22466
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    őszi :p
  • pajer_csaba
    És a 3. küldi. Ez már sétagalopp volt.

Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.28. 17:00:18
  • pajer_csaba
    A képek lemaradtak az előző posztban, remélem most látszanak

• pajer_csaba
    Hát úgy kb a Mindenszentekről, a Mikulsáról, Luca-napról, Karácsonyról, Újévről (micsoda buli volt!), a Valentin-napról, farsangról, március 15-éről, meg a Húsvétról... jó kis téli álmot aludtál... XD
  • pajer_csaba
    A qrva anyját, csak sikerült végre! Persze, röktön 3 kill, first blood, győzelem meg mindenfszom... ehhhh...
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.28. 16:21:41
  • Darun
    Tavaszi szünet? Lemaradtam valamiről?
  • Caliph
    most az esti játékkal nem sokra mész sztem,tavaszi szünet van,a sok kölök tolja éjszaka is,de reggel tuti nem kelnek korán :p
  • Plata
    Újra visszajön az asszimetrikus csata,végre újra játszhatom subbal.
  • pajer_csaba
    Battle of Leyte Gulf event

Combat Missions -> Battle of Leyte Gulf -> Battle of Cape Engano (bocs, WG angollal: Battle off Cape Engano) -> 2. küldi
  • pajer_csaba
    Köszi a tippeket. Amint a gyerek elalszik, adok neki még egy esélyt, aztán meglátjuk.
  • Darun
    Ez melyik kampány küldije?
  • Caliph
    ne siess előre,ne te akarj spotolni. flankelj,japó ddnek jó a conci,van füst is,ne akarj capelni az elején, ha te oldaladon van sub,akkor szemben is lesz,úgy nehezebb
    vagy subbal,pl a japó prém ha megvan,annak üt a torpi akkorát mint a ház
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.27. 19:41:46
  • pajer_csaba
    Próbáltam, kb esélytelen volt azokkal is. Szinte mindig volt velem szemben player is, és richtig engem akart kiszedni a bot társaimat le se sz*rta, és miközben arra figyeltem, hogy a bot DD ki ne torpedózzon, a player meg 2-3 másik bot folyamatosan engem lőtt (dd priority target a botoknak), szóval igen gyorsan haltam, még ha meg is volt a kill (legtöbbször még az se).
  • Caliph
    hát én valami kis tieres op torp rombolóval próbálnám. japók nem rosszak pl
    extra tipp,low tierben előfordul h korán reggel vagy késő este hétköznap nincs elég player és botokat ad be nagy számban,akkor még egyszerűbb
    fubuki vagy hatsuhari t6ban op torp romboló,főleg ha tierjében van,és nincs cv
    esetleg pan asia,jó conci,deep water torpik nagyot ütnek és későn veszik észre,Fushun meg a gadja nekem nagy kedvenc volt amikor húztam a vonalat,és a yueyanggal is sokat tolom.
    nagy tierben szinte biztos van cv,és sok radar. kis tierben esélyesebb h nem dob cvt,és radar is ritka,szal t5-6 ban próbálnám,és meló előtt 5-6 körül reggrl :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.27. 19:25:34
  • pajer_csaba
    Kizárólag Random vagy Ranked lehet...
  • Plata
    Opearations?
  • pajer_csaba
    Faszom, feladom, ezt a szart nem lehet megcsinálni. Se ksi tierben, se nagyban, se ilyen hajóval, se olyannal. 3 napja próbálkozom folyamatosan, de csak az ideg basz szét.
  • pajer_csaba
    Oh, its my bad then...^_^'

Mondjuk a sérthetetlenséget még mindig nem magyarázza.
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.27. 15:06:44
  • Plata
    Már megint vacak a fórum.
    Nem látom az új hsz-eket.
  • Darun
    Mert ezek nem hybrid hajók. Soha nem volt szó arról, hogy az airstrike a hajóról jön, sőt! Amikor bejöttek a holland cikrálók, ki is volt irva az airstrike-nál, hogy szárazföldről inditott bombázókat hiv. Ahogy a ASW airstrike sem a hajóról indul.
  • Plata
    Igen az nagyon vicces,nyit egy féregjáratot amin a repcsik bejönnek a reptérről. XD
  • pajer_csaba
    Az fsza, akkor jó volt a megérzésem, szokásos WG balance... az meg külön vicces, hogy amúgy a hajókon ki sincs alakítva, hogy honnan szállnak fel, a semmiből jönnek kb...
  • Plata
    Hát nem igazán hatnak rájuk,második csatában Yamato-t égettem le meg scliffet,ott volt még egy csatahajó,hárman nem lőtték le a bombázókat.
  • pajer_csaba
    Ah, igen, az egy szívós kis gci, tegnap előtt ellenfelem volt egy, jó nagy szívás volt kiszedni. ^__^' Egyébként néha úgy érzem, ezekre a HE-bombázókra mintha nem hatna az AA...
  • pajer_csaba
    Meh, -170%-os módosítókkal múltkor fél hp-ről szedtek ki... ennyit a magazine detonation mechanikáról....
  • Plata
    Tromp.
  • pajer_csaba
    LoL... XD Mivel voltál?
  • Plata
    Mentem egy kört shuffle-n,de elég tré volt.
    Csapat nem nagyon vigyázott a hajókra,volt a csatában egy ohio.
    Az ohio egy helyben dekkolt és várta a hajókat hogy jöjjenek én meg 12 kilóméterről kitartóan bombáztam és az idióta totál leégett. :D
    Hú de ugatott,mert nem értette hogy mi az isten bombázza.Végül meg is halt,de már a WG-t is anyázta. XD
    94 airstrike találta el.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.25. 21:42:58
  • Plata
    Szeretném megvenni a T11 amcsi BB-t,de nem tudom eladjam a T10-et vagy tartsam meg?
    Ha megtartom akkor még kell vagy 3-4 misi a T11-hez ha eladom akkor nem,ha nem adom nincs jó kapitány bele.
    Szóval tanácstalan vagyok.
  • Plata
    Kiveszik?
    De miért?
    WoT-ban is van ammorack.
  • Caliph
    wg kivezeti a lőszer detonációs mechanikát a játékból. lecseréli a flaget is egy hp flagre,+5 ship hp +2.5 százalék repcsi hp. 1:1 arányban ,tehát amennyi deto flaged volt,annyi hp flaget kapsz.
    tehát már nem lesz hajórobbanás
    Mag modificationt is kiveszik,teljes kredit kompenzálással
    van még két flag ami növeli a detonáció esélyét,ezekből csak a detora vonatkozó statokat veszik ki
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.25. 12:14:52
  • pajer_csaba
    Bazdmeg, beszarok... elírták a küldetést... mondjuk a "Battle off(!!!) Cape Engano"-ból már lehetett volna sejtenem, hogy szém in inglis... (-__-)' Nem 10 km-nél messzebbről, hanem 10 km-nél KÖZELEBBRŐL kellhet kinyírni vkit és túlélni csata végéig...

Reddit topic

Teszek egy próbát low tier DD-vel, esetleg CA-val, hátha az bejön.
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.24. 17:16:37
  • pajer_csaba
    És nem és nem... továbbra sem adja meg, pedig 18 km-ről szedtem ki a St. Vincentet, csak Tier X hajók voltak, győztünk is és a csávó alattam végzett a ranglistán. Tényleg nem értem. Vagy ennyire vak vagyok, hogy nem vettem észre vmit?

• pajer_csaba
    Azon is gondolkodtam, mi van, ha a lövés leadása után úgy fordult, hogy közeledett felém, de úgy sem jön ki a matek (mivel akkor nagyon mellé kellett volna mennie) pláne, hogy én távolodtam, tehát hátra fele lőttem. Nem értem.
  • Plata
    Érdekes,pedig nem írja hogy nagyobbnak kell lenni a kilőtt hajónak,sem azt hogy milyen tipus vagy tier.
    Meg kellett volna hogy adja.
  • pajer_csaba
    Szóval aszongya, 10 km-ről vagy messzebről lőjjek ki valakit randomban/rankedben és éljem túl.

Megvolt. (A Pensacola-t szedtem ki 11-13 km távolságról.)

Mégsem adta meg a küldit. Mijafax?

Igaz vesztettünk, de az nem volt benne a kritériumokban, hogy nyerni is kell.
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.24. 16:18:32
  • Plata
    Kikapcsolódásnak jó, kevesebb az őrült toxikus barom.
  • whiskeyman
    Operationsben semmilyen tapasztalatot nem szerzel, botok ellen játszani nem kihívás.
    Ranked és clan battle. 2 hónapja vettem meg a Lauriát. Akkor volt kb 35 ezer acélom, kuponnal 23-ba került, most megint van 31 ezer. A más kérdés, hogy nincs már normális acélos hajó, amit megvehetnék, de nagyon gyorsan gyűlik, ha cb-zel és rankedezel és a többi lehetőséget is kihasználod (Event pass). Ez a legnehezebben beszerezhető fizetőeszköz a játékban, mert csak limitált módokban kapod. Illetve ha van egy teljesen kifejlesztett klánbázis, +10% minden nyersanyag után. A research pontokat bármikor gyűjtheted, szenet meg napi konténerből is kapsz.

Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.10.21. 13:49:45
  • Plata
    Acélom akkor lesz ha felcsapok acélgyári munkásnak. Azt nem kapok operationsban.
  • Caliph
    cvként meg nekem az Eagle jött be. a japó nincs meg sajnos,mert nincs rá kredit,elkezdtem a francia cirkákat meg az olasz bbket húzni
    aztán jön a libertad vonal is hamarosan
    nagyon kéne a kredit,meg is van a Missouri,de valahogy nem áll a kezemre,de legalább 1 milla kredit összejön nyertes csatánként..

hétvégén a beard nevű francia cv toltam,interceptorokkal,állat az a hajó a tierjében,sőt még feljebb is