22974

A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #22774 Bocs. Sg megint hülye, nem tudom hogy lett kettő.
Csak szerkesztettem a hozzászólásom, mert a mobil átírt pár szót. -
Plata #22773 Az nem pontos.
Videóban azt írta 2015 júni vagy júli 26.
WoT-ban is az acc kreálásának az ideje április 12 talán. Mert az éles szerver akkor indult, de az accomat egy évvel korábban Azt hiszem augusztusban kreáltam.
Hajós accom meg ugyanaz. -
Plata #22772 Az nem pontos.
Videóban azt írta 2015 júni vagy júli 26.
-
egyelőre nem tudom mi a helyzet,majd megnézem a discordot meg a fórumokat,lehet az van,h aki 10 éves az megkapja az 5 évest is :D
most hirtelen azt se tudnám megmondani hol lehet megnézni milyen idős az acc,talán portban a nevednél -
Plata #22770 De nem kaptuk meg a szokásos évfordulós díszeket sem.
Csak a tavalyi van meg.
Azt olvastam hogy iszonyú sokan írtak a supportnak,de a sok ticket miatt elvannak havazva.
Van aki szerint már írtak olyat is hogy több ticketet ne írjanak a játékosok mert nem győzik feldolgozni.
"Elnézést kérünk a kellemetlenségért! Létszíves ne csináljatok több jegyet"
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.05. 08:37:48 -
Toweliee #22768 Én béta teszter vagyok, de szintén csak 1 T8-as kontit kaptam (Orkan). Nem nagyon értem én ezt. -
Plata #22768 Azt Elfelejtettem mondani hogy tengeralattjáró a bombázóval nagyon sok spot sebzést tud szerezni.
Mivel a bombázó úgyláttam több körben támad így a spot sebzés szépen gyűlik.
Jobban jön vele mint CV-vel vagy dd-vel.
Ráadásul messziről elküldheted, nem kell a felszínen lenni.
Operations cherry blossom-on a tengerfenékről szekáltam a reptereket.
Csak a német Subbal játszottam.
Mert a kapitányát imádom a hülye szövege miatt és ez jön be legjobban.
Négy percig maradhat víz alatt. -
Plata #22767 Csak egy T8 hajót kaptam,sajnos ruszki és még sajnosabb cruiser. :D
Pedig alfa teszt óta játszom.
-
Plata #22766 Rosszul emlékeztem a buffra.
Naná hogy az illuminated terület nem hat a sub-ra. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.04. 22:32:59 -
Plata #22765 Operation cherry blossom-on messziről terrorizáltam vele a repteret.
Kb 12-14 kilóméterről elküldhető a bombázó.
59 461-et sebzett a reptérbe. -
Plata #22764 De ha lehet nagy célpontra küld,DD-be zéró sebzéssel kiütött rakás modult. -
Plata #22763 Támad?
Gyújt,spotol és öl. XD
Sőt meg lehet vele hülyíteni az NPC hajókat.
Elküldöd a kijelölt helyre minden ellenséges hajót felderít és random bombázza őket.
BB-be simán nyomott 3 gyujtást is. :D
A raptor rescue operationsban meghülyült tőle az ellenséges cv meg a követői.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.04. 21:04:48 -
a leírás szerint parti célpontokra tudod ráküldeni,parti erődágyúkra stb...hajókat is támad? -
Plata #22761 Valami fura Lone Wolf buff is van,de az nem tudom mi szőr.
-
na majd tesztelem,de mára már csak egy alien earth rész ,aztán meg egy jó alvás vár :D -
Plata #22759 Képzeld,lehet menni subbal operationsba. :D
Na és kapnak egy különleges képességet,valami call patrol bombers-t. -
Plata #22758 Az jó.
Én már azt hittem hogy leszarják.
WoT-ban is elbaszták a frissítést és nem kaptam kompenzációt.
Nagyon sok tank van a garászomban és rengeteg tankból eltűnt a lőszer,nagyon sok milliót elkellett költenem a lőszerre,de nem ez a legrosszabb.
A tankokba belefeccölt xp is eltűnt.
Tankoknak van egy úgynevezett field modification menűje,ahol sok sok xp-ért különböző szarságokat lehet kifejleszteni amik a tankot jobbá teszik.Egy T10 tanknál ez több mint 100 ezer xp.
Kaptam 10 millát a 15-ödik évforduló miatt,de így is kevesebb a pénzem mint előtte. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.04. 17:38:20 -
na sokat rinyálnak h nem jött a konti,discordon megerősítették h 48 órán belül mindenki megkapja,meg az alfa és béta teszteres kuponokat is
nekem a Perth esett hatos cirka
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.04. 17:03:53 -
Plata #22756 Hát nem tudom hogy hol lehet megnézni mikor regeltem az accot,de a videón amit láttam az volt írva hogy 2014 júni 26 az accom kreálásának az ideje,csak hogy ez az acc 2010-ben lett kreálva a wot-hoz. :D
Kb.
De tényleg nem kaptam semmit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.04. 12:59:45 -
utána olvastam ennek,és azt irják neten az okosok,hogy az évfordulós kontit konkrétan az évfordulós napon kapod meg(mármint az acc évfordulóján),ha korábban regeltél mint a mai nap 5 vagy 10 éve,akkor megkapod ma
nem tudom mennyire igaz,neten olvastam -
akkor kevertem,akkor majd jön az assi ... sajnos én nem tudok ránézni majd csak estefele :D
az ajándékot meg majd javítják,vagy épp nagy a terhelés,bár igazán odaadhatnák csak úgy,ne kelljen kéregetni :D
és ne felejtsd h az ingyenes battlepass végén is hozzádvágnak egy t7 hajóskontit,a fizetős részért meg 2500 dubiért egy t7 olasz cirkát
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.04. 12:21:31 -
Plata #22753 Valami spanyol cruiser,canaries talán.
Nincs asszimetrikus csata,csak múltidéző csata.
Jah egyébként van 10 évfordulós ajándék is,csak nem adja ide a játék,ha elkérnéd kiírja hogy a server unavailable.
Max meglehet nézni az elmúlt 10 évedről a videót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.04. 10:14:35 -
elvileg visszatértek az asszimetrikus csaták is,de nerfelték a hozamokat sajnos,pedig jó kis mód volt ez -
T6 hajót mindenki kap. a t8 vagy t10 konténer formájában jön,nincs benne a konténerek között? én majd csak estefele tudok belépni,szal addig nem tudom mi a helyzet
a tesztelők meg kupont kapnak,ami az armoryban felül kell majd h megjelenjen
btw milyen t6 hajót kaptál? -
Plata #22750 Alfa tesztes vackot sem kaptam meg,pedig benne voltam a zárt alfa teszben,igaz a játék csak bétát ír,de a WoWs és a WoWp-ben is alfa tesztelő voltam,a WoT-nál béta.
WoT szülinapi ajándék tokenből ilyet vettem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Prém T8 med és T9 heavy.
Még egyre maradt token.Majd meglátom mi lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.04. 08:37:59 -
Plata #22749 Csak egy T6 hajót kaptam,semmi mást. XD -
Plata #22748 Tudom hogy lehet lőni,de nem volt időm rá,folyton dobáltam ki a rajokat. -
sőt gondolom észrevetted h manuálisan is lehet lövöldözni vele,és bár kicsi a hatótáv,de effektíven lehet ddk ellen védekezni :P
sok volt a meló,tegnapra lett meg a narratív kampány aztán ránéztem a dockyard küldikre és fos kredit keresős küldi van....jó BB megvan,a többiből kb semmi,szal ezzel elleszek rendesen,ez nem lesz meg holnapig.
a cvs lőj le 100 repcsit küldi a bearnnel megvolt 3 coop csata alatt,nem is sebeztem,csak a vadászokkal nyírtam a bot cv repcsijeit ,csak odarepültem fölé, AA hatótávon kívül és ha jött egy század csak elédobtam a elfogókat...bearnnek sok vadásza van,még player cvt is lehet lockolni ha kicsit bénább a tag
nagy a terület amit véd,interceptor kiskillezve,és sok vadászgép is van benne :P
de a többi kredit keresős küldit randomban kell csinálni. meg piros kredites bonussal :P -
Plata #22746 Hornet másodlagosa eventen kiszedett két DD-t és egy cruisert. :D
Mentem védeni a hajót úgy hogy közvetlen mellé mentem,állandóan dobtam ki a rajokat,közben meg láttam hogy a másodlagos meg több hajót kilő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.02. 15:46:16 -
Plata #22745 Sokkal többet adnak,ha nem tankoztál két ágat,15k kötvényt,10 milla creditet és még ezer dolgot.
Képzeld eventre mentem hornet-el,az éjszakai pálya volt,a B25-ösökkel felgyújtottam a boss-t és olyan 60k hp-ja leégett. XD
Felgyújtottam és elindítottam rá egy torpedós raj-t,már majdnem odaértem amikor kiírta hogy megöltem. :O
És látom hogy a marhát totál leégettem. -
Premium ship elite container a neve,szal prém hajó lesz,meg úgy ér valamit,ha sima tech hajó lenne az szarnak a pofon.
Btw tankosba ahogy nézem pont azt adják,hogy egy tech ágat ingyen megkapsz t10ig amit választassz...nem tankozok már,csak szembejött valahol -
Plata #22743 Azt hiszem két super verdám van.
T11 dd japcsi meg t11 amcsi cv.
T8-as vagy T10-es prém vagy sima?
Jah tényleg van egy amcsi Bb t11-em is.
Ha lenne lóvém vennék még egy T11-et,de nincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.01. 17:50:01 -
majd jöhetnek az infók ki mit kapott,mert ugye emlékszünk hasonló hajós konti osztogatásra a WGtől,amikor az playerek nagy részének ugyanaz a 3 hajó esett(makarov volt talán az egyik :D ) -
most csütörtökön indul a decade at sea,belépéskor kapod a t6 prém hajót,és első regtől számított idő alapján egy t8(5év),vagy t10es hajó (10 év)kontit
a karácsonyi pelyhes izéhez hasonlóan lehet nullázni a kikötőben lévő hajókat,amiért tiertől függően változó mennyiségű tokent kapsz. ebből a tokenből lehet kivenni egy rakás dolgot,köztük a t10es kushiró japán nehézcirkát is. superhajókért acélt adnak
lesz event pass,aminek a végén hozzádvágnak egy t7 prém hajó kontit
130 db superkonti kivehető ha minden tokent begyűjtessz(azaz rohadt sok hajód van),de érdemesebb a kushirót kivenni,a superkontik már pár éve szarok,és kevés eséllyel esik t10 hajó,vagy valami értékes belőle,szal jobb a fix t10 cirka
alfa teszeterek két kupont kapnak,ami 90 százalékos kedvezményt ad 1 acél és 1 szenes hajóra
béta teszterek szintén két kupont kapnak 50 százalékos kedvezménnyel
erről eddig nem volt szó,szal Plata pont rosszkor vettél ki Shinanot meg a Hornetet(ha szénért volt,már nem emlékszem)
napi bejelentkezés kalendár is több értékes cuccot ad majd a szokásos dolgok helyett
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.01. 17:36:47 -
Plata #22740 T8 megvolt,most megvettem T9-et,rohadt durva.
Alapból 12km a másodlagos lőtávolsága,a spéci képességgel meg a fene tudja,legalább 15.
Az éjszakai pályát kaptam és egymás után szedte ki másodlagos a dd-ket. -
libertad vonalat húzd ki,jó kis másodlagos BB-k
és most behúzható hozzá kollekcióban a kapitány,valami lisboa,amivel még durvább lesz -
Plata #22738 Sajnos semmi T9 hajóm nincs ami mehetne rá,Pommern meg a többi nem mehet mert német meg japó meg satubbi. :D
T8 nem nem az igazi.
-
én most los andessel tolom,jó kis másodlagos dög,de a főágyúk szarok,nagyon szórnak -
Plata #22736 Nekem nincs kilences hajóm,csak japó vagy német,de az nem játszik.
Egyébként füstös Cv sem rossz.
Füstel lehet rejteni a védett hajót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.29. 14:33:11 -
próbáltam cvt én is,de sztem nem jó ezekre az operationokra. másodlagos bb,vagy gyorstüzelős cirka,ha van hydró még jobb
esetleg gunboat dd
mondjuk hornetem pont nincs :P