22466
A Wargaming új MMO játéka
-
#22266 őszi :p -
pajer_csaba #22265 És a 3. küldi. Ez már sétagalopp volt.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.28. 17:00:18 -
pajer_csaba #22264 A képek lemaradtak az előző posztban, remélem most látszanak
-
pajer_csaba #22263 Hát úgy kb a Mindenszentekről, a Mikulsáról, Luca-napról, Karácsonyról, Újévről (micsoda buli volt!), a Valentin-napról, farsangról, március 15-éről, meg a Húsvétról... jó kis téli álmot aludtál... XD -
pajer_csaba #22261 A qrva anyját, csak sikerült végre! Persze, röktön 3 kill, first blood, győzelem meg mindenfszom... ehhhh...
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.28. 16:21:41 -
Darun #22261 Tavaszi szünet? Lemaradtam valamiről? -
#22260 most az esti játékkal nem sokra mész sztem,tavaszi szünet van,a sok kölök tolja éjszaka is,de reggel tuti nem kelnek korán :p
-
Plata #22259 Újra visszajön az asszimetrikus csata,végre újra játszhatom subbal. -
pajer_csaba #22258 Battle of Leyte Gulf event
Combat Missions -> Battle of Leyte Gulf -> Battle of Cape Engano (bocs, WG angollal: Battle off Cape Engano) -> 2. küldi -
pajer_csaba #22256 Köszi a tippeket. Amint a gyerek elalszik, adok neki még egy esélyt, aztán meglátjuk. -
Darun #22256 Ez melyik kampány küldije? -
#22255 ne siess előre,ne te akarj spotolni. flankelj,japó ddnek jó a conci,van füst is,ne akarj capelni az elején, ha te oldaladon van sub,akkor szemben is lesz,úgy nehezebb
vagy subbal,pl a japó prém ha megvan,annak üt a torpi akkorát mint a ház
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.27. 19:41:46 -
pajer_csaba #22254 Próbáltam, kb esélytelen volt azokkal is. Szinte mindig volt velem szemben player is, és richtig engem akart kiszedni a bot társaimat le se sz*rta, és miközben arra figyeltem, hogy a bot DD ki ne torpedózzon, a player meg 2-3 másik bot folyamatosan engem lőtt (dd priority target a botoknak), szóval igen gyorsan haltam, még ha meg is volt a kill (legtöbbször még az se). -
#22253 hát én valami kis tieres op torp rombolóval próbálnám. japók nem rosszak pl
extra tipp,low tierben előfordul h korán reggel vagy késő este hétköznap nincs elég player és botokat ad be nagy számban,akkor még egyszerűbb
fubuki vagy hatsuhari t6ban op torp romboló,főleg ha tierjében van,és nincs cv
esetleg pan asia,jó conci,deep water torpik nagyot ütnek és későn veszik észre,Fushun meg a gadja nekem nagy kedvenc volt amikor húztam a vonalat,és a yueyanggal is sokat tolom.
nagy tierben szinte biztos van cv,és sok radar. kis tierben esélyesebb h nem dob cvt,és radar is ritka,szal t5-6 ban próbálnám,és meló előtt 5-6 körül reggrl :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.27. 19:25:34 -
pajer_csaba #22252 Kizárólag Random vagy Ranked lehet... -
Plata #22251 Opearations? -
pajer_csaba #22250 Faszom, feladom, ezt a szart nem lehet megcsinálni. Se ksi tierben, se nagyban, se ilyen hajóval, se olyannal. 3 napja próbálkozom folyamatosan, de csak az ideg basz szét. -
pajer_csaba #22249 Oh, its my bad then...^_^'
Mondjuk a sérthetetlenséget még mindig nem magyarázza.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.27. 15:06:44 -
Plata #22247 Már megint vacak a fórum.
Nem látom az új hsz-eket. -
Darun #22247 Mert ezek nem hybrid hajók. Soha nem volt szó arról, hogy az airstrike a hajóról jön, sőt! Amikor bejöttek a holland cikrálók, ki is volt irva az airstrike-nál, hogy szárazföldről inditott bombázókat hiv. Ahogy a ASW airstrike sem a hajóról indul. -
Plata #22246 Igen az nagyon vicces,nyit egy féregjáratot amin a repcsik bejönnek a reptérről. XD -
pajer_csaba #22245 Az fsza, akkor jó volt a megérzésem, szokásos WG balance... az meg külön vicces, hogy amúgy a hajókon ki sincs alakítva, hogy honnan szállnak fel, a semmiből jönnek kb... -
Plata #22244 Hát nem igazán hatnak rájuk,második csatában Yamato-t égettem le meg scliffet,ott volt még egy csatahajó,hárman nem lőtték le a bombázókat. -
pajer_csaba #22243 Ah, igen, az egy szívós kis gci, tegnap előtt ellenfelem volt egy, jó nagy szívás volt kiszedni. ^__^' Egyébként néha úgy érzem, ezekre a HE-bombázókra mintha nem hatna az AA... -
pajer_csaba #22242 Meh, -170%-os módosítókkal múltkor fél hp-ről szedtek ki... ennyit a magazine detonation mechanikáról.... -
Plata #22241 Tromp. -
pajer_csaba #22240 LoL... XD Mivel voltál? -
Plata #22239 Mentem egy kört shuffle-n,de elég tré volt.
Csapat nem nagyon vigyázott a hajókra,volt a csatában egy ohio.
Az ohio egy helyben dekkolt és várta a hajókat hogy jöjjenek én meg 12 kilóméterről kitartóan bombáztam és az idióta totál leégett. :D
Hú de ugatott,mert nem értette hogy mi az isten bombázza.Végül meg is halt,de már a WG-t is anyázta. XD
94 airstrike találta el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.25. 21:42:58 -
Plata #22238 Szeretném megvenni a T11 amcsi BB-t,de nem tudom eladjam a T10-et vagy tartsam meg?
Ha megtartom akkor még kell vagy 3-4 misi a T11-hez ha eladom akkor nem,ha nem adom nincs jó kapitány bele.
Szóval tanácstalan vagyok. -
Plata #22237 Kiveszik?
De miért?
WoT-ban is van ammorack. -
#22236 wg kivezeti a lőszer detonációs mechanikát a játékból. lecseréli a flaget is egy hp flagre,+5 ship hp +2.5 százalék repcsi hp. 1:1 arányban ,tehát amennyi deto flaged volt,annyi hp flaget kapsz.
tehát már nem lesz hajórobbanás
Mag modificationt is kiveszik,teljes kredit kompenzálással
van még két flag ami növeli a detonáció esélyét,ezekből csak a detora vonatkozó statokat veszik ki
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.25. 12:14:52 -
pajer_csaba #22235 Bazdmeg, beszarok... elírták a küldetést... mondjuk a "Battle off(!!!) Cape Engano"-ból már lehetett volna sejtenem, hogy szém in inglis... (-__-)' Nem 10 km-nél messzebbről, hanem 10 km-nél KÖZELEBBRŐL kellhet kinyírni vkit és túlélni csata végéig...
Reddit topic
Teszek egy próbát low tier DD-vel, esetleg CA-val, hátha az bejön.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.24. 17:16:37 -
pajer_csaba #22234 És nem és nem... továbbra sem adja meg, pedig 18 km-ről szedtem ki a St. Vincentet, csak Tier X hajók voltak, győztünk is és a csávó alattam végzett a ranglistán. Tényleg nem értem. Vagy ennyire vak vagyok, hogy nem vettem észre vmit?
-
pajer_csaba #22233 Azon is gondolkodtam, mi van, ha a lövés leadása után úgy fordult, hogy közeledett felém, de úgy sem jön ki a matek (mivel akkor nagyon mellé kellett volna mennie) pláne, hogy én távolodtam, tehát hátra fele lőttem. Nem értem. -
Plata #22232 Érdekes,pedig nem írja hogy nagyobbnak kell lenni a kilőtt hajónak,sem azt hogy milyen tipus vagy tier.
Meg kellett volna hogy adja. -
pajer_csaba #22231 Szóval aszongya, 10 km-ről vagy messzebről lőjjek ki valakit randomban/rankedben és éljem túl.
Megvolt. (A Pensacola-t szedtem ki 11-13 km távolságról.)
Mégsem adta meg a küldit. Mijafax?
Igaz vesztettünk, de az nem volt benne a kritériumokban, hogy nyerni is kell.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.24. 16:18:32 -
Plata #22230 Kikapcsolódásnak jó, kevesebb az őrült toxikus barom. -
#22229 Operationsben semmilyen tapasztalatot nem szerzel, botok ellen játszani nem kihívás.
Ranked és clan battle. 2 hónapja vettem meg a Lauriát. Akkor volt kb 35 ezer acélom, kuponnal 23-ba került, most megint van 31 ezer. A más kérdés, hogy nincs már normális acélos hajó, amit megvehetnék, de nagyon gyorsan gyűlik, ha cb-zel és rankedezel és a többi lehetőséget is kihasználod (Event pass). Ez a legnehezebben beszerezhető fizetőeszköz a játékban, mert csak limitált módokban kapod. Illetve ha van egy teljesen kifejlesztett klánbázis, +10% minden nyersanyag után. A research pontokat bármikor gyűjtheted, szenet meg napi konténerből is kapsz.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.10.21. 13:49:45 -
Plata #22228 Acélom akkor lesz ha felcsapok acélgyári munkásnak. Azt nem kapok operationsban. -
#22227 cvként meg nekem az Eagle jött be. a japó nincs meg sajnos,mert nincs rá kredit,elkezdtem a francia cirkákat meg az olasz bbket húzni
aztán jön a libertad vonal is hamarosan
nagyon kéne a kredit,meg is van a Missouri,de valahogy nem áll a kezemre,de legalább 1 milla kredit összejön nyertes csatánként..
hétvégén a beard nevű francia cv toltam,interceptorokkal,állat az a hajó a tierjében,sőt még feljebb is