22408
A Wargaming új MMO játéka
-
#22328 kemény :p -
#22327 Playerbase...neked gondolom nem kell magyarázni mit láthatunk a képen...és bejön így rankedre pasztmek (15,2 km láthatóság egy cv-vel...)
előtte 2 rombolóval (egy Jager és egy shima) egyiket sincs concealment kapitányskill és upgrade
agyfaszt kapok
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.11.06. 21:19:56 -
Plata #22326 Szerintem nem gyenge a CV,csupán a bombázói elég vackok,csak az egyes és a hármas repcsit használom.
Egyes leszedi a pajzsot és meggyújtja a hármas kivégzi.
Volt olyan csatám amin több mint 40 citadellát lőttem vele. -
#22325 amikor indult az event,akkor sem volt senkinek fejlesztett hajója,mégis meg lehetett oldani. nem a fejlesztés hiányával van a gond,hanem a playerbassel.
btw a cv ebben az eventben sztem gyenge,bár még csak 2-3 kört mentem vele,illetve amikor van velünk cv,akkor érezhetően nehezebb a dolgunk. ezt pár meccsből szűrtem le amikor volt velünk cv
de a sima playerek is kint hajóznak a térkép szélén,hiába irom nekik az elején h maradi középen és védeni a bázisokat,nem sétahajózunk,és a dd menjen a felszedendőért...de sokszor foganatja sincs
az már csak a kövi szint lenne h közel engedjük a felszedendőd szállító ellen hajót hogy ne kelljen 9 kmt hajózni érte,majd ő közel hozza :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.06. 14:00:20 -
Plata #22324 Mára fel is adom,két csatát toltam,az elsőben szerintem senkinek nem volt a hajója fejlesztve,a másodikban talán egy csapattársnak.
De nem sokon múlott hogy nem vesztettünk,nem figyeltek most sem a bázisokra.
-
Plata #22323 Ma is kifogtam egy csapatot,akiknek szerintem semmi nem volt fejlesztve,meghaltam hamar és egyedül maradtam.
-
#22322 nope,ez már egy régóta fennálló probléma amit a wg nem hajlandó elismerni ,hogy bug. pontosan célzol,mégis a hajó előtt potyog a vízbe mind,és a célpont sem változtatott irányt.. itt most méginkább feltűnő az instant és 100 százalék pontos lézereknél -
Plata #22321 Azt hittem én célzok bénán. -
#22320 a lövedékek hamarabb esnek a vízbe a célpont előtt,mint ahogy céloztál,a WG szerint mítosz,minden fasza.
star trek event,hajólézer ,100 százalékos pontosság,tökéletes célzás,az eredmény... :D
-
Plata #22319 Én ahogy észrevettem T'Pau-val könnyű volt,a phaserrel leszedtem a pajzsot kapott bele torpedót.
-
#22318 lehet,de azon az elven működik mindegyik,hogy pajzs ellen,hull ellen jó,vagy közepes mindkettő ellen. ezért kéne összedolgozni,hogy van aki pajzsra lő,van aki hullra :p -
pajer_csaba #22317 Ok. Nekem az "enterprise-os event" a Battle of Leyte Gulf-ot jelenti, ezért zavarodtam össze. A Star Trekessel nem játszottam - ennek ellenére meg lett az ST combat mission is (én Worfot vettem ki). -
Plata #22316 Fegyvert meg lehet változtatni. -
#22315 csak az a baja,hogy össze kéne dolgozni,mert egyes hajók egyes fegyói vagy a pajzs vagy a hajótest ellen jók. pl most a rombolót tolom,a torpik erős a hajótest ellen,de a pajzsból allig vesz el. mint a star trekben :D szal várnom kell h ledolgozzák a pajzsot,hogy a max sebzést tudjam adni nekik. a csatahajó fő fegyvere a pajzs ellen hatásos pl -
Plata #22314 Star Trek.
Pár Star Trek eventes csatával kész lett minden egyéb küldetésem,North pole,Battle of the leyte gulf,satubbi. -
pajer_csaba #22313 Melyik? -
Plata #22312 Az új eventről.
Állati jó. -
pajer_csaba #22311 Ti miről beszéltek? -
#22310 az utso szint végtelen,azaz mindig kapsz 20 pontot ha megcsinálod,szal érdemes nyomni,ha kellenek a nagy upgradek is,az darabja 50 pont...hajónként 12 nagy upgrade,meg előtte a kicsik,amik 20 pontosak :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.03. 11:36:09 -
Plata #22309 Enterprise eventen csodálkoztam hogy nem megy tovább a progress,hát mert a végére értem.
Aztán rájöttem csak 16 szintet lehet megcsinálni,a következő 11 nap múlva nyílik meg.
-
Plata #22308 Én vettem rá tokenért super hull-t és super shieldet,a hull jó választás,jó képességeket ad,gyógyítja a csapatot,másik képesség kijelöl egy nagy területet ahol az ellenséges hajók azt hiszem 50%-al nagyobb sebzést kapnak,plusz egy gyors fegyver töltést is kapsz.
Az első fejlesztés szint 10 token második 50,eddig 20-at szereztem,megvettem a sup hull-t és sup shieldet.
Jah ez a T'pau,a romulán és klingon hajó is durva képességeket kap a hull-tól,de nem próbáltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.01. 17:49:36 -
#22307 én is tolom,de 2 nap alatt még mindig nem sikerült sok embernek megtanulni ,mit kéne csinálni. illetve lassan jönnek a modulok,nem találtam még rá a legjobb buildra. én is a csatahajót tolom,de az első fegyó gyengusz,a második nincs meg,a harmadik erős de 30 sec reload nagyon sok ebben a játékmódban...a torpedóknál az első ütős,de sok a reload,a második lassú mint a csiga,a harmadik még nincs meg :p a többi hajót még csak annyira próbáltam h mentem 1-1 kört velük
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.01. 17:42:38 -
Plata #22306 Ez a játékmód marha jó,minden küldetésem kész lesz vele.
-
Plata #22305 Voltam két eventen ami brutál rossz lett,szerintem egyik játékos afk volt,mert végig egy sziklánál állt,többiek meg nem segítettek a foglalást blokkolni.Nagyon gyorsan meghalt mindenki és egyedül maradtam,így buktuk az egészet még az elején.
Másikban kb ugyanaz volt,oda mentek ahol a borg spawnol nem a bázist védték,rájuk spawnolt a borg meghaltak és szívtuk.
Ha tudná mindenki hogy blokkolni kell a foglalást menne is az event könnyen. -
Plata #22304 Battle of leyte gulf küldiket is lehet csinálni ST eventen.
Nekem három csatával kész lett az összes heti event küldi,meg három north pole küldik,leyte gulf küldi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.31. 12:15:10 -
Plata #22303 Végül megtaláltam.
A sima ládából 0.4% esély van hajóra. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.31. 11:55:43 -
#22302 abból is eshet hajó,azonban prémből 12 százalék,simából meg gondolom 2-3 százalék...amúgy ki kell írni az ilyen ládákhoz már,hogy mi mekkora eséllyes eshet ingame is,törvény van rá,szal biztos ki van írva. ma még nem inditottam el
na megnéztem 0.4 százalék a hajó a sima ládából. a prémből meg az összes eddigi black ship közül bármelyik eshet,kivéve a smolensket ami aukcióra raknak
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.31. 11:53:52 -
Plata #22301 Black friday prém ládát az idén csak 1-et lehet szerezni,sima vlack friday ládában nem tudom mi eshet,de eddig csak xp jött belőle.
Jut eszembe mi ez a north pole küldi?
Látom St eventen is lehet tolni és nem sokára kész,de mire jó?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.31. 11:36:37 -
pajer_csaba #22300 Jó, én alapból BB-fejjel gondolkodtam... XD -
#22299 400 main hit nem vészes,csak kell egy gyorstüzelő. haragumo/kitakami,sok ágyú,fossa a lövedéket, vagy egy minotaur/edgar, füst,hidro,aztán biztonságban lehet tolni az áldást 1-2 coop alatt meg lehet csinálni
bf hajók közül a münchen jó ám,nekem kiesett az alap idén valahonnan. papír,de ,de gyújt mint állat
szerk,hú ezt lehet keverem a weimarral,hazamegyek megnézem melyik van meg nekem,mert az a jó :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.31. 10:36:25 -
pajer_csaba #22298 Elindult a Star Trek event. Nem egy nagy eresztés, de a küldik könnyűnek tűnnek (gondolom Riker és Worf hangjai sem Frakes és Dorn... ez még mindig kiborít)(Meg mondjuk vicces, hogy Rikert pan-asiai, Worfot meg francia hajókhoz kötötték, amerikai/commonwealth és orosz hajók helyett...). Fun fact: két napja meglett az Enterprise, de most sehol nem látok Enterprise-skint... oh boi...
*javítóm magam, van ENT skin, 12k dublonért... fck...
Kijött a következő küldi lánc a Battle of Leyte Gulf-hoz is, a legutóbbi szenvedős után ez azért könnyebb, csak az utolsó, a 400 main hit lehet picit bosszantó, de ez is kb olyan mint az ST küldi: csak játszani kell, az idő megoldja. Külön öröm, hogy már csak ez az 1 lánc kell a fő missionhöz nekem, és meglesz az amcsi zászló.
Kijött a következő lépcsó a North Pole eventhez is, szintén nagyon könnyű missionökkel.
A Black Freiday a szokásos - nekem mindig olyan érzésem van, mint a klassik karácsonyi akcióknál: valami kerül 10°$-ba, BF előtt felemelik 15$-ra, makd BF-en leakciózzák 11$-ra... :-/ ). Nem nagyon van olyan hajó, amit kivennék, plusz keret sincs rá. Platának talán érdekes lehet, mert az egyik BF mission a Brisbane-hez kapcsolódik.
Összesítve a karácsonyra ráforduló mariahcarey-eventek küldetései könnyűek, a jutalmak meg meh kategória (a ranked és recruit jutikról meg vagyok győződve, hogy csak ilyen passió küldetések azoknak, akik uantkoznak, és midnenük is megvan már a játékban...).
Jó játékot és all I want for Christmas... XD
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.31. 10:25:41 -
#22297 nem tudom,h a dd taktika működhet e még,sok már a hidrós/radaros hajó ,de amikor jöttek a német ddk,ez volt a taktika,rush az ellen ddre,aztán füst hidro,és hiába füstölt be ő is,a hidro miatt szépen világított mindenkinek ,és jó esetben kapta a focust
hozzátenném,h ugye a német ddnek 6km a hidro,mindenki másnál jobb. angolnak is van,de az csak kisebb hatótávú,akárcsak az amcsi
itt pl szép példa a közelmúltból a taktikára
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.31. 10:11:57 -
pajer_csaba #22296 Köszönöm a válaszokat. Így már kicsit világosabb a dolog (meg sok frusztráló halálomat is megértettem ezáltal... XD) de kicsit úgy érzem, ez már nagyobb ügyességet igényel, mint ami nekem van. Nem tudok ésszel játszani seems like... Plusz a torpik elkerülésében általában egész jó vagyok (a cdn lévő repairra egymásután rálőtt 17 ping + fekvőnyolcas torpedóhullám ellen nyilván tehetetlen vagyok, hydro ide vagy oda... "karó a szívbe? az bárkit megölne" hogy a klasszikust idézzem). Mindenesetre a dd-taktika érdekesnek hangzik, próbálgatom majd. És a BB+rádió lokáció is megér egy próbát, bár a legtöbb BB-men jelenleg épp nincs feláldozható +4 skill pont atm. -
#22293 BBnél pont elég hogy ne kapjon telibe egy benézett flankoló dd összes torpija.És általában brawler bbk kapják,németek ,szal pusholásnál nagyon hasznos. tudod hogy van ott egy dd,mert ha a te oldaladon van,akkor az ellen oldalán is van,ilyen a játék. ha sub van,akkor ellen sub is van azon az oldalon.
ellövöd,és időben észleli a torpikat,ami pont jó arra hogy ne az összeset kapd be,hanem egyet se,vagy csak párat
német ddnek anno az erős hidro volt a joker,ellen úgy irtotta őket saját füstből,hogy ő látta,az ellen dd ha figyelmetlen volt akkor őt nem látta,és kaputt.
füstös cirkáknál a hidro szintén használható,Jingles is mondja hogy a füst mindig torpedó mágnes,és igaza is van,ha füstöt látok én is beleküldök mindig torpit ha nincs jobb látható célpont szal nem véletlen h van a minonak,a smolinak is füsthidro duója
Ca meg halálos a ddre,velem többször volt már hogy magányos ddre kellett vadásznom,mert úgy alakult a csata,életmentő volt
más :amikor még szórakoztam és próbálkoztam a kapitányi skillekkel,akkor BBre raktam a radio location skillt. nem sok értelme van,de mint mondtam kísérleteztem. egyedül maradtam egy ddvel az egyik oldalon,és mivel a lokátor mutatta merre van,folyamtosan pusholtam,orral felé,nem tudott flankelni és telibe kapni. volt is sírás hogy ki az a hülye aki bbre rakja a skillt,és közben milyen jól jött :P aztán belekergettem a túloldalról érkező csapattársak közé :D
szal jó a hidro,nem világmegváltó,továbba sokáig is aktív,akár percekig,míg egy radar pl csak pár 10 másodperc hajófüggően
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.31. 09:15:37 -
Darun #22294 12km-es orosz radarja van. -
Darun #22293 A hydro lényege az, hogy ha az enemy DD beáll a füstbe, simán rámész, kihydrozod és egyedül vagy a csapatnak spottolva kiszeditek. Vagy ugyanez sziget mögül. Illetve forditva is lehet használni, lefüstölöd magad, hydro be, egyrészt időben látni fogod ha valaki a füstre torpedózott, másrészt látod ha valaki le akar yolozni a füstödben.
Az angol 3 km-es hydro ugyanerre jó, csak ott arra kell figyelni, hogy ha az enemy hajó is hydros, akkor nála lesz az előny, messzebbről vesz észre.
Illetve a Siliwangin (prém kinai DD) 5,5 km-es hydro van, ami azt jelenti, hogy az 5.4-es DD-t 100 méterrel előbb észreveszed. Mondjuk ez kb elhanyagolható előny (már csak azért is, mert 5.5 allati spottal nincs hydros DD, tehát ő már az előtt látni fog, hogy hydro távba érne) -
Plata #22292 Kicsi a hatótávolsága,de torpedók észlelésére jó.
Brisbane-en azt hiszem vagy 12 vagy 13 kilóméteres radar van. -
pajer_csaba #22291 Valaki el tudna nekem magyarázni valamit: a hydro működéséről van szó. Már régóta küzdök azzal, hogy nem igazán értem, mi haszna van? A 4-6 km-es hatótáv semmire nem jó, talán egy DD tudná használni, de jellemzően CA és BB kapja meg. És akkor még van micro változata is 3 km-es távval. Vagy én értem félre a használatát? -
Plata #22290 Megvettem a brisbane-t.
De nem bántam meg operationsban eszetlen jó hajó.
Jók a torpedói és sok van belőle,az ágyúja sem rossz mert egész jól gyújt,radarja és hidrója is van,a radar nagy távolságú,elsőnek arra az éjszakai operationsba kerültem vele.Sötét és füst ellenére minden dd-t és cruisert spotoltam vele és egész jól fordul is,a torpedókat is kikerültem.piszkosul sok spot sebzésem lett.De többin is jól tudtam vele boldogulni,satsuma és preussen egyszerre lőttek de túléltem hogy közelharcba kerültem velük,preussen kapott nyolc torpedót ajándékba.De yamato-t is sikerült meglepni sziget mögül.Kapott torpedót plusz mivel elhasználta gyújtásra a javítóját a torpedók meglékelték és a víz elintézte. -