5939
  • MerlinW
    Mentés az Uplay mappádban van, a Program Files-ban. Csinálsz róla biztonsági másolatot, majd offline módba kapcsolod a Uplay-t és úgy indítod a játékot.
  • Bal0924
    Sziasztok
    Segítséget kérnék.
    Újra kijátszanám a játékot, de..
    A mostani mentésemet nem szeretném elveszteni. Mert csak a fő küldetéseket vinném végig. A mostani mentésben meg majdnem 100%-on vagyok.
    Hogyan tudom újrakezdeni veszteség nélkül? A felhőbe teszi a mentés, de ha felülírja.. az nem jó.
  • grebber
    Steam-en kívül kapott 40%-ot is. Ezres az még odébb lesz ,de várom már
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.15. 12:49:07
  • Borg
    Steamen -33%... nem tartott sokáig. 1 hónap aztán meg is vehetem egy ezresért :)
  • DantesHUN
    Igen ma este is, fékcsikorság, valami kiabálás, és kirántották a kocsijából a csajt, leütötték és elhajtott a tettes.
  • Gary
    Jaja, sokkal több véletlenszerű esemény van, illetve több élet van benne, mint az elsőben.
    Nekem volt olyan, hogy motorral behajtottam a gyalogosok közé, nem sérült meg senki, csak pánikoltak, az egyik odajött és rosszallása jeléül lerángatott a motorról! Kaptam is maflást tőle! :)
    A másik, ami a játék elején is tapasztalható, hogy amíg alsógatyában van, nevetnek és mutogatnak Marcus-ra. Van még pár, ilyen reakciót kiváltó ruhadarab! :)
    Autótolvajok is vannak az NPC-k között. A jobboldali ajtót föltörte, majd beült az anyósülésre, ekkor indítottam el az autót. Az ütközés után, nem zavartatta magát, átült balra és elvitte. :)
    Egy másik kedves részlet a világítótoronynál. Egy lány és egy fiú összebújva enyelegnek a naplementében. Egyszer csak a lány ellöki a srácot, kiabál majd pofán vágja... :O Ennyit a romantikáról! :)
  • Gary
    A heti kihívásokra gondolsz, amiket Te válogatsz be a listádra?
    Azon kívül, hogy mókás, néhol nehéz, kicsit repetitív, követőket és XP-t kapsz. A követők a játékon belül érnek valamit, az XP a Uplay profilod szintjét növeli.
    A neved alatt az a kék szám.
  • DantesHUN
    Vannak jó pontjai a játéknak. Egyik nap, egy random utcai járókelő nő, felkap egy baseball ütőt és szétver egy parkoló kocsit! :) Na ez kurva jó, több ilyen kéne.
  • Kano89
    Tudnátok segíteni, hogy a WD2-ben mi értelme van az Ubisoft Social Clubbon belül bármilyen challenge-t teljesíteni? Mert még nem sikerült rájönnöm. Köszönöm.
  • Shep
    Nekem csak úgy indult el a játék ,hogy vindows vista módban rendszergazdaként fut a splashscreen.exe és a watchdogs2 indító file-ja is. Próbáld ki, hátha!
  • smog15
    Mégse jó minimum grafikán se...
  • smog15
    Most nem töltés közben fagyott ki hanem már végig ment a csík és jönnie kellet volna a képnek de nem jött csak nagy sötétség és leállt. Levettem mindent minimumra így most megy, néhol 100 FPS-l is de azért bosszant hogy ilyen géppel a legszarabb grafikával fut csak.
  • Rudi50
    Én túléltem azt a küldit valahogy azóta megint nem csinálja, nem nyúltam semmihez, lehet az ubi szerverei vacakolnak olykor és attól függ mikor játszol.
    Utoljára szerkesztette: Rudi50, 2016.12.30. 19:03:28
  • smog15
    Lejjebb vettem a grafikát így megy 70-80 FPS-l (előtte 50-60) de ha szkennelni vagy mit akarok akkor meg kifagy.
  • Rudi50
    Igen, nálam is most jött elő, nem tudom mitől.
  • smog15
    80%-os töltöttségnél bezáródik a játék. Tapasztalt valaki ilyent? Tegnap még ment.
  • Rudi50
    Szia!

Küldd el priviben a nick nevedet, hogy fel tudjalak venni, a héten ráérek coopozni.
    Utoljára szerkesztette: Rudi50, 2016.12.27. 14:24:07
  • JaSoN HuNTeR #5761
  • JaSoN HuNTeR #5760
    WD2

Sajnos még mindig pocsék az optimalizálása, nekem megvan az ajánlott gépigény és nem fút megfelelően ultrán... sokszor leesik az FPS.

Az új AMD Driverrel [16.12.1] el sem indul a játék.
  • Gary
    Tegnap végére értem a WD2-nek. Összességében tetszett! Nem okozott csalódást! Tetszett, hogy megjelent a modern technika képében a 3D-s nyomtatás, ferdített aktuálpolitika...
    Tény, hogy nekem is rövidebbnek tűnt, kevesebb a gyűjtögethető dolog és kevesebb mellékküldetést éreztem, bár az első részéhez képest érdekesebbek voltak.
    Azért, ebben a történetben is fölfedezhető motivációs szál, talán nem olyan mélyen személyes, mint Aiden esetében, de ha mindennek a mélyére ásunk, akkor letisztul, hogy ők az előidézői.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Még nincs 100%-ra pörgetve, SF driver küldetések, versenyek, főleg a drón röptetés, nincs meg. Az autóparkom is hiányos. Valamint, még két képesség nincs fölfejlesztve, de már az utolsó küldetéseknél nem kaptam kutatás pontot, azokat már csak találhatok.

Az online co-op küldetések kezdhetőek egyedül is, de lutri, hogy ki csatlakozik a játékodhoz. Nekem volt olyan, hogy masszív mészárlás lett a játék. Olyan is, hogy miattam buktuk el a bónuszt, de volt, hogy szépen kivárta a társam, míg előkészítem a terepet a távirányítósokkal és utána segített learatni a babérokat! :) Gondolom, alacsony szintű volt még, mert quadcopter-t sem röptetett.

Az online hack változott a távirányítósok használatával. Az utolsó esetemben pl. egy co-op párost kaptam. Átautózták a várost és kikötöttek a Golden Gate-n, elkezdtek fölliftezni. Utánuk mentem, 2 lifttel lemaradva. Szerencsére, csak fölfelé figyeltek, majd sokat fotóztak és az egyikük leugrott. A vízben sikerült elérni, de már a quadcopter utolsó leheletével, a hangyaháborús képen adta be a letöltést! Neki esélye sem volt visszajutni, a másik a híd tetején nem tudom mit csinált, de nem keresett! Féltem, hogy itt is van magasságkorlát, mint az első részben, de nem kellett ugranom! :)

A fejvadászatot csak kipróbáltam. Egy esetben, éppen a kikötőnél egy őrzött területről akartam megszerezni valamit, mikor bedobta a célpontot. Nézem, hogy merre lehet és egy magas épület tetején jelzi a helyzetét. Gondoltam, nem érdekel, nem megyek utána, de a következő pillanatban már kaptam is a fejlövést! :)

Utoljára szerkesztette: Gary, 2016.12.24. 14:05:38
  • DantesHUN
    Pár óra után:
    ez szerintem kisebb mint az első rész. OKé nagy víz paca van a közepén ,de város olyan nagynak nem tűnik . Én nem tudom, sok helyen olvastam ez jobb főszereplő mint az elsőben. Miért:? Ott volt legalább egy személyes motivációs szál. Itt semmi. Csak én vagyok a néger gyerek szemüvegben. Hát ez nem sok. Azért az eddigi pár küldetés amit láttam legalább érdekesebb-jópofább. Bár mintha kevesebb mellék tartalom is lenne mint az első részben.
  • bazccka
    kellő intelligenciával megáldott coop-társakat keresek küldetések véghezvitele érdekében. jelige: internetes kapcsolat
  • Shep
    Aki elsőnek aktiválta annak biztos :)
  • kutyakiki81
    Működik!
  • Shep
    320x240
  • Borg
    640x480?
  • kutyakiki81
    Ha ezzel utazol asszem 4 kilométert, akkor trófea/achievement jár érte.
  • Shep
    Nyilván ezért játszottam végig a Bf1-et, Mafia 3-at, Gears of War 4-et, Forza (ez csak demo), DX Mankind, dishonored2 meg mit tudom én még mi volt az idén, de gyakorlatilag minden AAA címet ami nem sport, vagy RTS. Érdekes módon mindegyik jól futott (30+ fps) High beállítások mellett, szóval szerintem nem a gép a ludas hanem egyszerűen fos a port, ha nem így lenne nem panaszkodnának mások is ugyanerre a problémára a hivatalos fórumon is, ettől jóval erősebb géppel.
    Mondjuk meglepődtem volna ha nem megint a kalmopyrin választ kapom :DDDD
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.12.18. 23:27:57
  • kasa85
    Proci gyenge.
    Próbált ki a Maffia 3 mat.
    Na az is levág,vagy el sem indul.
    Ott valami SSE 4.0 vagy mi kell.
    Minimum 4 magos Quad kell neki.
    Nem 3 magos csoda.
    Sajnos nem található meg a hardverben amire minimumként a játékot írták.
    Ajánlok egy 4 magos procit,és egy erősebb VGA kártyát.
  • bazccka
    ha ezzel a konfiggal low-ra állítod a videobeállításokat, akkor sem fog gördülékenyebben futni a WD2. ez van.
  • MerlinW
    Alapvetően egy 2011-es alsókategóriás prociról beszélünk és egy 2016-os AAA címről, amit ráadásul az Ubi "optimalizált".
  • Borg
    Ennek max akkor van valóságalapja, ha eddig csak tetriseket próbálgattál. Egyáltalán nem újkeletű dolog, hogy 2 magos procin, meg forint előtti (és már akkor is belépőszintű) videokártyán nem mennek a nagyobb címek...
  • Shep
    core i3 2120, 8 giga ram, GTX 750 Ti 2gb, eddig egyetlen játékkal sem volt semmi gond, ebbe a legújabb címek is beleértendőek, de ahogy nézem az ubis fórumot nem csak nálam van ilyen és egyéb probléma.
  • kasa85
    Pontos gépedet írd le!
    A következő!
    Legfrissebb driveret ragad fel!
    AMD Radeon.
    Vagy Nvidida.
    Majd a a telepített meghajtó Programfájlok(86) .-Ubisoft .-Ubisoftr Game Launcher .-games mappában WATCH_DOGS2 ott Support.
    Megtalálod a DirectX et abblól telepíts fel mindent!
    VCRedist könyvtár 2012 mappa vcredist_x64 telepít.
    Jó játékot!
  • Shep
    Na de neked legalább elindul .)
  • JaSoN HuNTeR #5743
    nekem meg állandoan kilép.... sőt még rosszabb lett mióta felraktam az új AMD VGA drivert... vicc...
  • Shep
    Biztos jó a 2. rész de nekem el sem indul. Rányomok a play-re uplayben, bejön a kis splash screen pár mp múlva eltűnik és ennyi volt. próbáltam win7, win 10 alatt, uplay reinstall semmi, mindig ugyanaz.
  • MerlinW
    Még mindig baromi vicces.
  • Gary
    Van egy kihívás is, ami ehhez a csoda izéhez társul, 4000 métert kell levezetni benne! Egyébként, egész kellemes hajtani! :Đ
  • grebber
    Majd 5$-ért ....steam-en kártyapénzből ami ugye ingyen van
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.16. 08:49:33