Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Polygon – 8
GameReactor – 9
SegmentNext – 9
Eurogamer Italy – 8
God is a Geek – 9
IBTimes UK – 4.5/5
The Sixth Axis – 9
Xbox Achievements – 8.5
Pocket Lint – 4/5
Forbes – 9
Metro – 8
Attack of the Fanboy – 4/5
Next PC upgrade: 2022
Így van 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ma is tanultam valamit.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem nagyon néztem utána mielőtt játszottam vele, azt hittem lesz egy gta kaliberű cucc, erre meg kaptam egy zs kategóriás játékot, aminek a dlc-i már szinte csalásnak számítanak, tartalmaztak egy csomó pénzt rengeteg járművet, speciális ruhákat...
A történet se nagy cucc...
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez itt viszont érezhetően bullshit. Élő város, heh. Kíváncsi leszek.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
All-way stop
Szóval ez special az ország hülyesége és nem a játéké 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.11.02. 13:26:48
De nem tudok rajonni hogy a lampak nelkuli keresztezodesekben ahol mindenkinek STOP tablaja van mi szerint mennek? Mert ugy latom nem jobbkez-szabaly.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Viszont ahogy látom, a konzolos verzióban nem lehet megint sétálni. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.09.24. 08:06:58
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
Segítséget szeretnék kérni! Ma vásároltam az Extreme Digitál boltban egy eredeti originált Watch Dogs PC-s játékot. Na, most a gondom az, hogy megpróbáltam aktiválni a uplayen de azt írja, hogy ezt a kódot már felhasználták mit tudok ilyenkor tenni, mert, ahogy látom a ubisoftnak nincs, magyar ügyfélszolgálata én meg angolul sajnos nem tudok?
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
Steam név: Belchior10 (HUN)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
0 day kaptam a VGA-hoz, telepítés után csodálatosan futott nekem is. Majd elkezdték patch-elni és az autózás egy rémálom lett! Utána valamicskét javult...
Néha még ma is bosszantok másokat online hekkeléssel, de mintha jobb lenne a helyzet vagy megszoktam?
Nekem i7 4770k, 8G DDR3, 780Ti, SSD.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Elkezdtem én is játszani ezzel a játékkal, egyelőre nagyon tetszik, de van egy kis problémám vele.
Telepítés után gyönyörűen futott a játék, el is ment vele az egész délutánom. 😊 Ultra beállításokon, 60fps, a monitorom miatt Vsync-et kellett kapcsolnom.
Másnap viszont mikor elkezdtem vele játszani, szörnyű fps fogadott, 25 és 30 közt változott, nekem így már élvezhetetlen.
Elméletileg nem lehetne probléma, egy Skylake generációs I5-6600k-m van, AMD (Asus) R9 380-nal, ami 4GB-os, és 8GB DDR4 ram.
Közben semmi frissítés nem történt, sem a Win10 nem frissítette magát, sem pedig a videokártya, vagy a többi driver.
Mi lehet a probléma? Megmondom őszintén, a játék újratelepítésével még nem próbálkoztam, de ha megtalálom a mentést, akkor megpróbálom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.09. 17:41:34
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Amúgy a Division -el játszol?
Előzött is megvettem ezt is megfogom majd a végnapjaiban fillérekért
Ezt a trailer -t össze nem lehet hasonlítani az első résszel.
A ritmusa is egészen más.
Az előző rész sétálok-futok után itt egy komplett yamakasi parkour van.
Természetesen még lehet szar a játék, de ez alapján a trailer alapján azt mondani, hogy DLC azért az kicsit túlzás.
És Grebber, neked nem mindegy, ugysem veszed meg, letöltöd az játszol......a DLC dumával meg megvan hozzá az ideológia is.
Csak akkor válaszoljatok ha nincs igazam. Peace.
Erre kaptunk egy gyenge DLC szerűséget annyi változással hogy más a helyszín meg kapott pár parkour mozdulatot a főszereplő 😞