21115
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • ozimak
    Ha jól látom Salmon van a B capben.
  • Darun
    Ez melyik sub volt?
  • Caliph
    alakul :D
    nincs mögötte senki,nincs ping rajta,a torpi meg szépen követi :D

• Plata
    Ez a nápolyi tényleg elmebeteg,nem nagyon játszottam még vele,mert nem volt időm,de ma mentem egy csatát és eszetlen sokat lövöldözött össze a másodlagossal.
    Fura ez a füstbben afkolós harcmodor.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.14. 08:40:19
  • DannyL81
    Nekem csak egy Malta van.
  • Caliph
    Immelmannal nem birok richthoffennel
    Nakhimov is erős azzal el kell bújni sziget mögé ha németet kapsz
    de audacioussal is nyirtam már ki nakhimovot,azzal is bújni kell

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.12. 17:31:39
  • Caliph
    yepp,most nem vágom mi a neve de 5 pontos sor utolsó,lassabban jönnek le a patrol fighterek de szinte azonnal reagálnak ha belépnek a körzetükbe meg kicsit tovább maradnak aktivak
    ja négy pontos nem öt :)
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.12. 14:37:07
  • Darun
    5 pontos skill?
  • Caliph
    brawl: egyelőre a Richthofen tarol,viszont az az 5 pontos kapitányi skillt kötelező kihúzni amivel azonnal mozdulnak a patrol fighterek. sokan nem raknak rá mert az 5 pont soknak tűnik,de sztem rohadtul megéri. ez kombinálva a nagyobb hatótávval,elég jól le lehet darálni az ellen támadásait,mert nem számít rá hogy a fighterek azonnal mennek. tegnap 3/3 win
  • Darun
    Értettük (én legalább is biztosan).
    Tegnap nekem is meg lett, 2500 dublon volt az egyikben, szóval rögtön vissza is jött a Pass ára :D

Am nem tudom emlékeztek e rá, hogy flamu hogy "meg volt lepődve", hogy honnan lehet szerezni piros eco boostert. Csak épp azt felejtette el hozzátenni, hogy a Free Pass is ad kontit, amiből lehet bontani. Gondolom a korral jár ez a szelektiv látás.
  • DannyL81
    A 25 tokenért vagy mi a tökömért amit a mission chain végén adtak. Csak hülyeséget beszélek mert nem SC-t kértem 5db-ot, hanem Santa Mega Gift konténert, sorry vagyok.
    Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2023.01.11. 22:28:13
  • Plata
    Kértél?
  • DannyL81
    Én is végeztem, kértem 5 SC-t és esett egy Hyuga. :) Ennek mondjuk örülök.
  • DannyL81
    Ezt jó tudni.
  • ozimak
    Ha jól emlékszem az volt a nyűgjük, hogy nem szedtem fel egy közvetlen mellettem lévő buffot. A végén... amikor már amúgyis 2-vel kevesebb hajónk volt. Mintha az az egy db buff számított volna. Cserébe ha azt a 500m-t kijjebb tolom az orrát akkor már hamarabb megdöglök. Csak azért az egy buffért. Pont be tudtam tenni az orrát egy sziget mellé, folyamatosan kint tartottam a pirosakat a capből (mert ugye már az volt a lényeg). De a csapattársaim egy része szerint, nekem fel kellett volna szedjem a buffot. ¯\_(ツ)_/¯
  • Caliph
    175k szén/db Lütjens meg kuznyecov megvan szénből,yamamotot már kihúztam,halsey is meglesz februárig(ezeket campaign küldikkel ki lehet húzni,mármint a japánt meg az amcsit)
    szénért van még francia angol meg a svéd
    olaszt meg a resolve and rapid collection kirakásáért kapod meg
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.11. 15:51:43
  • Plata
    Na olyanom nincs,gondolom vagy 10 millió szén.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.11. 15:14:36
  • Darun
    Az csak a szenes legendary kapitányokra van.
  • Plata
    Közben rájöttem, a videó alapján hogy jó skilekre van rakva.
    Csupán 10-es kapitány,de nekem ilyen Talents and Personalization nincs.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.11. 13:14:27
  • Darun
    De a skill rework óta az osztályoknak külön képességleosztása van. Tehát meg tudod csinálni azt, hogy beültetsz egy BB kapitányt, megmarad a BB skillezése, de CA-ra újra eloszthatod az összes pontját (sőt, DD-re is). Ha olyan hajóra kell kapitány, amire a techtree nem jó (pl az olaszok inkább kemper CA-k, a Napoli meg inkább bróler) akkor ne CA kapitányt tegyél bele, hanem... bármi mást.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.01.11. 13:12:07
  • Darun
    Rankedre én is német BB-ket viszek. Mack, Preussen, GoKu, Schliffen és most a Hannover is. Rankeden teljesen jó, mert ha megnézed, a játékosok a cap-ek köré csoportosulnak. Ha nem, akkor 90% hogy veszit a csapat. Nem mondom hogy nem lehet Rankedet kempeléssel megnyerni, de nagyon nehéz. Közelharcban meg a németeknek nem igazán van ellenfele.
    A Schliffen talán azért is jobb kicsit, mert a GoKu/Preussen csak 128-as másodlagossan van szerelve és oké hogy nekik buffolva van a pen, de a BB-ket igy is csak gyenge pontokon tudják sebezni. A Schliffen 150-esei több helyen be tudnak ütni (ez mondjuk inkább 1v1 Brawlnál fontos szempont)
  • Plata
    Köszönöm,akkor asszem dobhatom ki a kapitányt.
    Csatahajóra lett fejlesztve nem cruiserre.De azt tettem rá,mert másik digó kapitányom nem volt.
    Tévedtem,véletlen jó skillekre raktam.
    De az én kapitányom csak 10-es.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.11. 13:13:27
  • Caliph
    Nápolyi: kapitányi skilleket és modulokat másodlagos erősítésére rakja,mivel semi armor piercing(sap) másodlagosai vannak,és nagy ahhoz képest is nagy kaliber,elég jól lehet vele osztani. és mivel olyan füstje van ami teljes sebességnél is elrejt,ezért ezt kihasználva ha valaki spottol , lehet darálni a másodlagosokkal. ilyenkor arra kell figyelni hogy a fő ágyúkkal ne tüzelj,mert arra ugye ott a füstös bünit,azaz ha azzal lősz akkor a füst nem ér semmit. viszont ez a másodlagosokra nem vonatkozik :)
    aztán még torpik is vannak
    Ha megnyomod és nyomva tartod a H betűt csata közben,ott kiir minden fontos tudnivalót a hajódról,álca,lőtáv és ott van a smoke penalty when fire guns vagy hasonló,az irja hogy ha füstben elsütöd a fő ágyúkat akkor hány km-en belül vehetnek észre még füstben is. ez a másodlagosokra nem vonatkozik ezért gond nélkül lehet velük osztani az áldást füstből.

kedvcsináló

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.11. 12:46:45
  • Plata
    Hű,ezt kifejtenéd úgy hogy egy béna játékos is megértse?
  • whiskeyman
    Az sem rossz. Én másodlagosra húzva használom, csak az utolsó pillanatban lövök vele. Igaz közel kell menni, de szépen bont a SAP másodlagos
  • whiskeyman
    Igen, hatékonyabb. De nagyon sokat javítottak a GoKu-n. Randomba is bármikor bemegyek vele, szépen osztogatja a citákat is.
  • Caliph
    sztem randomban akkor sem a legjobb :)
    ő is rankedet irt,de már vén,hülyül,rosszul emlékezik :D
    Nápolyi meg élvezetessebb meg újabb :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.11. 11:24:10
  • Plata
    Bakker.
    Jókor szólsz.
    Megvettem a nápolyit.
    Nem mertem megvenni mert azt hittem vacak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.11. 11:06:00
  • Caliph
    schlieffen már talán jobb nem? kevesebb a hp meg az armor,a másodlagosai jobbak meg ott vannak a torpik is ha valaki közel jön. óvatosabban kell vele csapatni,múltkor egy vermontba a másodlagosok vagy 60kt vertek tűzzel sebzéssel
    Kurfürsttel nagyon nem is mentem mióta átrakták armoryba,de majd akkor teszek egy próbát
  • whiskeyman
    Richthofen vagy Immelmann, másodlagosra húzva és indulás befele
  • whiskeyman
    A Kurfürst iszonyat jó lett. Korábban egy rakás szemét volt, de most már nagyon élvezetes vele menni. 10-es rankeden a legtöbbet ezzel megyek, másodlagos build Lütjens kapitánnyal aztán mehet a darálás.
  • Caliph
  • Caliph
    ennél jobb érzés amikor csak azért reportolnak mert subbal,vagy cv vel mész be :)
  • Darun
    Azt három tizes hajót igazán kilőhetted volna még
  • ozimak
    Meccs után: You have been reported...

Ok :/
  • Caliph
    az immelmann lényegében egy MFR,jó másodlagosok,viszont erőssebb a torpijai vannak, és a pattogós bombái is jobbak mint a Richthofen ap bombái és torpedói. biztos legyőzhető 1v1 ben,engem elkalapált,de majd rájövök a taktikára biztos fog még dobni . egyelőre ez a 3 meccs fért bele az estébe,majd holnap újra próbálkozok :)
  • Darun
    Pont az Immelmann? Mondjuk én nagyon nem vagyok cv-s, de az talán a legnehezebben játszható tizes (mondom ezt úgy, hogy igazából csak az FDR-t próbáltam)
  • Caliph
    mentem pár kört,két nahimovot simán vertem richthofennel,viszont az utsó immelmann kifogott rajtam
  • Darun
    CV-re gondolsz?

A Burgonya is jó, én a Mekkelekburgot is csak ajánlani tudom, nagyon jó, főleg Rankedre.
    Nem tudom a Manfinak milyen a páncélja, de a Nakhimov a FDG-be simán belever 20k-t rakétával. De akármi másba is. Ami még érdekes volt a két CV-s brawl-ban, hogy annak ellenére hogy a FDG gépei iszonyat HPsak, hússzal több gépet vesztettem, mint a Nakhi, ráadásul a fighterek szinte semmit nem szedtek le, pedig volt olyan, hogy a támadói dupla (sőt, tripla) patrol fighteren repültek keresztül. Cserébe neki is csak a légvédelme dolgozott, szóval a vadászok tényleg csak disznek vannak.
  • Caliph
    MFR vs Nakhimov Trenlass előadásában,25k az első csapás

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.10. 18:46:13