Tropico 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
na jó, ha választani kéne, harmadik rész nyerne, de nagy szerepet játszik benne, hogy teljesen új élmény volt akkor <#bohoc>#bohoc>
"The trees move. Do you not see it?"
ha kettõ közül a választani kellene vagy-vagy alapon
melyik a jobb és tartalmasabb?
a Tropico 3 vagy Tropico 4?
Just do it :)
röviden és tömören: van benne rengeteg hasznos és kellemes újítás, és baromira élvezetes, ellenben... a "történet" elõzõ részhez (és fõleg Absolute Power-hez) képest csöppet... nos, ötlettelen. még mindig mosolyt csal az arcomra pl harmadik részbõl "Take over the world" vagy a "Viva Tropico", a bevándorlók átnevezésével... na, ilyenek sajnos nincsenek. próbáltak összerakni egy összefüggõ történetet, ami sajnos nagyon az elmebeteg ötletek útjába állt <#idiota>#idiota>
de mindenesetre Tropico, szóval csak jó lehet... és élvezd is amíg lehet, mert 20 küldetésen nagyon gyorsan átrágja magát az ember <#bohoc>#bohoc>
mennyivel másabb (több/ kevesebb), mint a
Tropico 3?
Just do it :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- Farmer vagy Booze Baron (utóbbi gusztustalan tud lenni)
- Elected by Capitalists
- Hardworking, Financial Genius, Cheapskate (kivétel a bûnözõs mapon, ahol Vigilante a tuti)
Ti több karakterrel is játszatok vagy egy kimaxoltal toljátok ?
Þór vígi þessi rúnar
For the greater good
For the greater good
Töltöttem le új drivert a videokártyámhoz, semmi változás.
Kipróbálom minimum grafikán, legkisebb felbontásban.
For the greater good
Igérj fût fát. Nálam alacsony volt a szórakoztatottság megigértem, hogy majd milyen jó lesz, nyertem is. 😊
Þór vígi þessi rúnar
For the greater good
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egyedül a grafikát optimizálták egy kicsit.
Amúgy ma veszítettem elõször benne.pár szavazattal csak.Elég addiktív egy játék.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Þór vígi þessi rúnar
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A tutorial-t érdemes végigjátszani annak, aki még nem találkozott a játékkal. A veteránok is letolhatják, mert achievement jár érte.
Grafikailag a játék szerintem nem sokat változott a 3-hoz képest. Lehet, hogy egy picit talán szebb, de én nem vettem észre döbbenetes különbségeket.
A játékmenet is maradt a régi, kis finomításokkal találkoztam csak. Viszont a pályák nagyon hosszúak, folyamatosan jönnek a küldetések: Kereskedj oroszországgal (adj el nekik 500 tonna rumot), kereskedj kínával (adj el nekik 1000 tonna kávét), építs ezt, építs azt. És amikor úgyérzed, hogy jó vagy jön a tornádó és letarolja a fél falut. (elsõ pályán járunk). 😊
Ami nagy jóság még, hogy a játék közvetlen kapcsolatban áll a Facebook-kal és a Twitter-rel. Amennyiben csinálsz valamit (rendeletet hozol, küldetést teljesítesz), akkor azt ki is rakhatod.
Szóval nagyon klassz kis játék, hozza a tropico 3 hangulatát és rátesz mégegy lapáttal. Mindenképpen javaslom azoknak akik szerették a 3-t!
Þór vígi þessi rúnar