22408
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Plata
    Már megint vacak a fórum.
    Nem látom az új hsz-eket.
  • Darun
    Mert ezek nem hybrid hajók. Soha nem volt szó arról, hogy az airstrike a hajóról jön, sőt! Amikor bejöttek a holland cikrálók, ki is volt irva az airstrike-nál, hogy szárazföldről inditott bombázókat hiv. Ahogy a ASW airstrike sem a hajóról indul.
  • Plata
    Igen az nagyon vicces,nyit egy féregjáratot amin a repcsik bejönnek a reptérről. XD
  • pajer_csaba
    Az fsza, akkor jó volt a megérzésem, szokásos WG balance... az meg külön vicces, hogy amúgy a hajókon ki sincs alakítva, hogy honnan szállnak fel, a semmiből jönnek kb...
  • Plata
    Hát nem igazán hatnak rájuk,második csatában Yamato-t égettem le meg scliffet,ott volt még egy csatahajó,hárman nem lőtték le a bombázókat.
  • pajer_csaba
    Ah, igen, az egy szívós kis gci, tegnap előtt ellenfelem volt egy, jó nagy szívás volt kiszedni. ^__^' Egyébként néha úgy érzem, ezekre a HE-bombázókra mintha nem hatna az AA...
  • pajer_csaba
    Meh, -170%-os módosítókkal múltkor fél hp-ről szedtek ki... ennyit a magazine detonation mechanikáról....
  • Plata
    Tromp.
  • pajer_csaba
    LoL... XD Mivel voltál?
  • Plata
    Mentem egy kört shuffle-n,de elég tré volt.
    Csapat nem nagyon vigyázott a hajókra,volt a csatában egy ohio.
    Az ohio egy helyben dekkolt és várta a hajókat hogy jöjjenek én meg 12 kilóméterről kitartóan bombáztam és az idióta totál leégett. :D
    Hú de ugatott,mert nem értette hogy mi az isten bombázza.Végül meg is halt,de már a WG-t is anyázta. XD
    94 airstrike találta el.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.25. 21:42:58
  • Plata
    Szeretném megvenni a T11 amcsi BB-t,de nem tudom eladjam a T10-et vagy tartsam meg?
    Ha megtartom akkor még kell vagy 3-4 misi a T11-hez ha eladom akkor nem,ha nem adom nincs jó kapitány bele.
    Szóval tanácstalan vagyok.
  • Plata
    Kiveszik?
    De miért?
    WoT-ban is van ammorack.
  • Caliph
    wg kivezeti a lőszer detonációs mechanikát a játékból. lecseréli a flaget is egy hp flagre,+5 ship hp +2.5 százalék repcsi hp. 1:1 arányban ,tehát amennyi deto flaged volt,annyi hp flaget kapsz.
    tehát már nem lesz hajórobbanás
    Mag modificationt is kiveszik,teljes kredit kompenzálással
    van még két flag ami növeli a detonáció esélyét,ezekből csak a detora vonatkozó statokat veszik ki
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.25. 12:14:52
  • pajer_csaba
    Bazdmeg, beszarok... elírták a küldetést... mondjuk a "Battle off(!!!) Cape Engano"-ból már lehetett volna sejtenem, hogy szém in inglis... (-__-)' Nem 10 km-nél messzebbről, hanem 10 km-nél KÖZELEBBRŐL kellhet kinyírni vkit és túlélni csata végéig...

Reddit topic

Teszek egy próbát low tier DD-vel, esetleg CA-val, hátha az bejön.
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.24. 17:16:37
  • pajer_csaba
    És nem és nem... továbbra sem adja meg, pedig 18 km-ről szedtem ki a St. Vincentet, csak Tier X hajók voltak, győztünk is és a csávó alattam végzett a ranglistán. Tényleg nem értem. Vagy ennyire vak vagyok, hogy nem vettem észre vmit?

• pajer_csaba
    Azon is gondolkodtam, mi van, ha a lövés leadása után úgy fordult, hogy közeledett felém, de úgy sem jön ki a matek (mivel akkor nagyon mellé kellett volna mennie) pláne, hogy én távolodtam, tehát hátra fele lőttem. Nem értem.
  • Plata
    Érdekes,pedig nem írja hogy nagyobbnak kell lenni a kilőtt hajónak,sem azt hogy milyen tipus vagy tier.
    Meg kellett volna hogy adja.
  • pajer_csaba
    Szóval aszongya, 10 km-ről vagy messzebről lőjjek ki valakit randomban/rankedben és éljem túl.

Megvolt. (A Pensacola-t szedtem ki 11-13 km távolságról.)

Mégsem adta meg a küldit. Mijafax?

Igaz vesztettünk, de az nem volt benne a kritériumokban, hogy nyerni is kell.
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.24. 16:18:32
  • Plata
    Kikapcsolódásnak jó, kevesebb az őrült toxikus barom.
  • whiskeyman
    Operationsben semmilyen tapasztalatot nem szerzel, botok ellen játszani nem kihívás.
    Ranked és clan battle. 2 hónapja vettem meg a Lauriát. Akkor volt kb 35 ezer acélom, kuponnal 23-ba került, most megint van 31 ezer. A más kérdés, hogy nincs már normális acélos hajó, amit megvehetnék, de nagyon gyorsan gyűlik, ha cb-zel és rankedezel és a többi lehetőséget is kihasználod (Event pass). Ez a legnehezebben beszerezhető fizetőeszköz a játékban, mert csak limitált módokban kapod. Illetve ha van egy teljesen kifejlesztett klánbázis, +10% minden nyersanyag után. A research pontokat bármikor gyűjtheted, szenet meg napi konténerből is kapsz.

Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.10.21. 13:49:45
  • Plata
    Acélom akkor lesz ha felcsapok acélgyári munkásnak. Azt nem kapok operationsban.
  • Caliph
    cvként meg nekem az Eagle jött be. a japó nincs meg sajnos,mert nincs rá kredit,elkezdtem a francia cirkákat meg az olasz bbket húzni
    aztán jön a libertad vonal is hamarosan
    nagyon kéne a kredit,meg is van a Missouri,de valahogy nem áll a kezemre,de legalább 1 milla kredit összejön nyertes csatánként..

hétvégén a beard nevű francia cv toltam,interceptorokkal,állat az a hajó a tierjében,sőt még feljebb is
  • whiskeyman
    Hogy melyiket érdemes? Mindegyik és egyiket sem. De ha muszáj választani, akkor a Patrie vagy Hannover. Ezek jók operationsbe is, utóbbit nem nem is kell taglalni, hogy miért.
    Ha van acélod, akkor inkább Bourgogne. Az egyik legjobb acélos hajó, nem pénznyelő ezekben a játékmódokban is.
  • pajer_csaba
    Engem csak a BB-k foglalkoztatnak. Annyit még hozzátennék, hogy a dologba bele kell kalkulálni, hogy mivel nagyobbak, ezért a láthatóságuk is nagyobb, és mivel hatalmas a hp-pool (meg lassú a fordulás), így priority targetek, főleg a CV-k, CA-k és DD-k számára (e téren a szovjet még rosszabbul teljesít, mert akárhányszor találkozta vele a csatákban, gyakorlatilag az első 7 percben szitává lőtték, de még a pálya túlfeléről is... mint az utolsó jedik ikonikus - egyébként ultra gáz - jelenetében: "Mindenki lője a Falcont!" LOL... gyakorlatilag egyetlen, hatalmas, magatehetetlen free damage...). Az amcsi BB annyiban ad némi reményt, hogy mivel amerikai, ezért alapból van egy jó AA-ja, és a másodlagosok is tűrhetőek - right after the germans ofc.
  • Plata
    Hát nekem mindig is az amcsi volt szimpatikus,eventre mennék vele meg operations-ba.
    Néztem még az amcsi szuper CV-t,de nem egészen értem mitől jobb mint a T10,azt látom hogy 5 féle repülő van rajta,de jobban nem néztem utána,csak tech tree-n néztem meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.21. 00:44:50
  • pajer_csaba
    Amelyikkel úgy érzed, tudsz játszani.
    Én az amerikai Maine-t választottam, mert gyakorlatilag egy Montana +1-1 löveggel minden turretben. Így nagyon nem lehet mellé lőni - képletesen és célzásilag is. Gondolkodtam még a japán Satsumában, de ott -1 löveg van, ráadásul a tűzerő fele a hátsó tornyokban van (szemben a Yamato 2/3 előre néző tűzerejével, ami front taktikát biztosít). A német Hannover igazából nem nyújt túl sok pluszt a Preußen és a Großer Kurfürst mellett, sőt a legendás 2 löveg/torony + szórás miatt felesleges is - ebben a Großer Kurfürst még jobb is a +1-1 löveg miatt. A szovjet Admiral Ushakov kb egy kalap fosch, ugyan úgy ahogy a komplett szovjet BB ág - elsősorban a 17 km fölött drasztikusan leromló lövedék-tulajdonságok miatt, miközben ez alatt meg ég, mintha papírból lenne és egy közepesen töketlen CA is pillanatok alatt elfüstöli miközben vihogva körbetáncolja. A brit Devastation is jó választás lehet, már ha bejöttek a brit gyújtóhajók és elfogadod, hogy az angol AP hgelyett még az is jobb, ha kövekkel dobálod az ellent. A francia Patrie meg igazából felesleges - bár egyáltalán nem egy rossz hajó - a Tier IX-es Alsace ugyan azt tudja amit ő. Összességében a Tier XI igazából csak pénzégető, sokkal nem jobbak, mint a TIer X-esek, egyet érdemes kipróbálni, de nem kell passiót csinálni belőle, hogy pokémonok módjára megszerezd mind.
  • Plata
    Melyik csatahajót érdemes megvenni T11-ben?
  • pajer_csaba
    Ha már szóba került a Kurfürst, ma mentem vele egy igazán jó randomot... no nem teljesítettem túl magam, de nyertünk, túl is éltem, és relative kevés fasságot követtem el. Értem és elismerem, hogy az összehasonlításokból miért rendre a Schlieffen jön ki jobban, mégis, közepes- és nagy lőtávolságon egész jó biztonsági játékot lehet vele lehozni, miközben azért meg tudja lepni az óvatlan DD-ket és CA-kat is. A mai nap legnagyobb fun-ja mégis egy co-op csata volt: bemelegítő körként vittem be a Maine-t, mire egy játékos beírta, hogy "maine is good?", mondom "every ship is bad... in my hands"
  • Plata
    Hogy ilyen marhaságba belekötök. XD
  • pajer_csaba
    Igazad van, de attól még vicces. :-)

Miért kéne lincselni?
  • Plata
    Lehet nem jólemlékszem,de a mexican standoff nem két ember közti harc,hanem három.
    Ez van a jó a rossz és a csúf végén,amikor mindenki mindenki ellen van.Na és hárman vannak.
    Jöhet a lincselés. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.15. 19:19:26
  • Caliph
    én yuro videóit birom :p

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.15. 19:17:22
  • pajer_csaba
    A csávónak krva jó videói vannak. :-)

:
  • Plata
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A bányászkodást imádtam,törpe vadászommal órákig bányászgattam,vanilla idején megvolt hetekre előre kinek mikor mit gyártok.De bc-ben és Lk-ban is imádtam a bányászgatást,szerencsére olyan klánban voltam ahol elfogadták hogy még raid alatt is elmászkálok bányászni.XD

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.14. 11:25:44
  • Caliph
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a grindelés részén van ami nem zavar,pl wowban annó a burning crusade/lich king kiegben minden kaszthoz volt karim a szövetségben,és ami lehetett ,mindegyik gnome volt :P
    itt valahogy a játék megvalósítása nem jön be, a hajók mozgása, a harcrendszer stb...próbáltam,nem jött be,ez van :P
  • Plata
    Én szeretem,főleg mert már több mint 40 éve vagyok Star Trek őrült. XD
    Plusz már 12 éve játszom vele,sok grindeléssel annyi pénzt kerestem hogy a játék összes fizetős hajóját megvehettem,a 30 dollárostól a 300 dolláros legendary változatig.Plusz minden DLC-t és egyéb gezemicét.De az a vicc hogy a grindelés engem szórakoztat.Valszeg nem vagyok százas. XD
    Legendary változatokhoz legendary trait jár,ami acc wide.
    Így már igazán lehet élvezni a játékot.
    Gyakorlatilag F2P accom van,mert sosem vettem semmit valós pénzért,de mivel lehet pénzt keresni benne,így már elite az accom,ingyen.
    Be tehetnék azt is a store-ba és megvenném,de nem teszik csak kártyával lehet megvenni. :D
    Az a hajó ami utolsó képen van,mondjuk pont nem valódi pénzért vehető,lock box hajó,1.7 milliárd tetves kreditet kellett össze szednem érte,mondjuk a játékbeli pénz farmolást utálom.Érdekes hogy az kicsinálja a játékélményt nekem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.14. 10:39:42
  • Caliph
    Próbáltam ezt az STOt még régen,de valahogy nem jött be,a hajók furán mozognak,meg a skillek...elég árkád ,valami komolyabb mozgás jobban bejönne,meg bután néz ki az a sok sebzésérték :D
  • Plata
    Hát ez vicces játékmód lesz,de remélem a rakétákat nem gondolják komolyan,ha igen az elég gáz lesz.
    Orülök hogy lesz vulkáni hajó is,mostanában húzok egy vulkáni karit épp. :D
  • Caliph
    az Ap bombázók egyszerre dobják az összeset,10 gépből,szőnyegbombázó módra...rip cirkák
  • Caliph
    a playerbase sajnos nem a játék hibája. viszont tehetnének érte,stat alapú MMel

teszten vannak a japó support cvk is az aknákkal a távolkeleti szerón. Változtattak rajta,t10 taihoról láttam vidit. az egyik raj aknarakó raj lett,van rakétás,és van bombás század.az aknarakót úgy irányítod ahogy a többit,csak támadás helyett egy körön belül aknát dobál aminek van 30 sec élesedési ideje,és van füstje is. a rakétások a super cv rakétásai,a bombázók ap bombákat dobnak

Plata,ezek rakéták,megpingeled mint a subbal aztán felrepülnek az égbe és célra mennek,mindjárt túrok egy vidit róla :D

5:51től

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.13. 20:11:55