, viszont minden más nagyon fura..
  • frango
    Ahogy elnézem a netkód/hitreg ugyan olyan rakás s.ar, mint a 3-ban?
  • Hentes75
    Továbbra is No1 BF3.Lefolyik a monitoromról.
  • Fpocok
    Kösst Ratbag. 320-as driverrel tényleg jobban fut, de továbbra is szar annyira, hogy ne vegyem meg.
  • kifli
    kipróbáltam, hát nem lett rosz azt kell mondanom. Viszont annyival nem lett jobb a bf3-nál hogy aztmondjam ahogy megjelenik veszem meg.
    Az az 1-2 változás ami belekerült, annyira nem forradalmi, hogy az ember észrevegye mikor belefelejtkezik a játékba.
  • Szabi #2900
    megvolt az első kifagyásom, yeah :D
  • komorszabi
    Nekem kifagy betöltéskor....
  • nfrequency
    A konfigomon hihgh-on élsimítás nélkül 40 FPS ultrán néha 20-a is leesik. Az élénkebb színek és a látványosabb particle effekteket leszámítva nem látok sok változást. Nem vagyok nagy online FPS rajongó de engem nem nagyon győzött meg, hogy váltsak a 3-ról. Várok továbbra is a Titan Fallra, abban végre lesz valami egyedi.
  • Running
    Béta csak 64 bites rendszeren fut.
  • cody1994
    Még egy kérdés remélem nem 64bites rendszer kell neki mert csak a 64et irja
  • Kvg
    látványra értettem. High alatt nagyon elég ratyi .Bf3 low-on sokkal szebb volt.
  • undY1ng #2894
    Nálam az csak a reinstall origin (registry fájlból is kitörölve minden sz*r) után működött.
  • cody1994
    Valaki tud mondani valamit ? Fel van rakva a játék origin szerint de battlog szerint már nem wtf?
  • undY1ng #2892
    Atisoknak is ajánlott visszatenni a régebbi drivert vagy jó ez a BF4 beta v2 driver?
  • JethroHUN
    Tényleg eléggé érdekesen repül, mintha vízbe úszna. De a tank is olyan mintha valami légpárnás hajó lenne.
  • Szabi #2890
    mert a magasabb grafikától javul a játék gagyi játékmenete ? vagy értelmesebben repül majd a helikopter ? jelenleg olyan mintha kézzel fognám és úgy reptetném.... :D
  • JethroHUN
    Az RPG-javelin-be nem akar senki beleköti? Mert elég röhejes. A 4 gránáttól felrobbantó tank? Na az is nextgen? Az alap assult fegyver jobban hasonlít egy futurisztikus sínágyúhoz (viselkedésében) mint gépkarabélyhoz. Recoil sincs, bulletdrop se nagyon. Engineer fegyver olyan mint a G18-as piszoly...
    A littlebird hihetetlen OP gépágyúja? ...és még kitudja mennyi hanyagul meg csinált dolog lesz majd az teljesbe. Szerintem megjelenés előtt 1 hónappal azért ennél készebb játékot várnék el.

Csak és kizárólag a grafikára mentek rá. Még is elég gáz az optimalizáció. Én mindent beállítást kipróbáltam full low-ot is, ugyan olyan szarul fut. Oké Phenom X4 és 7850 nem egy milliós gép mint ami kell a nagy nextgen "csodákhoz" (megjegyzem BF3 higon 60 fps-sel fut, a minium is 40, de csak karkandon, 64-es szerveren ha nagyon sok minden történik.) Nem várom el h ultrán menjen, mediumban is ki tudnék egyezni, de még azon se...

Rombolhatóság meg, óriási vissza lépés. A metró feljáró kis épületét, nem lehet szétlőni? 5 ágyú lövés után, fogja magát és össze dől mint a kártyavár. Teljesen scriptelt, mint a felhőkarcoló összeomlása (aminek persze semmi értelme nincs játékélmény szempontjából)
  • sasafr
    Én úgy gondolom, hogy ez a grafika ekkora gépigénnyel csúnya. A BF3 kisebb igényű és modernebbnek tűnik még ma is. Persze ez még béta, de nekem akkor is csalódás.
  • szomferi
    na, senki?
  • Kvg
    mediumban tényleg cod filling.
  • LocalPatriot
    Hát, ahogy elnézem elég nagy a gépigény, nyilván változik, de az én kis gépemen (I3, Ati 5770 1 gbyte, 4 giga RAM) nem valószínű, hogy futni fog. Nyilván még változhat a teljesig, (1-2 javítás), de sztem a rendelést vissza is mondom. Azért kipróbálom, de nem fűzök hozzá nagy reményeket...
  • Béla9248
    Köszöntem szépen!
  • TasManXT
    Bökj rá arra, hogy más origin accounttal lépsz be, és lépj be simán azzal amivel bent vagy. Már aktiválva is van.
  • Béla9248
    #2861-ra, valaki esetleg!?
  • determinator
    PerfOverlay.drawfps 1
  • undY1ng #2880
    Mi is az FPS mutató parancs?
  • RatBaG #2879
    a drivert is visszatetted vagy anélkül?
  • Hentes75
  • Hentes75
    Azért még kivárom a béta végét ,hátha történik valami változás.A VGA nem olyan régi mint a többi része a gépnek.Hátha.Majd csak 14 nap múlva
    rakom lapátra a játékot.
  • Smithwarden
    Van neten nem egy szamitas es elemzes, hogy hosszu tavon konzol es PC kozul a szamitogeppel jon ki az ember jobban anyagilag (draga jatekarak, stb miatt).
    De szerintem ne kezdjuk el a konzol vs PC vitat.
    Van konzolos forum is.
    Minden jot. :)

(Amugy meg hasonlo konfigokon amilyen a tied tobben is irtak, hogy jol meg a game, csak meg a beta miatt vannak problemak, amire lesznek megoldasok, frissitesek, stb.)