6314
banner
  • Although
    Ahogy én látom ma még a 4 magost is kevés használja ki. Szerintem pont ezért késik a Microsoft próbálja felhozni a cégeket, meg gondolom szoftver is kell hozzá és jópár cég aki képes fejleszteni rá, ha ezek 2015 kijönnek olyan játékokkal amik lekötik a 8 magot és gondolom a video se lesz pite akkor bizony a lengyel cég, ami amúgy se a levegőbe beszél, nem fog tévedni :)
  • wedge31
    2015-re már megint a konzolok fogják majd vissza a grafot. 8 magos proci meg már most is van.
  • Evoluti0N
    Megállás nélkül hallgatom újra és újra a zenéjét. Azt hiszem, hogy itt az ideje megint felrakni a Witchereket.
  • Although
    Pedig nem túlzás amit ígérnek sajna vagy öröm ez már új konzolra fog jönni azt meg elképzelni sem érdemes mit fog tudni. De amit tudok arról kb mi lesz az új xboxba akkor ez még nem is a may amit tudni fog ez az intro.
  • wedge31
    Nem kéne ilyeneket igérgetni a Witcher 2 graf szerintem elég jó mindenre.
    2015 meg még olyan messze van, hogy addig sok minden változhat még.
  • Shiwo
  • grebber
    A bemutatóban látható minőségű grafikát ígérnek

Hányszor hallottunk már hasonlókat
  • Although
    Egy kis részletezés.
    Cyberpunk 2077 background
    És róluk el is hiszem hogy jól meg is csinálják :)
  • Shep
    Engem nem zavar csak kérdezem, mert
  • jarlaxxe
    És téged miért zavar, hogy engem zavar..
  • mester1987
    Akkor a THEY tényleg parkolópályán van 2010 óta is...
  • Shep
    És ez téged miért zavar?
  • wedge31
    Kár, hogy erre nem lehetett fogadni.
  • Shiwo
  • Evoluti0N
    Hangulatos. A Witcher 1-2 után nincs okom nem bízni a CD Projekt-ben. Nagyon várom, h ezúttal mit produkálnak.
  • jarlaxxe
    Az ilyen trailereknek semmi értelme, kb zeró infót tartalmaz a játékról viszont biztos jó sok pénzbe került...
  • Shep
    Teaser Trailer

• Although
    Jó ez igaz de 2009-ben jelent meg és az még pc-s volt. Végigcsinálták.
  • wedge31
    De igaz, nézd meg mikor kezdték fejleszteni a DA:O-t. A ME is elöbb jött konzolra és csak utána pc-re.
  • Although
    Annyi hogy a Jade empire stílus az már konzolos volt de futott mellette a pc-s rész is. A többi hamarosan a DA3-al kiderül.
  • Although
    Ez nem igaz mert a DA:O későbbi mint a Jade empire. Nagyjából a DA2-vel váltottak át a konzolra. Aztán majd meglátjuk marad valami a mélységből vagy csak az EA féle ne feküdje meg a gyomrot szint lesz..Még a Mass Effectet is az EA kor elött kezdték el.
  • wedge31
    Tuti, hogy CGI trailer lesz...
  • Shiwo
    jah, bocsi, látom lentebb már szerepelt..
  • Shiwo
    egy ilyen kép is felkerült a fészbúk oldalukra..
  • wedge31
    A BW már a Jade Empire óta konzolos fejlesztö.
  • grebber
    Csodálatos szempár vezeti fel a Cybeprunk 2077 trailerét

• Although
    Ez amiben bízok egy kicsit 2014-ben jön a DA3 is. Az EA-nak nagyon szabad kezet kell adjon a Biowarenak ha azt akarják legalább egy kicsi esélyük maradjon az Obsidiannal meg a CD projekt-el szemben nyerni az rpg kategóriában. Ez még fénykorában levő Biowarenak is nagy falat lenne a 2014. :) Bár szerintem nézve az infokat aBioware valószínű a Bethesdahoz hasonlóan átnyergel a konzolokra. És ha szerencsénk van kapunk egy gyenge portot.
  • Although
    Nagyon város :) Úgy néz ki ez a cég valamennyire pótolni fogja a kiesett Bioware-t :) 2014 nagyon jó év lesz jön az Obsidian játék meg ez. :)
  • grebber
    Cyberpunk 2077 teaser images hint at this week’s trailer
  • cataflam02
    Várós :D
  • dartonita
    LYULY LYULY!
    Anno asszem Neuromancer volt a cime annak a dosos jateknak amit imadtam.
    De jo lenne egy normalis cyberpunk rpg..
  • wedge31
    Remélem nem CGI lesz.
  • grebber
    A jövő héten jön a Cyberpunk 2077 előzetese
  • grebber
    Végleges címet kapott a Cyberpunk
  • grebber
    Könnyen belerázódunk a Cyberpunkba
  • Atomreaktor
    mondjuk most befizeted, de lehet, hogy csak 2-3 év múlva lesz játék belőle. de amúgy nem rossz ötlet, ha havonta befizetsz egy-egy játékra, egy idő után minden hónapban olyan játékkal fogsz játszani, amivel igazán szeretnél is. aztán hogy hogyan sikerül a fejlesztés, az már más kérdés :)
  • Shiwo
    nem csak a PC-s játékiparé... tudtommal különböző találmányokra, filmekre, stb-re is lehet gyűjtést indítani rajta
  • Pretorian
    Itt most kicsit más a helyzet, ez egy kickstarter project, nemrég volt egy cikk itt az sg-n is erről az üzleti modellről. Szerintem ez a modell a PC-s játékipar egyik legésszerűbb húzása: az a lényege, hogy a fejlesztők felmérik hogy van-e igény a játékra az által, hogy meghatároznak egy összeget, amit össze kell szedniük a project finanszírozására egy bizonyos idő alatt.
    A Shadowrun esetében ez 400000 dollár volt. Ehhez képest majdnem 2 millió dollár jött össze a projectre. Minél nagyobb összeggel támogatod őket, annál több extrát kapsz majd a játék megjelenésekor. Ez lehet plusz játékbeli tartalom, valamilyen extrákkal megpakolt tiszteletpéldány a játékból, betekintés a "kulisszák mögé", akár a fejlesztőkkel is találkozhatsz, illetve magad is bekerülhetsz valamilyen formában a játékba, akit izgatna az ilyesmi.
    A lényeg az hogy ha nem jön össze a kitűzött cél a meghatározott idő alatt, akkor mindenki visszakapja a pénzét, ergo egy ilyen projectet nem lehet lelőni ha már egyszer elkezdődött a fejlesztés, mert abból jó nagy botrány lenne. A játék pedig így ugye garantáltan sikeres lesz, senki sem kockáztat semmit.

Én sosem próbáltam ki azt a sz*rt, elég volt pár videót megnézni róla.
    Egy Deus Ex-féle megközelítés adta volna magát, de hát elbaszták.
    Amúgy a Shadowrun Returns első fundraiser videójában Jordan Weisman is kitér erre a mellényúlásra, a Shadowrun PC-játék producerét dobálják meg jelképesen valami nemtommikkel.
    Azt is elmondja hogy azért vásárolta vissza a saját játékának a licence-ét, hogy végre egy a brandhez méltó játékot készítsenek.
    Amúgy Brian Fargo-é a project, akit szerintem mindenki ismer aki PC-n játszott a legnagyobb kalandjátékokkal anno.
  • butuska66
    Interjú közben látott könyvillusztrációk sem a 2. kiadásból vannak
    Szerintem azoknak volt a legjobb hangulata. Attól hogy lett rá pénz nem biztos hogy elkészül. Emlékszek még arra hogy , '99-2000 környékén a WoD Werewolf rpg-ből is elkezdtek pc játékot készíteni. Sőt még a játék intrója is kint volt a neten...
  • Dzsini
    Shadowrun Returns - a napokban fejeződött be a pénzgyűjtés rá.