5939
-
simonl #5656 Most komolyan ezeket ki a f@sz veszi észre játék közben?
Sok idióta kocka youtube -r.
Kíváncsi vagyok akik ezeket fanyalogják, mit tettek le eddig az életükben az "asztalra". Mit tudnak felmutatni? Nyilván semmit, napi 18-20 órát klimpíroznak otthon a gép előtt.
-
VJP #5655 Senki nem mondta, hogy a konzolok visszafogják a PC-s játékokat. Egyszerűen, hogy tartsák a 30 FPS-t ilyen grafika kell a konzolokon. Egy gyengébb PC-n is így fog kinézni valószínűleg. De míg konzolból nem tudok erősebbet venni így a grafikát sem tudom befolyásolni, addig a PC-nél ilyen korlát nincs.
Én arra vagyok kíváncsi, amiből ez az egész "Nem ez volt az E3-on" mizériában kezdődött, hogy egy PC-n max grafika mellet, hogyan néz ki az E3-as videókhoz képest. Ha nagy lesz a különbség, na akkor lehet majd fikázni, meg "perelni". -
#5654 Ez a konzolok visszafogják a pc-t bizonyítottam totális bullshit.
A mostani legtöbb top AAA gamenek soknak elég baja van a teljesítménnyel és még a csúcs-csúcs gépeken is vannak lassúlásokAkkor úgy mi a tetves jó isten tudná megmozgatni ha minden olyan lenne ahogy legelőször be van mutatva? Semmi. Akkor meg azért menne a kínlódás meg az anyakas. -
VJP #5653 Jaj de kiakadt itt valaki! Természetesen jogod van neked is véleményt nyilvánítani, úgyhogy köszönjük!
Amíg nem jelenik meg PC-re (Nov. 29) addig szerintem bőven lehet hanyagolni a grafikai szájkaratét, mert tök fölösleges!
Viszont pár videót megnézve azért vannak igazán vicces hibák ami nem biztos, hogy a PC verzióban is így vannak, de ha igen akkor szégyen 2016-os játéknak nevezni.
Kedvencem mikor a GPS levisz az autópályáról majd rögtön föl, mert arra rövidebb! Az egyben is így volt, úgyhogy kicsit félek!
A Division valóban egy nagyon szép játék, ott a játék kódját cseszték el de nagyon és így tele van cheaterekkel. De ha haverokkal tudsz játszani akkor még jó lehet a játék. -
#5652 Igen ez igaz, de khmm CoD uraim CoD! Hagyjuk már el ezt a Trendi ubi szidást.
Hozzáteszem nem veszem meg a WG2-töt, csak már kicsit uncsi ez a fölös fröcsögés.
Ezt persze sehol nem láttam és kíváncsi lennék hány ember vette észre ezeket benne! The Division: Beauty in the Small Things
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.11.20. 18:13:21 -
Szerintem elég felháborító , tudom hogy mások is csinálják de nem ilyen pofátlanul.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.11.20. 17:58:47 -
#5650 Hogy kiakadtál életed ez a játék vagy mi? Esetleg az Ubisoft pénzel?
Nem írtam hogy rossz de az ubisoft nagyon kimagaslóan csinálja ezt. -
DantesHUN #5649 Plusz: marhajó a videó, csak az nincs benne, melyik milyen platformon és milyen grafikai beállításokkal van...illetve persze oda lehet írni hogy de azonos platform...de ezt nem lehet bizonyítani.
Ja és a két videó nem azonos helyzeteket vesz fel a játékból,,,megint csak nem releváns az ilyen összehasonlítás.
Ettől még lehet szar a WD de azt nem szánalmas hiszti videókkal kell bizonygatni és ríni hogy jaj csúnyább lett átvertek beperelem -
DantesHUN #5648 Szánalmas vagy. Mire akarod beperelni? Milyen megtévesztés? Te most jöttél ki a barlangból? 15-20 éve is ez volt, vannak amit ígér egy reklámban, egy bemutatóban a program fejlesztője, aztán nem egészen az lesz. Most tűnt fel? Eddig hol éltél?
Megtvészető. Átvertek. Ja, ha azt ígéri egy reklám hogy az új dezodortól tapadni fognak rád a nők de mégsem, bepereled őket? Komolyan?
Amúgy lehet elkezdeni a szokásos pofázást: jaj hülye téged az ubisoft pénzel azért véded őket....blablablabla...
A WD2-őót nem próbáltam, és jó darabig nem is fogom, és úgy nagyon nem is érdekel. Egyszer majd ha leárazzák.
De ennél szánalmasabb nyomorékabb hisztit, hogy jaj átvertek megtévesztés beperelem..ennél nincs szánalmasabb. Ne vedd meg. Komolyan, ne vedd meg.
Aki olyan hülye, hogy egy E3 videó alapján dönt, és vásárol, azzal nem lehet mit kezdeni. Még egyszer: ne vedd meg. Nem kell hisztizni, legyél már tudatos vásárló. Az tudod milyen? Mielőtt vásárol, utána néz annak amit megvesz. Nem hisztizni kell ezzel a szánalmas hülyeségggel, hogy jaj átvertek beperelem...
amúgy tudod mit? De. Pereld be. Hajrá. Csak tudod mi a probléma?
Nem perelhetsz, erre nem vonatkozik a törvény. Olvasd már el.
Aki szervezett termékbemutatón különleges árkedvezmény vagy árelőny meglétéről, vagy nyerési esélyről megtévesztésre alkalmas tájékoztatást ad, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Aki az áru értékesítése érdekében nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős mennyiségű, illetve értékű áru lényeges tulajdonsága tekintetében valótlan tényt vagy valós tényt megtévesztésre alkalmas módon állít, megtévesztésre alkalmas tájékoztatást ad, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a (2) bekezdésben meghatározott bűncselekményt az áru egészségre vagy környezetre gyakorolt hatásával, veszélyességével, kockázataival vagy biztonságosságával kapcsolatos jellemzőivel összefüggésben követik el.
Na mielőtt elkezdenél örömödben durrogni hogy de hát megtévesztés mert a szoftver lényeges része a grafika és nem úgy néz ki ahogy ígérték...nem. Tévedsz,
Azt ígérték a te számítógépeden fog így ki nézni? Nem. Tehét nem közöltek valótlan tényt.
A megtévesztés akkor állna fenn, ha konkrétan azt mondanák: 100% hogy minden platformon egész biztos így néz ki. De mint bizonyára tudod, vagy legalábbis jó lenne ha tudnád, egy szoftver fejlesztése az nem így működik, pláne, hogy a szoftver az egy szellemi termék, nem egy zsák krumpli, és te csak a szoftver licenszét veszed meg voltaképp.
Tehát semmilyen jogi szempontból sem pereskedhetsz.
Na persze, értem én, megy ez a szánalmas szar neten terjedő hurr-durr szöveg, amit minden hülye megoszt és tovább mond. Nőljetek már fel és legyetek tudatos vásárlók, és ne vegyétek meg, ha nem tetszik.
-
Szokásos ubisoft átverés. Ezért nem lehet őket beperelni? Megtévesztőek. -
kasa85 #5646 Na pont ez az ami engem is idegesít.
Tudtok segíteni csak a térképen lássam az útvonalat a kék csíkot meg eltüntetni.
Kicsit reailszitkusabbat akarok ha már szét modoltam :) -
#5645 Az a földre festett kék nyíl megint ÜBER gáz :D Előző részből valami ini turkálással törölni lehetett, de most komolyan, erre van igény?? -
#5644 Langolierek! Hááá, valaki ismeri :D -
#5643 Hát elég sokan írják, hogy üresek az utcák.. van pár kocsi meg npc..bár vannak eventek meg ilyenek, de ennyi.
Ha pc-n is üres lesz, akkor adtak a szarnak egy pofont.. mert a kutyát nem érdekli az a pár event, ha megint egy üres városban kell mászkálni.
SF-hez képest a lenti videóban is.. nagy utca és alig van pár autó meg npc.. -
#5642 A terkepet vegre hasznalhatora rajzoltak. De a vezetesi modellel ugy latom sajnos nem sokat csinaltak. -
#5641 -
#5640 Nekem nincs meg ,de sokan tesznek ki olyan videókat ahol szép komotos kocsikázás közben sehol senki mintha a langolierek elvittek volna mindenkit.
-
Stockbauer33 #5639 -
#5638 Ezt miből gondolod? A bemutatók alapján eléggé élt a város.. -
#5637 majd 3 euro-ért megveszem :D -
#5636 Úgy látszik a második részben is megmaradt az üres város effektus :D -
#5635 Őszinten remelem azert tenyleg jo lett. Az elsot azt egyszer le lehetett tolni, de nem ereztem a kimaxolasra ingert, vagy hogy ujra elovegyem. Talan majd most. Ja, es persze remelem az autok iranyitasa, fizikaja teljesen mas lett, nagyon nem tetszett az elso reszben. -
#5634 Fizetett értékeléseinket láthatták :D -
#5633 Befutottak a Watch Dogs 2 első értékelései
Polygon – 8
GameReactor – 9
SegmentNext – 9
Eurogamer Italy – 8
God is a Geek – 9
IBTimes UK – 4.5/5
The Sixth Axis – 9
Xbox Achievements – 8.5
Pocket Lint – 4/5
Forbes – 9
Metro – 8
Attack of the Fanboy – 4/5 -
#5632 "gondolom te is ironikusan írtad"
Így van :) -
#5631 Valójában a cikk írója tévedett, gondolom te is ironikusan írtad, hogy tanultál valamit. Los Santos ugyanis Los Angeles. San Fierro volt San Francisco a GTA San Andreasban, illetve Las Venturas pedig Las Vegas. Tehát a két játéknak jelenlegi állapotukban semmi közük nem lesz egymáshoz. Maximum akkor lesz ok a hasonlíthatásra, ha a Rockstar elkészíto a V-be a másik két várost is. -
#5630 "a Watch Dogs 2 San Francisco-ban játszódik, ami a GTA V képzeletbeli Los Santos városának példaképéül is szolgált"
Ma is tanultam valamit. -
#5629 én gyorsan megnyitottam a trailert és már zártam is be az oldalt...^^ -
#5628 Ezt a cikket a vécésnéni írta? -
Stockbauer33 #5627 https://pcforum.hu/mediatar/4572/tisztara-gta-v-lesz-a-watch-dogs-2-a-kiadasi-trailere-szerint -
#5626 +1 -
Anonymusxx #5625 Az a szar? Az egyik legnagyobb csalódásom....
Nem nagyon néztem utána mielőtt játszottam vele, azt hittem lesz egy gta kaliberű cucc, erre meg kaptam egy zs kategóriás játékot, aminek a dlc-i már szinte csalásnak számítanak, tartalmaztak egy csomó pénzt rengeteg járművet, speciális ruhákat...
A történet se nagy cucc... -
#5624 What? Mekkora sztorija volt már az SD-nek? És mennyire nulla volt a WD-nek?:) A játékmenetről nem is beszélve, SD fényéveket ver WD-re minden tekintetben. -
Stockbauer33 #5623 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5622 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Borg #5621 Sleeping Dogs még nagyobb fos volt, mint a Watch Dogs első része... -
#5620 Hehehe. Az összes open world fejlesztő ezeket a bullshit szövegeket tolja, és csúnyán elbuknak, amikor kijön a játék. Kivéve a Rockstar a nagy GTA címekkel, mert ők tényleg megírják a leckét, és esetleg a Square Enyx a Sleeping Dogs-szal.
Ez itt viszont érezhetően bullshit. Élő város, heh. Kíváncsi leszek. -
#5619 Watch Dogs 2 Living World of San Francisco
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.06. 15:18:15 -
#5618 Koszi a valaszod -
#5617 Amcsiban vannak ilyen kereszteződések, hogy mind a négy irányban stop tábla van, ilyenkor érkezési sorrendben lehet elhaladni/kanyarodni. Ha egyszerre érkeznek meg, akkor jobbkézszabály hivatalosan, de amúgy mutogatnak is.
All-way stop
Szóval ez special az ország hülyesége és nem a játéké :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.11.02. 13:26:48