5939
  • Gary
    Ugyan úgy, mint az első részben is, nem garázs van, hanem telefonos autórendelő!
    Egyébként vannak garázsok, autóval is be tudsz állni, de nem úgy működik, mint a GTA-ban! :)
  • AnuluWork #5695
    Mondjuk szerintem nem működik. Játékban azt írja nincs felrakva, pedig launcherből raktam fel még az elején. :(
  • AnuluWork #5694
    Mi van ezzel a high res textúra csomaggal? Ingame ultra, menüből high resnek hívja. Ez egy és ua?
  • Krisztiam #5693
    van a játékban garázs, ahová kocsikat tudok berakni? mint a gta-ban?
  • AnuluWork #5692
    Nem hiszem el, hogy a SF Editionhoz nem adnak Season Passt, csak a goldhoz ... :D
  • grebber
    GameGPU VGA teszt

Watch Dogs 2 PC Technical Review
  • Borg
    Ezek a vélemények meg tapasztalatok pont ugyanazt a buktát vetítik előre, mint ami az 1 volt... csak ott még volt ereje az újdonságnak, itt viszont már a hackelgetés is jóval kevesebb embert fog meggyőzni.
    Az már 100%, hogy teljes árat nem ér meg a játék... a következő kérdés az, hogy egyáltalán egy nvidia kupont?
  • Rita79
    Kora reggel gyorsban telepítettem, kipróbáltam és azért mindent maxra húzva az én gépemet is megfekteti, mert 25-35fps az már nem az igazi. Emiatt az árnyékokon butítottam kicsit, az jótékony hatással bírt.
    Gyakorlatilag csak beléptem a játékba, hangulatra jónak tűnik (mondjuk nekem az első rész is kifejezetten tetszett, a több helyen való lehúzás ellenére). A magyar felírat kiváló, színvonalasnak tűnik.
  • grebber
    PCGH VGA teszt

NeoGAF fórum Már tolják sokan.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.28. 22:59:04
  • Krisztiam #5687
    úgy látom pc-n se lesz jobb az autók irányítása..
  • Jim Morrison
    hú az a robot hang kicsit irritáló
  • grebber
    First 30 Minutes of Watch Dogs 2 on Gtx 970 | 1080p MAX Settings - Framerate Test
  • grebber
    "Don't know what to say.

The game runs okay, I guess. 970, very high and framerate is around 50 fps. That's great for Ubisoft standard. This is without 4K texture pack and 0% extra settings (something like that).

Speaking of game:

So far very bland.
    The daylight is awful.
    The characters..wow. The voice is even worse.
    The driving is not so bad. Bit heavy but whatever.
    AI is awful. During tutorial mission (and difficulty set to realistic ) the guards were just running around doing nothing. I hope it gets better.
    Pedestrians are retarded(?) Just always screaming and doing some shite.
    Don't know what's the deal with "V" button. basically unlimited wall hack?
    Ended up pressing alt+F4. Ugh."

"roughly tested the basic presets. ultra preset 40-50

high preset 60-70

max settings 25-35
    gtx970 and i5 4670k

afterburner doesn't work OSD wise, but i see 60-100 cpu usage on each core, RAM usage of the whole system while in game, 7.8 gb, i have 16. VRAM usage at max settings 1200p is over 4gb per game info, ultra preset is just under 4.gb

First impression on gfx and driving. Mafia 3 is much better. cars here are too sensitive when turning with a gamepad. very arcadey. no weight, insta braking. engine more optimized, but mafia 3 at max settings looks better.

This at least doesn't require a fps cap to prevent cpu stuttering and was designed at least to reach stable 60fps on even i5's. not sure how AMD cpu's will fare."

• grebber
    Nyugalom a holnapi nap ettől lesz hangos a net. Remélhetőleg (bár mostanában ilyen nem igen van) pozitív értelemben , és jó lesz a pc-s verzió. 5-6 óra már csak ,és ha szar már sír a fél világ ,hogy szarul fut
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.28. 19:45:33
  • Krisztiam #5682
    akkor majd véleményt a pc-s verzióról pls :)
  • Gary
    Igen van! Uplay-ről már csorog is le a 20,34GB...
  • MarkBlade
    kezeli.. ott is van preload.
  • Jim Morrison
    Debozos verziot felteheti nem?:o
  • grebber
    Aktiválni elvileg tudod max letölteni nem bár steam-en már volt preoload nme tudom uplay-en is van-e ilyen lehetőség.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.28. 16:56:34
  • DonPedro22
    Postás ma hozta a PC-s Watch Dogs 2-t. Most akkor holnapig várnom kell az aktiválással?
  • MarkBlade
    A kártyákhoz amit adnak abban is benne van sőt a brazilba vásároltnál is benne van ha jól tudom :) bár az nem opció..
  • grebber
    Ott írják, hogy magyar nyelv szóval benne van.
  • Rita79
    Vajon Steamen megvéve is elérhető lesz a magyar felirat, vagy csak Mo-n vásárolt dobozos példányokban van meg?
  • MarkBlade
    Köszi az még jobb holnap úgy is ráérek letesztelem akkor.
  • grebber
    November 29
  • MarkBlade
    Mától lesz nem?
  • Gary
    Én megvettem, nekem bejött a számozatlan első rész is!
    Mindenki eladási növekedést vár, aki kereskedik valamivel, miért meglepő ez?
  • Krisztiam #5669
    így vagyok vele én is :D
    ha 5 euro lesz megveszem vagy ingyen :D
  • grebber
    Pontosan ugyanugy fogom megvenni mint az elsőt steam wallet (ingyen) annyit megér :)
  • Maxtreme
    Tőlem aztán biztos hogy nem lát egy fillért sem ez a banda. (..és őszintén remélem hogy nem csak én vagyok így ezzel)
  • Krisztiam #5666
    valaki meg fogja venni pc-re? :D
    a ubisoft eladási növekedést vár :D
  • kasa85
    Ja ja :)
    Most olvastam nemrég.
    Még jó a 980TI kártyám meg veszem prohardveren valakitől pár ezer ft ért kuponnal :)
    Mikor a Witcher 3 14000ft volt kuponos kolégától vettem meg 5000ft ért :)
    Jó áron ki lehet fogni.
    A első része a Watch Dogs nak kuponnal van.
    Igaz csúnya voltam virágbolti DLC hozzá tettem Offline ba játszok DLC vel együtt.
    Meg lesz majd az is csak nem volt Master Car kártyám :(

• MarkBlade
    1070 és 1080 kártyákhoz ingyen adják
  • kasa85
    Én is letöltöm :D
    Eredetiben :)
    Az első nagyon be jött :)
    A kettő is váró listán van igaz elég borsós áron.
  • MerlinW
    Letölteni attól még letöltheti :)
  • nagykispeter
    Arra szerintem várhatsz,denuvos lesz
  • Borg
    Egy letöltést lehet megér azért majd... de még ezzel is megvárom az első véleményeket :)
  • grebber
  • JaSoN HuNTeR #5658

Ezt megnéztem és elkezdett tetszeni a játék. Mármint a GTA V Na jó a igazából a Watch Dogs 2. Nőt az esélye hogy megveszem.
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.11.21. 20:07:00
  • Misito88
    Sziasztok megosztanám veletek a véleményemet a wd2 ről ha nem gond először is sima ps4 en nyomtam mezei hd tvn.Elsősorban kooperatív játéknak vettem mivel haverral összebeszéljük mivel játszunk szabadidőbe ketten és jó ötletnek tünt de...
    Személyes véleményem szerint a játékkal nem lenne nagyobb gond a grafika szép nálam sima hdn is gyönyörű szépen ki lett dolgozva a játék(e3 as videó),rengeteg lehetőség van benne de viszont a nagyon behíresztelt kooperatív módot eléggé elcseszték.főküldetéseket,mellékküldetéseket csak egyszemélyes módba engedi kooperatívba meg csak az online küldetések játszhatóak amik eléggé egyhangúak szinte mindig ugyanazok.random játékosokkal nem is enged játszani bár ezt a részét javítják állítólag.
    Utoljára szerkesztette: Misito88, 2016.11.21. 12:06:29