5939
-
#5616 A GTA4-ben szerettem szolidan furikazni a forgalomban, betartva a szabalyokat. Itt a WD-nal a sokkal rosszabb iranyitas es fizika mellett eleg buta az AI is sajnos. Neha nem indulnak a zold lampanal stb. A szirenazasra meg semmi reakcio :(
De nem tudok rajonni hogy a lampak nelkuli keresztezodesekben ahol mindenkinek STOP tablaja van mi szerint mennek? Mert ugy latom nem jobbkez-szabaly. -
#5615 Hát nekem egyre kevésbé tetszik, pedig az előző rész nekem nagy kedvencem. -
#5614 Kíváncsi leszek, hogy lehet-e majd busszal, villamossal utazni a Mafia 3ban, mert itt lehet. :)
Viszont ahogy látom, a konzolos verzióban nem lehet megint sétálni. :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.09.24. 08:06:58 -
#5613 Friss trailert és egy halom gameplay felvételt kapott a Watch Dogs 2 -
#5612 TGS 2016: Bemutatkozik a Watch Dogs 2 főgonosza -
#5611 Köszi holnap megpróbálom akkor felhívni őket. -
#5610 én első körben az edigitált hívnám fel -
#5609 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Ma vásároltam az Extreme Digitál boltban egy eredeti originált Watch Dogs PC-s játékot. Na, most a gondom az, hogy megpróbáltam aktiválni a uplayen de azt írja, hogy ezt a kódot már felhasználták mit tudok ilyenkor tenni, mert, ahogy látom a ubisoftnak nincs, magyar ügyfélszolgálata én meg angolul sajnos nem tudok?
-
Zanetti #5608 Jó lesz, de nem ér meg 19ezret szerintem. -
#5607 akkor valószínű hogy megveszem. :) -
#5606 Igen
Watch Dogs 2 (PC, magyar felirat, várható: 2016. november 15.)
-
#5605 második részhez is lesz honosításuk? -
Stockbauer33 #5604 -
#5603 kis gameplay Brad-től
-
Borg #5602 Majd a megjelenés után, ha látom hogy a gta5 szintjét megüti, akkor talán megveszem. Előre már biztos nem... -
#5601 Gamescom 2016 - az új Watch Dogs 2 trailerek a multira fókuszálnak -
#5600 Watch Dogs 2 - a Ubisoft nagyon bizakodó -
Gary #5599 Nem tudom mi lehet a gond, de a mentések itt találhatók W7-en, de a felhőbe is szinkronizál (ha eredeti a játék):
[telepítési meghajtó]:/ Program Files (x86) / UbisoftUbisoft Game Launcher / savegames / [UPLAY azonosító számsor] / 274
0 day kaptam a VGA-hoz, telepítés után csodálatosan futott nekem is. Majd elkezdték patch-elni és az autózás egy rémálom lett! Utána valamicskét javult...
Néha még ma is bosszantok másokat online hekkeléssel, de mintha jobb lenne a helyzet vagy megszoktam?
Nekem i7 4770k, 8G DDR3, 780Ti, SSD. -
budaimark #5598 Sziasztok!
Elkezdtem én is játszani ezzel a játékkal, egyelőre nagyon tetszik, de van egy kis problémám vele.
Telepítés után gyönyörűen futott a játék, el is ment vele az egész délutánom. :) Ultra beállításokon, 60fps, a monitorom miatt Vsync-et kellett kapcsolnom.
Másnap viszont mikor elkezdtem vele játszani, szörnyű fps fogadott, 25 és 30 közt változott, nekem így már élvezhetetlen.
Elméletileg nem lehetne probléma, egy Skylake generációs I5-6600k-m van, AMD (Asus) R9 380-nal, ami 4GB-os, és 8GB DDR4 ram.
Közben semmi frissítés nem történt, sem a Win10 nem frissítette magát, sem pedig a videokártya, vagy a többi driver.
Mi lehet a probléma? Megmondom őszintén, a játék újratelepítésével még nem próbálkoztam, de ha megtalálom a mentést, akkor megpróbálom. -
#5597 Helyette háztetők lesznek! :) -
#5596 Na végre rájöttek mennyire unalmas már ez a tornyos téma. -
#5595 Watch Dogs 2 - nem lesznek tornyok -
steweee #5594 a második részben más lesz az irányitás ? nekem az első részben nem jött be a sok menü meg a vonalak és egyéb vackok a képernyőn. a GTA ebben sokkal jobb. a battlefield is ebbe az irányba ment el hátrányára. a kevesebb soxor több -
#5593 -
#5592 Divisionból a béta elég volt ,azért még kártyapénzt se adnék.Örülök hogy ki tudtam probálni.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.09. 17:41:34 -
simonl #5591 Tetszik?
-
simonl #5590 Jól van, vicceltem, ne haragudj.
Amúgy a Division -el játszol? -
#5589 Nincs mire válaszolni magam nevében beszélve nekem egy nagy DLC se.
Előzött is megvettem ezt is megfogom majd a végnapjaiban fillérekért -
simonl #5588 Hagyjuk már ezt a törzsi magyar fikázást állandóan....ha nektek ebből az jött le, hogy más a helyszín akkor a fejetekben van hiba.....
Ezt a trailer -t össze nem lehet hasonlítani az első résszel.
A ritmusa is egészen más.
Az előző rész sétálok-futok után itt egy komplett yamakasi parkour van.
Természetesen még lehet szar a játék, de ez alapján a trailer alapján azt mondani, hogy DLC azért az kicsit túlzás.
És Grebber, neked nem mindegy, ugysem veszed meg, letöltöd az játszol......a DLC dumával meg megvan hozzá az ideológia is.
Csak akkor válaszoljatok ha nincs igazam. Peace.
-
#5587 Eléggé értetlenül álok a dolog előtt én is. Anno amikor mondták a kettő sokkal jobb lesz tanultak a hibákból stb , már ilyen GTA-t megszégyenítő mindent lehet majd csinálni epicüber dologra gondoltam.
Erre kaptunk egy gyenge DLC szerűséget annyi változással hogy más a helyszín meg kapott pár parkour mozdulatot a főszereplő :(
-
#5586 szerintem a grafika nem nagy szám, a főszereplőről meg inkább nem mondok semmit, csak a helyszín jön be, más nem -
#5585 -
#5584 Hát ez elég semmilyennek néz ki. Első rész szerintem jó, még most is, de ez inkább csak egy nagy DLC-nek tűnik, egyelőre. -
Stockbauer33 #5583 -
#5582 kommentek jobbak mint a játék első ránézésre :D -
#5581 Hivatalosan is leleplezték a WD 2-t -
#5580 Ubifosos játék nem kell egy darabig.. akármit mutathatnak.. -
Borg #5579 Tuti megígérnek fűt-fát most is... De hogy elővétel nem lesz, az biztos. Majd ha mások már játszottak vele egy hetet, talán... -
#5578 azért remélem valamit sikerült a GTA 5ből okulniuk.Elsősorban a technikai megoldásokra gondolok,nem a sztorivezetésre -
Stockbauer33 #5577