5939
  • Borg
    Majd 5k alatt...
  • Krisztiam #5737
    látom nem nagyon fogy a játék :D
    le van akciózva 19-ről 14-re :D
  • wollnerd #5736
    Mi gond van a Smart Fortwo-val?
  • JaSoN HuNTeR #5735

Ez ám az autó
  • kasa85
    Ezt jó olvasni :)
    Akkor esek is neki az egynek mihamarabb ki toljam,és telepítem a kettőt :)
  • MarkBlade
    Ha ezzel adták volna ki a szériát szerintem sikeres lett volna. Így sajnos nem hozza azt a kört. De a játék szerintem jó. Nem mondom hogy az év játéka, de szórakoztató, változatos és nagyon látványos.
  • kasa85
    Jó jó skacok ez igaz.
    Viszont hagyjátok rá,ha neki ez ad örömöt akkor hajrá.
    Lehet elismerésre hajaz,vagy mit tudom én :)
    A lényeg béke kolégák amúgy tényleg elég friss regje van ahogy néztem.
    Amúgy milyen a második rész ?
    Most vettem meg,de az elsőt még nem tolom ki teljesen.
    Pár videó nyálcsorgató,de grafikailag jobb mint az elődje,és játékmenete ?
    Előző repetitív volt,de tetszett annak ellenére :)
    Igaz csak a közepén tartok :)
    Szép estét kívánok mindenkinek :)
    Üdv : Károly.
  • Maxtreme
    Pontosan!
    Semmi másról nem szól a dolog mint az önreklámról és a nézettséghajhászásról...

Reklámozni meg nem itt kéne...

Tisztelettel: Én.
  • MarkBlade
    Ha nem a figyelemhajhászás lenne a cél még talán igazad is lenne. Csak az hogy pakolja más játék fórumba is a videóit. Hát így elég fail..
  • kasa85
    Nem kéne mástól el venni a lelkesedését!
    A másik!
    Mint diszleksziás írom,hogy hatalmas paraszt vagy!
    Már bocs!
    Ha el tudod olvasni no comment!
    Ha nem tovább olvasol!
    A Magyar mentalitásodat mellőzd kérlek.
    Lehet utálni,vagy szeretni leszarom!
    Nyelvtan órán aludt egészségére!
    Nem dicsőség a helytelen írás,de nem is a helyesírás szabályairól szóló fórumban vagyunk.
    Megértésedet,és Diszkriminatív hozzá állásodat lehetőleg mellőzük !
    Tisztelettel : Károly!
  • MarkBlade
    Ne bántsad.. a regisztráció időpontja a születési dátuma lehet..
  • Maxtreme
    nekem nem "tecet" (..ahogy neked a nyelvtanórák)
  • Gary
    Tegnap is volt egy programösszeomlás, de a WD Black HDD és a 16GB RAM (8-ról lett bővítve), sokkal simább, akadásmentes futást eredményezett!
    Néztem, hogy majd 7GB RAM-ot fölemésztett futás közben. Kilépni is keservesen tudott csak! Most, olyan kezes, mint a ma született!

Nekem bejönnek a küldetések, épp tegnap toltam le a Nudlisat! Nagyon szórakoztató, utána meg a sok büdös macska! Állati!

A két távirányítós játékról nem gondoltam volna, hogy ennyire hatékonyak lesznek! Élvezettel keresgélem az utat a fölvehető cuccokhoz! Volt olyan hely, ahová sehogy sem találtam bejáratot. Többszöri nekifutásra kiderült, hogy az épület egyik beugrójából, fölfelé kell menni!

A minket támadó hekkert is könnyen lehet likvidálni ha már föl van fejlesztve a quadcopter, hogy képes robbanóanyagot ledobni!
  • MerlinW
    Offtopik, kéretlen reklám.
  • Gary
    Nekem tegnap este mókázott! Nem tudom, mekkora köze volt a kettőnek egymáshoz, de a játékban először nem hagyta hogy használjam a quadcoptert, sem a kisautót, majd megállt a játék. Feladatkezelőből kilőttem, majd a Uplay kliens reklamált, hogy valami gond van a file-okkal, ellenőrizzem. Eh, kliensből is kiléptem, majd az újraindítása után letölteni akarta a játékot, nem indítani...
    A HDD, amire telepítve volt, az tűnt el! Benne volt a gépben, de a BIOS sem látta!
    Gyors párhuzamot vontam az USB Killer kütyü és a HDD gyilkos Watch Dogs 2 között!

Épp az előbb teszteltem le a vinyót és szerencsére, jót tett neki a gépen kívül töltött éjszaka!
    Biztos, ami biztos, előkarácsonyoztam magamnak egy WD Black-et (is)! WD - WD hátha jobban kijönnek egymással!
  • JaSoN HuNTeR #5721
    Persze ismerkednék én jobban hogyha nem lépne ki csak úgy random időközönként a játék... vicc, az elmúlt 1 évben vettem vagy 10 eredeti játékot és mindegyikkel volt baj, nem is kevés... Hihetetlen hogy nem tudnak manapság optimalizálni...
    Nagyon zavaró amikor benne vagy egy fontos küldetésben és csak kifagy a játék...

A gépem rendben van, másoknál is van ez a hiba.
  • JaSoN HuNTeR #5720
    Nem baj, ez van, egyenlőre még ismerkedek a játékkal, jelenleg nincs sok időm játszani. GTA V-ben is benne van vagy 200-300 órám és még mindig nem ismerem ki magam teljesen a játékban.
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.12.09. 00:07:19
  • Maxtreme
    néha? 4 percig néztem, addig kb diavetítés :D
  • Gary
    Én sem bántam meg a vételt!
    De, kellene Neked egy quadcopter, nem?!
  • JaSoN HuNTeR #5717

Megérte megvenni a játékot, a felvétel valamiért néha beakad, tudom hogy miért de az mindegy, jó ez így is.

A felvétel miatt -10FPS-em volt.
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.12.08. 11:40:04
  • Gary
    Nekem hard reset-es nem volt, de kettő olyan már igen, mikor összeomlott a program és utána hibajelentést küldött!
    FPS esés is előfordul, főleg, mikor online esemény kezdődik.

Fölveszlek este, én dre4mw4r nick-kel vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2016.12.06. 13:49:44
  • JaSoN HuNTeR #5715
    Uplayes WD2 csak úgy random összeomlik, változó időközönként, találkozott már valaki hasonlóval?
  • JaSoN HuNTeR #5714
    vegyetek fel Uplayen: nesh0019
  • Rita79
    Más is tapasztal spontán kifagyásokat amin csak a hard reset segít? Hihetetlen, eddig csak az uplay játékoknál tapasztaltam ilyet. A far cryok is kifagyogattak párszor.
  • MerlinW
    TF lényege, hogy a képet csak a felbontás felén rendereli, majd upscale-eli (felnagyítja képjavító algoritmusok segítségével). Tehát alapvetően rosszabb képminőséget ad, de 1080p esetén nem igazán látványos a képi különbség. Teljesítmény terén viszont sok erőforrást vesz le a GPU-ról és tesz át a CPU-ra.

Extra details viszont totál felesleges erőforrás pocsékolás 2-4K alatt, mert egyszerűen nem látod azokat a részleteket kisebb felbontáson.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.02. 20:29:36
  • Rita79
    Akkor jól tippeltem, mert az ultra shadow az jóval gyengébb a maximálistól. Ugye a Temp Filt. ON kizárja az MSAA és TXAA alkalmazását. Az extra Details 0% stimmel, ezek szerint a többi max-al már megy szépen. Azóta nekem is volt időm többet tesztelni és valóban jól fut mindent ultrára/maxra húzva, jóformán csak az MSAA és TXAA lassítja be brutálisan már 2x mellett is! Az extra details100% állítom nem rántja úgy le a sebességet mint azok....
    Egyébként a Temp. Filtering ON az ront a látványon vajon és amiatt jobb a teljesítmény? Csak mert én nem tudtam megkülönböztetni.
  • MerlinW
    1070@1080p - Max settings, Ultra Shadows, HBAO+, Temp Filtering, Extra 0% átlagban 73fps

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.02. 14:11:45
  • Czobi
    Szerintem lesz, mert nem attól függ, hogy hol veszed meg, hanem hogy a uplay profilod melyik országban van. Ha magyarországi cím szerepel benne, akkor a magyar nyelv is benne lesz.
    Ubis kulcs vásárlásánál még sose néztem a nyelvet (csak a régiót, az fontos), de amihez jelent meg magyar felirat, az mindig működött nálam.
  • JaSoN HuNTeR #5708
    Ha instant gamingről megveszem lesz benne Magyar nyelv?
    Itt Languages nem írja hogy lenne benne.

Watch Dogs 2 Instant gaming
  • Rita79
    Javaslom lesd meg a lenti posztomban a grafikai lehetőségeket, ott össze lehet hasonlítani szinta az összes lehetséges beállítást minden egyéb másik beállítással. ÉS sztem nem muszáj mindent a maxra húzni, kis látványcsökkenéssel elég nagy teljesítményt lehet nyerni. Muszáj kompromisszum, mert minden (értsd a lehetséges összeset) maxra húzva még egy NASA gépen sem menne el 30fps-el.
  • Rita79
    Hát a stabil 60 fps nálad max. úgy lehetséges, ha nincs sem MSAA, sem TXAA, valamint árnyékok is butábbak a maxtól, valamint 0% az extra details és a Temporal Filtering ON. De még sztem egyéb dolgok sem a lehető legmagasabb beállítási fokon vannak......
  • Gary
    Á, így mókásabb! :)
  • Jim Morrison
    Gyakorolni kellett volna elotte par napot :D
  • Gary
    Rami Malek (A Mr. Robot sorozat hekker főhőse) fog játszani ma 20:00-kor a WD2-vel! :)

Itt nézhető!
  • MarkBlade
    1070 stabil 60 fps. Eső van. Grafika rendben. Ami feltűnt hogy nem hagysz nyomokat a lábaddal.. kocsival. Vízbe mész nem leszel vizes. De amúgy nagyon rendbe van.
  • VincentVG
    Sziasztok, én is megvettem PC-re nekem a grafika kicsit csalódás, nem tudom tartani a 60Fps-t full HD-n (980Ti) érezhető butítás nélkül..
    Még csak 3 órám van benne szóval minimál cruise-ing a városban. + az első küldetés.
    napsütésben elég rondák az árnyékok.. más időjárást még nem láttam..

Division alatt van nálam a grafika... (és ismét látszik h a GTA5 mennyire de mennyire magasra pakolta a mércét)
    De azért folytatom...
  • Rita79
    Akit érdekelnek a grafikai beállítások és Nvidia kártyája van:
    Watch Dogs 2 Graphics And Performance Guide
    Utoljára szerkesztette: Rita79, 2016.12.01. 11:28:18
  • grebber
  • Krisztiam #5698
    köszi :)
  • Gary
    Miért bukott meg az első rész? Mert itt az SG-n is ezzel kezdődött a WD2 cikk?
    Tény, hogy voltak hibái, de ha visszaolvasol, akkor le is írtam anno, hogy nekem jól futott, míg el nem kezdték pach-elgetni...
    A végére azért, kikalapálták! Több végigjátszásom van benne és az első telepítés óta, még mindig a gépemen van!

Az új résztől sem várok csodákat! Már most, az elején érezhető a két játék közti különbség! S, most nem csak az irányításra gondolok!
    Van hasonlóság is! A zsaruk itt is keményen nyomulnak, bár a vezetési stílusuk javult, nem padlógázzal mennek mindennek neki, ha akció van. Bár még ez is lehet később, mert nagyon az elején vagyok, de sikerült párszor magamra szabadítani őket! :) Fegyvert pillanatok alatt használnak a legkisebb kihágásért is, de legalább vannak bandák, és ha sikerül összehozni őket, leállnak egymással foglalkozni.
    Volt egy "magasan kvalifikált" rendőrjárőr, aki izomból akarta megoldani a továbbhaladását, így miután nekihajtott egy lépcsőkorlátnak, tolatott egy keveset, majd kivárt és padlógázzal előre... Kb. 10 próbálkozást megnéztem, de nem robbant rájuk az autó! :) Viszont, mikor fölugrottam rá, mind a kettő kipattant és lövöldözve, erősítést hoztak a nyakamra.
    Jobbára az északi részt jártam be, és a Golden Gate-en mentem át, de eddig nem tűnik kihaltnak! Járművek jönnek-mennek, az emberek is mászkálnak, teszik a dolgukat.
    Ez az első, pár órás tapasztalat.

Az végképp relatív, hogy kinek éri meg a 100%-os ár! Függetlenül attól, hogy én is akciósan vettem, ha nem fogják játszhatatlanná javítgatni, akkor nem fogom sajnálni a kiadott összeget!
    Ha meg eleve nem tetszik a játék, akkor teljesen mindegy, milyen olcsón szerezted be, úgysem fogsz játszani vele és akkor valóban nem éri meg! Hacsak nem az a célod, hogy saját tapasztalattal is alátámaszd a "csúfos bukás" hírverést!
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2016.11.30. 00:59:32