Tropico 4

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Basszus, akkor a szárazföldön lévõ lelõhelyre kellett volna tennem...Sajnos a minimapon csak a tengeri lelõhelyeket vettem észre, ezért nem is keresgéltem tovább.Köszi!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Calver
mert a finomító nem nyersolajat exportál.

"The trees move. Do you not see it?"

Minden eddigi részt végigjátszottam, ez is nagyon tetszik.Egy valamit viszont nem értek.Már az elsõ küldinél volt egy feladat, miszerint exportáljak 500 egység nyersolajat(crude oil).Megépítettem a parton a finomítót, a hajóim szépen kiúsztak a tengeren lévõ kutakhoz, gyûlt is a készlet szépen, ami idõnként lenullázódott, de egy deka olajat nem exportáltam a statisztika szerint.Mi lehetett a gond?A páylát egyébként megcsináltam, de ez az egy nem mûködött.Minden egyéb exportom remekül ment.Valaki tudja a választ?

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Calver
ehh, fene tudja. harmadik részben iszonyat ász szigetek vannak, na meg ott elkapott még az újdonság varázsa, negyedikben viszont rengeteg dolgot "kijavítottak", ami a harmadik részben bosszantó volt, és csomó jobbnál jobb újítás volt, szóval...

na jó, ha választani kéne, harmadik rész nyerne, de nagy szerepet játszik benne, hogy teljesen új élmény volt akkor <#bohoc>

Muttley
jól hangzik 😊
ha kettõ közül a választani kellene vagy-vagy alapon
melyik a jobb és tartalmasabb?
a Tropico 3 vagy Tropico 4?

Just do it :)

Calver
annyira mélyebben belemélyedtem, h már jó pár napja befejeztem <#hawaii>
röviden és tömören: van benne rengeteg hasznos és kellemes újítás, és baromira élvezetes, ellenben... a "történet" elõzõ részhez (és fõleg Absolute Power-hez) képest csöppet... nos, ötlettelen. még mindig mosolyt csal az arcomra pl harmadik részbõl "Take over the world" vagy a "Viva Tropico", a bevándorlók átnevezésével... na, ilyenek sajnos nincsenek. próbáltak összerakni egy összefüggõ történetet, ami sajnos nagyon az elmebeteg ötletek útjába állt <#idiota>

de mindenesetre Tropico, szóval csak jó lehet... és élvezd is amíg lehet, mert 20 küldetésen nagyon gyorsan átrágja magát az ember <#bohoc>

Muttley
aki kicsit belemélyedt a gammába
mennyivel másabb (több/ kevesebb), mint a
Tropico 3?

Just do it :)

Carlos
Szerintem nem. Persze hasonlót lehet.

Þór vígi þessi rúnar

Calver
nem is ezt mondtam - hanem hogy ugyanolyan külsõt, mint az elõre definiáltaknál, nem lehet külön kiválasztani?

Carlos
Azelõre deffiniáltakat nem lehet változtatni.

Þór vígi þessi rúnar

Calver
de... ezeket nem alkothatjátok (mármint a külsõt) meg magatoknak?

Én Az öreg Fidellel tolom 😛
SzirmosSzisza
Uhh, én mindig Voodoo valakivel voltam mert tetszik a kalapja 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Calver
én próbálgattam többet is, de az az igazság, hogy ugyanaz nyerõ mint az elõzõ részben:
- Farmer vagy Booze Baron (utóbbi gusztustalan tud lenni)
- Elected by Capitalists
- Hardworking, Financial Genius, Cheapskate (kivétel a bûnözõs mapon, ahol Vigilante a tuti)

hali
Ti több karakterrel is játszatok vagy egy kimaxoltal toljátok ?
Minisztériumot építettél, miniszterekkel?

Calver
Martial Law nem aktív véletlenül?

Carlos
Nem lehetséges, hogy valami olyasmit választottál a karaktergeneráláskor ami miatt nem lesz választás?

Þór vígi þessi rúnar

Sajnos nem, mivel nem lehet kiválasztani.

For the greater good

Rendeleteknél a General, Early Election kiválasztása nem segít? <#fejvakaras>

Az elsõ pályán mindekinek beadta a gép a választásokat? Nekem rohadtul nem és érdeklõdnék, hogy ez big, bug vagy bág vagy mi?😊)))))

For the greater good

Carlos
Szerintem a meleg lehet az oka.

Þór vígi þessi rúnar

Umm, nem fagyott le, de valami fura hangot kezdett kiadni a gépem... 😛 Na jó, ezt most skippelem egyelõre. 😄

Azt mondanám, hogy nem jellemzõ, de egyszer lefagyott így más is. Gondoltam rá, hogy a nagy meleget nem bírja a gépem, de közben nem hinném, hogy ez medium grafikán jobban fût, mint a DoW2 high-on... Na meg a fõmenü megy, karaktert megcsinálom, aztán a játék fagy.

Töltöttem le új drivert a videokártyámhoz, semmi változás.

Kipróbálom minimum grafikán, legkisebb felbontásban.

Carlos
más játéknál elõfordul?

Þór vígi þessi rúnar

Az miért lehet, hogy a játék indítása utáni harmadik másodpercben szétesik a kép és keményre fagy a gép?

54% a happynes, lóvé dögivel a frakciók nagy része 70%ban elégedett velem de kurva választás nincs,már 1984-ben járok várok várok de sohol semmi.😄 Az elsõ részben könnyebben ment😄

For the greater good

Elmondaná nekem valaki hogy a lámából hogyan lesz lámászõr ? XD
Carlos
Egyszercsak elindul a választás.
Igérj fût fát. Nálam alacsony volt a szórakoztatottság megigértem, hogy majd milyen jó lesz, nyertem is. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok! A legelsõ pályán van egy event ami a választások meg nyerésérõl szól, amivel meg lehet nyerni a pályát. Na az a gondom, hogy nem tudom hol kell elindítania választásokat, az elõrehozott választásokat pedig nem engedi. Elõre is köszönöm a válaszaitokat és jó játékot mindenkinek!!!

For the greater good

Amúgy olvastam egy tesztet ahol azt írták hogy magasabb felbontáson jobban fut a játék. Én is full grafikán játszok vele. Érdemes kipróbálni mindenkinek mert lehet hogy úgy is tökéletesen megy és a naplemente, napfelkelte és a szárazság valami nagyon hangulatos.
zorrobomber
nem volt felesleges kiadniuk, csak nem ilyen áron kellett volna

SzirmosSzisza
Olyasmi mint a Sim City, csak nem annyira HC. Illetve az atmoszféra sokkal sokkal jobb. Fõleg a zenék, illetve úgy az egész diktátorosdi.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ezt kiegészítõnek kellett volna kiadni nem új játékként. Alig van benne pár új rendelet. Az új épületek is elég gyatrák..
Egyedül a grafikát optimizálták egy kicsit.
ennek mi a lényege?

tutituti
Kétmagos procin megy nekem mediumon.
Amúgy ma veszítettem elõször benne.pár szavazattal csak.Elég addiktív egy játék.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Carlos
Hát lehet, hogy ajánlott, de szerintem két magnál nem használ többet. A grafika meg egy finomított 3-as rész. Szóval ha az ment, akkor ezis fog.

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Tényleg 4 magos proci az ajánlott ? Mert akkor nekem felejtõs :/

Carlos
HD Gameplay:

Þór vígi þessi rúnar

Bogdogege
Ez inkább tropico 3.5 felesleges kiadniuk.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Carlos
A hivatalos demó már régóta tölthetõ, viszont a játékot még mindig nem lehet megvenni. Ellenben mindenféle torrent oldalakon fentvan a játék, hogy kipróbálhassuk.

A tutorial-t érdemes végigjátszani annak, aki még nem találkozott a játékkal. A veteránok is letolhatják, mert achievement jár érte.

Grafikailag a játék szerintem nem sokat változott a 3-hoz képest. Lehet, hogy egy picit talán szebb, de én nem vettem észre döbbenetes különbségeket.

A játékmenet is maradt a régi, kis finomításokkal találkoztam csak. Viszont a pályák nagyon hosszúak, folyamatosan jönnek a küldetések: Kereskedj oroszországgal (adj el nekik 500 tonna rumot), kereskedj kínával (adj el nekik 1000 tonna kávét), építs ezt, építs azt. És amikor úgyérzed, hogy jó vagy jön a tornádó és letarolja a fél falut. (elsõ pályán járunk). 😊

Ami nagy jóság még, hogy a játék közvetlen kapcsolatban áll a Facebook-kal és a Twitter-rel. Amennyiben csinálsz valamit (rendeletet hozol, küldetést teljesítesz), akkor azt ki is rakhatod.

Szóval nagyon klassz kis játék, hozza a tropico 3 hangulatát és rátesz mégegy lapáttal. Mindenképpen javaslom azoknak akik szerették a 3-t!

Þór vígi þessi rúnar

← ElőzőOldal 5 / 5