World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Melyik a speciális kapitány?
Nekem valami macska van benne. 😄
Főleg, ha a spec kapitányt is beleteszed! Volt, hogy csata végén már 24 sec alatt töltött be a törp!
Utoljára szerkesztette: Runo, 2026.01.31. 00:10:33
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Asszem megveszem jager-t.
Nekem most lóvé kellene.
Plusz nagyon kellene két achi operationsból,az egyik csak torpedóval szerezhető meg a másik meg torpedóval könnyű.
Yamagiri-vel próbálom,de cseszettül nem dob arra a páyára ahol az achi szerezhető.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
pveben és ha torpikra akarsz hagyatkozni,akkor sztem a gyors reload fontos,mert hiába vannak erős torpik ha nem találsz el vele semmit,aztán meg várhatsz másfél két percet a kövi salvora. inkább percenkét potyogtass kisebb dam torpikat,a nagyobb torpiszámból jobb a találat.ebből a z44 jönne ki,de az nagyon trágya dd sztem...
úgy gondolom ezeknél a szenes ddknél van jobb sima tech ágban,pl a kitakaze,végtelen skuló füstből,torpi kevés és lassú is a reload de üt,
Jager nagyon jó torpis kilences dd,most nem tudom hogy lehet megszerezni,nekem meglett dockyardból asszem. gyors reload,gyors torpik,kevés dam,de bakker,percenként 12 torpi az elég ütős. ágyúk szarra se jók,nincs füst ha menekülni kell,csak egy speed boost,kevés hp,semmi armor...de az álca nagyon jó
sherman macreo tromp jager sztem ezek a top coal ddk(asszem már jager is coal) black inkább pvp,mert a füst radar kombó ott erős,gröninigennek nincs torpi,cserébe ütős ágyúk. ott van még az alvaró is,megvan de nem toltam vele sokat
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026.01.27. 12:48:59
Olyan érdekelne amin van torpedó,mert láttam van oylan is amin nincs torpedó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.27. 10:49:32
na megnéztem elvileg 15.1 patchel jön ami 16 nap múlva lesz a honlap szerint,egyelőre public testen van
most valami early leaderbord van,ahol lehet behúzni pár tokent,majd ránézek pontosan mi is ez este
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026.01.26. 13:24:34
Bocsi nem nagyon követem mostanság.
Karácsonyi event után úgyis mindig uncsi eventek vannak.

és eljött ez az idő is,a cv fighterek többet nem spotolnak ellenséges hajóka
jön ismét a salvage for victory,amiben a meglévő erőforrásaid,free xp,szén acél arany kredit használhatod fel,hogy megszerezd a francia rettenet subot,a surcufe vagy mi a rákot...egy sub,aminek rohadt nagy ágyútornya van is van 😄 meg persze a progress baron még 3 hajót lehet kihúzni a sub fele vezető úton.
a sub elég ütősnek tűnik,az ágyúk mellett van felszínen használható torpedói is,elől csak előre,de a hátsó egy forgatható toronyban van
a hab a tortán,hogy van asw és spotter repcsije.... amúgy is egy túltolt sub,de ez már nagyon kreténnek tűnik így 😄
Pedig azt utálják.

De óceán-t is szeretem.
Azzal kapok sokszor csata után dicséretet. Igaz csak asszimetrikusban és Operations-ban tolom.
Sherman-al egész sokat tudtam lőni,de a sebzés pont kerek 100 ezer lett. 😄

De nekem úgysem esne ki 100-ból sem.
Nekem az angol 9-es kalózhajó tetszik. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.10. 21:22:11
de továbbra is a lauria a megérős szerintem
az nem derült ki lehet e több csapat hajóit grindelni,ha nagyon kocka az ember,és belefér az időbe.
Nem tudom hogy tényleg WoWs kód-e,de engedte launcher beváltani,cseten azt mondták WoWs.
Hogy mit ad nem tudom azt sem,épp a csempészemmel flashpointon vagyok.
Mázlim lett.

Ad egy küldit.
De eventesekből jönnek low tier hajók.
tegnap is 5 eventesből semmi

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.24. 11:10:35
Akkor inkább farmolok még egy órát. 😄
Plusz szeretem ha a modok maguktól frissülnek,megszoktam már MMO-kban.
WoW-ban is van egy tonna modom,de nincsen gondom,megoldja app egy pilanat alatt.
De más MMO-ban is van sok modom,például ESO-ban van legalább 40-50.Csak craftolós modból van egy csokorral,van mod ami helyettem kraftolja le a napi küldetést. 😄
Asszem van vagy három féle mod kezelő kliensem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.22. 18:15:30
Ez túl macerás? Hogy vagy még életben?! 😛
1 kattintás, böngésző megnyit
1 kattintás a kedvencekre
1 kattintás a letöltési linkre
1 kattintás a futtatásra
és talán még 1 kattintás a végén?!
Utoljára szerkesztette: Runo, 2025.12.22. 17:54:51
Hótbiztos vagyok benne hogy ez nekem már megvót.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Frissíti a modokat magától.
Bár egy ideje az egyik kedvencem eltűnt.
Kézi telepítgetéshez lusta vagyok. Minden peccs után leszedni és telepítgetni túl macerás. WoWs modstation vagy mi a szösz automatikusan frissít. Ha hazaérek melóból megmondom mi a neve.
Utoljára szerkesztette: szemes63, 2025.12.21. 14:16:26
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.12.16. 22:25:13
Egy szint 50 ponty.
Battle passzolós sima sánta konti.