Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Kevés ehhez a játékhoz az Intel Core i5 4460 (3,2Ghz/6M😎? Vagy a 8 GB RAM?
Ugyan úgy fut a játék Alacsonyon mint Ultrán... Ha autózok és vmi robbanás, fény, vagy valami részletesebb látvány van akkor megakad a játék.
VGA-val nem hiszem, hogy baj lenne, mert Geforce 1070. A 4600-zas Vram kihasználtság is puding neki.
[merlinw.org]
Nekem Chicago nagyon tetszett a WD1-ben, de aztan amikor meglattam Los Santos-t a GTA5-ben ledobbentem hogy mennyivel jobb es valtozatosabb es reszletgazdagabb (a LS)!
A WD2 beli SF melyikhez hasonlithato kidolgozottsagban?
Ez a küldetés valami fenomenális x)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Abban valóban nincs több mentési lehetőség! Ha újat kezd, elveszik a régi játékállása! Én is így toltam végig újra, nemsokkal a WD2 megjelenése előtt!
@Bal0924: Merlinre hallgass! Ő az első részhez adott infót, én a másodikhoz (nekem most, az az aktuális :Đ)
Egyébként, nekem az első rész mentései a korábbi elérési úton és a random számsor után, a 274-es mappában vannak.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Egyébként, három különböző mentést tud kezelni a játék, programon belül! Sz'al, nyugodtan kezdj újat, és ha kell a korábbi mentésed, AZT NE írd fölül!
Illusztráció:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Gary, 2017.01.18. 18:51:55
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
Segítséget kérnék.
Újra kijátszanám a játékot, de..
A mostani mentésemet nem szeretném elveszteni. Mert csak a fő küldetéseket vinném végig. A mostani mentésben meg majdnem 100%-on vagyok.
Hogyan tudom újrakezdeni veszteség nélkül? A felhőbe teszi a mentés, de ha felülírja.. az nem jó.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.15. 12:49:07
Next PC upgrade: 2022
Nekem volt olyan, hogy motorral behajtottam a gyalogosok közé, nem sérült meg senki, csak pánikoltak, az egyik odajött és rosszallása jeléül lerángatott a motorról! Kaptam is maflást tőle! 😊
A másik, ami a játék elején is tapasztalható, hogy amíg alsógatyában van, nevetnek és mutogatnak Marcus-ra. Van még pár, ilyen reakciót kiváltó ruhadarab! 😊
Autótolvajok is vannak az NPC-k között. A jobboldali ajtót föltörte, majd beült az anyósülésre, ekkor indítottam el az autót. Az ütközés után, nem zavartatta magát, átült balra és elvitte. 😊
Egy másik kedves részlet a világítótoronynál. Egy lány és egy fiú összebújva enyelegnek a naplementében. Egyszer csak a lány ellöki a srácot, kiabál majd pofán vágja... 😮 Ennyit a romantikáról! 😊
Azon kívül, hogy mókás, néhol nehéz, kicsit repetitív, követőket és XP-t kapsz. A követők a játékon belül érnek valamit, az XP a Uplay profilod szintjét növeli.
A neved alatt az a kék szám.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Utoljára szerkesztette: Rudi50, 2016.12.30. 19:03:28
Küldd el priviben a nick nevedet, hogy fel tudjalak venni, a héten ráérek coopozni.
Utoljára szerkesztette: Rudi50, 2016.12.27. 14:24:07
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Sajnos még mindig pocsék az optimalizálása, nekem megvan az ajánlott gépigény és nem fút megfelelően ultrán... sokszor leesik az FPS.
Az új AMD Driverrel <16.12.1>16.12.1> el sem indul a játék.
Tény, hogy nekem is rövidebbnek tűnt, kevesebb a gyűjtögethető dolog és kevesebb mellékküldetést éreztem, bár az első részéhez képest érdekesebbek voltak.
Azért, ebben a történetben is fölfedezhető motivációs szál, talán nem olyan mélyen személyes, mint Aiden esetében, de ha mindennek a mélyére ásunk, akkor letisztul, hogy ők az előidézői.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még nincs 100%-ra pörgetve, SF driver küldetések, versenyek, főleg a drón röptetés, nincs meg. Az autóparkom is hiányos. Valamint, még két képesség nincs fölfejlesztve, de már az utolsó küldetéseknél nem kaptam kutatás pontot, azokat már csak találhatok.
Az online co-op küldetések kezdhetőek egyedül is, de lutri, hogy ki csatlakozik a játékodhoz. Nekem volt olyan, hogy masszív mészárlás lett a játék. Olyan is, hogy miattam buktuk el a bónuszt, de volt, hogy szépen kivárta a társam, míg előkészítem a terepet a távirányítósokkal és utána segített learatni a babérokat! 😊 Gondolom, alacsony szintű volt még, mert quadcopter-t sem röptetett.
Az online hack változott a távirányítósok használatával. Az utolsó esetemben pl. egy co-op párost kaptam. Átautózták a várost és kikötöttek a Golden Gate-n, elkezdtek fölliftezni. Utánuk mentem, 2 lifttel lemaradva. Szerencsére, csak fölfelé figyeltek, majd sokat fotóztak és az egyikük leugrott. A vízben sikerült elérni, de már a quadcopter utolsó leheletével, a hangyaháborús képen adta be a letöltést! Neki esélye sem volt visszajutni, a másik a híd tetején nem tudom mit csinált, de nem keresett! Féltem, hogy itt is van magasságkorlát, mint az első részben, de nem kellett ugranom! 😊
A fejvadászatot csak kipróbáltam. Egy esetben, éppen a kikötőnél egy őrzött területről akartam megszerezni valamit, mikor bedobta a célpontot. Nézem, hogy merre lehet és egy magas épület tetején jelzi a helyzetét. Gondoltam, nem érdekel, nem megyek utána, de a következő pillanatban már kaptam is a fejlövést! 😊
Utoljára szerkesztette: Gary, 2016.12.24. 14:05:38
ez szerintem kisebb mint az első rész. OKé nagy víz paca van a közepén ,de város olyan nagynak nem tűnik . Én nem tudom, sok helyen olvastam ez jobb főszereplő mint az elsőben. Miért:? Ott volt legalább egy személyes motivációs szál. Itt semmi. Csak én vagyok a néger gyerek szemüvegben. Hát ez nem sok. Azért az eddigi pár küldetés amit láttam legalább érdekesebb-jópofább. Bár mintha kevesebb mellék tartalom is lenne mint az első részben.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Mondjuk meglepődtem volna ha nem megint a kalmopyrin választ kapom 😄DDD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.12.18. 23:27:57
Próbált ki a Maffia 3 mat.
Na az is levág,vagy el sem indul.
Ott valami SSE 4.0 vagy mi kell.
Minimum 4 magos Quad kell neki.
Nem 3 magos csoda.
Sajnos nem található meg a hardverben amire minimumként a játékot írták.
Ajánlok egy 4 magos procit,és egy erősebb VGA kártyát.
[merlinw.org]
A következő!
Legfrissebb driveret ragad fel!
AMD Radeon.
Vagy Nvidida.
Majd a a telepített meghajtó Programfájlok(86) .-Ubisoft .-Ubisoftr Game Launcher .-games mappában WATCH_DOGS2 ott Support.
Megtalálod a DirectX et abblól telepíts fel mindent!
VCRedist könyvtár 2012 mappa vcredist_x64 telepít.
Jó játékot!