5939
-
#5859 Watch Dogs Legion - korlátozva, de bárki lehetsz -
Timbu #5858 Egy olyan játékban, ahol az időd felét autóban töltöd, igenis fontos lenne a fizika. Nekem egyedül ez az autó jött be, ez legelább meg tudott csúszni kanyarban. Talán csak a Sleeping Dogsnak volt ennél rosszabb irányítása.
Meg én azt reméltem (remélem?), hogy a harmadik részre kidolgozzák normálisan a lopakodást (ha már arról szól a küldetések jó része, hogy becsempészünk valamit valahova), és nem az van, hogy szitává lövünk mindenkit (persze amint elmúlik a körözés, más senkit nem érdekel a behatoló), aztán jön a meglepetés, hogy jé valahogy backdoor került a rendszerbe.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2019.06.17. 06:56:54 -
Borg #5857 Semmi gond vele? Mihez képest?
Évekkel az első WD előtti városi 3rd person játékok pl GTA4, GTA5 messze jobb fizikával rendelkeznek.
Szóval meg lehet csinálni, és fontos is, csak ubiéknak nem jön össze. Sorozatosan. -
Gary #5856 Ne mondd, hogy először találkozol ezzel!
Emberek vagyunk, mindent fikázunk! Árkád játékban szimulátort keresünk, szimulátorban árkádot!
Welcoma to the real world... -
Anonymusxx #5855 Hát nem tudom hogy kik kritizálták, de most játszom a 2. résszel, és szerintem semmi gond az autós fizikával, ez nem az a játék ahol ez annyira számítana -
Borg #5854 Kár, hogy ugyanaz a bugyuta autós fizika köszön vissza ebben a videóban is, mint amiért az összes eddigi részt kritizálták...
Asszem a WD2-höz hasonlóan ezt is csak majd akciósan fogom megvenni max... -
#5853 Szinte minden amit eddig a Watch Dogs Legion-ról
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.06.13. 17:31:07 -
#5852 E3 2019: Fél órán át pörög a Watch Dogs: Legion -
#5851 11 euro a sima és 20 euro a Gold most a steamen lunar saleben.. Vicces hogy a Goldnak még mindig 99euro az alapára.. Mocsok és fertő..
Majd ha a WD 2 gold 9 euro lesz mint anno az elődje behuzom steamen kártyapénzből ahogy az első részével tettem -
#5850 Igen az! Rendeld meg amíg van -
endorphinz #5849 Watch Dogs 2 Gold Edition - PC
Ár: 3.990 Ft
szerintetek ez valós? steamen még mindig 99 euró
https://www.eshop24.hu/watch_dogs_2_gold_edition_-_pc_84936
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2018.07.25. 12:20:36 -
maffino #5848 Watch Dogs 2 délelőtt tökéletesen működött, este elindul a játék, de csak a háttérben fut (Feladatkezelőt megnyitva látszik a processzor és memória terhelés) és nem látni és hallani semmit. Van tippetek mi okozhatja?
-
Borg #5847 E3 Sale + ubi pontokból további engedménnyel vettem. -
jindesign0100 #5846 Tegnap volt vége az E3 sale-nek. De még biztos lesz summer sale meg egyéb akció amikor bezsákolhatod. -
Anonymusxx #5845 Most az alap kerül 60 €-ba, a gold, amibe benne van az összes dlc 99 ,99€, esetleg tegnap akciós lehetett?
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.06.19. 14:15:02 -
Borg #5844 Én uplayen vettem meg. -
Anonymusxx #5843 Merre lehet ennyiért megvenni? -
Borg #5842 Ja, benne van minden baromság. -
Anonymusxx #5841 Dlc-kkel együtt került ennyibe? -
Borg #5840 Na jó, 15€-ért végülis megvettem én is a WD2-t :)
Egyelőre tetszik, szép a város, meg a látvány. A fizika ugyanolyan bugyuta mint az elsőben, de ettől még lehet élvezni. -
Gary #5839 Aham, a 3-4 alkalomból ez nem derült ki! :Đ
Ha végképp nem megy, akkor trainer, idő megállítási lehetőséggel... -
Anonymusxx #5838 Ezt próbáltam, a neten néztem ötletek után, de ez nem hiszem hogy meg tudom csinálni, még egy párszor megpróbálom, ennyi... -
Gary #5837 Pl. begyakorolsz egy pályát és letolod aranyra! :Đ
Példa videó:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Anonymusxx #5836 Az első részben valaki tud tippet adni ahhoz hogy szerezzek egy aranyat a Cash Run-ban? Eddig kb 3-4 szer próbáltam, de lehetetlennek tűnik...
Kár lenne ha csak ezen múlna a 100%
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.06.11. 13:31:55 -
Borg #5835 Na, még egy háromezret megy lefelé, és meg is veszem :) -
#5834 WD2 Deluxe 3990ft -
Gary #5833 Ez így elég kevés!
Játékon belül? WD1 vagy WD2?
IRL mobilra telepített Ubi-s ctOS app-ra gondolsz?
Ez utóbbit kipróbáltam anno. Gépen is a mobilos játékos ellen és mobilon is WD1-es játékos ellen. Érdekes volt, de nem fogott meg az üldözősdi! Észrevétel, hogy inkább tableten érdemes tolni, a nagyobb kijelző miatt!
A WD1-ben az online hekkelést szerettem, de PC-n túl sok a cheater! Örökélet, teleport, a hekker büntetlenül megölhet, stb.
A játékban lévő hibák kihasználása sem túl etikus (pl. wall breach, grenade jump), de azzal lehet mit kezdeni. A föld alá, épület tetejére teleportáló hekker bosszantó! Főleg, ha közben folyamatosan meg is öl! -
Alanw #5832 A mobil appot hasznaljatok? -
Bal0924 #5831 Pedig jó lett volna változtatni, 1-2 programot nem is használok és használok ami a másik oldalon van. :(
Kényelmesebb lett volna.
Én még nem vittem végig.Olyan 50% környékén vagyok. És eddig kb. 38órát játszottam vele. -
Gary #5830 Nekem nem volt rossz, sőt! A mai napig visszajárok a heti teendőket letudni, arany fokozatot szerezni valamelyik online játékban a "csinos rongyokért"! :Đ
Direktben nem próbáltam mozgatni a telefon ikonjait, de érzésem szerint nem lehet! Először volt appstore, ahonnan lehetett telepíteni pár alkalmazást, utána egy patch megváltoztatta az ikonok elhelyezkedését, azóta így vannak rendezve. -
Bal0924 #5829 Zajlik az élet a fórumon..
Ennyire rossz a WD2 hogy nincs topicja?
Hogyan lehet vagy lehet mozgatni a telefonban lévő programokat?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.02.17. 18:33:59 -
Bal0924 #5828 Köszi a válaszokat. -
Gary #5827 Nincs WD2 topik...
Nem tudod tuningolni, max. átfesteni, ha találtál, fölvettél autófestéket. Mielőtt megrendeled, beállíthatod a mintát.
Másik kereskedésben is vásárolsz, valamint van pár autó, amit egyszerűen csak el kell vinned valahonnan. (Ez már nem úgy működik, mint az 1-ben volt, hogy elkötöd és egyből bekerül a listába!)
Utoljára szerkesztette: Gary, 2018.01.24. 20:11:19 -
Bal0924 #5826 WD 2 topic nincs?
Hogyan lehet tuningolni benn a kocsit amit vettem?
És hogyan tudom bővíteni a kocsi listát amiket az autókereskedésben lehet venni? -
lavalamp #5825 Feladatkezelőben a prioritását normálról magasra állítottam. -
Gary #5824 Ha 2 képkockás (vagy 2x-es???) Vsync-et állít be, akkor az <= 30fps lesz!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2017.11.15. 15:51:53 -
Borg #5823 Akkor kizárt dolog, hogy a WD-ben csak 30fps-ed lenne... -
Plata #5822 Na és mit csináltál vele hogy jó lett?
-
lavalamp #5821 Na siker! Szó szerint órákat szenvedtem vele, de végre játszható! -
Plata #5820 Vedd le a beállításokat,nagyon szarul van optimalizálva,vicc hogy GTA V és GTA Online sokkal jobban fut teljesen high-re húzva mint ez mediumon.Bár az is igaz hogy ha GTA-val játszottál ezzel nem fogsz sokáig,hamar bele lehet unni az állandóan ismétlődő feladatokba.Nem sok kreativitás van benne.