Tropico 4
  • Calver
    supermarket tényleg fos, meg nem értem minek kéne oda 4 ember - mindig lehúztam egyre. ráadásul nagy, nem lehet bepréselni úgy mint marketplace-t.
    hoteleket nem vágom, halat importálom mindig, de tényleg... érdekesen néz ki. bankot szintúgy nem szoktam, se kabarét, ahelyett museum of modern art meg mauzóleum. víztisztító jobb, sokkal nagyobb területet tisztít meg, és jobban, de értelme tényleg nem sok szemétteleppel szemben. business center meg babel tower hanyagolandó, bár itt-ott rá vagy kényszerítve.

ellenben a metró kurvajó - pl utolsó sziget olyan, h csak egy kis úttal tudod összekötni a sziget belsejét a parttal (ahova gyárakat érdemes rakni)... na most, ha nem építesz metrót, nonstop be lesz dugulva az út - azzal megfejelve viszont megy a közlekedés mint a villám.
    telecom cég megint jó szvsz, 1 emberrel megdobja +10-el job és housing quality-t, ami baromi kellemes.

másik ami nekem bejött az a Solar PP, olcsó, jó, kellemesen is néz ki, bár sok helyet foglal.

rossznak annyira nem rossz a kiegészítő, de... közepes. ami elég gáz, tekintve h háromhoz Absolute Power az egyik legszórakoztatóbb játék volt, amivel valaha játszottam. baromira kidolgozatlan, és "kis" finomhangolással kifejezetten jó lehetett volna.