sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

  • PiszkosFred
    #330
    Vampirok es verfarkasok az elso perctol kezdve benne voltak a pakliban, viszont csak mint ellenfelek. A jatekos tovabbra sem valhat vampirra vagy verfarkassa.

    A player housingra se mondtak egybol vegleges nemet - mertek volna :) - csak irtak, hogy kurva nehez megoldani, es mas prioritasok vannak. Aztan persze jott a nyomas a "jatekosok" reszerol, es most ugy nez ki, hogy megis csak belekerul, zaros hataridon belul. Vagyis hja, a fanoknak koszonhetoen kerult bele sokkal hamarabb, mint terveztek, szinte biztos vagyok benne.

    A hype trainrol annyit, hogy erdemes olvasgatni a kommenteket a faszbukon vagy egyeb portalokon. Eleg sok primitiv es ostoba ember szidja a jatekot mar most, amikor fogalma sincs, hogy mirol beszel. Egyszeruen nem fogjak fel, hogy a jatek nem a "Skyrim folytatasa", hanem egy uj, mas stilusu TES jatekrol van szo.

    Altalanos beidegzodes a mai jatekosoknak nevezett agyhalott embereknel, hogy az "mmo" harom betut meghalva szidni es kopkodni kell. Teljesen mindegy, milyen vilag, milyen stilus, fantasy vagy vilaghaborus, sarkanyok ellen vagy tankok ellen, ami "mmo" az "szar, fos, nem kell nekem, en meg nem veszem, kurva anyjukat csak a penzemet akarjak" es tarsai. Na ebbe a legkorben fejlesszen az embert ma mmo-t. :)