Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ez megvolt?
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
A Watch Dogs Legion október 29-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, a nextgen változatok kicsit később várhatóak, azonban akik megveszik a mostani konzolos verziókat, automatikusan megkapják a PS5-ös vagy Xbox Series X változatokat.
Next PC upgrade: 2022
A nagy igény miatt ez az oldal átmenetileg nem érhető el. Kérjük, gyere vissza később, hogy igényelje a játék ingyenes példányát.
"UPDATE: Don't worry! We'll be giving out the rewards to all of you, even if you were unable to log in successfully. Sit back and enjoy the show!"
Szerk: CEO elköszönt, vége is <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.07.12. 21:42:59
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
arról nem is beszélve, hogy pár sikertelen kisérlet után meg 1 percre blokkolja a kod beirást a program.
kiváncsi leszek lesz e ennek valami utoélete peticio vagy panaszok miatt. ennél kevesebbért is volt.
"... amelyet megkaphatunk, feltéve, ha… követjük a szóban forgó Ubisoft Forward rendezvényt! Aktiválni is rendezvény alatt tudjuk majd az ingyen Watch Dogs 2 példányt, tehát a főműsoridő végéig, vasárnap, 21:45-ig tehetjük meg, utána vége a gyereknapnak.
A vicces egyébként az, hogy be kell jelentkezni a Uplay-fiókunkba, ami ugye, közismert, hogy pont ilyen esetekben szokta megadni magát… Lesznek még itt anyázások, Ubisoft, mark my words… Az ajánlat egyébként kizárólag a PC-verzióra vonatkozik, viszont jó hír, hogy ha tré PC-d van, akkor is tudod futtatni a játékot, ha Geforce Now fiókod van, lévén a játékot (más Ubisoft címekkel egyetemben) támogatja az Nvidia játék streaming szolgáltatása."
A második részről érdeklődtem.
Megnézem, amit írtál, remélem megértem, ha nem, megint megkérdezem.
Mindenkinek jó játékot.
Nem írtad, melyik részre kérdeztél rá, de az online dolgok mennek tovább!
Az első részben a telefonból elérhető versenyek, kódfejtés, hekkelés, megfigyelés, stb.
A második részben hetente vannak Club kihívások is. 6 teljesíthető dolog. Ezeket, a kliensben kell fölvenni, a játék indítása előtt a baloldali menüből. Ezek az Uplay fiókodhoz adnak XP-t és a játékon belül kapsz követőket.
Emellett, a térképről, mobilról is indíthatod a lehetséges eseményeket. De, újra is játszhatod a játék főküldetéseit.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.01.27. 22:06:46
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Befejeztem az összes mellék és az utolsó kivételével a fő küldetéseket.
A kérdésem az, hogy az utolsó küldetés teljesítése után még lehet tovább játszani, például az online küldetéseken?
Köszönöm előre is a választ.
Valóban, lépten-nyomon történik valami!
Végigjátszás után tettem föl, így jelöli (új helyeken) a CTOS központokat, de nekem már csak a "kukkolós" videókat adja.
Az online eseményeket sem zavarja, jöttek üzenetek versenyről, kórfejtésről. Sőt, inváziót is indítottak ellenem! Pont egy új küldetésben voltam, vörös zónában. Lőttem a hekkert,erre rámszabadult mindenki! :Đ
Gondolom, neki üres volt a helyszín, vagy nem foglalkoztak vele, mint behatolóval?!
A telefon menüje is, kissé át van tervezve.
Nekem nem fekszik a lövölde, béna vagyok benne. Itt most akad rendesen! Mindenesetre, érdemes kipróbálni!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Meg én azt reméltem (remélem?), hogy a harmadik részre kidolgozzák normálisan a lopakodást (ha már arról szól a küldetések jó része, hogy becsempészünk valamit valahova), és nem az van, hogy szitává lövünk mindenkit (persze amint elmúlik a körözés, más senkit nem érdekel a behatoló), aztán jön a meglepetés, hogy jé valahogy backdoor került a rendszerbe.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2019.06.17. 06:56:54
Évekkel az első WD előtti városi 3rd person játékok pl GTA4, GTA5 messze jobb fizikával rendelkeznek.
Szóval meg lehet csinálni, és fontos is, csak ubiéknak nem jön össze. Sorozatosan.
Emberek vagyunk, mindent fikázunk! Árkád játékban szimulátort keresünk, szimulátorban árkádot!
Welcoma to the real world...
Asszem a WD2-höz hasonlóan ezt is csak majd akciósan fogom megvenni max...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.06.13. 17:31:07
Majd ha a WD 2 gold 9 euro lesz mint anno az elődje behuzom steamen kártyapénzből ahogy az első részével tettem
Ár: 3.990 Ft
szerintetek ez valós? steamen még mindig 99 euró
https://www.eshop24.hu/watch_dogs_2_gold_edition_-_pc_84936
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2018.07.25. 12:20:36
t
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.06.19. 14:15:02
Egyelőre tetszik, szép a város, meg a látvány. A fizika ugyanolyan bugyuta mint az elsőben, de ettől még lehet élvezni.