5939
-
#5899 Nem tudom, szerintem baromi jó volt a WD2. -
#5898 A Watch Dogs: Legion új előzetesében bemutatkozik az ellenállás
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.24. 12:12:45 -
Gary #5897 Sokan fikázták mindkét részt. Gondolom, ha lenne más színben, akkor többeknek tetszene...
Az oké, hogy van olyan: Nem az én játékom.
Kétségtelen, ingyen megér egy próbát. Aztán vagy megerősít, hogy szar vagy kiderülhet, hogy a látszat csal és mégis játszható a cucc.
Mint, a drognál. Először a kóstoló (ingyen WD2), majd vedd meg a WD: Legion fullost, mert ahhoz lesz ajándék WD1. -
Anonymusxx #5896 Szerintem nagyon jó a 2. rész, sokkal hangulatosabb, és szebb mint pl a Gta 5, és több benne az élet... Nagyon szép az a bizonyos híd is, főleg ködben... -
hapi #5895 Én is kipróbáltam de már le is töröltem. -
#5894 Ahogy a 2 se kellett senkinek se mert mekkora szar és lám egy nagy cég rendszerét döntötte be a sok "nem érdekel mert szar" emberke...
Olyan game soha nem lesz ami ingyen senkit sem érdekel. Szerintem bőven 5 milla felett van aki most ingyenélt (én is) -
Gary #5893 Kétségtelen, követendő példa! Nem is ezt sérelmezem, hanem azt, amit mondogatni szoktatok, hogy csak annak nincs meg, akinek eddig sem kellett!
Nekem bejött mind a két rész. Ez sem fog kimaradni, csak így azok, akiknek már megvan a WD1, bukják a bónusz játékot!
Nem vagyok szent, de magam felé hajlik a kezem! :Đ
Ja, mintha a fullos WD1-et adnák... dupla plusz jó! :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.07.16. 18:18:57 -
JonasSandor #5892 Megkaptam a 2-őt. -
#5891 Új játékosoknak ez jó , melyik cég adott még valaha Season Passhoz játékot? Kb ubin kívül senkiről se tudok... Ott volt a AC 3, Far Cry 3 stb... szóval ez egy jó dolog... más cégeknek is kéne csinálni... -
Gary #5890 Gondolom, csak az alapot! Az, már pár platformon, volt ingyen. Szóval, hatalmas kegy ez a vásárlóknak! Főleg, a most ingyen osztogatott WD2 után! Szánalmas... -
#5889 Watch Dogs: Legion Season Pass-a tartalmazni fogja a Watchdog 1-et -
#5888 Nem kapsz semmit. Szimplán megjelenik majd az uplayben. -
hapi #5887 ez a játék teljesen kimaradt az életemből, szívesen ránéznék fullra patchelve stb. -
#5886 egyébként küldenek rola emailt, mint amikor megveszed a játékot? meg egyáltalán hol kellene megtalálnom ? mert ha a launchert inditom ott látom a játékaimat,de még nincs közutuk, ha meg a weblapon jelentkezek be ott meg annyira átláthatatlan számomra, hogy azt se találom ,hogy hol vannak a már megvett játékaim. -
caps lock #5885 Oly mindegy nem? Már rég feltörték, ha nem sikerül a regisztráció akkor is tud vele játszani aki akar. -
hapi #5884 Én is délelőtt regisztráltam remélem, majd megjelenik. -
#5883 Én a délelőtt folyamán 3x megcsináltam a regisztrálást, és kb 17 óra után jelent meg a könyvtáramban. Szóval ha regisztráltál, csak ki kell várnod. Azt nem tudom, miért ilyen lassú. -
hapi #5882 nekem sem jelenik meg a uplayben
-
VJP #5881 Nekem már megvan a WD2.
Ez megvolt? -
JonasSandor #5880 Eddig semmi. -
#5879 Friss előzeteseket kapott a Watch Dogs Legion
A Watch Dogs Legion október 29-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, a nextgen változatok kicsit később várhatóak, azonban akik megveszik a mostani konzolos verziókat, automatikusan megkapják a PS5-ös vagy Xbox Series X változatokat. -
JonasSandor #5878 Most meg már bukta mire beengedett volna addigra 12 euróra ment vissza. -
JonasSandor #5877 Ubi kiírta a livehoz hogy mindenki megkapja, az is aki nem tudja megoldani a bejelentkezést!
-
JonasSandor #5876 Karbantartás
A nagy igény miatt ez az oldal átmenetileg nem érhető el. Kérjük, gyere vissza később, hogy igényelje a játék ingyenes példányát. -
gunji #5875 Facebookról:
"UPDATE: Don't worry! We'll be giving out the rewards to all of you, even if you were unable to log in successfully. Sit back and enjoy the show!"
Szerk: CEO elköszönt, vége is
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.07.12. 21:42:59 -
JonasSandor #5874 Gamestaron 1 csávónak sikerült. -
gunji #5873 Azok aki kapja, marja kódok voltak, egyszerhasználatosak. -
JonasSandor #5872 Kiírta a live mellett de lehetetlen belépni. -
#5871 Meg aki kitalálta azt is, hogy az elején a video alatt csak páűr mp re villan fel a serial a játékokhoz, ráadásul, kb egy serialnyi késéssel a yt steam mint a hivatalos oldali video.
arról nem is beszélve, hogy pár sikertelen kisérlet után meg 1 percre blokkolja a kod beirást a program.
kiváncsi leszek lesz e ennek valami utoélete peticio vagy panaszok miatt. ennél kevesebbért is volt. -
JonasSandor #5870 Belépni be tudtam de a store csak pörög mint a kurva annya. -
gunji #5869 Jah, be van állva a szerver, mint a cövek. Nem lehet bejelentkezni. Átverés szokás szerint :( -
JonasSandor #5868 De balfaszok hogy nem lehet bezsebelni ennyi idő alatt végig bevan baszódva az egész. -
JonasSandor #5867 Levan dögölve az uplay. -
#5866 Ingyen Watch Dogs 2:
"... amelyet megkaphatunk, feltéve, ha… követjük a szóban forgó Ubisoft Forward rendezvényt! Aktiválni is rendezvény alatt tudjuk majd az ingyen Watch Dogs 2 példányt, tehát a főműsoridő végéig, vasárnap, 21:45-ig tehetjük meg, utána vége a gyereknapnak.
A vicces egyébként az, hogy be kell jelentkezni a Uplay-fiókunkba, ami ugye, közismert, hogy pont ilyen esetekben szokta megadni magát… Lesznek még itt anyázások, Ubisoft, mark my words… Az ajánlat egyébként kizárólag a PC-verzióra vonatkozik, viszont jó hír, hogy ha tré PC-d van, akkor is tudod futtatni a játékot, ha Geforce Now fiókod van, lévén a játékot (más Ubisoft címekkel egyetemben) támogatja az Nvidia játék streaming szolgáltatása." -
Grendelpeti #5865 Gary, nagyon köszönöm a válaszokat.
A második részről érdeklődtem.
Megnézem, amit írtál, remélem megértem, ha nem, megint megkérdezem.
Mindenkinek jó játékot. -
Gary #5864 Igen!
Nem írtad, melyik részre kérdeztél rá, de az online dolgok mennek tovább!
Az első részben a telefonból elérhető versenyek, kódfejtés, hekkelés, megfigyelés, stb.
A második részben hetente vannak Club kihívások is. 6 teljesíthető dolog. Ezeket, a kliensben kell fölvenni, a játék indítása előtt a baloldali menüből. Ezek az Uplay fiókodhoz adnak XP-t és a játékon belül kapsz követőket.
Emellett, a térképről, mobilról is indíthatod a lehetséges eseményeket. De, újra is játszhatod a játék főküldetéseit.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.01.27. 22:06:46 -
Grendelpeti #5863 Egy kis segítséget kérek.
Befejeztem az összes mellék és az utolsó kivételével a fő küldetéseket.
A kérdésem az, hogy az utolsó küldetés teljesítése után még lehet tovább játszani, például az online küldetéseken?
Köszönöm előre is a választ.
-
Gary #5862 Kösz az infót! Jó anyag!
Valóban, lépten-nyomon történik valami!
Végigjátszás után tettem föl, így jelöli (új helyeken) a CTOS központokat, de nekem már csak a "kukkolós" videókat adja.
Az online eseményeket sem zavarja, jöttek üzenetek versenyről, kórfejtésről. Sőt, inváziót is indítottak ellenem! Pont egy új küldetésben voltam, vörös zónában. Lőttem a hekkert,erre rámszabadult mindenki! :Đ
Gondolom, neki üres volt a helyszín, vagy nem foglalkoztak vele, mint behatolóval?!
A telefon menüje is, kissé át van tervezve.
Nekem nem fekszik a lövölde, béna vagyok benne. Itt most akad rendesen! Mindenesetre, érdemes kipróbálni! -
#5861 WD 1
Watch Dogs - ez a mod új élettel tölti meg a játék városát -
#5860 Csúszni fog a Watch Dogs Legion és más Ubisoft játékok megjelenése is