6314
banner
  • lwb
    Mike Pondsmith szakérti a játékot a CDP-nek és mivel ő csinálta az eredeti CP játékokat, amin ez a játék alapul, ezért ha neki tetszik, az nekem elég. Ha a Neuromancerből akarnak majd rpg-t csinálni, akkor majd megkérdezik Gibsont.

Egyébként annyi a bajuk vele, hogy süt a nap. Jé. Sokkal jobb lenne, ha az egész játék alatt folyton este lenne, ha már Night City, igaz? Egy ilyen sand box rpg, mint amilyen ez is lesz, nyilván nem tud működni dinamikus napszakok nélkül. Magyarán előbb-utóbb ki fog sütni a nap. Ez nem egy asztali pnp játék, ahol simán lehet, hogy minden kampány éjjel játszódik.
  • Kmarha
    Gibson papa beszólását ki látta (nem tudom, nem trollkodik-e az öreg): https://twitter.com/GreatDismal/status/1005958197654351872
  • Sith
    Nem biztos hogy pénzügyileg jobban megéri, nálam jelenleg a CD Project az egyetlen aki preorder.
    Nem csak a játék minőségére gondolok, hanem arra ahogy a játékosokat kezelik, volt anno az a "poén" hogy van aki csinál egy DLC-t és kiadja játékként, a CDProject csinált egy játékot és kiadta DLC-ként.
  • grebber
    Pénzügyileg a második egyértelműen..hiszen a sok buta akkor mire költené a sok pénzét.
  • Evoluti0N
    Mások meg pénzért kínálják a kivágott tartalmakat. Most döntsd el, h melyik jobb.
  • TBTPumpa
    Mint kiderült a trailerben lévő CD Kulcsok a The Witcher 3: Wild Hunt GOTY GoG kulcsai voltak. Nem semmi gesztus ez a CD Projekttől!
    És ez a hackelős videó is jó volt (persze anno ezt a Blizzard már bejátszotta az Overwatch egyik karakterével).
  • lwb
    Az első rész októberben jött ki. A második tavasszal, a harmadikat eredetileg februárra ígérték, de aztán ez kitolódott májusig - de ez nem volt tervezve. Szóval teljesen össze-vissza jelentették meg eddig a játékaikat. Viszont eddig a CDP nem volt nagy stúdió, a Witcher 2 után sem. A világhírt a Witcher 3 hozta meg nekik. A karácsonyi időszak pedig a legjövedelmezőbb minden megjelenéskor (érthető okokból: ekkor vesznek az emberek ajándékokat), ezért a legnagyobb nevek a holdiay seasonra szoktak hajtani (aztán vagy sikerül vagy nem).

De a fene se tudja.
  • grebber
    Jaja kell az idő hogy ki tudjanak vágni olyan tartalamakat amiket később magukat fényezve mellveregetve FREE contentként odaadnak majd
  • Gabe18
    Ezt a karácsonyi dolgot nem nagyon erőltették a Witcher-eknél sem. A 2 és a 3 is tavasz végén jött.
  • Malakai
    Szerintem ők is erre hajtanak.
  • lwb
    Sanszos. De azt se zárnám azért teljesen ki, hogy jövő karácsonyra kint legyen.
  • Daermon
    Ez nem baj szerintem, inkább dolgozzanak rajta, minthogy kiadják félkészen. Szerintem 2020 eleje már esélyes.
  • Gabe18
    Viszont ugyaninnen ez már kevésbé hangzik jól:

"Arra a kérdésre, hogy a játék mikor fog elkészülni, egyelőre nem tudnak választ adni az alkotók – de abban biztosak lehetünk, hogy már kevesebb van hátra, mint amennyi idő a bejelentés óta eltelt."

Ilyen alapon még évek lehetnek hátra a megjelenésig...
  • Daermon
    Ign cikkből:
    “Végül, de nem utolsósorban arra a kérdésre, hogy lesznek-e mikrotranzakciók csak azt válaszolták, hogy egy egyjátékos módra kihegyezett szerepjátékban? MEGŐRÜLTÉL?”
    Kár, hogy manapság ez a hozzáállás ritka.
  • Daermon
    Kíváncsi leszek. A trailer nagyon jó :)
  • PiszkosFred
  • Malakai
    Talán, de én nem hiszem, inkább csak beszélni fognak róla még 12-14 közti napokban, tehát infó fog jönni szerintem, de megint csak tipp. :)

Hosszú-hosszú médiakampányra készülnek.
  • PiszkosFred
    Hat, gameplay talan akkor a kovetkezo napokban.
    Trailer mindenesetre itt
  • wedge31
    Erröl ennyit...
  • Ainz
    Kevesebb mint 1 óra!!!
  • Malakai
    MS conf-on szerintem hosszú gameplay nem lesz, valami rövidecske in-engine trailer lesz. /tipp/
  • Ainz
    Witcher 3 is MS előadáson volt kint.
  • PiszkosFred
    De. Az.
  • wedge31
    Most nem tök mindegy? a lényeg, hogy lássunk már valami gameplayt ne csak CGI-t.
  • PiszkosFred
    Koszonom, bar tovabbra is ketelkedek benne es oszinten csodalkoznek, hogy ha nem onallo bejelentes/premier lenne a jovo heten az E3 folyaman, hanem a ma esti Microsoft eloadasan belul hullna le a lepel a jatekrol (mert ma csak az lesz meg a Bethesda, utobbi nyilvan sajat cuccokkal jon).

Akkor F1 utan este 10-tol okosabbak leszunk.
  • Ainz
    Hát úgy 99% : D

• PiszkosFred
    Az vilagos, hogy kint lesznek az E3-on, de akkor a "premier" varhatoan az MS konferencian lesz ma este?
  • TBTPumpa
    Meg ők maguk is mondták hónapokkal ezelőtt.
  • Ainz
    99% hogy ott lesznek kint, volt már róla leak is.
  • Malakai
    Nincs hivatalos még, de jellemző CD Projekt-ékre.
  • PiszkosFred
    Az MS konferencian lesz a premier/elso anyag/barmi konkret?
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.10. 13:06:10
  • Ainz
    Ma van a nagy nap.
    Kicsit több mint 9 óra és kezdődik a show.
  • TokraFan
    Na, kíváncsi leszek, ezt mivel magyarázzák a kétkedők, akik szerint a játék soha nem fog elkészülni.
    Nem létező dolgot igen ritkán szoktak védjegyeztetni...
  • Ainz
    Lassan kezdődik
  • Renegade
  • Shiwo
    előbb-utóbb kitudódott volna, pletyka szinten, hogy CP játékon dolgoznak.. így legalább stílusosan jelentették be, h mi lesz a következő nagy dobásuk
  • grebber
    Azt csicsergik lehet hogy az idei E3-on már játszható lesz a cuccos...
  • lwb
    Neocore Games? King Arthur, Van Helsing játékok, meg most fejlesztik a WH40K diablo klónjukat. Jó, a cég - gondolom adózás miatt - az UAE-ben van bejegyezve, de attól még magyarok.
  • broman191
    Csapatot hirtelen én sem, viszont rengeteg nagyobb játék hosszasan lepörgő creditsében akadnak félreérthetetlenül magyar nevek, elszóródva ott vagyunk szinte mindenhol, meglepne ha a Cyberpunk esetében másképp lenne... :)
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.01.16. 21:51:13
  • Renegade
    na erről nem is tudtam.

pont azon gondolkodtam, hogy nem tudnék így hirtelen mit írni broman üzenetére, mert mióta a Digital Realitysek már nem nagy szereplők, nem is tudnék olyan hazai csapatot mondani, akik érdembe beleszólnak a játékiparba. De akkor ezek szerint én nem követem elégé az itthoni dolgokat. :)