6309
banner
  • TBTPumpa
    Mint kiderült a trailerben lévő CD Kulcsok a The Witcher 3: Wild Hunt GOTY GoG kulcsai voltak. Nem semmi gesztus ez a CD Projekttől!
    És ez a hackelős videó is jó volt (persze anno ezt a Blizzard már bejátszotta az Overwatch egyik karakterével).
  • lwb
    Az első rész októberben jött ki. A második tavasszal, a harmadikat eredetileg februárra ígérték, de aztán ez kitolódott májusig - de ez nem volt tervezve. Szóval teljesen össze-vissza jelentették meg eddig a játékaikat. Viszont eddig a CDP nem volt nagy stúdió, a Witcher 2 után sem. A világhírt a Witcher 3 hozta meg nekik. A karácsonyi időszak pedig a legjövedelmezőbb minden megjelenéskor (érthető okokból: ekkor vesznek az emberek ajándékokat), ezért a legnagyobb nevek a holdiay seasonra szoktak hajtani (aztán vagy sikerül vagy nem).

De a fene se tudja.
  • grebber
    Jaja kell az idő hogy ki tudjanak vágni olyan tartalamakat amiket később magukat fényezve mellveregetve FREE contentként odaadnak majd
  • Gabe18
    Ezt a karácsonyi dolgot nem nagyon erőltették a Witcher-eknél sem. A 2 és a 3 is tavasz végén jött.
  • Malakai
    Szerintem ők is erre hajtanak.
  • lwb
    Sanszos. De azt se zárnám azért teljesen ki, hogy jövő karácsonyra kint legyen.
  • Daermon
    Ez nem baj szerintem, inkább dolgozzanak rajta, minthogy kiadják félkészen. Szerintem 2020 eleje már esélyes.
  • Gabe18
    Viszont ugyaninnen ez már kevésbé hangzik jól:

"Arra a kérdésre, hogy a játék mikor fog elkészülni, egyelőre nem tudnak választ adni az alkotók – de abban biztosak lehetünk, hogy már kevesebb van hátra, mint amennyi idő a bejelentés óta eltelt."

Ilyen alapon még évek lehetnek hátra a megjelenésig...
  • Daermon
    Ign cikkből:
    “Végül, de nem utolsósorban arra a kérdésre, hogy lesznek-e mikrotranzakciók csak azt válaszolták, hogy egy egyjátékos módra kihegyezett szerepjátékban? MEGŐRÜLTÉL?”
    Kár, hogy manapság ez a hozzáállás ritka.
  • Daermon
    Kíváncsi leszek. A trailer nagyon jó :)
  • PiszkosFred
  • Malakai
    Talán, de én nem hiszem, inkább csak beszélni fognak róla még 12-14 közti napokban, tehát infó fog jönni szerintem, de megint csak tipp. :)

Hosszú-hosszú médiakampányra készülnek.
  • PiszkosFred
    Hat, gameplay talan akkor a kovetkezo napokban.
    Trailer mindenesetre itt
  • wedge31
    Erröl ennyit...
  • Ainz
    Kevesebb mint 1 óra!!!
  • Malakai
    MS conf-on szerintem hosszú gameplay nem lesz, valami rövidecske in-engine trailer lesz. /tipp/
  • Ainz
    Witcher 3 is MS előadáson volt kint.
  • PiszkosFred
    De. Az.
  • wedge31
    Most nem tök mindegy? a lényeg, hogy lássunk már valami gameplayt ne csak CGI-t.
  • PiszkosFred
    Koszonom, bar tovabbra is ketelkedek benne es oszinten csodalkoznek, hogy ha nem onallo bejelentes/premier lenne a jovo heten az E3 folyaman, hanem a ma esti Microsoft eloadasan belul hullna le a lepel a jatekrol (mert ma csak az lesz meg a Bethesda, utobbi nyilvan sajat cuccokkal jon).

Akkor F1 utan este 10-tol okosabbak leszunk.
  • Ainz
    Hát úgy 99% : D

• PiszkosFred
    Az vilagos, hogy kint lesznek az E3-on, de akkor a "premier" varhatoan az MS konferencian lesz ma este?
  • TBTPumpa
    Meg ők maguk is mondták hónapokkal ezelőtt.
  • Ainz
    99% hogy ott lesznek kint, volt már róla leak is.
  • Malakai
    Nincs hivatalos még, de jellemző CD Projekt-ékre.
  • PiszkosFred
    Az MS konferencian lesz a premier/elso anyag/barmi konkret?
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.10. 13:06:10
  • Ainz
    Ma van a nagy nap.
    Kicsit több mint 9 óra és kezdődik a show.
  • TokraFan
    Na, kíváncsi leszek, ezt mivel magyarázzák a kétkedők, akik szerint a játék soha nem fog elkészülni.
    Nem létező dolgot igen ritkán szoktak védjegyeztetni...
  • Ainz
    Lassan kezdődik
  • Renegade
  • Shiwo
    előbb-utóbb kitudódott volna, pletyka szinten, hogy CP játékon dolgoznak.. így legalább stílusosan jelentették be, h mi lesz a következő nagy dobásuk
  • grebber
    Azt csicsergik lehet hogy az idei E3-on már játszható lesz a cuccos...
  • lwb
    Neocore Games? King Arthur, Van Helsing játékok, meg most fejlesztik a WH40K diablo klónjukat. Jó, a cég - gondolom adózás miatt - az UAE-ben van bejegyezve, de attól még magyarok.
  • broman191
    Csapatot hirtelen én sem, viszont rengeteg nagyobb játék hosszasan lepörgő creditsében akadnak félreérthetetlenül magyar nevek, elszóródva ott vagyunk szinte mindenhol, meglepne ha a Cyberpunk esetében másképp lenne... :)
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.01.16. 21:51:13
  • Renegade
    na erről nem is tudtam.

pont azon gondolkodtam, hogy nem tudnék így hirtelen mit írni broman üzenetére, mert mióta a Digital Realitysek már nem nagy szereplők, nem is tudnék olyan hazai csapatot mondani, akik érdembe beleszólnak a játékiparba. De akkor ezek szerint én nem követem elégé az itthoni dolgokat. :)
  • Kurfürst
    Hozzátenném azert hogy a W3 átvezető videóit és trailereit a magyar DIGIC csinálta, ahogy az Assasin Creed stb-nek is. Ok azert magyar vállalkozásként eléggé ott vannak a játékpiacon.
  • broman191
    Érdekes a csúsztatós clickbait szám ellenére, de inkább a hazai játékfejlesztést támogatnák...
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.01.16. 17:01:31
  • Renegade
    de hát...de hát..rájött a föni, hogy most már ide is érdemes pénzt rakni...átcsoportosítani
  • broman191
    Ők legalább a világ élvonalában vannak, foci terén viszont a "Rossz PC játékok fejlesztői" vernek el minket, amíg AAA játékokra való pénzből működünk...
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.01.15. 21:52:56
  • PiszkosFred
    Sanszos, hogy kapott menet kozben egy rebootot.