22610

A Wargaming új MMO játéka
-
ma délután 3 tól lesz elérhető a teszt szerver. érdemes tesztelni,aki játszik 11 csatát,3000 szenet és 2k dubit kap ajiba a live szerveren,illetve ha tolsz 10 random csatát cvvel, esélyed lesz az 5 db prém usa cv,az enterprise egyikére.
ugyanez igaz,ha 10 csatát tolsz bármelyikkel,nyerhetsze egy kutozovot,ha dd ca vagy bb vel tolsz 10 csatát,akkor meg egy georgiát
április 3ig lesz teszt szeró
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.25. 10:18:44 -
Plata #22569 Ma megint láttam valami hírben hogy jön a Cv rework.
De mivel elnyomtam a telón utólag nem találtam meg. :( -
Plata #22568 Brawl-on volt ilyen kisérleti fitfyene,9-es cruiser azt hiszem,kb 20 kilóméterről lövöldözni kezdett fél hp-val,viszonzásul kapott az első két ágyúból választ,ami kapásból citadella lett. :D
Szeretem a pommern-t,olyan mint egy T9-es G Kurfürst. -
ne feledjétek eladni a nem használt modulokat az inventory menüből...mostanában sok hajót húztam,csak a stock modulok eladásából 30 milla jött össze,szal ne járjatok úgy mint én :p
a zászlókat is el lehet adni jó pénzért,1000 darab felett voltam mindenből,és nem is nagyon használom őket,randomban meg coopban meg operationban nem kell,randomot és kláncsatában illik,de azokat nem tolom
szal 500 darabokat eladogattam 3 milla körül zászlónként
és maradt is 500 mindegyikből szal jut is marad is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.16. 11:15:06 -
Plata #22566 Nem érdekelnek,különben is gyorsan meghalt. -
yepp,a wg új agymenése. bekerült a heti frissítéssel 3 kísérleti hajó a lényegük kb az,hogy annál erősebbek minél kevesebb a hp,azaz beépített adrenalin rush skillel indulnak. pontosabbak,és gyorsabb a reload,valamint van kísérleti lőszerük,ami adott számú egy csatában,de erősebb,amolyan tankos féle gold lőszer. megy is a rinya miatta,hogy be akarják vezetni,én kb akkor fogom abbahagyni a gamet ha tényleg behozzák a gold ammot. nem érdekel h kreditért is megvehető e mint a tankosban,azt is akkor hagytam abba
szal egyensúlyozni kell ezekkel a hpval,mert kevesebb hpnál erősebb,de ugye van heal is,de ha feltöltessz,elbukod az előnyöket,cserébe kevesebb hpról ha kapsz egy focust vagy pár citát,akkor mehetsz a kikötőbe
pár patchig lesznek bent,aztán elveszik őket,szal dubit ne költs rájuk. van küldi,vagy free xp amivel nyithatóak. 3 darab van,metz ,viasma,oregon
ja és még fejlesztgetni kell a speckóképességeit is,de addig nem jutottam. illetve semeddig,egyik hajó sem vonz.
-
Plata #22564 Láttatok már olyat hogy csatába csapattárs fél HP-val jön be?
Operationsban a csapattárs már kezdésnél kb fél hp-n volt. :O -
kiirhatná a címbe :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.02.14. 15:18:44 -
Ez a Lesta szerveren van. Ez nem fog jönni. -
ééés érkeznek a dobtáras csatahajók is :D
-
na jobban megnéztem,14.1 patch jön holnap. egy csomó mindent akarnak tesztelni a jövőben,ezért időkorlátosan fogják ezeket bevezetni 14.2-14.7ig. azaz van amikor új hajókat tesztelünk lesz egy új event,ahol halál után respawnolhatsz,cv rework,stb.
szóval hamarosan érkezik ,azt nem tudom h külön játékmódban,vagy teszt szerverre,de valamilyen módon nem holnapi,hanem a kövi patchben.
a végleges játékba kerülés várható 2025ben,szal előbb teszt,ami a közeljövőben várható
csak gyorsan átkattintgattam,lehet valamit félrenéztem vagy kimaradt,de egy órát nem vagyok hajlandó végignézni :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.02.05. 10:52:01 -
Plata #22559 Akkor nem értem abban a reklámban mért az volt hogy köv peccsben.
Én remélem az oroszok maradnak egyben,azért jó vele játszani. -
yepp,akkor még csak annyi h idén valamikor :)
összességbe sztem erősödik a cv,hiszen a támadó raj kerül csak AA tűz alá,a többi fent kering hatótávon kívül. szal pl a midway bombázói,4x3 repcsi,támad az első 3 ,a többi 9 biztonságban fent,aztán ha vége a támadásnak támadhatsz a kövi 3 al. cserébe kisebb lesz a dam,mert mert ha a támadó 3 gépből lelőnek 2,akkor csak egy repcsi fog sebezni. És a támadás után felrepülő maradék repcsik is kapják a sebzést amig travel módba nem vált,szal simán bukhatod az egész támadó rajt...valszeg több repcsi fog hullani az új módban
nem beszélve arról,h travel módban gyorsabban ottvagy az új rajjal a csatában.
Hakut is átdolgozzák,ugye eddig két repcsi támadott a torpedósnál,ha egyet lelőttek buktad a dam 50 százalékát,és szinte mindig lelőtték ,mert kevés a hp a repcsin. az új módban 3 támadó lesz,de a torp sebzést nerfelik
az orosz cvkre vagyok kíváncsi,ott mi lesz,hogy megint támad az egész raj egyszerre,vagy feldarabolják ott is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.02.05. 09:37:32 -
Plata #22557 Ezt találtam a launcherben.
We haven't forgotten about changes to aircraft carriers and AA. After testing the concept last summer, we were pleased with the results but identified the need for balancing, UI improvements, and more polishing. Based on feedback, we've made adjustments and are ready for the next phase.
Aircraft will have three modes: Travel, Attack, and Recon. The goal is to improve the player experience, as the first iteration wasn't intuitive enough.
Here are some changes compared to the previous test:
Recon Mode, which allows you to descend and spot enemies, is going to be simpler and more immersive.
Defensive AA Fire will no longer prevent planes from spotting—a change made after player feedback showed the mechanic was too complicated.
Priority sector will now cover 360 degrees around the ship and buff AA damage.
A new AA consumable is in the works, with details to be revealed later.
It will be clearer which planes are dangerous and which are not.
The speedometer will return.
Aircraft carriers will still be able to use their secondaries as main guns when not controlling the aircraft, and Fighters and Patrol Fighters will no longer be able to spot ships.
Additionally, some Commander skills for aircraft carriers will be reworked. We're also considering a mechanic that provides a small chance to dodge AA fire, allowing you to deal some damage even against strong defenses. AA bubbles will also receive improvements.
If you haven't tried the new mechanics yet, now's the time, as we plan to release them in 2025. Stay tuned for more updates on our website.
-
Plata #22556 Basszus,nem tudom hol láttam,valami hülye frászbúkos hírt olvastam és ott volt a wows reklámja is,amiben volt hogy jön az új peccs amiben a cv-ket úgyis elkúrjuk ti balfékek. :D
Telón láttam,egy GTA-s hírt olvastam el ott volt wows reklám meg hogy jön a franc tudja milyen peccs.talán 1.14?
Csak is azért rémlik mert ott volt hogy jön vele a cv szopatás és az AA rework.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.05. 08:50:34 -
van konkrét infod h mikor? én nem találok csak annyit h valamikor idén
összeségében nem sokat változtanak,csak beraknak egy új repülési módot,amivel magasan spot nélkül gyorsan tudnak repülni a repcsik,csökkentve a támadások közötti időt(ez mondjuk erős buff)
aztán van a recon flight,ami lényegében a mostani repülés,van spot,de lőhet is rád az aa,és van a támadás ami szintén ugyanaz mint eddig,annyi különbséggel h a támadó rajból ha lelőnek egy repcsit akkor nem veszi át a helyét másik
AA ben is lesz változás,a deff aa már nem vakítja meg a támadó repcsit,a priority sector 360 fokban lesz nem csak azon az oldalon amerre nézel
lesz valami új AA consumable,de erről is csak ennyi ,hogy lesz :D
a cv ágyúit használhatod úgy mint bármely más hajóét,ha nem repcsit irányítassz,amúgy automata. illetve lesz egy kis átdolgozás a cv kapitány skillekbe is.
egyelőre ennyi az infó a teszt óta,ami változik,a többit lehetett próbáni a teszten
ja még annyi hogy a vadászok többé nem spotolnak,ami sztem jó változás,szal nem lesz olyan h dobsz egy fightert a dd fölé,és spoton tartja még ha te mást támadsz is
az új utazási mód: nem tudom azt hogy akarják megoldani,hogy pl shinano az ap pattogós bombával simán kiüt pl egy nakhimovot. ráadásul úgy ,hogy gond nélkül átrepül sérülés nélkül az egész ellen csapaton,ráadásul nagy sebességgel,és közvetlen támadhatja a nakhit,aminek gyenge az oldalvédelme...két három ilyen támadás és a nakhi mehet a kikötőbe,és kb semmit nem tehet ellene,repcsit nem lehet kimanőverezni,max dobhat pár vadászt de simán átmegy egy támadás a vadászok mellett is
eddig ugye vagy mentél egy nagy kört a térkép szélén ha cvt akartál támadni,ami idő,vagy át kellett repülni pár ellen hajó légvédelmén ami meg repcsiveszteséggel járt
vagy hogy oldják meg az fdr,aminek pont a lassú repcsi volt az egyik hátránya,most azzal is gyorsan átrepülsz bárhova travel módban
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.02.05. 07:25:07 -
Plata #22554 Ha jól látom a CV-ket mégis át dolgozzák.
Jön a Cv peccs.
Vajon jók lesznek még valamire utána? -
bekescsaba #22553 Az szeretném kérdezni, hogy megéri-e 6000 aranyért prémiumosítani a kedvenc 10-es tech tree hajókat?
Nekem nagyon bejön a Louisiana (Tier 10 tech), jobban mint a 9-es szenes Kearsarge, a majd 4,5 km-es plussz lőtáv miatt, illetve az elsőnek 50 kaliber hosszú csöve, a 9-esnek mef csak 45-ös, így gyorsabbak a Louisana lövedékei.
Bár a Kearsarge repülői ultra brutált ütnek, átlag 9-15 000 sebzés, plusz tűz. -
pajer_csaba #22552 Most velem van baj, vagy tényleg gci rondák ezek a robbanás-skinek? -
igen,assyt akartam írni :D de az operation kár h a felét adja,jagerrel toltam tegnap,volt vagy 30 sec reload a 12 torpin,jön a damage bőven,még ha felezi is... persze nem a cserry blossomban,ott szopás ddnek lenni :D
nekem a jinan lesz a nyerő,most kapott kis buffot + a torpik is durvák rajta és assyban kb csak 1 helyben kell állni és jönnek hozzád :D és a füst is gyors reloados
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.01.22. 14:41:06 -
Miért nem mész assymetricben? Sokkal több sebzést tudsz vele csinálni, mint coopban. Ott ellopkodják, assyban pedig smolensk füstben, vagy DM és hajrá.
-
Plata #22549 Még vagy három fejezet hátra van mert nem volt időm. -
hát húzz bele akkor mert mindjárt vége :D
az a bajom nekem is,hogy megvettem a starter packot dublonért,aztán vagyok olyan fukar h sajnálnám ha menne a levesbe az a párezer dubi...sajna a hajó sem különleges,de úgy voltam vele hogy rövid dockyard,kevés farmmal meglehet. most az utsó két küldire sztem el fog menni pár napom,kevés időm van kockulni -
Plata #22547 Basszus én még mindig ott tartok ahol a múltkor,nem volt időm játszani,sőt azt hiszem tegnap fel sem tudtam menni. -
ahogy nézem elleszek az utsó dockyard küldikkel is, 30 kill,a kredit meg a xp nem probléma,sőt már a 5000 ribbon is megvan,aztán el kell gondolkodni melyik classal farmoljak le több milla damaget :D sub biztos,japó prémmel gyorsan meglesz a 1.5 milla dam,15-20 coop csata :D
de az utsó az húzós lesz :D sztem cirka 3millát választom,jinannal,torpik illetve füstben ülős az első terv,aztán meglátjuk hogy haladunk. kár hogy operationsból csak a felét számolja mindennek
-
Plata #22545 A játék meg külön figyelmeztet hogy a jelzőfénnyel megvilágított területre ne menj mert megszívod,erre belemásznak.
G Kurfürst-el szeretek oda menni a másodlagos miatt és a sok ágyú miatt,Maine a sok ágyú miatt jó,ha T11 cruiser odlalba fordul és megtalálja akkor jó pár citadellét kaphat.Plusz egész jó távolból lehet vele operálni.
Yamato-t is a sok ágyú miatt szeretem és a lőtávolsága miatt.
Sliffet nem szeretem ott,állandóan gyújtják a dd-k meg crusierek. múltkor két ágyúmat is kiszedték,meg az összes torpedót.
A másik t10-es német BB is elég jó ott,elfelejtettem a nevét. :D
Most kezdtem húzni angol BB-t,azzal még sok tapasztalatom nincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.21. 16:45:46 -
yepp azok a ddk veszélyesek. a rádió az a hydro,német hajóknak a legerősebb,6km hajó és és 5 torpedó észlelés...hiába irom h vigyázzanak,meg hydro és radar,a falnak beszélek aztán meg kell védeni a regimentet,azaz csak lőni kell az azokat lövő hajókat,és rátok fordul,nem lövi tovább a regimentet. innentől gyerekjáték
korán nem jó bombázni,mert el kell kapni a menekülő atagot,meg még leszedni 50 repcsit,mellékküldi
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.01.21. 16:38:34 -
Plata #22543 Az elején jön 4 dd pont előttünk keresztbe,ott nagyon vigyázni kell mert kapásból megszivatják azt aki siet,utána is van sok,sőt szinte mindig spawnolnak újak.
G. Kurfürst ott nagyon jó,a másodlagos és a rádió vagy mi a franc képessége miatt.
Ha kapásból befordulsz balra akkor kikaphatod a DD-ket.
A 25+ km lőtávolságú hajók is jók,mert biztonságos távolból kiszedik a fő célpontot.
Azokat Tier 9 felett úgyis T11 cruiserek és DD-k védik.
Vagy olyan CV kell aminek a bombázói mind egyszerre dobják le a bombát.
Aminek több körben dobja le a bombát a repcsije nem jó,a két torony leszedi őket.
Ha figyeled az NPC mikor küldi a bombázóit és azok fedezékében mész akkor egész jól oda lehet csapni.
Chkalov-al csináltam meg úgy hogy a reptér szét volt bombázva mire az utolsó része jött az operations-nak.
De túl korán nem érdemes bombázni,akkor azt hiszem nem sérül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.21. 16:23:59 -
Plata #22542 Igen az durva. -
nekem ezt a fos operation cherry blossomot dobálja flagshipes opban,és alig nyerünk ,sok az info a playereknek,fingjuk sincs mit kéne csinálni,az első dd rohamban meg is hal 1-2 :D
-
Én is :D
-
szép :) -
Plata #22538 Na ma mentem egyet.
-
Plata #22537 Hát ezek mint a birkacsorda megindultak egyenesen neki a BB-nek,meg szintén valami jellel ellátott cruisereknek,úgy otthagyták raptort mint a huzat,mire rájöttek hogy a másik oldalon is jön ellenség és lövik a raptort akkor kezdtek el visza fordulni a pálya másik feléről.
Mire kilőtték még a közelbe sem értek.
Nem kicsit voltam pipa,de nem szóltam semmit,csak eldöntöttem többet nem megyek. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.14. 20:43:42 -
attól még jó az xp,ha normális csapat van :D
az operationök sokszor még simaként is nyögve nyelősen mennek :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.01.14. 20:37:30 -
Plata #22535 Szórakozol?
Voltam flagship operationsban,durva szívás lett,amint megjelent az első spéci Bb az egész idióta banda ment oda kilőni,magra hagyták a raptort,mondanom sem kell szarrá lőtték,hiába próbáltam a hajóm testével is védeni. -
hát nem is figyeltem,mert dockyardot húztam,de nekem nincs combat missionban hozzá küldi,csak 1500 dublonos bundlek az armoryban
szerk: most látom hogy az event pass végén van,akkor oké,az meglesz
btw az xp elég jól jön az új flagship módban,szal lehet rá tolni a kék-piros boostereket free xpt farmolni,vagy kilences hajót húzni tizre,nekem pont jól jön a marseille vonalhoz
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.01.14. 19:53:58 -
Plata #22533 De ingyen is megkapjuk ha a küldiket toljuk,legalább is a T8-at. -
Utánna néztem a light holland vonalnak,erős air strikeot kapott,30 sec reloaddal,34 mm pennel,a He alapból 32mm átütéssel bír,ami ugye a pont a határ könnyű cirkák ágyújánál,szal alapból jó,sok ágyú,kevés reload,Ap említésre sem méltó,ahogy a legtöbb könnyű cirkánál,van heal ami a papír armor miatt nagyon jól jön....
szal összeségében a 30 másodperces erős air strike miatt egy kifejezetten jó kis könnyű cirkáról van szó,én ki fogom húzni az arany oroszlán mellé,majd ha kijön earlyből -
azért mert az új hajók tartják életben a játékot kb.nyilván kinek mennyi ideje van tolni,én zárt béta óta tolom,kb 9000 csatám van mindennel együtt,abból 8k solo random,és majd minden tech tree ki van húzva,talán csak a dél amcsi cirkák nincs elkezdve,ami meg nincs kihúzva 1-2 hajó hiányzik a t10hez.(brit dd,német dd,angol drake He cirka vonal,meg még pár ami eszembe se jut most,de kevés kell a fullhoz :D ) supershipek nagy része nincs meg,mert kredit hiányom van szinte mindig
persze prémek , rp shipek nagy része sincs meg,de van jópár..szal ha jönnek az új hajók,és ha még erősek is,mint pl most nemrég a libertad vonal,vagy van funny button,akkor a népek ugranak mint gyöngytyúk a takonyra.
Az új holland vonalat még nem csekkoltam mit tud,de ugye most amúgyis early accessben van dublonért,de hülye aki erre költ,mert lassan jönnek sima tech treeben is.
viszont vannak ilyen hülyék,mert már láttam csatában őket,szal adott a válasz is: bevételt jelent nekik,mert van aki hajlandó perkálni azért hogy pár héttel hamarabb tolja őket mint a plebs :D
amúgy a nemrég bejött vonal az 2021 vége volt :D tudod,most 2025 van :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.01.14. 09:52:12