6314
-
#89 Cyberpunk 2077 - sokkal nagyobb lesz, mint a CD Projekt bármelyik játéka -
#88 A Witcher 3 fejlesztői most már keményen dolgoznak a játékon -
lammaer #87 Hehe, ekkora fülesek után nekem már nincs mit hozzátennem :D
Talámn csak annyit tennék hozzá hogy a nagyok, akikről te beszélsz azok nem fejlesztők hanem kiadók... egy fejlesztőcég nem tud éves szinten 4-5 totál különböző játékot kiadni.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.21. 14:09:00 -
Nikknev #86 A "nagyok" gyakorlatilag ostoba tömegeknek szánt szarokat gyártanak amik sem minőségben sem tartalomban sem élményben nem összehasonlíthatók az olyan alkotásokkal mint a Witcher.
Inkább várok 4-5 évek a következő játékokra és olyan címet kapok amire 20 év múlva is emlékezni fogok és alkalomadtán szívesen veszem le a polcról mintsem olyan hulladékokkal bombázzanak mint a "nagyok"..... -
wednes #85 Azok a nagyok, akik meg sem állnak a 8. klónozott részig és mikor már teljesen le van rágva egy franchise (sokkal jobban, mint az emberek szeretnék) akkor vágnának bele másba?
Pont az az eltérő, hogy ők már a W2 második része után elkezdtek foglalkozni (még ha tervezés szintjén is) egy teljesen eltérő játékkal. És mivel nem futószalagon készülnek fél évente náluk a játékok, még elkészül a Cyberpunk, a W3-as tartalmak is biztosítanak egy folyamatos bevételt.
És az éves szinten 4-5 játék fejlesztésére honnan vennéd az erőforrásokat? -
Although #84 Szerencsére ők nem így gondolkodnak mint te. Piszok kemény munka van a W3-ba. Nem csak látvány szinten. Nem 5 perc ilyen szintű sztorit összehozni és nem 2 fillér. Csak annyi előnyük van, hogy kelet európai árak nem nyugatiak. De bebizonyították lehet jobbat csinálni mint amit a nagyok évek óta nyomnak. Ez a minimum, hogy elfogadom azt, hogy még keresni akarnak vele miközben az is minőség lesz nem is kicsit. Csak a második expansion 20 órás lesz a legtöbb céllövölde még ennyit se tud. Tisztelet a kivételnek, bár azok se nagy stúdiók.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.21. 11:02:57 -
#83 Természetesen. Más felé fordulnék és mint a nagyok és éves szinten 4-5+ másfajta játékot adnék ki nem ülnék egyen évekig!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.21. 10:29:36 -
lammaer #82 Mert te leállnál? :) -
E3 2015: A Cyberpunk 2077-ről mesél a CD Projekt -
#80 Vérszemet kapnak majd az a két nagy pack után ömlesztik a többi küldetést hozzá. Amíg dől a lé nem fognak leállni vele úgysem . -
ChipHazard #79 Kiváncsi vagyok mi az ami annyira lefoglaja öket a witcher 3-al kapcsolatban, ujjab és ujjab ruhás dlc-k kiadása ? :S -
bendáj17 #78 Még sokat kell várnunk arra, hogy jobban megismerkedjünk a CD Projekt RED következő nagy dobásával, a Cyberpunk 2077-tel, a csapat ugyanis 2017-ig nem szeretne részleteket elárulni a projektről. „Ez az év és a következő a Witcher 3-é.” -- mondta a vezérigazgató, Adam Kicinski, illetve hozzátette, hogy a frissen megjelent játékuknál is nagyobb sikerekre számítanak. -
#77 Cyberpunk 2077 - Egyelőre parkolópályán. -
HyperMonkey #76 Te nem kicsit vagy hülye. És valóban nem teljesül elmebeteg vágyad. Ebből meg remélem mmo lesz. -
soundsonic #75 Lehet, hogy unalmas hogy több mmo van mint single, de ez azért lehetséges mert ebben egyre több a pénz. AAA kategóriás, s főként scifi műfajú mmorpg alig van. Mint cyperpunk, ami egy asztali szerepjátékból nőtte ki magát ilyen ismerté, ezért ha nem ma vagy holnap, de holnapután tuti lesz belőle mmorpg. Az online igény szerintem egyre nagyobb, és talán warez csökkentő hatásai is lehet. -
Although #74 Nem írja sehol hogy mmo lesz. A multi meg ma már alap. Mivel a játékosok többsége mmokban van, főleg pc-n. Az új konzolokkal ez még tovább fog bővülni. Nem lesz semmi gond a soloval. Kevés cég van akiknek ennyire mérget lehet venni arra amit mondanak. Ütős lesz ez is. Baromi jó sztorival, ami már védjegye a CD Projektnek. -
#73 Nem kötelező és nem is játsszunk velük.
Csak unalmas, hogy 1-2 normálisabb single kaland cuccra jut 652 millió mmo ami jó is lenne ha single lenne -
Evoluti0N #72 Úgy beszéltek, mintha legalábbis kötelező lenne MMO-t játszanotok. Nem játszom sportjátékokkal és autósokkal se, mert nem szeretem őket, de attól még nem reménykedem benne, hogy soha többet nem fog megjelenni egy se. Hadd játszanak vele olyanok, akik szeretik. -
#71 Szívemből szóltál. -
soundsonic #70 hát nem :P -
ratgab #69 Titkon reménykedek benne, hogy több mmorpg a büdös életben nem készül többet. Sajnos ez a vágyam nemigen fog megvalósulni. -
soundsonic #68 GS hír Titkon reménykedek benne, hogy nem szimpla rpg lesz, hanem mmorpg vagy valami újabb változata :) -
Cyberpunk 2077: újabb részletek láttak napvilágot -
#66 Cyberpunk 2077 - nem lesz nyomasztó játék -
#65 A Cyberpunk 2077 és a multi -
Steve Q #64 Stáblistába tuti beletenném, jóféle. -
#63 Miracle of Sound - City of the Night (Cyberpunk Music)
dalszöveg a leírás alatt... -
Steve Q #62 Fémzenéből inkább industrial illik szerintem a cyberpunk témához, bár az electro rock még jobb hozzá. Nekem ezek jutnak eszembe aláfestésnek:
Blue Stahli - The Pure and the Tainted
Blue Stahli - Retribution
Mind Shredder - I'm Worse Than You -
#61 hát, én meg személy szerint jobban örülnék, ha nem csak elektronikus zenével zsúfolnák tele, hanem dübörögne benne fémzene is \../, ^ ^ ,\../ -
Harbinger #60 Fura. Cyberpunk és sci-fi témák hozzám közel állnak, de a lent linkelt zenéket és előadókat nem iserem. :)
Vagyis, ha nincs a TRON film, akkor tuti nem tudnám eszik-e vagy iszák a Daft Punk-ot. -
grizzlyitf #59 Most néztem utána ennek a játéknak és bár eddig nem éreztem késztetést, hogy kíváncsiskodjak, de jól tettem, hogy végül beadtam a derekam, mert felkerült a toplistámra.
Amint megláttam a képi világot, egyből eszembe jutott pár jó aláfestőzene, ami illene a játékhoz:
E S K M O - Buffalo (TERRA 2013)
DAFT PUNK - Derezzed (The Glitch Mob remix 2011)
-
#58 -
#57 a Blade Runnert és a Neuromancert az elsők közt szokták megemlíteni, ha arról van szó, hogy milyen egy igazi cyberpunk hangulat..de említhetnénk melletük akár a Robocop-ot, Johnny Mnemonic-et, és a Dredd képregényeket is, mindegyik tartalmaz Cyberpunk-ra jellemző elemeket.. és hát bizonyos japán mangák is besorolhatóak a cyberpunk művek közé.. így ha a játékot, a videókat látva ezekre asszociálunk, az nem feltétlen baj, sokkal inkább a készítők direkt szándéka
maga a videó elvileg rövid jelenet arról, mikor a cyber-pszicho vadász rendőrök elkapnak egy cyberrel túltömött hölgyeményt (ha valakibe túl sok fémet pakolnak, könnyen érzelemmentes gyilkológéppé válhat..)
a videóban végül van egy csavar, hogy a jövőben már olyan virtuális érzetek vannak, mikor valaki egy más személy megélt emlékeit, érzelmeit éli át.. és hát a jelek szerint a legvégén látható zsaru csaj ennek a gyilkolászós leányzónak az emlékeit élte át, valszeg azért, hogy jobban megértse, könnyebben elkaphassa (ennek persze megvannak a veszélyei is..) hogy szerepelnek-e majd a játékban, vagy csak egy hangulatadó videó csak, azt nem tudni... -
Harbinger #56 Valamiért hanyagoltam, hogy utána nézzek ennek a címnek tavaly, de gondoltam most belekukantok mi is lesz. Szóval ez egy progi sc-fi cyberpunk RPG a Red teamtől. Ergo mint aWitcher csak sci-fi tálalásban?
A Witcher jó, érdekes, újszerű, felnőtt tematikájú, de én nem bírom a fantasyt. :(
A teaserben látható cyborg csaj is a játékban lesz? :P Meg a kommandós arc? Kicsit, mint Dredd, a rendőrautó meg mintha a Blade Runnerből jött volna. -
Evoluti0N #55 Uh, az a csaj. -
#54 hogyan készült -
Although #53 Az mindenesetre pozitív a Witcher 3 ezek szerint még kijön az új konzolok előtt. A sztori pedig sejthető a video alapján ami a végén volt a 2-nek :) Miszerint a feketék elindulnak learatni a szépen megzavart kis királyságokat. Egyébként ez benne van a Végzet kardjában is kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle. Mert elvileg Geralt ugye nem avatkozik bele a jó és rossz küzdelmébe úgymond. :) -
#52 http://pcrpgkozosseg.web4.hu/cikk/cyberpunk-2077-az-elso-rovid-video-elozetes-teaser-trailer -
#51 eszméletlenül jó a trailer! -
Although #50 OFF.
Nincs kedve valakinek támogatni ezt a szuper kis csapatot? :)
Dreadline