15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
C0mputers #2955 nem tudom mi nem érthető benne
béta előtti béta, ami bár major/minor updatet már nem kap, de egy smallt simán, remélem nem árulok el nagy hadi titkot, hogy még valószínűleg a zárt és az open közt megtörténik, ami a kritikus bugokat és fagyásokat foltozza még a béta közben. -
Borg #2954 Pl mert az ablak még 720p-s sincs... -
#2953 nem tudom mit sírtok nálam megy minden pöpecül :) -
#2952 Ok mester, akkor mondd meg, hogy ablak 1080p-ben, minden ultra@4xAA miért fut tizenkétmilliárdszor jobban, mint 720 fullscreen, minden low-on? -
Borg #2951 Ez nem így működik... ha 1080p-s fullscreent állítasz, de windowedben futtatod, akkor az ablakmérettel arányosan csökken a pixelméret is. Tehát még jó, hogy 2x gyorsabb, ha egy félméretű ablakban futtatod. -
#2950 Renderelési felbontást nem váltottam, egyszerű. -
Gauge #2949 2013-10-01 09:40
If you are playing the Battlefield 4 Beta with a Radeon or Geforce card, please make sure to install their respective Beta drivers:
Radeon 13.10 Beta Drivers [support.amd.com]
Geforce 331.40 Beta Drivers [geforce.com] -
Gauge #2948 2013-10-01 16:37 , edited 2013-10-01 16:42 by EA_Chems
Hi everyone,
Before posting about an issue you are experiencing, please read the list of Known Issues below:
- We have received reports of Freezes and Crashes affecting the BF4 Beta client. Our team is currently investigating this matter and we will update you here as soon as we know more.
If you are affected by a Freeze or a Crash upon joining a game, and the error message “BF4 Beta has stopped working” appears, please make sure your Windows is fully updated and your Graphic card is running on its latest driver. Alternatively, some players using GeForce drivers were able to fix this by downgrading their driver to an earlier version.
If you are currently experiencing any issue listed above, rest assured that our team is currently looking into it internally.
If there’s anything you can add about an issue, that was not mentioned (details or context that you think might help, or possibly, a work-around that proved efficient on your end), please feel free to post about it.
We will continue to update this list from your feedback.
Thank you for your participation on the BF4 Beta!! -
Nekrofil #2947 összesűrítette :D -
Borg #2946 Azt mégis hogy csináltad, hogy fele akkora a képméret, de a felbontás ugyanannyi? :DD -
#2945 Érdekességképp: Levettem ablakba és összehúztam a képernyőm felére, így most suhan. Felbontást, semmit nem változtattam. -
Borg #2944 Hogy a játékmenethez is hozzászóljak:
- tényleg alig rombolható valami, csak az előre scriptelt felhőkarcolók, kirakatok, kisebb betonfalak... ez sehol nincs a beharangozotthoz képest
- bulletdrop jóval kisebb mint bf3-ban, újra meg kell tanulni célozni tankkal is meg mindennel
- recoil se sok van, messzire is viszonylag egyszerű (lenne) gyilkolni (ha nem lagzana annyira)
- szerintem a sebzés is nagyobb, mint bf3 normalon
- rpg viszont alig sebez, bezzeg a gránát meg ugyanannyira? sok dolog nem stimmel itt még...
+ reload rendszer jobb szerintem a tankokban, mostmár nem annyira unlimited ammo feeling van, ügyelni kell rá
+ kicsit összetettebb a játékmenet, bár ez leginkább a mapnak tudható be
+ részletesebb a grafika, jobbak az animációk (de azért nincs egetrengető előrelépés)
+ spawn rendszer, commander map is jó
+ illetve az opciókban sokkal részletesebben állítható minden.... bf3 is plazma barát volt, de ez méginkább :) (kivéve azt a kurva BETA feliratot bal felül) -
Whysper #2943 hallod ez a support class mekkrao semmi xar lett! 8) -
#2942 Melyik windows 8 verziót érdemes telepítenem itthoni általános használatra + bf4/egyéb játékokhoz?
Win 8 Professional vagy Win 8.1 Pro? -
#2941 Mik ezek a spermacseppek a banneren? Ennyire nem jó a béta, sőt... :DDD -
#2940 1 oldalt gyorsban visszaolvastam, de nem találtam benne. Az a bajom, hogy hiába van letöltve a játék azt írja a battlelog, hogy töltsem le a játékot, már csináltam frissítés keresést, javítást, de még mindig nem engedi elindítani. Valami ötlet ? -
Borg #2939 i5 2500k, 670FTW, 8gb ram
A VGA-t ki se hajtja maxra... legalább 10 fokkal hűvösebb mint BF3 alatt, mégis 80-120 fps helyett itt csak 40-80 van. Ráadásul akkor sem megy feljebb az fps, ha ultráról leveszek mindent highra. Ellenben a proci melegebb mint szokott, szal én is valami bugra tippelek, amitől CPU limites... -
bebe78 #2938 nekem elment a kedvem az egésztöl igy -
#2937 Tuti nem win8-ad van. -
SzinesGeza #2936
A késelés animációnál (engem akarnak leszúrni) mi a teendő ha küzdeni akarok?
Nyomjam folyamatosan az "F"-et, vagy egymás után?
-
#2935 azt a részt én se értettem nagyon :D -
#2934 De ez "pre-béta"! Érted! -
#2933 abban pedig igaza van, hogy béta szoftvert tesztelünk béta driverekkel, nem csoda, hogy nem jó mindenkinek minden, ez tényleg erre van -
bebe78 #2932 Én tesztelném ha tudnám vazzeg,de az alpha verzió is jobban ment mint ez,azt meg ne mondja senki hogy low grafikán is akadnia kell egy 4 magos gépen akármilyen faszom béta. -
#2931 Majdnem válaszoltam, de inkább nem, van elég bajom így is. :D -
Gauge #2930 Beta megjelenés előtt 1 hónnappal van egy ilyen robosztus játéknál? -
Gauge #2929 Pont ez zavar engem is. HOl a fenében van a teljesen elpusztítható környezet? Holvanna az épületekről lehulló törmelékek, amikkel ugyanúgy lehet az ellent írtani????????? Hát szerintem nagy fos ez így... inkább pénzlenyúlás, mint valódi fejlesztés.. -
#2928 Honnan jött ez a "pre"?:D Egy hónappal a megjelenés előtt vagyunk... a játék meg nagy betűkkel ki is írja hogy open beta. Amúgy igazad van, nagyon gáz, hogy minden játéknál ez megy... béta TESZT, és mindenki sír, hogy bugos, meg optimalizálatlan.. baszki hát az ilyenek kiszűrésére van ez az egész kitalálva. -
C0mputers #2927
látom a legtöbben nincsenek itt tisztában a Pre-beta fogalmával, meg hogy mit is jelent.
ti játszani akartok, nem pedig tesztelni, egy Pre-betaban pedig bugokat kell(ene) tesztelni.
de ti játszani akartok vele -beta driverekkel-, és levonjátok mekkora lókaka a játék, mert bughalmaz, optimalizálatlan, akad.
én még 1 hónap múlva sem fogom megvenni, mikor kijön. majd amikor jönnek az első foltozások egy patch-ben a végleges verzára, meg majd amikor már lesz rendes driver is, na majd akkor belenézek.
tesztelni nem, nem akarok, de ahopgy nézem ti sem. akkor minek indítottátok el? -
#2926 töltő képernyőnél kifagy még csak be se tudok lépni -
#2925 Érhetetlen. A closed béta hetek óta megy már, és nem akadtak fent ilyen bugok? -
#2924 Förtelmes rakás szar ez jelen állapotában uraim! :)
"I have MASSIVE stuttering issues with a gtx 770.... the game is unplayable.. "
"i5 2550k @ 4.7 Ghz with EVGA GTX-780 Superclocked - getting average fps of 30-40. Unplayable."
"I have the same issue. Geforce 780 and I5 3570K OC to 4.2. I am running completely slow on my pc."
"I've played without the new beta driver and it's unplayable at the moment.
Specs:
i5 3750k
Gigabyte GTX 770 2GB
Asus P8Z77-LK mobo
8GB Ram"
Én is hasonló konfiggal rendelkezem, hasonló "élményekkel". CPU szénné maxolva lángol, valami brutál bug ez. -
#2923 a pisztoly is full bugos, folyton elakad. -
undY1ng #2922 AMDsek is sírhatnak. Nekem 6850-el megy 30 fps-en, havernak a 6970-el szintúgy. :D Unoptimized sh!t. -
#2921 10 perces játék után azt kell mondjam bug tényleg van dögivel. Ugráló karakterek a tereptárgyakon, spec modba ugráló kamera. Nem értem, hogy ezt miért nem lehetett már javítani. Az egész játék egy az egyben BF3, pár apró kiegészítéssel. -
#2920 Nálam semmi gond. Pöccre indult, kb. 5-10 FPS vesztésem van BF3-hoz képest. De remélem lesz még jobb is. Ja és ULTRA-n van a felső beállítás, többi high, de nem tudom ott van-e még ultra beállítás, meg se néztem. Remélem még javul azért majd az FPS.
Mi volt az első amit meghallok a szerveren? MAGYAROK kurva anyáznak VOIP-on :D Kicsi a világ. -
#2919 Köszi. -
#2918 -
Kvg #2917 olyan compuer aggyal még jó hogy adja. :D -
#2916 engem kidobott, majd kiírta hogy nincs egy szeró se, utána meg 1-2 embert jelzet a szerókon :D