21115

A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #20915 Köszi. -
Darun #20914 Grath -
Plata #20913 Kb egy havi pihi után újra kedvet kaptam játszani kicsit,de kár volt.
Mert még random operation-t sem tudtunk nyerni,de a napi elsó konténerből szuperkonti lött,gondoltam kapok vagy 100 fityfenét.
Szokásos hülyeséget,erre a játékban először egy hajót kaptam,na persze nem T8,olyan mázlim sosem vót.De T6 sem rossz és a lényeg hogy ameikai.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.20. 20:11:23 -
lonvard #20912 De remélem nem pénzben játszotok. Nekem ilyen szabályom utoljára rulettezésnél volt. :D
Amúgy lelkileg csak az visel meg, ha csúnya a vereség. Ha túlélem a csatát és menekülés közben kilövök még 1-2 hajót, és a táblázaton a vesztett csapat top 3-jában végzek, akkor nekem az győzelem. Ha minden irányból betörnek, szétlövik a társakat és az a vége hogy 3-4-5 hajó kereszttüzében mindenki az ingyen damage-t látja bennem, az fel szokta kúrni az agyamat. A vereség annyiban tényező, hogy olyankor ritkábban dicsőséges a vége. :D Viszont van egy csomó győzelem is, amiben szinte semmit se csinálunk, és olyan potya szaga van. A legszebb csaták, mikor az utolsó pár hajóig kiélezett, és tényleg a skillek döntik el. Imádom, mikor én nyerem meg a csapatnak. -
szemes63 #20911 Én is befejezem is három bukás után. -
nekem van egy szabály,napi 3 lose és nem inditom el többet aznap. -
mumus70 #20909 Na jó, szünet! 11/11 lose! :D -
mumus70 #20908 Kretén debil idióták gyülekezete! És sajnos magyarok is, szép számmal! ;-)
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2022.11.12. 09:36:50 -
mumus70 #20907 Aki ma nyerni szeretne, be se kapcsolja a gépet! Menjetek inkább kirándulni, vagy kocsmába! Elő jöttek a 9 éves kislányok apu accjával, hogy elfoglalják valahogy ameddig apa meg kufircoja anyucit! Jéééééé brrrr brrrrrrr hajóóóóóó brrrr ússzikkkkkkkkkkkk de jóóóóóóóóóóóó! Brrrrrr hajóóóóóóóóóóóóóóó slupp slupppp jééééééééééééé hegy! Dászéééééééééééép ! Brrrrrr Brrrrrrr Ez miiiiiiiiiiiiiiiii??? Lő a hajóóóóóóóóóóó??? Brrrrrrrrrrrrrr Brrrrrrrrrrrrr -
carp3tm0nster #20906 T5 ranked, én Minekaze, ellenfél egy Montecuccoli, beleküldök 5 torpedót és TÚLÉLI. Direkt megnézem, torp max dmg 10k+, Montecuccoli torp prot 16%. Akkor mégis hogyan????? -
Darun #20905 Eleve nem sok T10-es csatám van, inkább Ranked/CB, Randomot keveset megyek. Mondjuk nekem nincs legendary modulom, de nem hinném hogy csak emiatt olyan pontatlan. Ez még nem is lenne olyan nagy gond, de pont a nagy kaliber miatt, ha be is találok, az 90%-ban overpen. Persze nekem is volt vele jó köröm, amikor tényleg betaláltam, sebzett is, de ez nagyon ritka. Nekem annyira nem jött be. Am ha jól emlékszem, eddig minden 1 salvo-s top sebzésemet Yama-n lőttem, a legutolsó 90k körül volt, ha nem csal az emlékezetem, ez sem igazán a Yama mellett szól.
Az 50M-es szuper shipes ár elvileg korlátozhatná valamennyire azoknak a játékosoknak a számát, akik meg is tudják venni, de creditet is lehet valódi pénzért venni => tehát elvileg a 200 csatás Pistikének is lehet Edgarja. Az hogy a Yoboy-os csávót kb 15 sec alatt szétkapták, azért elég beszédes. A WG biztos nem fogja korlátozni a számukat, az indok bármi lehet, de sztem ők is az 50M-ra hivatkoznának. Am meg én nem vettem észre hogy olyan sok lenne belőle. Plusz: három jó játékos aki összedolgozik, igazából bármilyen hajóval képes előnyhöz juttatni a csapatát (ami ettől még végződhet vereséggel, hiszen a 3 v 12 azért még igy is necces) -
a gond az hogy amikor behoznak egy ilyen op szart,eszükbe se jut hogy 3as divben is be fogják őket vinni. ritkán ,de látod. ezzel már úgymond torzítani lehet a win ratet,bár biztos van olyan csapat amit még a flambass trió sem tudna becipelni a hátán a winbe :D
és igen,jól látod,egy radaros hajó igencsak el tudja rontani ennek a divnek a napját :)
Yama meg olyan amilyen,én szeretem, de még a régi wows világhoz tartozik. viszonylag pontos,nagy hatótáv,szal messziről sniperkedni kell vele. hidd el lehet meglepetést okozni amikor a C capről belősz a térkép túloldalán az A capen rusholó hajókra szinte teljes broadsideről. a játékosok nagy része csak az adott oldalra fókuszál,felkészületlenül éri őket a térkép túlfeléről érkező nagy kaliberű AP -
Darun #20903 Mondjuk ez nem orosz, de ma már nem is igen tudsz olyan hajót mondani, ami nem eszi meg reggelire a Yama-t.
Am amikor bejött a Mino, kb szóról szóra ugyanez volt. Most jött egy T11-es Mino, miért meglepő hogy op szakasz van belőle? Am jól láttam, hogy az ellenfélnél nem igazán volt radaros hajó? -
carp3tm0nster #20902 Bírom ezeket a youtube-os videokat, ahol megmutatják,hogy valami OP orosz CA kicsinál egy Yamatot...
Mintha meg tudná magát védeni egy Yamato a mai világban... -
új meta,autowin :D
-
mumus70 #20900 Köszönöm szépen! Kipróbálom akkor! -
Német rakétás különlegessége hogy ap rakéták,nem HE. könnyű cirkálókat támadj,és azokat is lehetőleg full oldalról. sajna már megtanulta mindenki hogy szögelni kell,igy nehéz vele jó sebzést kiosztani.de ha figyelmetlen az ellen,akkor biza érkeznek a citák. t6ban a cirkálók nagy részének gyakorlatilan nincs páncélja :D
a richthofen rakétásai meg gyakorlatilag kivégzik az orosz nakhimovot,20-30kt bele lehet verni egy jól irányzott támadással,h aminden összejön,kb 5-6 perc alatt ki lehet snipolni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.10.25. 17:29:27 -
mumus70 #20898 Hát a német CV-ken, főleg a hatoson valami katasztrófa a rakétás egység! :-) Az USA géppel szinte el szoktam fújni az egész hajót vele, ezekkel meg csak kocogtatom a festék réteget róluk, vicc kategória! 50-böl 2x jön be némi Cita találat, azon kívül csak úgy szórja a 790 Hp-kat, öröm nézni, jaj de röhögök... :D :D -
Darun #20897 Tivot, a Wolfpack op hogy tetszik? Ezt neked találták ki! -
Darun #20896 Akkor viszont ne ezen múljon. -
rebekakocsis #20895 Nem. :(
-
Darun #20894 Tehát minden meg lesz, amit a küldikből ki lehetett szedni, de nem vettél Startert? -
rebekakocsis #20893 9, de 6-ot ugye dublonért kellene megvenni. -
Darun #20892 A 12000-t talán igen. Ha jársz kláncsatára. Mennyi hiányzik még a Dockyardból? -
rebekakocsis #20891 Ez a Puerto Rico megéri a dublont? -
Plata #20890 Nem tudom mikor.
De he nerf előtt.
Sokat trollkodtam ott.
De aztán ki vették majd átdolgozva vissza tették.De már nem sok köze van a régihez. De még a közös cset kivétele előtt volt.Tudom mert akkor még lehetett írni ellenségnek.Hat vagy hét killnél be írtam a maradéknak hogy Resistance is futile. XD
South coast volt a másik derp gun pálya
-
Plata #20889 Nem tudom mikor.
De he nerf előtt.
Sokat trollkodtam ott.
De aztán ki vették majd átdolgozva vissza tették.De már nem sok köze van a régihez. De még a közös cset kivétele előtt volt.Tudom mert akkor még lehetett írni ellenségnek.Hat vagy hét killnél be írtam a maradéknak hogy Resistance is futile. XD -
Darun #20888 A Pearl River-t nem évekkel a játék indulása után rakták be? Úgy rémlik, amikor kezdtem, akkor még nem volt. -
Plata #20887 Az M4 ágyúja régen a nerf előtt nagyot ütött,a 105 milis HE iszonyatosat sebzett.T5 medeket egy lövéssel küldte a garázsba.Nem kellett hozzá pen,ütött és sebzett.De nerfelték,ma már csak akkor sebez nagyot ha át is üt ténylegesen,ha nem akkor csak kapargatja a festést.Na és az volt benne a vicc hogy pontos volt.500+ méterről lehetett vele lövöldözni,ma már fele távolságról is mellé lő.Így T8 nehezeket sem volt nagy ügy kilőni úgy hogy észre sem vetek.
Sand Riveren volt az is hogy két Tier 8 tiger 2-t lőttem ki vele,messziről,csak a tornyot kidugva.
Régi Pearl river,South Coast,swamp,northwest nagyon jó volt M4-el.A régi pearl riveren jó pár Top Gun-os kört mentem M4-el.Sok jó hely volt ahonnan lehetett csipegetni az ellenséget nagyon távolról.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.18. 13:16:02 -
Darun #20886 Nyilván túloztam. A repcsi is már kijött és ott sem volt tier limit kb egy évig. A T2-es gépemet csak azért nem rakta be T6-nál nagyobbakhoz, mert sztem nem nagyon jutott el akkor még odáig játékos. De arra is emlékszem, amikor megszereztem az IL-2-t (már nem emlékszem hogy a T5 vagy a T6-os volt e) és berakott egy WG klános IL-40-est ellenünk (T10). Persze megölt mindenkit.
Ha szigorúan a számokat nézzük (de akár még magát a játékot is) hátulról 90 fokos szögben be tud lőni egy Shermi egy Tigrist, egy mednek nem is az a dolga, hogy leálljon tűzpárbajra egy heavy-vel. Mondjuk golddal lehet még oldalról is be tudná lőni. De a Sherminek még a saját szintjén is elég gyenge átütése van. -
Plata #20885 Pre alfa a rusnya magdi bangladesi nénikéje.
Elég sokáig nem volt tier szerinti MM,először be jött a 3 tier majd a 2 tier max,de eleinte egy jó ideig bizony T5 tank vígan látott T10-et is.
Biza öltem én még T5 amcsival is7 oroszt és Maus-t is.
Bár tény arty volt.
Sokáig T5 tankkal a T8 ellenség nem volt nagy ügy,mert mindennapos volt.
Ugynígy az első Löwe-t Kv-vel lőttem ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.18. 11:16:44 -
Darun #20884 Gondolom az valami pre-alfa verzió lehetett. Amikor én kezdtem a tankot, akkor már évek óta ment a játék és tier alapú MM volt, nem rakott össze Lt-t E100-al. A Historical battle mód meg talán 2 hónapot ha futott, nem csoda ha nem emlékszel rá.
#20880 Majd jön a portálos event, gondolom én. Tavaly is igy volt, semmi hir, de kaptuk a portál tokeneket. Gondolom ha lemegy ez a Transy-s bohóckodás, az után jön majd a portál. Úgy rémlik két éve még lehetett belőle kivenni prém camo-t, tavaly már nem igazán voltak értelmes jutalmak, most lehet kiszúrják a szemünk egy sima camo-val.
Mondjuk az is szánalmas, hogy a semmit nem éri skin/camo a mostani szülinapi eventben ugyanannyiba került, mint a régi prém camo, amihez még volt boost. -
-
Plata #20882 Nekem még az is eszembe jutott,hogy annak idején még M4A1 sherman-al királytigrist is megöltem,volt olyan csata amikor kettőt is,szerintem a való életben ha egy M4 meglátott egy Királytigrist a legénység visítva el szaladt.Ha légycsapóval mennek neki az is nagyobbat ütött volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.18. 08:39:17 -
Plata #20881 Én játszom zárt béta óta,de nem emlékszem Is vs Tiger módra. -
mumus70 #20880 Helló Mit takar ez a portál zseton? Néha látom csata végén hogy jött belőle, csak máshol meg semmi nyoma, mennyi van, no meg hogy mire jó? Valami elkerülte a figyelmemet? (Nem ami a küldikkel jön, ez valami más dolog!) -
Darun #20879 Ez fura, mert amikor én bementem Tigrissel vagy Ferdivel, ált az oroszok vertek el minket úgy, mint a huzat. Am ez nem külön csatamód volt? -
carp3tm0nster #20878 Törtélemi hitelesség azért nincs, mert akkor nem lehetne berakni sci-fi orosz flottát...
A WoT-ban mikor még volt akkor a 15 Tiger vs 15 IS-1 csata általában egy mészárlás volt, kb 2 max 3 Tiger veszteséggel. Azt nem értem, miért vették ki ezt a mod-ot, mivel az options-ben benne volt a pipa, hogy lehetnek ilyen csaták, vagy nem. Ergo a hisztis ruszki player, ha nem tetszett neki, hogy taknyosra szopatják, kiveszi a pipát és jóccakát...
-
Darun #20877 A történelmi hitelesség tekintetében mindenkinek addig nagy a szája, amig rá nem jön hogy ez mit is jelent. Csak érdekességképpen, a Hood-nak 52 perc kellett amig eléri a teljes sebességet. A másik dolog, szerintetek a Bismarck-ra anno hány gránátot lőttek ez az angolok és ebből hány talált? Biztos hogy ezt akarjuk? A japán prém sub merülve max 13 csomót tud (mert ugye a japánok nem tudtak tengeralattjárót épiteni) az orosz viz alatt is 20 csomó felett tud (mert az oroszoknál meg olyan fejlett volt a technológia).
A WoT-ban anno volt "történelmi csata" mód. Pár hónap után kivették. Miért? Én is próbáltam. És még azt sem mondhatom, hogy a németek olyan op-k voltak a Tigrissel meg Ferdivel, mert nekem a csapataimat pl rendre letolták a T-34/85-ök meg az IS-2-k.
Ami az MM-et illeti, valóban lehet kompetencia alapú meccsmékert csinálni? Lehetne, megmondta a WG is, de nem fognak. Erre ott van a Ranked meg a CB (mondjuk a Ranked azért sántit kicsit, mert még low WR-el is feljuthat valaki Goldba, ha naponta 5-6 órát játszik).
Hány olyan játékot tudtok mondani, ahol rendesen működik az MM? Mert sokat én se.
Ha kevésbé árkád hajóst akarsz, akkor marad a War Tündér. Ha az sem tetszik, akkor meg lehet Silent Service-ezni, meg nem tudom milyen hajós játékok vannak még, de azt azért nehezen hiszem, hogy egyáltalán nincs. -
Darun #20876 Az Armored Warfare-ben előbb volt BP, mint a WoT-ban. Szóval onnan vették át. Az oké, hogy az ingyenes is ad acélt/szenet/RP-t, nem is ezzel van a gond. Flamu sztem rossz szinész, mindig túljátssza (és nem kicsit) ezeket a kiakadásokat. Ráadásul jah, nem fizetős játékosként is kapunk valami kis pluszt. A nekem még nem tiszta, hogy a prém szint miért kap több BP tokent? Mondjuk még nem volt időm megnézni a működési mechanizmust, de van egy olyan érzésem, hogy az alap BP-s küldik nem adnak annyi tokent, hogy végig lehessen húzni a free sort. De ma vagy holnap majd kiderül. (a piros boostokat meg pont lekaksizom, a kékeket is alig használom, pedig van dögivel). Illetve még az a kérdés, hogy mennyire használható a prém hajó. Mert ha valami hulladék, akkor nem éri meg (ennek ellenére rengetegen fognak fizetni érte) ha viszont op lesz, akkor még inkább a P2W felé fog elmenni a játék, ami még inkább nem fog tetszeni a közösségnek. Ráadásul 6500 Ft 3 hétre úgy, hogy oké hogy a küldik miatt gyorsabban kapod a tokent, de azért igy is meg kell még dolgozni jócskán a végső jutalomért. Biztos hogy meg fogja érni?