15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#2915 Jól adja.....,csak ezek a 64-s szerók, a végén más azt sem tudom ki-kivel van....
-
#2914 Nálam hol megy hol nem, van amikor lehal a szerver játék közben. -
#2913 5,5 Giga -
#2912 azért még vannak bug-ok, eltűnik a fű meg ilyenek :D -
#2911 Ti tudtok jól felvenni videót? nagyon szaggat rec közben :( -
#2910 nekem megy -
#2909 Helyigénye mennyi a bétának? -
#2908 leálltak a szerók ? -
#2907 igen, de meglepődnék ha később nem lehetne majd még egy másik pályán is játszani néha-néha :D -
empie #2906
csak 1 pályán lehet játszani? -
#2905 az talán valamivel jobb, viszont minden más nagyon fura.. -
#2904 Ahogy elnézem a netkód/hitreg ugyan olyan rakás s.ar, mint a 3-ban? -
Hentes75 #2903 Továbbra is No1 BF3.Lefolyik a monitoromról. -
#2902 Kösst Ratbag. 320-as driverrel tényleg jobban fut, de továbbra is szar annyira, hogy ne vegyem meg. -
#2901 kipróbáltam, hát nem lett rosz azt kell mondanom. Viszont annyival nem lett jobb a bf3-nál hogy aztmondjam ahogy megjelenik veszem meg.
Az az 1-2 változás ami belekerült, annyira nem forradalmi, hogy az ember észrevegye mikor belefelejtkezik a játékba. -
#2900 megvolt az első kifagyásom, yeah :D -
komorszabi #2899 Nekem kifagy betöltéskor.... -
#2898 A konfigomon hihgh-on élsimítás nélkül 40 FPS ultrán néha 20-a is leesik. Az élénkebb színek és a látványosabb particle effekteket leszámítva nem látok sok változást. Nem vagyok nagy online FPS rajongó de engem nem nagyon győzött meg, hogy váltsak a 3-ról. Várok továbbra is a Titan Fallra, abban végre lesz valami egyedi. -
#2897 Béta csak 64 bites rendszeren fut. -
#2896 Még egy kérdés remélem nem 64bites rendszer kell neki mert csak a 64et irja -
Kvg #2895 látványra értettem. High alatt nagyon elég ratyi .Bf3 low-on sokkal szebb volt. -
undY1ng #2894 Nálam az csak a reinstall origin (registry fájlból is kitörölve minden sz*r) után működött. -
#2893 Valaki tud mondani valamit ? Fel van rakva a játék origin szerint de battlog szerint már nem wtf? -
undY1ng #2892 Atisoknak is ajánlott visszatenni a régebbi drivert vagy jó ez a BF4 beta v2 driver? -
#2891 Tényleg eléggé érdekesen repül, mintha vízbe úszna. De a tank is olyan mintha valami légpárnás hajó lenne. -
#2890 mert a magasabb grafikától javul a játék gagyi játékmenete ? vagy értelmesebben repül majd a helikopter ? jelenleg olyan mintha kézzel fognám és úgy reptetném.... :D -
#2889 Az RPG-javelin-be nem akar senki beleköti? Mert elég röhejes. A 4 gránáttól felrobbantó tank? Na az is nextgen? Az alap assult fegyver jobban hasonlít egy futurisztikus sínágyúhoz (viselkedésében) mint gépkarabélyhoz. Recoil sincs, bulletdrop se nagyon. Engineer fegyver olyan mint a G18-as piszoly...
A littlebird hihetetlen OP gépágyúja? ...és még kitudja mennyi hanyagul meg csinált dolog lesz majd az teljesbe. Szerintem megjelenés előtt 1 hónappal azért ennél készebb játékot várnék el.
Csak és kizárólag a grafikára mentek rá. Még is elég gáz az optimalizáció. Én mindent beállítást kipróbáltam full low-ot is, ugyan olyan szarul fut. Oké Phenom X4 és 7850 nem egy milliós gép mint ami kell a nagy nextgen "csodákhoz" (megjegyzem BF3 higon 60 fps-sel fut, a minium is 40, de csak karkandon, 64-es szerveren ha nagyon sok minden történik.) Nem várom el h ultrán menjen, mediumban is ki tudnék egyezni, de még azon se...
Rombolhatóság meg, óriási vissza lépés. A metró feljáró kis épületét, nem lehet szétlőni? 5 ágyú lövés után, fogja magát és össze dől mint a kártyavár. Teljesen scriptelt, mint a felhőkarcoló összeomlása (aminek persze semmi értelme nincs játékélmény szempontjából)
-
sasafr #2888 Én úgy gondolom, hogy ez a grafika ekkora gépigénnyel csúnya. A BF3 kisebb igényű és modernebbnek tűnik még ma is. Persze ez még béta, de nekem akkor is csalódás. -
#2887 na, senki? -
Kvg #2886 mediumban tényleg cod filling. -
#2885 Hát, ahogy elnézem elég nagy a gépigény, nyilván változik, de az én kis gépemen (I3, Ati 5770 1 gbyte, 4 giga RAM) nem valószínű, hogy futni fog. Nyilván még változhat a teljesig, (1-2 javítás), de sztem a rendelést vissza is mondom. Azért kipróbálom, de nem fűzök hozzá nagy reményeket... -
#2884 Köszöntem szépen! -
#2883 Bökj rá arra, hogy más origin accounttal lépsz be, és lépj be simán azzal amivel bent vagy. Már aktiválva is van. -
#2882 #2861-ra, valaki esetleg!? -
determinator #2881 PerfOverlay.drawfps 1 -
undY1ng #2880 Mi is az FPS mutató parancs? -
#2879 a drivert is visszatetted vagy anélkül? -
Hentes75 #2878 -
Hentes75 #2877 Azért még kivárom a béta végét ,hátha történik valami változás.A VGA nem olyan régi mint a többi része a gépnek.Hátha.Majd csak 14 nap múlva
rakom lapátra a játékot. -
#2876 Van neten nem egy szamitas es elemzes, hogy hosszu tavon konzol es PC kozul a szamitogeppel jon ki az ember jobban anyagilag (draga jatekarak, stb miatt).
De szerintem ne kezdjuk el a konzol vs PC vitat.
Van konzolos forum is.
Minden jot. :)
(Amugy meg hasonlo konfigokon amilyen a tied tobben is irtak, hogy jol meg a game, csak meg a beta miatt vannak problemak, amire lesznek megoldasok, frissitesek, stb.)