22967

A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #22927 Megemelték a bázis Hp-ját.
Már nem 86k volt hanem 106k.
De az sem gond,mert ha marad is 20k hp-ja az le ég.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.18. 18:53:02 -
Plata #22926 Tudtam játszani három csatát.
Három asszimetrikus.
Nagyon szórakoztatók voltak.
Ez volt az utolsó.
Volt jobb is.
Ma nagyon sok citadellát szedtem össze,AP bombázók most piszkosul adták.Volt hogy BB-t is kicsapta ,de cruisert simán. -
Plata #22925 Ma este még mentem három operationst meg pár asszimetrikust.
-
már látom,átsiklottam felette valahogy...na majd akkor figyelek :P
rágoogliztam,régen voltak ezek a bad advice vidik,abból a hajó került be a raptoros OPba :P
-
Plata #22923 Pár hsz-el lentebb linkeltem róla két képet.
22915-ös hsz.
Egyszer csak megjelenik a pályán ez a kamu hajó.
Tényleg pont olyan mint céllövölde lenne,oda vissza mászkál ez a kamu hajó.
Már láttam több alkalommal is hogy valami achi-t kapott érte csapattárs mikor meglőtte.
Nekem még nem sikerült. -
hát olyat nem láttam ,meg most h megvan a bridgeport,már csak a napi egy csatára járok fel,kicsit kiégtem megint . majd dec 1 el jön megint a kari event,akkor visszatérek :P
addig csak a napi 1 csata tokenért járok fel,és váltom dubira -
Plata #22921 Megjelennek a pályán ilyen idétlen bádog hajók akik oda vissza masíroznak két szikla közt. :D
Olyan mintha céllövöldében lennél és mozgó célpontra lőnél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.17. 16:50:29 -
mire gondolsz céllövöldés hajók alatt ?:P
-
Plata #22919 Cherry blossom tényleg piszok vicces vele. :D
Kár hogy nincs másik Cv nehézbombázóval.
Egyébként operatonsban ezek a céllövöldés hajók mire valók?
Vagy szimplán poén? -
annyit irsz róla még a végén kiveszem én is :P -
Plata #22917 Mert olyan poén.
-
Plata #22916 Hornet vs Cherry Blossom. :D
B25 jött a bázis megdöglött.
Nem hagyományos volt,az első feladatok mások voltak,nappal volt,a hajókat mégsem lehetett látni,mintha éjjel lett volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.13. 18:32:24 -
Plata #22915 Operationsban volt ma érdekes dolog.
Raptor rescue alternatív útvonalon.
Burgonyával voltam,mikor elértük a Raptor-t és jönnek messze az ellenséges hajók,akkor vettem sézre hogy a burgonya a semmit lövi másodlagossal.
A legközelebbi hajó 17 kilóméterre volt,a burgonya másodlagosai meg tüzeltek az egyik sziget felé és 17 secondary hit-et csinált,de közben nem is láttam mi a szent szöszre lő.
Jah és a végén az idióta céllövöldés hajók poénok. :D
-
Plata #22914 Hát ez nagyon poén. :D
Kösz a Cv buildeket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.11. 16:49:26 -
ha felspeceled másodlagosra és van egy két idióta haverod,lehet vele is smoke traint játszani :P
-
redditen van ez a csávó,elég jó cv player,ha bizonytalan vagyok egy buildben,le szoktam csekkolni
reddit az Essex ről
Grafról
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.11. 13:42:54 -
Plata #22911 Graf Zeppelin-en 14 másodlagos ágyú van,hat darab fent a fedélzeten és mindkét irányba tud tüzelni,négy négy darab az oldalában és csak egy irányba tudnak,ma operationsban T9 német BB közelembe ért,mentek az incapacitation hit-ek meg a gyújtás is. :D
Sajnos csak 9.5 km-e tud lőni,de egész jó,na persze nem másodlagos tüzérségre van szerelve.
Attack aircraft és torpedó bombázó gyorsabban termelődik mint a Kaga-n.
Bombázó lassabban,sajnos a bombázó csak egy bombát dob és nagy a célköre.
De elég jól bírják a strapát.
Plusz valószínűleg nem is túl hatékonyan szereltem fel és skilleztem,de majd ha egyszer lesz időm keresek valami pro CV útmutatót és át skillezem a hajóim.
Kaga-n 13 skilles japó van graf-on meg 10 skilles megatron vagy mi a gyász.
Van valami skillje is,broad Penant,bár nem viláégos ez mi.
Még utána sem néztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.11. 11:30:20 -
Plata #22910 Nekem sosincs acélom.
De nézd az előbb operationsban zöld boosterekkel ennyi xp-t kaptam.
Volt még 172k spot sebzésem.
-
ez nem az t11es hanem a tizes acélos Franklin d. roosevelt,nagy lassú repcsijei vannak,sok hpval,de a flaket nem szereti,és repcsinként 4 torpi van
lassú a játékmenet,támadás után sokat kell várni a kövi támadásra,szal fura egy játékmenetet ad,de a torpik ésa bombázók is nagyon erősek,sok gép is van. Végül én is kivettem,volt fölös acélom és más nem indította be a fantáziám
annyira nem jött be mint vártam,de BBk ellen halálos a dög,viszotn dd ellen semmid nincs
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.09. 21:53:51 -
Plata #22908 Marha jó,a kérdőívet kitöltöttem és kaptam jutalmat.
Pedig megírtam hogy a rakétás event szar. XD
Lehet nem jó a gugli fordítójuk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.09. 11:05:59 -
Plata #22907 Rakétás játékmód atom szar és nem szeretem.
Nekem megvan a T11 amcsi CV,de úgy emlékeztem 1 torpija van. :D
Azt tudom hogy a T8-10 füstjeleket használó verda repcsijén több van.
Gondoltam rá hogy eladom a T8-at,de úgy megszerettem hogy nem adtam el még.
Általában mindig eladom az előző tier hajókat.
Volt egy kérdőív hogy milyen a rakétás játékmód és bele írtam hogy kurva szar. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.09. 10:45:34 -
FDR repcsijén 4 db van repcsinként,a midwayen is repcsinként 2db
gondolom történelmileg így volt,az amcsi torpi dagibb is,rövidebb a hatótávja és lassabb is sztem mint pl a japcsi,ami gyorsabb,messzebbre megy és nagyobbat is üt,valszeg nagyobb robbanó töltete volt,ergó nagyobb a súly,és csak 1et birt el a gép..meg persze a repcsiknél is lehet különbség,melyik mennyit bír,az amcsi ott is zömökebb
bár ez még mindig egy arcade játék szal,és valszeg jönnek majd a rakéták és a hidegháborús hajók is,az új játékmódban már vannak is rakéták
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.09. 09:49:12 -
Plata #22905 Nem értem miért van minden CV-n a torpedós repcsiken csak 1 torpedó,az amcsi füstös CV torpedósai bezzeg egyszerre kettesével dobják őket.
Akkor a többi prém vagy spéci CV repülője miért csak egy torpedóval van szerelve? -
Plata #22904 Megvettem,T10 DD-t úgy kilőtte másodlagossal mint a szart. XD
A bázis védős operationsban japcsi Dd közel került hozzám és rám akart fordulni,épp bombázót küldtem ki mikor láttam hogy megöltem egy DD-t.
Bombázója nagyon nem pontos.De rengetegszer citadellát üt,meg a gyönge hajókba folyton overpent.
Torpedói egész jók,bár csak hármat dob le.
A bombázójának támadáskor nagyon durva hangja van,olyan mint a stuka-nak.
Még hozzá kell szoknam de nem rossz,valami rohadt sok másodlagos ágyúja van.
Na és a másodlagosak úgy lövöldözik az incapacitationt mint a fene.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.09. 08:13:03 -
nekem a Saipan van meg,annyira nem jön be. kevés repcsi,lassú regen,de ahogy a kagának downtier repcsijei vannak,úgy a saipannak uptier repcsik vannak, asszem midway gépeit kapta meg. emiatt erős sebzéssel rendelkezika tierjében,viszont gyorsan hullanak,és nincs utánpótlás sem
Grafról néztem vidiket,nagyon erős másodlagosa van,a rakétások és a torpik használhatóak,de az AP zuhanóbombázóval nehéz célozni és találni,és mivel AP,van h lepattan...viszont üthetsz vele citadellat is
ebben a kérdésben nehéz a válasz :P nézz vidiket mint mindig,aztán eldöntöd melyik jöhet be -
Plata #22902 Van majdnem 10k aranyam,sdzerinted melyik aranyért megvehető B-s hajó éri meg?
Kaga B-t ne mond,megvan a sima. XD
Graf Zeppelin tetszik,az megéri?
Saipan látom lassan termeli a repcsiket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.08. 11:47:06 -
Plata #22901 Bár mintha lenne még valami,csak sosem használtam.De lehet tévedek,ha feljutok megnézem. -
Plata #22900 Nekem sajna nincs csak egy black hajóm azt hiszem,a Chkalov. -
event passos kilenc sima ládából esett egy napoli black :P a sima is megvan . arra rájött már valaki hogy lehet aktiválni a küldit ami dublont ad,ha megvan a sima és a black változat is egy hajóból? van 3 vagy 4 párom,de nem jöttem rá hogy ad küldit
ok tárgytalan,megjelent a combat küldik között...csak arra adnak a gecik dubit,amit az black squadron event alatt párosítassz össze,ami korábban megvolt arra nem...faja
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.08. 10:21:33 -
Plata #22898 Nekem sem,azt sem tudtam honnan kell kivenni,egy másik játékos mondta.
Nekem megadták amit kértem,csak kb 10 nap múlva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.07. 23:43:34 -
hmm,a cqnak akkor nekem is meg kell lennie,minden nap mentem 5 csatát az event kezdete óta,de eszembe se jutott ránézni h mikor kapom meg :D
Bridgeporthoz még kell pár nap,elvileg még huszonpár nap van az eventből,simán meg kell legyen
+ irtam a supportnak h kérem a kushiro event ládáim,meglátjuk megkapom e :P -
Plata #22896
-
Plata #22895 Tudom.
Ma én is fogtam ki a cherry blossom-on olyan hülyét hogy jézus.
Cherry blossom az az éjszaka kezdődő operations,amiben az ellenséges bázist kell a végén kilőni.
Immelman-al voltam ott és láttam ahogy dd csapattárs belerohan az ellenséges dd és cruiser hordába kidobja a torpedóit és meghal,scliffen meg lerammolta azt a cruisert amit ki kell lőni és megpróbál elmenekülni. Azt hittem hogy rosszul látok.Végén meg vesztettünk mert a maradék BBk nem mertek közelebb menni a bázishoz és nem volt aki lelőtte volna időre.
Immelman-on meg nincs bombázó hogy le tudtam volna bombázni. -
nem velem van a baj,a csapattársakkal :P -
Plata #22893 Szállítóhajós nagyon jó sub-al.
Állati nagyot lehet szakítani ott.
Nézd meg a képet a 22858 hsz-ben.
Az éjszakai küldit csináld Hornet-el. XD
Amint a B25 mehet küld rá az ellenséges bázisra és csókolom. :D
Vagy Sub,víz alatt megközelíted az ellenséges bázist és ráküldöd a bombázókat.
A harmadikat szintén sub-al könnyű.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.07. 16:16:01 -
nekem már csak a pvp kikötő fejlesztése kell. de most keveset is nyomtam,napi 5 csatában ami meglett meglett,bár tegnap toltam sztem tizet is :P tegnap volt olyan op ami nulla küldi teljesítéssel lett fail :D
két nehéz OPot ad mostanában amivel nem bírnak a playerek.az egyik amikor eltérített szállítóhajókat kell visszaszerezni,ott sok japán nehézcirka jön,pillanatok alatt leégetik a BBket ha nem figyelnek,a végén meg kevés idő van három sok hp BBt elkapni
a másik az éjszakai küldi,ami a kezdésre a szádba rak egy rakás dd-t,és hiába ugatod a hidros/radaros hajónak,hogy tolja ,nem reagál,aztán megpusztul az első torpedó salvóban :D
ja van egy harmadik is,bár ahol sokat elvérez a csapat,a a szigeten lévő légibázisos erődítéses,ahol jön még egy kilövendő cv és sok dd és cirka,vagy 6 felől...
nem a másik kikötő védéses,az a könnyűek közé tartozik :) -
Plata #22891 Mindig több,ahogy elkészülsz egy,kapsz egy újat végül az összeset felveheted.
Azt hiszem.
De a hajó nekem már megvan.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.07. 10:42:24 -
ok,cáfolom magam,nem max 3 a küldik száma a felfejlesztett op kikötőben,hanem 5 vagy 6 -
Plata #22889 Mázlista, nekem állandóan incapacitation hit vagy mi a szösz és citadel hit kell.
Most is csupa ilyen van, meg bombázást és repcsi lelövés.
Co-op csatába CV-vel nem szeretek menni, hamarabb vége minthogy bármit csinálhatnék. XD -
az tiszta sor. de egy cvnek nincs cooldown a bombázón/rakétáson,gyorsabb is mint a dd,és más küldiket is könnyen megcsinálsz egy menetben,pl repcsi lelövés,vagy torpedó találatos
kár h csak 3 küldit lehet csinálni egyszerre,ez is elég nagy szopatás ,mert minden fel van fejlesztve a pvp kikötőn kívül,és sokszor egy két csata alatt meg lehetne csinálni 4-5 küldit is,ha nem csak 3 lehetne :P
tegnap kellett 50 rakéta/bomba találat,15 torpedo hit,meg kilenc repcsi lelövés ,egy körben megvolt nakhival coopban :P
aztán jött a szopás 6 sec taskkal az operationben,amikor már csak 1 task kelltt,természetesen akkor jöttek értelmes csapattársak és csont nélkül meglett az összes sec task :P
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.06. 13:25:02