Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Watch Dogs: Legion Season Pass-a tartalmazni fogja a Watchdog 1-et

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nem kapsz semmit. Szimplán megjelenik majd az uplayben.

ez a játék teljesen kimaradt az életemből, szívesen ránéznék fullra patchelve stb.
repvez
egyébként küldenek rola emailt, mint amikor megveszed a játékot? meg egyáltalán hol kellene megtalálnom ? mert ha a launchert inditom ott látom a játékaimat,de még nincs közutuk, ha meg a weblapon jelentkezek be ott meg annyira átláthatatlan számomra, hogy azt se találom ,hogy hol vannak a már megvett játékaim.
Oly mindegy nem? Már rég feltörték, ha nem sikerül a regisztráció akkor is tud vele játszani aki akar.
Én is délelőtt regisztráltam remélem, majd megjelenik.
Evin
Én a délelőtt folyamán 3x megcsináltam a regisztrálást, és kb 17 óra után jelent meg a könyvtáramban. Szóval ha regisztráltál, csak ki kell várnod. Azt nem tudom, miért ilyen lassú.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

nekem sem jelenik meg a uplayben
Nekem már megvan a WD2.
Ez megvolt?

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Eddig semmi.
grebber
Friss előzeteseket kapott a Watch Dogs Legion

A Watch Dogs Legion október 29-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, a nextgen változatok kicsit később várhatóak, azonban akik megveszik a mostani konzolos verziókat, automatikusan megkapják a PS5-ös vagy Xbox Series X változatokat.

Most meg már bukta mire beengedett volna addigra 12 euróra ment vissza.
Ubi kiírta a livehoz hogy mindenki megkapja, az is aki nem tudja megoldani a bejelentkezést!

Karbantartás
A nagy igény miatt ez az oldal átmenetileg nem érhető el. Kérjük, gyere vissza később, hogy igényelje a játék ingyenes példányát.
Facebookról:
"UPDATE: Don't worry! We'll be giving out the rewards to all of you, even if you were unable to log in successfully. Sit back and enjoy the show!"

Szerk: CEO elköszönt, vége is <#integet2>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.07.12. 21:42:59

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Gamestaron 1 csávónak sikerült.
Azok aki kapja, marja kódok voltak, egyszerhasználatosak.

Kiírta a live mellett de lehetetlen belépni.
repvez
Meg aki kitalálta azt is, hogy az elején a video alatt csak páűr mp re villan fel a serial a játékokhoz, ráadásul, kb egy serialnyi késéssel a yt steam mint a hivatalos oldali video.

arról nem is beszélve, hogy pár sikertelen kisérlet után meg 1 percre blokkolja a kod beirást a program.

kiváncsi leszek lesz e ennek valami utoélete peticio vagy panaszok miatt. ennél kevesebbért is volt.
Belépni be tudtam de a store csak pörög mint a kurva annya.
Jah, be van állva a szerver, mint a cövek. Nem lehet bejelentkezni. Átverés szokás szerint 😞

De balfaszok hogy nem lehet bezsebelni ennyi idő alatt végig bevan baszódva az egész.
Levan dögölve az uplay.
grebber
Ingyen Watch Dogs 2:

"... amelyet megkaphatunk, feltéve, ha… követjük a szóban forgó Ubisoft Forward rendezvényt! Aktiválni is rendezvény alatt tudjuk majd az ingyen Watch Dogs 2 példányt, tehát a főműsoridő végéig, vasárnap, 21:45-ig tehetjük meg, utána vége a gyereknapnak.

A vicces egyébként az, hogy be kell jelentkezni a Uplay-fiókunkba, ami ugye, közismert, hogy pont ilyen esetekben szokta megadni magát… Lesznek még itt anyázások, Ubisoft, mark my words… Az ajánlat egyébként kizárólag a PC-verzióra vonatkozik, viszont jó hír, hogy ha tré PC-d van, akkor is tudod futtatni a játékot, ha Geforce Now fiókod van, lévén a játékot (más Ubisoft címekkel egyetemben) támogatja az Nvidia játék streaming szolgáltatása."

Gary, nagyon köszönöm a válaszokat.
A második részről érdeklődtem.
Megnézem, amit írtál, remélem megértem, ha nem, megint megkérdezem.
Mindenkinek jó játékot.
Igen!
Nem írtad, melyik részre kérdeztél rá, de az online dolgok mennek tovább!
Az első részben a telefonból elérhető versenyek, kódfejtés, hekkelés, megfigyelés, stb.

A második részben hetente vannak Club kihívások is. 6 teljesíthető dolog. Ezeket, a kliensben kell fölvenni, a játék indítása előtt a baloldali menüből. Ezek az Uplay fiókodhoz adnak XP-t és a játékon belül kapsz követőket.
Emellett, a térképről, mobilról is indíthatod a lehetséges eseményeket. De, újra is játszhatod a játék főküldetéseit.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.01.27. 22:06:46

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Egy kis segítséget kérek.
Befejeztem az összes mellék és az utolsó kivételével a fő küldetéseket.
A kérdésem az, hogy az utolsó küldetés teljesítése után még lehet tovább játszani, például az online küldetéseken?
Köszönöm előre is a választ.
Kösz az infót! Jó anyag!
Valóban, lépten-nyomon történik valami!
Végigjátszás után tettem föl, így jelöli (új helyeken) a CTOS központokat, de nekem már csak a "kukkolós" videókat adja.
Az online eseményeket sem zavarja, jöttek üzenetek versenyről, kórfejtésről. Sőt, inváziót is indítottak ellenem! Pont egy új küldetésben voltam, vörös zónában. Lőttem a hekkert,erre rámszabadult mindenki! :Đ
Gondolom, neki üres volt a helyszín, vagy nem foglalkoztak vele, mint behatolóval?!
A telefon menüje is, kissé át van tervezve.
Nekem nem fekszik a lövölde, béna vagyok benne. Itt most akad rendesen! Mindenesetre, érdemes kipróbálni!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
grebber
Egy olyan játékban, ahol az időd felét autóban töltöd, igenis fontos lenne a fizika. Nekem egyedül ez az autó jött be, ez legelább meg tudott csúszni kanyarban. Talán csak a Sleeping Dogsnak volt ennél rosszabb irányítása.

Meg én azt reméltem (remélem?), hogy a harmadik részre kidolgozzák normálisan a lopakodást (ha már arról szól a küldetések jó része, hogy becsempészünk valamit valahova), és nem az van, hogy szitává lövünk mindenkit (persze amint elmúlik a körözés, más senkit nem érdekel a behatoló), aztán jön a meglepetés, hogy jé valahogy backdoor került a rendszerbe.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2019.06.17. 06:56:54

Semmi gond vele? Mihez képest?
Évekkel az első WD előtti városi 3rd person játékok pl GTA4, GTA5 messze jobb fizikával rendelkeznek.
Szóval meg lehet csinálni, és fontos is, csak ubiéknak nem jön össze. Sorozatosan.
Ne mondd, hogy először találkozol ezzel!
Emberek vagyunk, mindent fikázunk! Árkád játékban szimulátort keresünk, szimulátorban árkádot!
Welcoma to the real world...

Hát nem tudom hogy kik kritizálták, de most játszom a 2. résszel, és szerintem semmi gond az autós fizikával, ez nem az a játék ahol ez annyira számítana
Kár, hogy ugyanaz a bugyuta autós fizika köszön vissza ebben a videóban is, mint amiért az összes eddigi részt kritizálták...
Asszem a WD2-höz hasonlóan ezt is csak majd akciósan fogom megvenni max...
grebber
Szinte minden amit eddig a Watch Dogs Legion-ról
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.06.13. 17:31:07

grebber
grebber
11 euro a sima és 20 euro a Gold most a steamen lunar saleben.. Vicces hogy a Goldnak még mindig 99euro az alapára.. Mocsok és fertő..
Majd ha a WD 2 gold 9 euro lesz mint anno az elődje behuzom steamen kártyapénzből ahogy az első részével tettem

grebber
Igen az! Rendeld meg amíg van

Watch Dogs 2 Gold Edition - PC
Ár: 3.990 Ft

szerintetek ez valós? steamen még mindig 99 euró

https://www.eshop24.hu/watch_dogs_2_gold_edition_-_pc_84936
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2018.07.25. 12:20:36

t

Watch Dogs 2 délelőtt tökéletesen működött, este elindul a játék, de csak a háttérben fut (Feladatkezelőt megnyitva látszik a processzor és memória terhelés) és nem látni és hallani semmit. Van tippetek mi okozhatja?

E3 Sale + ubi pontokból további engedménnyel vettem.
Tegnap volt vége az E3 sale-nek. De még biztos lesz summer sale meg egyéb akció amikor bezsákolhatod.
Most az alap kerül 60 €-ba, a gold, amibe benne van az összes dlc 99 ,99€, esetleg tegnap akciós lehetett?
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.06.19. 14:15:02
Én uplayen vettem meg.
Merre lehet ennyiért megvenni?
Ja, benne van minden baromság.
Dlc-kkel együtt került ennyibe?
Na jó, 15€-ért végülis megvettem én is a WD2-t 😊
Egyelőre tetszik, szép a város, meg a látvány. A fizika ugyanolyan bugyuta mint az elsőben, de ettől még lehet élvezni.