A Wargaming új MMO játéka
-
gondolkodtam a tervezett új felhasználható cuccon..és elég op cucc,kb nerfeli az összes torpi destroyert...
ugye a cucc úgy működik mint a radar,hydro stb,tehát megnyomod amikr akarod,tart x ideig,x idő cooldown, x darab használható belőle
a cucc lényege,h megnyomás után 5 másodpercig lecsökkenti a bejövő torpedo sebzést 70 százalékkal...
na most mondanom sem kell,mennyire op ez annak tudatában pl,h első torpi salvo mennyire lehet ütős egy torpi ddről,amikor még nem tudja az ellen,hogy te ottvagy,vagy melyik dd van ott,egészen addig amig meg nem látja a torpikat,abból már tudja h ottvagy ,a torpi számából következtethet h melyik dd,és egy jó player onnantól számít arra h jön a többi,irányt és sebességet vált stb
az első torpi salvóval nagyon sok sebzést lehet kiosztani,amikor még nem számít rád az ellen,vagy nem tudja melyik irányból támadsz...na most ezt a first strikeot nerfelik le majd ezzel a cuccal...nem tudom melyik hajókra lehet majd feltenni,ez majd a későbbiekben kiderül
mondhatnánk h a hydro is ilyen,de nem,a hydro csak kicsivel hamarabb látja a torpikat,de attól még ha találtsz,teljes sebzést kapsz
nem beszélve arról h a BBknek alapból van egy beépített torp protection(20 százalék körül) és ha összeadódik a 70el,akkor nem fogsz sebezni semmit :P és egy jó playert aki manőverez,sebességet változtat így is nehéz kitorpizni
ezek most hirtelen a gondolataim,lehet én látom rosszul,de elég erős cucc lesz ez torpi ddk ellen.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026.02.26. 09:26:33