22967
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Plata
    Megemelték a bázis Hp-ját.
    Már nem 86k volt hanem 106k.
    De az sem gond,mert ha marad is 20k hp-ja az le ég.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.18. 18:53:02
  • Plata
    Tudtam játszani három csatát.
    Három asszimetrikus.
    Nagyon szórakoztatók voltak.
    Ez volt az utolsó.
    Volt jobb is.

Ma nagyon sok citadellát szedtem össze,AP bombázók most piszkosul adták.Volt hogy BB-t is kicsapta ,de cruisert simán.
  • Plata
    Ma este még mentem három operationst meg pár asszimetrikust.
  • Caliph
    már látom,átsiklottam felette valahogy...na majd akkor figyelek :P

rágoogliztam,régen voltak ezek a bad advice vidik,abból a hajó került be a raptoros OPba :P

• Plata
    Pár hsz-el lentebb linkeltem róla két képet.
    22915-ös hsz.
    Egyszer csak megjelenik a pályán ez a kamu hajó.
    Tényleg pont olyan mint céllövölde lenne,oda vissza mászkál ez a kamu hajó.
    Már láttam több alkalommal is hogy valami achi-t kapott érte csapattárs mikor meglőtte.
    Nekem még nem sikerült.
  • Caliph
    hát olyat nem láttam ,meg most h megvan a bridgeport,már csak a napi egy csatára járok fel,kicsit kiégtem megint . majd dec 1 el jön megint a kari event,akkor visszatérek :P

addig csak a napi 1 csata tokenért járok fel,és váltom dubira
  • Plata
    Megjelennek a pályán ilyen idétlen bádog hajók akik oda vissza masíroznak két szikla közt. :D
    Olyan mintha céllövöldében lennél és mozgó célpontra lőnél.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.17. 16:50:29
  • Caliph
    mire gondolsz céllövöldés hajók alatt ?:P
  • Plata
    Cherry blossom tényleg piszok vicces vele. :D
    Kár hogy nincs másik Cv nehézbombázóval.
    Egyébként operatonsban ezek a céllövöldés hajók mire valók?
    Vagy szimplán poén?
  • Caliph
    annyit irsz róla még a végén kiveszem én is :P
  • Plata
    Mert olyan poén.
  • Plata
    Hornet vs Cherry Blossom. :D

B25 jött a bázis megdöglött.

Nem hagyományos volt,az első feladatok mások voltak,nappal volt,a hajókat mégsem lehetett látni,mintha éjjel lett volna.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.13. 18:32:24
  • Plata
    Operationsban volt ma érdekes dolog.
    Raptor rescue alternatív útvonalon.
    Burgonyával voltam,mikor elértük a Raptor-t és jönnek messze az ellenséges hajók,akkor vettem sézre hogy a burgonya a semmit lövi másodlagossal.
    A legközelebbi hajó 17 kilóméterre volt,a burgonya másodlagosai meg tüzeltek az egyik sziget felé és 17 secondary hit-et csinált,de közben nem is láttam mi a szent szöszre lő.
    Jah és a végén az idióta céllövöldés hajók poénok. :D

• Plata
    Hát ez nagyon poén. :D
    Kösz a Cv buildeket.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.11. 16:49:26
  • Caliph
    ha felspeceled másodlagosra és van egy két idióta haverod,lehet vele is smoke traint játszani :P

• Caliph
    redditen van ez a csávó,elég jó cv player,ha bizonytalan vagyok egy buildben,le szoktam csekkolni

reddit az Essex ről

Grafról
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.11. 13:42:54
  • Plata
    Graf Zeppelin-en 14 másodlagos ágyú van,hat darab fent a fedélzeten és mindkét irányba tud tüzelni,négy négy darab az oldalában és csak egy irányba tudnak,ma operationsban T9 német BB közelembe ért,mentek az incapacitation hit-ek meg a gyújtás is. :D
    Sajnos csak 9.5 km-e tud lőni,de egész jó,na persze nem másodlagos tüzérségre van szerelve.
    Attack aircraft és torpedó bombázó gyorsabban termelődik mint a Kaga-n.
    Bombázó lassabban,sajnos a bombázó csak egy bombát dob és nagy a célköre.
    De elég jól bírják a strapát.
    Plusz valószínűleg nem is túl hatékonyan szereltem fel és skilleztem,de majd ha egyszer lesz időm keresek valami pro CV útmutatót és át skillezem a hajóim.
    Kaga-n 13 skilles japó van graf-on meg 10 skilles megatron vagy mi a gyász.
    Van valami skillje is,broad Penant,bár nem viláégos ez mi.
    Még utána sem néztem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.11. 11:30:20
  • Plata
    Nekem sosincs acélom.
    De nézd az előbb operationsban zöld boosterekkel ennyi xp-t kaptam.
    Volt még 172k spot sebzésem.
  • Caliph
    ez nem az t11es hanem a tizes acélos Franklin d. roosevelt,nagy lassú repcsijei vannak,sok hpval,de a flaket nem szereti,és repcsinként 4 torpi van
    lassú a játékmenet,támadás után sokat kell várni a kövi támadásra,szal fura egy játékmenetet ad,de a torpik ésa bombázók is nagyon erősek,sok gép is van. Végül én is kivettem,volt fölös acélom és más nem indította be a fantáziám
    annyira nem jött be mint vártam,de BBk ellen halálos a dög,viszotn dd ellen semmid nincs
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.09. 21:53:51
  • Plata
    Marha jó,a kérdőívet kitöltöttem és kaptam jutalmat.

Pedig megírtam hogy a rakétás event szar. XD
    Lehet nem jó a gugli fordítójuk.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.09. 11:05:59
  • Plata
    Rakétás játékmód atom szar és nem szeretem.
    Nekem megvan a T11 amcsi CV,de úgy emlékeztem 1 torpija van. :D
    Azt tudom hogy a T8-10 füstjeleket használó verda repcsijén több van.
    Gondoltam rá hogy eladom a T8-at,de úgy megszerettem hogy nem adtam el még.
    Általában mindig eladom az előző tier hajókat.
    Volt egy kérdőív hogy milyen a rakétás játékmód és bele írtam hogy kurva szar. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.09. 10:45:34
  • Caliph
    FDR repcsijén 4 db van repcsinként,a midwayen is repcsinként 2db
    gondolom történelmileg így volt,az amcsi torpi dagibb is,rövidebb a hatótávja és lassabb is sztem mint pl a japcsi,ami gyorsabb,messzebbre megy és nagyobbat is üt,valszeg nagyobb robbanó töltete volt,ergó nagyobb a súly,és csak 1et birt el a gép..meg persze a repcsiknél is lehet különbség,melyik mennyit bír,az amcsi ott is zömökebb
    bár ez még mindig egy arcade játék szal,és valszeg jönnek majd a rakéták és a hidegháborús hajók is,az új játékmódban már vannak is rakéták
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.09. 09:49:12
  • Plata
    Nem értem miért van minden CV-n a torpedós repcsiken csak 1 torpedó,az amcsi füstös CV torpedósai bezzeg egyszerre kettesével dobják őket.
    Akkor a többi prém vagy spéci CV repülője miért csak egy torpedóval van szerelve?
  • Plata
    Megvettem,T10 DD-t úgy kilőtte másodlagossal mint a szart. XD
    A bázis védős operationsban japcsi Dd közel került hozzám és rám akart fordulni,épp bombázót küldtem ki mikor láttam hogy megöltem egy DD-t.
    Bombázója nagyon nem pontos.De rengetegszer citadellát üt,meg a gyönge hajókba folyton overpent.
    Torpedói egész jók,bár csak hármat dob le.
    A bombázójának támadáskor nagyon durva hangja van,olyan mint a stuka-nak.
    Még hozzá kell szoknam de nem rossz,valami rohadt sok másodlagos ágyúja van.
    Na és a másodlagosak úgy lövöldözik az incapacitationt mint a fene.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.09. 08:13:03
  • Caliph
    nekem a Saipan van meg,annyira nem jön be. kevés repcsi,lassú regen,de ahogy a kagának downtier repcsijei vannak,úgy a saipannak uptier repcsik vannak, asszem midway gépeit kapta meg. emiatt erős sebzéssel rendelkezika tierjében,viszont gyorsan hullanak,és nincs utánpótlás sem
    Grafról néztem vidiket,nagyon erős másodlagosa van,a rakétások és a torpik használhatóak,de az AP zuhanóbombázóval nehéz célozni és találni,és mivel AP,van h lepattan...viszont üthetsz vele citadellat is

ebben a kérdésben nehéz a válasz :P nézz vidiket mint mindig,aztán eldöntöd melyik jöhet be
  • Plata
    Van majdnem 10k aranyam,sdzerinted melyik aranyért megvehető B-s hajó éri meg?
    Kaga B-t ne mond,megvan a sima. XD
    Graf Zeppelin tetszik,az megéri?
    Saipan látom lassan termeli a repcsiket.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.08. 11:47:06
  • Plata
    Bár mintha lenne még valami,csak sosem használtam.De lehet tévedek,ha feljutok megnézem.
  • Plata
    Nekem sajna nincs csak egy black hajóm azt hiszem,a Chkalov.
  • Caliph
    event passos kilenc sima ládából esett egy napoli black :P a sima is megvan . arra rájött már valaki hogy lehet aktiválni a küldit ami dublont ad,ha megvan a sima és a black változat is egy hajóból? van 3 vagy 4 párom,de nem jöttem rá hogy ad küldit

ok tárgytalan,megjelent a combat küldik között...csak arra adnak a gecik dubit,amit az black squadron event alatt párosítassz össze,ami korábban megvolt arra nem...faja
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.08. 10:21:33
  • Plata
    Nekem sem,azt sem tudtam honnan kell kivenni,egy másik játékos mondta.

Nekem megadták amit kértem,csak kb 10 nap múlva.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.07. 23:43:34
  • Caliph
    hmm,a cqnak akkor nekem is meg kell lennie,minden nap mentem 5 csatát az event kezdete óta,de eszembe se jutott ránézni h mikor kapom meg :D
    Bridgeporthoz még kell pár nap,elvileg még huszonpár nap van az eventből,simán meg kell legyen
    + irtam a supportnak h kérem a kushiro event ládáim,meglátjuk megkapom e :P
  • Plata

• Plata
    Tudom.
    Ma én is fogtam ki a cherry blossom-on olyan hülyét hogy jézus.
    Cherry blossom az az éjszaka kezdődő operations,amiben az ellenséges bázist kell a végén kilőni.
    Immelman-al voltam ott és láttam ahogy dd csapattárs belerohan az ellenséges dd és cruiser hordába kidobja a torpedóit és meghal,scliffen meg lerammolta azt a cruisert amit ki kell lőni és megpróbál elmenekülni. Azt hittem hogy rosszul látok.Végén meg vesztettünk mert a maradék BBk nem mertek közelebb menni a bázishoz és nem volt aki lelőtte volna időre.
    Immelman-on meg nincs bombázó hogy le tudtam volna bombázni.
  • Caliph
    nem velem van a baj,a csapattársakkal :P
  • Plata
    Szállítóhajós nagyon jó sub-al.
    Állati nagyot lehet szakítani ott.
    Nézd meg a képet a 22858 hsz-ben.
    Az éjszakai küldit csináld Hornet-el. XD
    Amint a B25 mehet küld rá az ellenséges bázisra és csókolom. :D
    Vagy Sub,víz alatt megközelíted az ellenséges bázist és ráküldöd a bombázókat.
    A harmadikat szintén sub-al könnyű.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.07. 16:16:01
  • Caliph
    nekem már csak a pvp kikötő fejlesztése kell. de most keveset is nyomtam,napi 5 csatában ami meglett meglett,bár tegnap toltam sztem tizet is :P tegnap volt olyan op ami nulla küldi teljesítéssel lett fail :D

két nehéz OPot ad mostanában amivel nem bírnak a playerek.az egyik amikor eltérített szállítóhajókat kell visszaszerezni,ott sok japán nehézcirka jön,pillanatok alatt leégetik a BBket ha nem figyelnek,a végén meg kevés idő van három sok hp BBt elkapni

a másik az éjszakai küldi,ami a kezdésre a szádba rak egy rakás dd-t,és hiába ugatod a hidros/radaros hajónak,hogy tolja ,nem reagál,aztán megpusztul az első torpedó salvóban :D

ja van egy harmadik is,bár ahol sokat elvérez a csapat,a a szigeten lévő légibázisos erődítéses,ahol jön még egy kilövendő cv és sok dd és cirka,vagy 6 felől...

nem a másik kikötő védéses,az a könnyűek közé tartozik :)
  • Plata
    Mindig több,ahogy elkészülsz egy,kapsz egy újat végül az összeset felveheted.
    Azt hiszem.
    De a hajó nekem már megvan.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.07. 10:42:24
  • Caliph
    ok,cáfolom magam,nem max 3 a küldik száma a felfejlesztett op kikötőben,hanem 5 vagy 6
  • Plata
    Mázlista, nekem állandóan incapacitation hit vagy mi a szösz és citadel hit kell.
    Most is csupa ilyen van, meg bombázást és repcsi lelövés.
    Co-op csatába CV-vel nem szeretek menni, hamarabb vége minthogy bármit csinálhatnék. XD
  • Caliph
    az tiszta sor. de egy cvnek nincs cooldown a bombázón/rakétáson,gyorsabb is mint a dd,és más küldiket is könnyen megcsinálsz egy menetben,pl repcsi lelövés,vagy torpedó találatos
    kár h csak 3 küldit lehet csinálni egyszerre,ez is elég nagy szopatás ,mert minden fel van fejlesztve a pvp kikötőn kívül,és sokszor egy két csata alatt meg lehetne csinálni 4-5 küldit is,ha nem csak 3 lehetne :P
    tegnap kellett 50 rakéta/bomba találat,15 torpedo hit,meg kilenc repcsi lelövés ,egy körben megvolt nakhival coopban :P
    aztán jött a szopás 6 sec taskkal az operationben,amikor már csak 1 task kelltt,természetesen akkor jöttek értelmes csapattársak és csont nélkül meglett az összes sec task :P

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.06. 13:25:02