6314
-
Kurfürst #129 Hozzátenném azert hogy a W3 átvezető videóit és trailereit a magyar DIGIC csinálta, ahogy az Assasin Creed stb-nek is. Ok azert magyar vállalkozásként eléggé ott vannak a játékpiacon. -
#128 Érdekes a csúsztatós clickbait szám ellenére, de inkább a hazai játékfejlesztést támogatnák...
Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.01.16. 17:01:31 -
Renegade #127 de hát...de hát..rájött a föni, hogy most már ide is érdemes pénzt rakni...átcsoportosítani -
#126 Ők legalább a világ élvonalában vannak, foci terén viszont a "Rossz PC játékok fejlesztői" vernek el minket, amíg AAA játékokra való pénzből működünk...
Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.01.15. 21:52:56 -
#125 Sanszos, hogy kapott menet kozben egy rebootot. -
TokraFan #124 Tőlük spec. nem sajnálom, amíg olyan játékokat tesznek le az asztalra, mint a W3. Sokkal sz*rabb fosokba ennél többet fektetnek be. Az eladások alapján egyébként a sokszorosa jött vissza.
Azzal sincs bajom, ha a Cyber késik, csak legyen megcsinálva rendesen. Az egyetlen amit hibának tartok, hogy minek kellett 2013-ban trailert kiadni egy olyan játékról, ami jó esetben 7 évvel később lesz kész. Persze ennek is bizots van magyarázata, lehet, hogy valamiféle felmérés volt az érdeklődést tekintve. -
Renegade #123 arról az apróságról azért ne feledkezzünk meg, hogy a Lengyel kormány talicska szám önti nekik a pénzt, ha igazak a hírek, akkor a Witcher III-ra több mint 27 millió dollárt kaptak. :)
De igazad van, jobban odateszik magukat mint a mi focistáink, vagy az EA az utóbbi sok évben :( -
#122 trollkodásnak trollkodás, de marketing ügyileg pont, hogy trükkös húzás, mert 0 infóval új életet leheltek bele, és kábé minden gémer oldalon megemlítik őket
mondjuk amennyire én tudom, a Witcherek előtt is csak pár hónappal kezdték csepegtetni az infókat, a gameplay jeleneteket, nem követtek el olyan botorságot, mint az EA a Watch Dogs első részével.. van marketingjük, de óvatosabb, okosabb, átgondoltabb.. jól tudják, hogy a beléjük és a minőségi játékaikba vetett bizalom fogja eladni, nem az esztelen hírverés -
Kurfürst #121 Azért ez egy rohadt nagy trollság a lengyelektől. A Witcher után mindenki epekedve várja, pedig nulla info van rola kb a csapat nevén kívül, erre van képük teljesen, látványosan tojni a marketingre. :) -
Renegade #120 beep -
Daermon #119 Pletyka.
Ez stimmel is abba, amit a fejlesztők mondtak nem rég, hogy 2019 elött még nem lesz megjelenési dátum. -
#118 picit off, de amíg nincs játék, addig is lehet hangolódni (:
-
#117 Lehet lesz valami hamarosan, 5 év után tweetelt a hivatalos account -
#116 Cyberpunk 2077 – 2019 előtt nem lesz megjelenési dátum se -
#115 Meg a BioWare-t. -
TokraFan #114 Nem a játékok miatt utáljuk az EA/UBI párost, hanem az agresszív, inkorrekt üzleti stratégiáik miatt. És mert pl. az EA gondolkodás nélkül kivégez egy amúgy nagymúltú stúdiót, ha az akár egyszer is nem hozza az elvárt bevételt. Sosem fogom megbocsátani nekik, hogy kivégezték pl. a Westwood-ot. -
#113 UBi val nekem nincs bajom tonnányi jó játékot adnak ki WD, FC, AC GR...stb
EA az számomra only BF de ott is csak a single player ott más értelmes dolog nem igen van :( -
TokraFan #112 Az ilyen cégektől nem sajnálom hogy megszedik magukat. A GOG a lehető legkorrektebb digitális terjesztő platform, amit ismerek. DRM free minden, nem kell a használathoz kliens és a megvásárolt termékekkel szabadon rendelkezem, nem csak bérelem, mint pl. Steam esetén.
A Witcher nekem nem jött be mert utálom az ilyen mítikus, vallási alapú világokat, de az kétségtelen, hogy az utóbbi idők legjobb minőségű RPG-je. A CDP egyelőre a pozitív példa arra, hogyan lehet normális üzleti stratégiával is sikert elérni. Ellenpéldának meg ott a sok f*s, élükön az EA/UBi párossal. -
#111 A dolog árnyoldalát mi nem látjuk így csak a többi céget fikázza mindenki... Lehet a GOG hoz nekik annyit ,hogy megéri only single cuccokat csinálni nekik. Nos rengeteg cégnek nincs saját store-ja... De ez csak egy gondolat.... De abban biztos vagyok hogy a GOG-ból is mocskosmod megszedik magukat.
-
Although #110 Ez azért kemény. :) Rendesen alázzák a konkurenciát az AAA piacon. Lehet ez a játék felteszi őket a csúcsra a többiek meg csak irigykedhetnek. Ha így folytatódik csak a Beth marad mint ellenfél lemaradva. -
#109 Nem kell aggódni vérbeli egyjátékos kaland lesz a Cyberpunk 2077 -
#108 kb 1 honapos hir? a magyar gamer sajto megint le van maradva rendesen...
Egyebkent az emlitett developerek leadek... ergo 2-3 fos csapatokat vezeto emberek... Ez szoftverfejlesztesben elegge mindennapos hogy valtoznak. kieges es churn baromi magas a szektroban. -
TokraFan #107 Nem érzem problémának... -
#106 Cyberpunk 2077 – Több vezető fejlesztő is elhagyta a projektet -
#105 Cyberpunk 2077: újabb karakterosztályokról hullt le a lepel -
#104 Meg azok akik anno jatszottak a CP papir alapu vilagaval... -
lammaer #103 Jaja, alapvetően már tele van a puttonyom a kardos varázslós RPGktől. Scifi kell! -
TokraFan #102 Nos a gond itt az, hogy a CP-t főleg azok várják, akik szeretnének már egy Skyrim/Witcher szintű OpenWorld RPG-t, de végre már kardok meg misztikus vallási mesevilágtól mentes, inkább a tech műfajban, modernebb környezetben látni. Nekik/nekünk, a Witcher 4/5/6/ akárhány, legyen az bármelyen jó is, nem pótolja a CP-t semmilyen szinten sajnos. -
#101 Nevét hallottam, de igazából teljesen kimaradt nekem :) -
#100 Nem ismered a Mass Effect frencsájzt? ez sürgösen potólnod kellene mert bár hullámzó a három rész szinvonala de azért kihagyhatatlan mindegyik. -
#99 Ebböl annyi jogos, hogy én is simán eltudnék képzelni egy geralt nélküli witcher játékot de a ME egész más tészta. -
#98 Azt nem ismerem. Az is egy könyvre épül, és annak a történetét folytatja és fejezi be úgymond? -
#97 A világ nagyon messze van attól, hogy ki legyen aknázva max geralt karaktere de csak ennyi.
Akkor ezek szerint a ME:Andromeda se lesz jó szerinted mert shepard bácsi nem szerepel benne? elég szemellenzös hozzáállás, szvsz. -
#96 Nincs kiaknázva? Maximum teljesen új szereplőkkel lehetne valamit kezdeni, teljesen új főhőssel, szerintem semmi értelme. Persze ettől függetlenül megvenném és játszanék vele. -
#95 Messze nincs kiaknázva az a világ és a hatalmas siker után bolondok lennének ha nem folytatnák de a E3-on most nem ezt fogják majd bejelenteni az biztos.
Cyberpunk meg majd valamikor 2018 környékén jön majd, nehéz dolguk lesz mert a witcher frencsájzal nagyon magasra tették a lécet és mást még nem is csináltak eddig.
Én azért még várok egy pár gameplayt mielött tapsikolnák mert a cyberpunk egész más világ mint amit eddig csináltak. -
#94 Wticher 4-et ne csináljanak, a történet ki van maxolva, ennél már csak rosszabb lehet szerintem. -
#93 Meglepetés bejelentés: Witcher 4, aztán ugrik megint...mondjuk a CDP-től szinte vakon lehet a kosárba tenni bármit és bármi jön csak remek lehet... :) -
TokraFan #92 ha eddig kibírtuk...csak készüljön és ne álljanak le róla megint egz Witcher miatt... -
#91 Az idei E3-at is kihagyja a Cyberpunk 2077 -
#90 Cyberpunk 2077 - teljesen más játék lesz, mint a The Witcher 3