23037

A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #22957 Operationsban láttam,gyenge a fegyverzete,japcsi t10 bot BB simán lealázza.
De a másodlagosa nagyon jó,viszont a fő fegyvere én úgy láttam annyit sem sebez mint a lepkefing.
Sajnos akárhányszor találkoztam vele operationsban mindig egy fafejű hülye kezelte és nekiment az ellenségnek,Aegis operationsban a japcsi cruiserek dd-k szart csináltak belőle,hermes-en a négy német BB úgy lealázta mint a fene.Defense of naval stationon yamato meg szétkapta mint a fene.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.27. 11:59:42 -
Runo #22956 Igen, hát pont ezért kérdeztem, mert hasonló dolgokat láttam, csak élőben! :) -
nekem nincs meg,de amit láttam róla,kb agyonüthetetlen amig kitarta heal,vagy nem kap teljes fókuszt...elég op ship a tierjében,látok rá kevés esélyt,hogy nerfelni fogják,miután megvette mindenki :P
gyengébb főágyúk,viszonylag jó másodlagosok,7 db superheal ami pár másodperc alatt healel fel,funny button ami gyorsan töltődik,és a heal cooldownját csökkenti radikálisan
szal folyamatos harcban folyamtos heal mellett tudsz játszani,amig kitart a 7 heal,és nem lő rád 12 hajó,vagy nem kapsz be egy torpedó salvót egy shimától,kb megölhetetlen
3 perc 20 másodperctől nézd,nem tudják megölni :P
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.27. 11:09:37 -
Runo #22954 Torpedó találatra ad! -
Runo #22953 Valakinek van tapasztalata a Valparaisóról? Nagyon jónak tűnt, amikor más játszott vele, izgatja a fantáziámat, most acélért ki tudnám venni. -
Plata #22952 Persze,felszinen azt hiszem 21 csomó a víz alatt meg talán 38?
De az piskóta.
Az ocean jet-je 360 körül repül azt hiszem. Baromi gyors. -
és ugye tudod,hogy a víz alatt gyorsabb mint a felszínen,konkrétan a subok ferrarija :P
-
Plata #22950 Japcsi prém sub megvan és kb b+ kategória. XD
Operationsban hamarabb megeszi egy kóbor rája minthogy valamit lehessen vele csinálni. :D
U-4501 4 perc 13 másdopercig maradhat lent,és van neki három kütyü amivel plusz egy percet lent maradhat kb.
És a 4501 nagyon gyorsan tölt vissza tényleg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.24. 20:43:37 -
igen a bombázok nagyon szarok,kb ez a negatívuma ennek a cvnek
opban kb bármelyik sub jó,van ami nagyobbat sebez,de ennek van a leggyorsabb reloadja asszem :P kivéve a 8as japó prémet,de annak a követősei szarok,kb úgy kell játszani vele mint egy ddvel,és kicsi az aksi is -
Plata #22948 Kellene nekem még egy olyan szórakoztató sub mint az U-4501.
Operationsban nagyon fun.
-
Plata #22947 Graf Zeppelinnel operationsban a csapat nagy része meghalt és ketten maradtunk védeni a bázist,Clausevitz-nek öt modulját kilőttem és felgyújtotta a másodlagos,Preussenbe meg majdnem 28 ezret sebeztem,az is szépen égett,de még Yamato-t is megsoroztam másodlagossal.
Ha másodlagosra lenne fejlesztve biztos nagyon durva lenne. :D
Így is nagyon poén.
Viszont a bombázóival célozni kökemény szivatás.
Cruiser-t kb 70%-ban elvéti,DD-t akkor találom el ha mellé célzok. XD
Viszont ha talál biztos citadella.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.23. 10:28:13 -
Plata #22946 Vajon ez a hajó tech tree hajó lesz vagy fizetős? -
sztem megmarad ... :P meglátjuk ha bejön tesztre -
Plata #22944 Vajon operationsban akkor megmarad neki a Call patrol bombers képesség?
Mert akkor lesz airstrike is meg egy bombázó,azzal marha jó buli lenne operations. -
Plata #22943 Durva lesz. -
ÉÉÉÉÉÉÉS wg ismét újított a legújabb devblogban megjelente egy tizes holland sub ,ami a holland hajókhoz hasonlóan légicsapással lesz felszerelve :D -
Plata #22941 Az klassz,gyűjtenem kell 170k szenet.
Köszi az infót. -
a unique kapitányok mindig a legjobbak. van ami szénért vehető,van ami kollekcióból. van angol is,asszem cunningham a neve,minden hajóosztályra ad extrákat bizonyos acsik elérésekor.
az angol spec képessége cvre nézve:
két flooding után 5 százalék sebesség a hajónak és a repcsiknek is
két kill után kapsz egy extra felhasználható cuccot,Ocean esetében füstöt,de hajófüggőként lehet heal,smoke stb
,ha egy hajónak több is van,akkor mindegyikhez ad egyet
ha eléred a witherer acsit a csatában 10 százalékkal gyorsabban lesznek új repcsik a fedélzeten(az acsi eléréséhez 60k damage kell tűzből vagy floodingból)
Minden nemzetnek van ilyen spec kapitánya,és csak az adott nemzet hajóira használhatod őket
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.21. 13:48:01 -
Plata #22939 Kellene nekem egy jó kapitány ocean-ra,szerinted melyik lenne a jó az armory-ból?
Úgy láttam a 170 ezer szenes angol kapitány nem is lenne rossz.
De persze ez csak az én véleményem.
-
Plata #22938 Repcsiket szokni kell nagyon,mert kurva gyorsak és nehezen irányíthatóak,de 4-4 füst van a két rajon.
Torpedós kicsit gyönge,a torpedó 2.5 kilóméteres hatótávval nagyon kevés.
Füst miatt operationsban jó,feltéve ha a csapattársak nem totál balfaszok akik ész nélkül bele mennek az ellenséges hordába.
Tegnap ott maradtam egyedül a csata felénél kb.
Nem tudom hogy mi a túrónak jöttek be,de este t10 csatában láttam annyira durván hülyéket hogy jézus.
Vagy csak ez a szerencsétlen CV peches.
Bezzeg a Hornet mázlis.
Az biztos hogy azt gondoltam hogy lefejelem az asztalt mostmár tényleg.
Kicseszett Hermes operationsban jön négy BB,erre a két idióta lushün vagy mi a szar DD odamegy és közelről rájuk fordulnak,úgy szétkapták őket mint a szart,erre Scliff meg valami hülye nevű BB is odamegy,scliff leég a máskat meg szerintem citadell hit-el kinyírták.Mert több mint fél hp-ról felrobbant.
Aegis operationsban meg indulásnál az első hullám megölt egy BB-t és cruisert,majd mikor jön fentről a második hullám a sub meg dd rájuk ment és kinyírták őket.
Most nagyon sok hülye t10 dd van operationsban. -
áh én még nem vettem rá magam a farmolásra :D
milyen ? support light cv,szal vigyázni kell a repcsikre,de elég jó kis dögnek tűnt a videók alapján
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.21. 08:14:35 -
Plata #22936 Néha jó is hogy így meg lehet nyerni.
Mert van hogy egyedül maradok.
De nézd,van egy új játékszerem.
-
bang :P
nem hagyod farmolni a többieket :P -
Plata #22934
-
Plata #22933 Én Hornet-el szerintem tíz operationst ha megyek legalább ötször ezt kapom.
-
nekem a három fekete kontiból esett egy t7 sims black tegnap -
Plata #22931 Én a mostani dockyardos hajóra sem mentem rá.
Túl sok hiányzik.
Meg nem is igazán jön be.
Rohadt research pont kellene hogy megvehessem T10 Cv-t.
Megvettem a mostani battle pass-t,de lószart kaptam,jó jött egy T6 Dd.
De a három fekete konténerben szemét volt. -
azt nem akarom elkölteni,ha rámozdulnék a rhode islandra,ahhoz kelleni fog,de még azt sem döntöttem el -
Plata #22929 Én az eventes aranyon vettem meg. -
sajnos csak dubiért van a horni,annyit nem akarok rá költeni :P
azt hittem van szénért -
Plata #22927 Megemelték a bázis Hp-ját.
Már nem 86k volt hanem 106k.
De az sem gond,mert ha marad is 20k hp-ja az le ég.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.18. 18:53:02 -
Plata #22926 Tudtam játszani három csatát.
Három asszimetrikus.
Nagyon szórakoztatók voltak.
Ez volt az utolsó.
Volt jobb is.
Ma nagyon sok citadellát szedtem össze,AP bombázók most piszkosul adták.Volt hogy BB-t is kicsapta ,de cruisert simán. -
Plata #22925 Ma este még mentem három operationst meg pár asszimetrikust.
-
már látom,átsiklottam felette valahogy...na majd akkor figyelek :P
rágoogliztam,régen voltak ezek a bad advice vidik,abból a hajó került be a raptoros OPba :P
-
Plata #22923 Pár hsz-el lentebb linkeltem róla két képet.
22915-ös hsz.
Egyszer csak megjelenik a pályán ez a kamu hajó.
Tényleg pont olyan mint céllövölde lenne,oda vissza mászkál ez a kamu hajó.
Már láttam több alkalommal is hogy valami achi-t kapott érte csapattárs mikor meglőtte.
Nekem még nem sikerült. -
hát olyat nem láttam ,meg most h megvan a bridgeport,már csak a napi egy csatára járok fel,kicsit kiégtem megint . majd dec 1 el jön megint a kari event,akkor visszatérek :P
addig csak a napi 1 csata tokenért járok fel,és váltom dubira -
Plata #22921 Megjelennek a pályán ilyen idétlen bádog hajók akik oda vissza masíroznak két szikla közt. :D
Olyan mintha céllövöldében lennél és mozgó célpontra lőnél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.17. 16:50:29 -
mire gondolsz céllövöldés hajók alatt ?:P
-
Plata #22919 Cherry blossom tényleg piszok vicces vele. :D
Kár hogy nincs másik Cv nehézbombázóval.
Egyébként operatonsban ezek a céllövöldés hajók mire valók?
Vagy szimplán poén? -
annyit irsz róla még a végén kiveszem én is :P