Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ainz
Úgy látszik a második részben is megmaradt az üres város effektus 😄
Jim Morrison
Őszinten remelem azert tenyleg jo lett. Az elsot azt egyszer le lehetett tolni, de nem ereztem a kimaxolasra ingert, vagy hogy ujra elovegyem. Talan majd most. Ja, es persze remelem az autok iranyitasa, fizikaja teljesen mas lett, nagyon nem tetszett az elso reszben.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Fizetett értékeléseinket láthatták 😄

[merlinw.org]

grebber
Befutottak a Watch Dogs 2 első értékelései

Polygon – 8
GameReactor – 9
SegmentNext – 9
Eurogamer Italy – 8
God is a Geek – 9
IBTimes UK – 4.5/5
The Sixth Axis – 9
Xbox Achievements – 8.5
Pocket Lint – 4/5
Forbes – 9
Metro – 8
Attack of the Fanboy – 4/5

Next PC upgrade: 2022

ReszegKoldus
"gondolom te is ironikusan írtad"

Így van 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

totyak
Valójában a cikk írója tévedett, gondolom te is ironikusan írtad, hogy tanultál valamit. Los Santos ugyanis Los Angeles. San Fierro volt San Francisco a GTA San Andreasban, illetve Las Venturas pedig Las Vegas. Tehát a két játéknak jelenlegi állapotukban semmi közük nem lesz egymáshoz. Maximum akkor lesz ok a hasonlíthatásra, ha a Rockstar elkészíto a V-be a másik két várost is.

ReszegKoldus
"a Watch Dogs 2 San Francisco-ban játszódik, ami a GTA V képzeletbeli Los Santos városának példaképéül is szolgált"

Ma is tanultam valamit.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jim Morrison
én gyorsan megnyitottam a trailert és már zártam is be az oldalt...^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zorrobomber
Ezt a cikket a vécésnéni írta?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ReszegKoldus
+1

Az a szar? Az egyik legnagyobb csalódásom....
Nem nagyon néztem utána mielőtt játszottam vele, azt hittem lesz egy gta kaliberű cucc, erre meg kaptam egy zs kategóriás játékot, aminek a dlc-i már szinte csalásnak számítanak, tartalmaztak egy csomó pénzt rengeteg járművet, speciális ruhákat...

A történet se nagy cucc...
MerlinW
What? Mekkora sztorija volt már az SD-nek? És mennyire nulla volt a WD-nek?😊 A játékmenetről nem is beszélve, SD fényéveket ver WD-re minden tekintetben.

[merlinw.org]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ReszegKoldus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sleeping Dogs még nagyobb fos volt, mint a Watch Dogs első része...
Voltan
Hehehe. Az összes open world fejlesztő ezeket a bullshit szövegeket tolja, és csúnyán elbuknak, amikor kijön a játék. Kivéve a Rockstar a nagy GTA címekkel, mert ők tényleg megírják a leckét, és esetleg a Square Enyx a Sleeping Dogs-szal.

Ez itt viszont érezhetően bullshit. Élő város, heh. Kíváncsi leszek.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Watch Dogs 2 Living World of San Francisco

Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.06. 15:18:15

Aborg
Koszi a valaszod <#circling>
zorrobomber
Amcsiban vannak ilyen kereszteződések, hogy mind a négy irányban stop tábla van, ilyenkor érkezési sorrendben lehet elhaladni/kanyarodni. Ha egyszerre érkeznek meg, akkor jobbkézszabály hivatalosan, de amúgy mutogatnak is.

All-way stop

Szóval ez special az ország hülyesége és nem a játéké 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.11.02. 13:26:48

Aborg
A GTA4-ben szerettem szolidan furikazni a forgalomban, betartva a szabalyokat. Itt a WD-nal a sokkal rosszabb iranyitas es fizika mellett eleg buta az AI is sajnos. Neha nem indulnak a zold lampanal stb. A szirenazasra meg semmi reakcio 😞
De nem tudok rajonni hogy a lampak nelkuli keresztezodesekben ahol mindenkinek STOP tablaja van mi szerint mennek? Mert ugy latom nem jobbkez-szabaly.
Shep
Hát nekem egyre kevésbé tetszik, pedig az előző rész nekem nagy kedvencem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AnuluWork
Kíváncsi leszek, hogy lehet-e majd busszal, villamossal utazni a Mafia 3ban, mert itt lehet. 😊

Viszont ahogy látom, a konzolos verzióban nem lehet megint sétálni. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.09.24. 08:06:58

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

grebber
kingpython
Köszi holnap megpróbálom akkor felhívni őket.

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

Szabi
én első körben az edigitált hívnám fel

"Nulla tenaci invia est via"

kingpython
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Ma vásároltam az Extreme Digitál boltban egy eredeti originált Watch Dogs PC-s játékot. Na, most a gondom az, hogy megpróbáltam aktiválni a uplayen de azt írja, hogy ezt a kódot már felhasználták mit tudok ilyenkor tenni, mert, ahogy látom a ubisoftnak nincs, magyar ügyfélszolgálata én meg angolul sajnos nem tudok?

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

Jó lesz, de nem ér meg 19ezret szerintem.

Steam név: Belchior10 (HUN)

JaSoN HuNTeR
akkor valószínű hogy megveszem. 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Igen

Watch Dogs 2 (PC, magyar felirat, várható: 2016. november 15.)

JaSoN HuNTeR
második részhez is lesz honosításuk?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

<#eljen>

CalebJoe
kis gameplay Brad-től
Majd a megjelenés után, ha látom hogy a gta5 szintjét megüti, akkor talán megveszem. Előre már biztos nem...
grebber
Nem tudom mi lehet a gond, de a mentések itt találhatók W7-en, de a felhőbe is szinkronizál (ha eredeti a játék):
:/ Program Files (x86) / UbisoftUbisoft Game Launcher / savegames / / 274

0 day kaptam a VGA-hoz, telepítés után csodálatosan futott nekem is. Majd elkezdték patch-elni és az autózás egy rémálom lett! Utána valamicskét javult...
Néha még ma is bosszantok másokat online hekkeléssel, de mintha jobb lenne a helyzet vagy megszoktam?
Nekem i7 4770k, 8G DDR3, 780Ti, SSD.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Sziasztok!
Elkezdtem én is játszani ezzel a játékkal, egyelőre nagyon tetszik, de van egy kis problémám vele.
Telepítés után gyönyörűen futott a játék, el is ment vele az egész délutánom. 😊 Ultra beállításokon, 60fps, a monitorom miatt Vsync-et kellett kapcsolnom.
Másnap viszont mikor elkezdtem vele játszani, szörnyű fps fogadott, 25 és 30 közt változott, nekem így már élvezhetetlen.
Elméletileg nem lehetne probléma, egy Skylake generációs I5-6600k-m van, AMD (Asus) R9 380-nal, ami 4GB-os, és 8GB DDR4 ram.
Közben semmi frissítés nem történt, sem a Win10 nem frissítette magát, sem pedig a videokártya, vagy a többi driver.
Mi lehet a probléma? Megmondom őszintén, a játék újratelepítésével még nem próbálkoztam, de ha megtalálom a mentést, akkor megpróbálom.
MerlinW
Helyette háztetők lesznek! 😊

[merlinw.org]

Shep
Na végre rájöttek mennyire unalmas már ez a tornyos téma.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
a második részben más lesz az irányitás ? nekem az első részben nem jött be a sok menü meg a vonalak és egyéb vackok a képernyőn. a GTA ebben sokkal jobb. a battlefield is ebbe az irányba ment el hátrányára. a kevesebb soxor több

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

grebber
Divisionból a béta elég volt ,azért még kártyapénzt se adnék.Örülök hogy ki tudtam probálni.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.09. 17:41:34

Tetszik?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Jól van, vicceltem, ne haragudj.
Amúgy a Division -el játszol?

grebber
Nincs mire válaszolni magam nevében beszélve nekem egy nagy DLC se.
Előzött is megvettem ezt is megfogom majd a végnapjaiban fillérekért

Hagyjuk már ezt a törzsi magyar fikázást állandóan....ha nektek ebből az jött le, hogy más a helyszín akkor a fejetekben van hiba.....
Ezt a trailer -t össze nem lehet hasonlítani az első résszel.
A ritmusa is egészen más.
Az előző rész sétálok-futok után itt egy komplett yamakasi parkour van.

Természetesen még lehet szar a játék, de ez alapján a trailer alapján azt mondani, hogy DLC azért az kicsit túlzás.
És Grebber, neked nem mindegy, ugysem veszed meg, letöltöd az játszol......a DLC dumával meg megvan hozzá az ideológia is.
Csak akkor válaszoljatok ha nincs igazam. Peace.

grebber
Eléggé értetlenül álok a dolog előtt én is. Anno amikor mondták a kettő sokkal jobb lesz tanultak a hibákból stb , már ilyen GTA-t megszégyenítő mindent lehet majd csinálni epicüber dologra gondoltam.
Erre kaptunk egy gyenge DLC szerűséget annyi változással hogy más a helyszín meg kapott pár parkour mozdulatot a főszereplő 😞