World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
U-4501 60 másodpercenként 10 torpedót lő ki.
Egyszerre.
archernek erős követő torpijai vannak,vidik alapján erősnek tűnik
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
U-4501-hez képest meh.
U-4501 majdnem hét percig lent maradhat,tudja magát gyógyítani.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 09. 12. 18:14
pedig az archerfish jónak néz ki acélos subként...neten gyors rákerestem,ott is azt irják h jobb mint a gato,de nekem egyik sincs,szal nézzél vidiket
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 09. 12. 18:03
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Caliph írta (#23324):
mondtam mán h ne válts be acélrt erre 😛 jó lesz az neeked januárban is,ha minden nap játszol 5 csatát ,ingyen van. ha nem ,akkor is játsz amennyit tudsz aztán szénnel egészítsd ki,az a legkönnyebben jövő cucc
Acéllal az a bibi hogy lassan jön,egy év vagy kettő mire lesz belőle hajó,ha jó.
De nincs már jó. Főleg nem CV.
A két sub érdekelne még,de úgy látom nem túl erősek.
Szénért megint nincs semmi jó,se Cv se semmi. Cruiserem úgyis van annyi mint a szemét,az idén is jött vagy 20 prém cruiser úgy hogy egyre sem vágytam.BB nincs olyan ami tetszene,Sub megint nix.
Jó kapitány sincs szénért.
Csak kb 20 Milla kellene.
Free xp jól jótt kèk boosterek operationsban.
T8 angol CV sebzèse nagyon kicsi.
De azèrt szeretem.
Ma volt operationsban T10 cruiserbe sebeztem 3 ezret bombával,pedig telibe kaptam.
T11 angol CV gyógyítása egèsz jó.
Hawaii csapattárs asszimban három ezer HP körül volt,három HP izèt dobtam rá ès 39 ezer HP lett neki csata vègère.
Sajnos nem tudom èn mennyit segítettem.
Jelentès nem írja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 09. 12. 16:28
Kèt ezer arany volt a legjobb.
Na ès talán boosterek.
Többi bödületes marhaság.
Van 245 K szemem,15k acèlom ès kb 6k research xp.
Ha be váltom ki tudom venni a T10 cv-t.
Talán mèg kèsöbb Bismarcot.
De vajon Independencia èr ennyit?
Állítólag test szerveren Op volt,de kiherèltèk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 09. 12. 14:59

Jött 2000 arany meg egy T5 süketkrújzer.
Meg sok baromság.
Aranyból vettem egy T8 prémet.

Érdekes járgány.
Pacific fenetudja mi operationsban próbáltam,a repcsik nagyon murisak,kis dagi dögök,sebzésük viszont a harmatos lófing és a lópikula közt van.
Tudtam végig spamelni őket méghozza közvetlen közelről mert kisértem a hajót,így még másodlagosok is dolgoztak,gyújtani nagyon tud,de sebezni nem.
Viszont össztűz ellenére is életben maradtam. Pedig volt mikor hat hét hajó lőtt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 09. 10. 19:38
Plata írta (#23314):
Köszönöm szépen a kimerítő és részletes felvilágosítást.
T11 bónusz jó lenne,van egy két T11 hajóm és a tököm tele van hogy kurva sok pénzt visz egy csata is vele.
Asszem 4 T11-em van,Maine,japcsi Dd aminek a neve valami kajára hasonlít.🤣 Plusz amcsi T11 Cv és angol T11 Cv. Ennyi kész passz,csóró játékos vagyok nem futja T11-re. Na meg a T11 mindig csak elviszi a pénzt tényleg. A japcsi DD-t komálom de kék boster ha van mert általában nincs csak fehér,akkor is -300 ezer egy asszimetrikusban ha nyerünk.
T11 CV-t meg istenem de szeretném,de az még több minusz.
Igazán nincs mit, nem én írtam, itt olvastam: https://www.facebook.com/groups/wowshungary
akkor ez egy sátán konti előtti hópihés event,tavaly is japó cirkáló volt,de az legalább prém,a füstös
így h a kapitány is kivehető szénért,a szuperkonti kb az egyetlen jó megoldás .
Csak azért kérdezem mert csomó régebbi kedvenc hajómról eltűntek ezek.
Volt pár event korábbi évben ami adott ilyet rá raktam hajókra és most nincs rajta.
Az U-4501 régóta a kedvencem és sokat játszom rajta,arról is eltűnt,a mostani amcsi event destruction effektjét raktam rá,de más kedvencről is tűnt el,az összes CV-men volt,mert azokat szeretem,most meg nincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 09. 08. 16:53
Toweliee írta (#23313):
"A következő frissítésben (15.😎 jön a szokásos évfordulós event, amiben az évfordulókon és karácsonykor megszokott Snowflake-es megoldással sokféle ajándék közül választhatunk.
A Snowflake (Hópihe) mechanizmusról röviden: minden egyes a kikötőben lévő hajóról a hópihe lefújásával kapunk adott tierhez (T5-T10) tartozó számú évfordulós tokent (az alacsony tierű hajókhoz nem jár token, a szuperek után pedig 200 acélt kapunk). A tokeneket aztán ajándékok széles körére válthatjuk be. Hogy miért mennyi token kapható, és mit kell tennünk érte, a Devblogban elolvashatjátok, de lényegében csatázni kell, és XP limiteket kell elérni. A mechanizmus úgy van megcsinálva, hogy 100 hajó alatta annyi csatából fogjuk kb. megszerezni a maximális számú tokent ahány hajónk van, 100 fölött pedig elvileg már 100 csatából is meg lehet, némileg gyengébb teljesítménnyel is max 120-13 csatából meglesz. Ezen az oldalon mindenki megnézheti, mennyi tokenre számíthat, pusztán kiválasztjátok a szervert, és utána beléptek a WoWs felhasználótokkal: https://whaling.in.fkn.space/
Mire érdemes költeni? Hajós játék, nyilván hajót szeretnénk. Ott a fődíj, a Kurama japán szuper cirkáló 11000 tokenért. És ezzel már el is mondtuk, hogy amíg eddig általában egy prémium hajót kaptunk, most egy tech tree hajót dobnak be, amit három hónap múlva mindenki kiszedhet magának. Szóval nem, ez az az ajándék, amire egy tokent se költsön senki. Van aztán 2000 illetve 2500 tokenért destruction effect. Mindenki maga döntse el, kell-e neki, de ezeknek haszna a játékban nincs, puszta kozmetika. Van aztán T11-es bónusz pakk, az első amit szuper hajóra lehet aggatni, és már már örültem is, amikor láttam, hiszen ezek T8-9-10-ben bizony rendesen meg tudják nyomni a hajók erőforrás termelő képességét, és tudjuk, hogy a szuper hajók bizony credit zabálók, szóval mondom jó lesz, de nem, nincs bennük credit bónusz, szóval ettől többet szuper hajóval nem fogsz játszani, szerintem csak akkor érdemes kivenni, ha már másra nem lehet költeni.
Költhetünk aztán kontikra. Nyilván a destruction effect és a matricás kontikra ugyan az igaz, ami magukra az ilyen kozmetikai cuccokra, ha tetszek, vegyél, de hozzáadott értékük nincs, és ahogy a matricák most állnak, az gyalázatos. Van aztán két új gyűjteményünk, a Santiago de Cuba és a Red Steel Titan. Az előbbi végső jutalma az első spanyol uniqe kapitány, az utóbbié pedig a T9-es szovjet BB, a Sovetskaya Rossia (a hajó kb. úgy viszonyul a Soyuzhoz, mint a Slava a Kremlinhez, akinek megvan az AL, ez ugyanaz a hajó az AL kamó nélkül). A kollekciós ládákat úgy vásároljuk meg, hogy előbb veszünk annyit, amennyi darab hiányzik (kezdetnek mondjuk 60), megnézzük, hogy a nyitás után hány darabunk lette meg a kollekcióból, ehhez hozzáadjuk a duplikátokból megvásárolható darabok számát (de a duplikátokat még nem váltjuk be!!!!), és veszünk annyi ládát, ahány darabunk ezután még hiányzik. Ismételjük addig, amíg a gyűjtemény teljes nem lesz. A Santiago de Cuba kontiból a T9-es spanyol Triunffante csatahajó is kieshet. Ezek a kontik további jobban, vagy kevésbé értékes erőforrásokat is dobnak, a gyűjteményi elemek mellett. A kapitány később szénért elérhető lesz, tehát ha van szén, de kevés a token, akkor a Santiago de Cuba kollekciót hátra sorolnám.
További hajót esetleg adó konténer is vásárolható, legfeljebb 130 db szuper kontit kaphatunk még. Nem a legnagyob az esély, 1%, de van még acél, szén, és egyéb hasznos dolgok.
Ezen felül még kék, zöld és szürke bónusz csomagok, valamint zászló csomagok is vásárolhatók.
És előbb a két gyűjteményre, aztán a szuper konténerekre és végül a zászló és bónusz csomagokra költenék (inkább zászlókra, mint bónuszokra). A tech tree hajót majd kiszedem, a kozmetikai cuccok nem érdekelnek."
(facebook-ról)
Köszönöm szépen a kimerítő és részletes felvilágosítást.
T11 bónusz jó lenne,van egy két T11 hajóm és a tököm tele van hogy kurva sok pénzt visz egy csata is vele.
Asszem 4 T11-em van,Maine,japcsi Dd aminek a neve valami kajára hasonlít.🤣 Plusz amcsi T11 Cv és angol T11 Cv. Ennyi kész passz,csóró játékos vagyok nem futja T11-re. Na meg a T11 mindig csak elviszi a pénzt tényleg. A japcsi DD-t komálom de kék boster ha van mert általában nincs csak fehér,akkor is -300 ezer egy asszimetrikusban ha nyerünk.
T11 CV-t meg istenem de szeretném,de az még több minusz.
Plata írta (#23304):
Miben lesz más?
"A következő frissítésben (15.😎 jön a szokásos évfordulós event, amiben az évfordulókon és karácsonykor megszokott Snowflake-es megoldással sokféle ajándék közül választhatunk.
A Snowflake (Hópihe) mechanizmusról röviden: minden egyes a kikötőben lévő hajóról a hópihe lefújásával kapunk adott tierhez (T5-T10) tartozó számú évfordulós tokent (az alacsony tierű hajókhoz nem jár token, a szuperek után pedig 200 acélt kapunk). A tokeneket aztán ajándékok széles körére válthatjuk be. Hogy miért mennyi token kapható, és mit kell tennünk érte, a Devblogban elolvashatjátok, de lényegében csatázni kell, és XP limiteket kell elérni. A mechanizmus úgy van megcsinálva, hogy 100 hajó alatta annyi csatából fogjuk kb. megszerezni a maximális számú tokent ahány hajónk van, 100 fölött pedig elvileg már 100 csatából is meg lehet, némileg gyengébb teljesítménnyel is max 120-13 csatából meglesz. Ezen az oldalon mindenki megnézheti, mennyi tokenre számíthat, pusztán kiválasztjátok a szervert, és utána beléptek a WoWs felhasználótokkal: https://whaling.in.fkn.space/
Mire érdemes költeni? Hajós játék, nyilván hajót szeretnénk. Ott a fődíj, a Kurama japán szuper cirkáló 11000 tokenért. És ezzel már el is mondtuk, hogy amíg eddig általában egy prémium hajót kaptunk, most egy tech tree hajót dobnak be, amit három hónap múlva mindenki kiszedhet magának. Szóval nem, ez az az ajándék, amire egy tokent se költsön senki. Van aztán 2000 illetve 2500 tokenért destruction effect. Mindenki maga döntse el, kell-e neki, de ezeknek haszna a játékban nincs, puszta kozmetika. Van aztán T11-es bónusz pakk, az első amit szuper hajóra lehet aggatni, és már már örültem is, amikor láttam, hiszen ezek T8-9-10-ben bizony rendesen meg tudják nyomni a hajók erőforrás termelő képességét, és tudjuk, hogy a szuper hajók bizony credit zabálók, szóval mondom jó lesz, de nem, nincs bennük credit bónusz, szóval ettől többet szuper hajóval nem fogsz játszani, szerintem csak akkor érdemes kivenni, ha már másra nem lehet költeni.
Költhetünk aztán kontikra. Nyilván a destruction effect és a matricás kontikra ugyan az igaz, ami magukra az ilyen kozmetikai cuccokra, ha tetszek, vegyél, de hozzáadott értékük nincs, és ahogy a matricák most állnak, az gyalázatos. Van aztán két új gyűjteményünk, a Santiago de Cuba és a Red Steel Titan. Az előbbi végső jutalma az első spanyol uniqe kapitány, az utóbbié pedig a T9-es szovjet BB, a Sovetskaya Rossia (a hajó kb. úgy viszonyul a Soyuzhoz, mint a Slava a Kremlinhez, akinek megvan az AL, ez ugyanaz a hajó az AL kamó nélkül). A kollekciós ládákat úgy vásároljuk meg, hogy előbb veszünk annyit, amennyi darab hiányzik (kezdetnek mondjuk 60), megnézzük, hogy a nyitás után hány darabunk lette meg a kollekcióból, ehhez hozzáadjuk a duplikátokból megvásárolható darabok számát (de a duplikátokat még nem váltjuk be!!!!), és veszünk annyi ládát, ahány darabunk ezután még hiányzik. Ismételjük addig, amíg a gyűjtemény teljes nem lesz. A Santiago de Cuba kontiból a T9-es spanyol Triunffante csatahajó is kieshet. Ezek a kontik további jobban, vagy kevésbé értékes erőforrásokat is dobnak, a gyűjteményi elemek mellett. A kapitány később szénért elérhető lesz, tehát ha van szén, de kevés a token, akkor a Santiago de Cuba kollekciót hátra sorolnám.
További hajót esetleg adó konténer is vásárolható, legfeljebb 130 db szuper kontit kaphatunk még. Nem a legnagyob az esély, 1%, de van még acél, szén, és egyéb hasznos dolgok.
Ezen felül még kék, zöld és szürke bónusz csomagok, valamint zászló csomagok is vásárolhatók.
És előbb a két gyűjteményre, aztán a szuper konténerekre és végül a zászló és bónusz csomagokra költenék (inkább zászlókra, mint bónuszokra). A tech tree hajót majd kiszedem, a kozmetikai cuccok nem érdekelnek."
(facebook-ról)
nyilván nem lehet minden nap játszani,a dublont vedd ki mert az érték
szal játszál amennyit tudsz,aztán event vége előtt váltsd be a szenet ami kell a cvhez
acélt nem éri meg soha semikor erre
+jön egy csomó black friday konit meg sátán konti ingyen,lehet esik belőle 😄
szal szilveszterig biztos nem nyúlnék a token költéshez,csak a dublont veszem ki minden patchban
Fekete változata már felesleges.😊
Most csak minél több szén meg acél érdekel,amiből kiváltom a marhapásztor CV-t.
ehhez kapcsolódik majd egy event is,szokás szerint a 4 új black hajóhoz kizárólagosan,minél több hajót nyirsz ki velük,majd kapsz érte valamit
illetve lesz a szokásos tavalyi event is,amihez kell a hajó standart változata ami bármikor megszerezhetsz akár az event alatt is,és ha esik a black változat az event alatt akkor kapsz valamit. ha már megvan a pár tavalyról,azért nem kapsz semmit,nekem pl van jean bart sima és black is,nem kapok érte semmit 😛
lesz valami minijáték event is,ingyé t6 monaghan a jutalom
matchmaking változások: az indok,ha éjszaka/hajnalban játszol,van hogy 4v4 csatákat tolsz randomban mert nincs player,és a matchmaking próbál hasonló hajókat összedobni
szal hiába játszik mondjuk 1000 ember akkor,a hajók miatt nem tud egybe rakni 12 v 12 ember
állítólag
szóval kicsit lazítanak ezen a szabályon,bár sztem eddig sem működött,simán bedobott az egyik oldalra 3 radart míg a másikra csak egyet
tudtommal a szokásos sátán gift,mega gift,ultra gift felállás lesz,amik 10 százalékkal adhatnak golden gift kontit is,mint tavaly,amiben hajó is lehet...és csóró playereknek a mega lesz a legjobb ,az ultrát meg talán csak goldért vagy pénzért lehetett venni már tavaly is
Toweliee írta (#23303):
Más hópihés event lesz idén.
Miben lesz más?
Caliph írta (#23300):
Játszál,jön minden,én hamarosan behúzok még egy supershipet,jól fog jönni az evenetn ami tavaly is vót,konténert meg golden konténer eshet,amiből ritka hajók 😛
shinano egy ww2 vége felé legyártott hajó,yamato class lett volna de a cv többet ért ,csak későn ismerték fel,és úgy építették át sebtében..viszont mivel már a háború vége volt,már csak régebbi gépekkel tudták feltölteni,amit a játék downtier repcsikkel imitált. azoknak a repcsiknek és torpiknak t8ban lenne a helye ugye...de nézd meg a haku torpedó sebzését 😛
shinano: 6500 torp sebzés módosítók nélkül,1600 hp repcsik
haku: 1750 hp repcsik,7400 sebzés
szülinapom van,el is lőttem a kupon egy dupla 5000 dublonos ajánlatra 😛 így 10k dublon ütötte a markom,ha jön valami fincsi hajó amit nem jelentettek be...lehet elköltöm az Akira,ha jó lesz
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 09. 06. 12:20
Más hópihés event lesz idén.
Caliph írta (#23300):
Játszál,jön minden,én hamarosan behúzok még egy supershipet,jól fog jönni az evenetn ami tavaly is vót,konténert meg golden konténer eshet,amiből ritka hajók 😛
shinano egy ww2 vége felé legyártott hajó,yamato class lett volna de a cv többet ért ,csak későn ismerték fel,és úgy építették át sebtében..viszont mivel már a háború vége volt,már csak régebbi gépekkel tudták feltölteni,amit a játék downtier repcsikkel imitált. azoknak a repcsiknek és torpiknak t8ban lenne a helye ugye...de nézd meg a haku torpedó sebzését 😛
haku: 1750 hp repcsik,7400 max sebzés
szülinapom van,el is lőttem a kupon egy dupla 5000 dublonos ajánlatra 😛 így 10k dublon ütötte a markom,ha jön valami fincsi hajó amit nem jelentettek be...lehet elköltöm az Akira,ha jó lesz
Grat a szülinaphoz meg a 10k aranyhoz.
Xp az most jön lassan,de a credit nem.
U-4501-el tolom operationsban de alig jön mani.
Plata írta (#23298):
Ha megdobsz 500 ezer free xp-vel meg 50 millával megveszem a T11 japcsit.😎
haku: 1750 hp repcsik,7400 sebzés
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 09. 06. 12:20
Siralmasan keveset,két full torpedó salvo Yamato-ba 16490 sebzés.😞
Annál még a sub repcsije is többet sebez operationsban.
Caliph írta (#23296):
japó cvk nagyon durva torpedókkal rendelkeznek,a rakétás és az ap bombázó nem nagy szám rajtuk,de azért lehet citázni itt ott. de a torpedók,az halálos már a t6 cvn is
és van belőlük bőven
ha nem húztad őket,akkor itt az ideje 😛 nekem megvan a super is
De van T8 tech tree,T10 szenes(?),T8 prém.
A t10-es nem tudom szenes-e vagy acélos. 😄
Nem vagyok játékban így halvány ötletem sincs.
A kaga is megvan,kedvelem,de nem túl nagy szám.
T10-es is jó csak a repcsik lófaszok,mert T8-asok.
T8 tech tree hát az nagyon inkább rúgj tökön csak nekeljen vele menni.🤣
Ha lesz elég pénzem és free xp-m megveszem a tizest.
Több szupert nem veszek,marha jók,de eszik a pénzt.
Van kb 2 milla pénzem meg kevés xp.
és van belőlük bőven
ha nem húztad őket,akkor itt az ideje 😛 nekem megvan a super is
Caliph írta (#23292):
Derül égből villámPlata
új t8 cv érkezik,Akagi néven,japó
a sima századok torpedó és HE skip bomber,a taktikai torpedó és HE dive bomber
a repcsiknek jó armorja lesz,de kevés hp,viszont kevés repcsit ir a fedélzeten,és lassabb regen
a taktikai századok kevesebb hpval rendelkeznek
a bombázók tűzcsiholásra jók,a torpik a japán erős torpik
főleg csellengők ellen jók az alap repcsik,mert kevés hp miatt gyorsan ledarálja állítólag az AA ha több hajó közé beröppensz
a taktikai meg nem számít ha bukod,ha lejár a cd kapsz egy teljes századot full hp,szal azzal bármire is lehet menni
ezek az első taktikai gépek amik megkapják az evasive manover consumablet,ami a sima repcsiken van,azaz gyengiti az AA sebzést nekik
a taktikai torpisok az adatok szerint nagyon OPnak tűnnek,dehát új hajó,opnak kell lennie,majd nerfelik csendben,6 torpedós repcsi egyszerre támad ....
ne feledjük h t8 ... ha betalálsz mind a 6 torpival,az elméleti dam nagyobb mint a t10es nakhimov század 7 torpedójának elméleti damjánál 😄
a sima torpedósai 8 repcsi,ebból kettő támad,repcsinként egy torpi,shokaku damage
elvileg prém lesz,ami sztem dublonos vásárlást jelent
Egyébként jobban elolvasva azt amit írsz,tetszik.😎
De nem annyira érdekel.
Japcsi CV-k annyira nem érdekelnek.
új t8 cv érkezik,Akagi néven,japó
a sima századok torpedó és HE skip bomber,a taktikai torpedó és HE dive bomber
a repcsiknek jó armorja lesz,de kevés hp,viszont kevés repcsit ir a fedélzeten,és lassabb regen
a taktikai századok kevesebb hpval rendelkeznek
a bombázók tűzcsiholásra jók,a torpik a japán erős torpik
főleg csellengők ellen jók az alap repcsik,mert kevés hp miatt gyorsan ledarálja állítólag az AA ha több hajó közé beröppensz
a taktikai meg nem számít ha bukod,ha lejár a cd kapsz egy teljes századot full hp,szal azzal bármire is lehet menni
ezek az első taktikai gépek amik megkapják az evasive manover consumablet,ami a sima repcsiken van,azaz gyengiti az AA sebzést nekik
a taktikai torpisok az adatok szerint nagyon OPnak tűnnek,dehát új hajó,opnak kell lennie,majd nerfelik csendben,6 torpedós repcsi egyszerre támad ....
ne feledjük h t8 ... ha betalálsz mind a 6 torpival,az elméleti dam nagyobb mint a t10es nakhimov század 7 torpedójának elméleti damjánál 😄
a sima torpedósai 8 repcsi,ebból kettő támad,repcsinként egy torpi,shokaku damage
elvileg prém lesz,ami sztem dublonos vásárlást jelent

Caliph írta (#23285):
még mindig az egyik legOPbb sub...mentem vele én is a héten,víz alatt forogtam és spammoltam a torpikat,olyan gyors ez a dög,hogy még a közelebe se tudtak bombát dobni szerencsétlen BBk ... 😄
Tegnap előtt mentem egy csatát ami egész jó volt.

De az egyik csapattárs meg leugatott hogy minek megyek sub-al operationsba,nem segítek semmit csak a víz alatt afkolok. 🤣
Megvettem az event pass-t a kapott dublonyból így lett pár kék ződ boosterem.
Megvan a T10 német CV,csak nincs rá felszerelés.🤣
ez előtt két három randomot simán toltam naponta,és a ha többre van kedvem,a három vesztes csata után abbahagyom aznapra taktikát is tartom 😄