World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kék boostert meg betoltam ocean-ba.
Kell a lóvé.

ha 1.520.000 szén kell hozzá ha csak abból vennéd,de ha raksz rá boostereket akkor olcsóbb. én kivettem
1 milla szén,a többért kék boostereket adtam. így marad még 200-200 kék boosterem,és még fél milla szenem is
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De gondolom CV vagy Sub úgysem lesz.
Legalább is olcsón.
Kb 12 ezer acél kéne az amcsi CV-hez,de nem tudom hogy,kaptam a season passból keveset.
Az európai csatahajók küldetéseit sem toltam le,pedig mind megvan,mert a season passt kiváltottam.
illetve lehet hajókat grindelni,az egyik legértékesebb a R lauria acélos hajó ikertestvére,valami hülye neve van,de egy az egyben ezt az acélos hajót lehet kigrindelni elvileg ingyen.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
na meg az álca is a játék egyik legjobbja
más:
a nemsokára induló salvage for victory(amikor jó sok nyersanyagot xp és aranyat kell hozzávágnod a játékhoz,hogy megkapj 3 hajót és fődíjat) koronaékszere a surcouf nevű francia sub rettenet. egy hatalmas ágyútorony van rajta,reload boosterrel,elöl 4 torpi,hátul egy torpedóvető torony 2x3 torpival. nincs ping,lényegében úgy kell játszani vele mint egy ddvel,csak le tud merülni baj esetén... van felderítő repcsije és mélységi bomba repcsije is...és a torpik ütnek szépen

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Elsőnek értem célba és kilőttem torpedóval a csalikacsát. :D
Mostmár csak Narai operationsra kellene bejutni vele.
Ott is van egy izgis achi.
Melyik a speciális kapitány?
Nekem valami macska van benne. :D
Főleg, ha a spec kapitányt is beleteszed! Volt, hogy csata végén már 24 sec alatt töltött be a törp!
Utoljára szerkesztette: Runo, 2026.01.31. 00:10:33
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Asszem megveszem jager-t.
Nekem most lóvé kellene.
Plusz nagyon kellene két achi operationsból,az egyik csak torpedóval szerezhető meg a másik meg torpedóval könnyű.
Yamagiri-vel próbálom,de cseszettül nem dob arra a páyára ahol az achi szerezhető.
pveben és ha torpikra akarsz hagyatkozni,akkor sztem a gyors reload fontos,mert hiába vannak erős torpik ha nem találsz el vele semmit,aztán meg várhatsz másfél két percet a kövi salvora. inkább percenkét potyogtass kisebb dam torpikat,a nagyobb torpiszámból jobb a találat.ebből a z44 jönne ki,de az nagyon trágya dd sztem...
úgy gondolom ezeknél a szenes ddknél van jobb sima tech ágban,pl a kitakaze,végtelen skuló füstből,torpi kevés és lassú is a reload de üt,
Jager nagyon jó torpis kilences dd,most nem tudom hogy lehet megszerezni,nekem meglett dockyardból asszem. gyors reload,gyors torpik,kevés dam,de bakker,percenként 12 torpi az elég ütős. ágyúk szarra se jók,nincs füst ha menekülni kell,csak egy speed boost,kevés hp,semmi armor...de az álca nagyon jó
sherman macreo tromp jager sztem ezek a top coal ddk(asszem már jager is coal) black inkább pvp,mert a füst radar kombó ott erős,gröninigennek nincs torpi,cserébe ütős ágyúk. ott van még az alvaró is,megvan de nem toltam vele sokat
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026.01.27. 12:48:59
Olyan érdekelne amin van torpedó,mert láttam van oylan is amin nincs torpedó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.27. 10:49:32
na megnéztem elvileg 15.1 patchel jön ami 16 nap múlva lesz a honlap szerint,egyelőre public testen van
most valami early leaderbord van,ahol lehet behúzni pár tokent,majd ránézek pontosan mi is ez este
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026.01.26. 13:24:34
Bocsi nem nagyon követem mostanság.
Karácsonyi event után úgyis mindig uncsi eventek vannak.

és eljött ez az idő is,a cv fighterek többet nem spotolnak ellenséges hajóka
jön ismét a salvage for victory,amiben a meglévő erőforrásaid,free xp,szén acél arany kredit használhatod fel,hogy megszerezd a francia rettenet subot,a surcufe vagy mi a rákot...egy sub,aminek rohadt nagy ágyútornya van is van :D meg persze a progress baron még 3 hajót lehet kihúzni a sub fele vezető úton.
a sub elég ütősnek tűnik,az ágyúk mellett van felszínen használható torpedói is,elől csak előre,de a hátsó egy forgatható toronyban van
a hab a tortán,hogy van asw és spotter repcsije.... amúgy is egy túltolt sub,de ez már nagyon kreténnek tűnik így :D
Pedig azt utálják.

De óceán-t is szeretem.
Azzal kapok sokszor csata után dicséretet. Igaz csak asszimetrikusban és Operations-ban tolom.
Sherman-al egész sokat tudtam lőni,de a sebzés pont kerek 100 ezer lett. :D

De nekem úgysem esne ki 100-ból sem.
Nekem az angol 9-es kalózhajó tetszik. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.10. 21:22:11
de továbbra is a lauria a megérős szerintem
az nem derült ki lehet e több csapat hajóit grindelni,ha nagyon kocka az ember,és belefér az időbe.
Nem tudom hogy tényleg WoWs kód-e,de engedte launcher beváltani,cseten azt mondták WoWs.
Hogy mit ad nem tudom azt sem,épp a csempészemmel flashpointon vagyok.
Mázlim lett.

Ad egy küldit.
De eventesekből jönnek low tier hajók.
tegnap is 5 eventesből semmi

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.24. 11:10:35