22967

A Wargaming új MMO játéka
-
hát irtam korábban,ha van olyan tech tree hajó,amivel sokat tolod,és jól is megy,akkor igen, a bonoszuk egész jók rá.
A szuperkonti az lényegében egy szerencsejáték,van akinek alig esett valami a 130 kontiból,van akinek meg 3 hajó is,szóval.....
mérlegeld a fix ajándékot a talán valami eshettel szemben. ha hajó esik vagy gold vagy acél,akkor azt mondom azok értékesebbek,minden más nem
meg ugye ez a bonusz fix,viszont csak egy hajóra lehet rárakni,nem lehet utána átrakni másikra,viszont nem is jár le,ez örökké azon a hajón marad,szal amíg játszol,fixen hozza a bonusokat.
én sztem a kushirót veszem ki ,mert az a cirka is fix,aztán sztem ezt veszem ki,a maradékból meg kijön még pár superkonti
a superkonti már nem olyan mint régen,nagyon nerfelték,kicsi az esély bármi értékesre
-
Plata #22806 Szerinted ezt érdemes kiváltani?
-
Plata #22805 Egyedül fejeztem be eventet,de nem volt könnyű,rohadt BB nagyon javította magát.
-
Plata #22804 Mondok valamit,tegnap mivel kaptam 90%-os kupont és megvettem black-et,vettem hozzá egy másik DD-t is,Halford-ot.
Lehet hogy megbánom,de olyan pofásan néz ki.
Csak nincs lóvém hogy felszereljem. XD -
nem érdemes másodlagosra építeni,hiába nagy a táv,gyengék. a fő ágyúkra építs,azok jók,jól gyújtanak,de ha valki az oldalát mutatja,apvan is büntet . -
Plata #22802 Én mondtam,nagy dög BB-kbe akkorát ütnek,meg gyújtanak is,de ad DD-kre fölösleges ráküldeni,max spotolni tudja,bár néha kiüti pár modulját is.
Tromp nekem is megvan.
Burgonya egész jó,csak kevés a hp-ja és szeret égni.
De a 12km másodlagos nagyon jó. -
meg fog jönni ,nekem is ma este jött -
pénztártól való távozás után ... :D
én is erősen gondolkodtam a burgonyán,de végül a Willem lett,Tromp is bejön,ez meg egy bb szintén bombázóssal
más: mentem subbal operationt,elég opk a repcsik valóban :P -
Plata #22799 Reklamálok,egyiken sincs klingon enchanced battlecloak,szóval ide a pénzem haver. :D -
Toweliee #22798 Tegnap írtam egyet nekik. Más lehetőségem nincs, türelmesen várok. -
remélem azért néztél róluk vidit mit tudnak,mert ha nem jönnek be,reklamációt nem fogadok el :P -
Plata #22796 Srácok,ma beléptem a játékba este és kuponok vártak,kösz az alfa tesztelést nesze itt van pár 90%-os kupon te tahó. :D
90% coal,90% steel.
Mivel a múltkor black-et és krumplit ajánlottad azokat vettem ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.06. 21:26:20 -
Kivettem a Willemet acélból,és a moskvát szénből...
a t10es a salemet dobta...átbaszás,nem akartam kivenni mert ot a desmo,és amúgysem tolom sokat cirkákkal,szal szenes hajót kapta...úgy h több mint egy milla szenem van...jó tudom ingyé van,de akkor is basszák meg :D -
ma estig ígérték,még van idő. most értem haza,kupon nekem is megjött,hajó nem.
csütörtökön 48 órát ígértek,h mindenkinek megjön,meg h ne irjunk ticketet pls mert nem győzik. a szerver reset valamikor hajnalban van,ha holn ap délig nem jön meg azért írok én is egyet
most viszont beváltom valamire a két kupont,mert az 2 hajóval kevesebb ami eshet majd a kontibólm,csökkentsük az esélyt,hogy egy szenes hajót húzok be én is :D
szerk :mire ezt leírtam,meg is jött a tizes konti
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.06. 17:53:36 -
Plata #22793 Írj ticketet,állítólag a következő nap reggelén megjön. -
Toweliee #22792 A B teszteres kuponok megjöttek, 10-es hajó sehol :D -
Plata #22791 Subbal tök baró az operations.
Japcsi BB-k nem szeretik a bombázókat. XD
-
Plata #22790 Ebben a csatában egy japó egy német BB-t ütött ki.
Ebben a csatában japán Bb-t tökre leégette.
Iszonyú sok spot sebzésem lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.05. 19:52:36 -
Plata #22789 Kupon nekem is jött,de csak honlapon lehet levárásrolni,sajnos aranyért armoryban nem.
Vettem volna egy T8 CV-t. XD -
nemtom miért kaptam ,csak az évfordulót emlegette. 3 napig él,szal nyomnak h vásároljak,vagy lejár. szal bármit veszel,feleannyi,de nem veszek semmit :P
csak pénzes vásárlásra jó,semmi másra :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.05. 18:20:45 -
Toweliee #22787 Hát, nekem ez a kupon se jött meg :D -
jött egy kupon a honlapra,50 százalékos bármire
az acélos/szenes kupon meg a t10 még nicns :D
más: a decade at sea menüben az armoryban ki lehet venni 1500 tokenért egy t10es bonus packaget,amit bármelyik t10 hajóhoz hozzá lehet kötni
a kötés végleges,nem lehet levenni,és extrákat ad minden csatához
több hajó xp(100%)
több kredit (50%)
több kapitány xp(100%)
több free xp(100%)
szal ha van olyan t10es tech hajó,ami bejön,jó vagy vele és sokat is tolod,akkor megéri megfontolni,lényegében prém hajót csinálsz belőle
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.05. 17:46:59 -
Toweliee #22785 Jaa, értem, köszi! Közben megnéztem, B teszter voltam.
@Caliph, nekem is Orkan volt. A tankost 2011-ben kezdtem. Azért tudom így, mert életem első online játéka volt :D -
ugye egy accal 3 játék hozzáférhető. tankos hajós repülős. a tankos hamarabb volt mint a hajós,szal ha azzal az accal tolod akkor megvan a 10 év. de hiába regeltél korábban pl a tankossal,akkor is a hajós hivatalos megjelenése lesz beírva azaz 2015 06 26.
nekem is az van beírva pedig tankossal már az eleje óta toltam,és a hajósban talán zárt alfában,de zárt bétában biztos nyomtam már
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.05. 16:52:17 -
csütörtökön discordon írták h megcsúsztak és max 48 órán belül megkapja mindenki akinek jár,szal max holnap
a nyolcas nekem is megjött,Orkan volt benne...ez is elég gyakori drop :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.05. 16:49:00 -
Plata #22782 Ha a fiókod régebbi minthogy a játék éles verziója kijött volna akkor is azt írja hogy júni 26.
Az nap jött ki a játék hivatalosan.
Ezt írta valaki. -
Toweliee #22781 Ezt nem értem. -
Plata #22780 Szerintem nem,mindenkinek azt írja akinek az accja régebbi mint hogy a játék megjelent volna. :D
Szóval valószínűleg régebbi az accod. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.05. 14:37:29 -
Toweliee #22779 Nekem még semmi nem jött, csak a t8-as konténer (2015.06.26-án regeltem a játékba). -
mondtam h jó cirka :D -
Plata #22777 Fogadok tudják hogy nem vagyok oda a ruszki verdákért. XD
Najó a chkalov b klassz verda,de az cv.
Mentem vele egy kört. De rá csesztem volt egy kb 3-4 perces afkolásom,mert melóban akartam játszani. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.05. 12:59:00 -
pedig az egy igencsak jó cirka :P
kár h régen tech trees volt ,és szénért most is kivehető...kicsit megszopatott téged ezzel a wg,dehát ahogy mondani is szokták ,ingyen még az ecet is édes :P
remélem nekem nem szenest ad,mert amit akartam h meglegyen,az már megvan :P
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.05. 12:42:27 -
Plata #22772 Mondtam már hogy utálom a ruszkikat és a cruisert? :D
Superconti jutalma.
T10 random jutalma.
-
Plata #22774 Bocs. Sg megint hülye, nem tudom hogy lett kettő.
Csak szerkesztettem a hozzászólásom, mert a mobil átírt pár szót. -
Plata #22773 Az nem pontos.
Videóban azt írta 2015 júni vagy júli 26.
WoT-ban is az acc kreálásának az ideje április 12 talán. Mert az éles szerver akkor indult, de az accomat egy évvel korábban Azt hiszem augusztusban kreáltam.
Hajós accom meg ugyanaz. -
Plata #22772 Az nem pontos.
Videóban azt írta 2015 júni vagy júli 26.
-
egyelőre nem tudom mi a helyzet,majd megnézem a discordot meg a fórumokat,lehet az van,h aki 10 éves az megkapja az 5 évest is :D
most hirtelen azt se tudnám megmondani hol lehet megnézni milyen idős az acc,talán portban a nevednél -
Plata #22770 De nem kaptuk meg a szokásos évfordulós díszeket sem.
Csak a tavalyi van meg.
Azt olvastam hogy iszonyú sokan írtak a supportnak,de a sok ticket miatt elvannak havazva.
Van aki szerint már írtak olyat is hogy több ticketet ne írjanak a játékosok mert nem győzik feldolgozni.
"Elnézést kérünk a kellemetlenségért! Létszíves ne csináljatok több jegyet"
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.05. 08:37:48 -
Toweliee #22768 Én béta teszter vagyok, de szintén csak 1 T8-as kontit kaptam (Orkan). Nem nagyon értem én ezt. -
Plata #22768 Azt Elfelejtettem mondani hogy tengeralattjáró a bombázóval nagyon sok spot sebzést tud szerezni.
Mivel a bombázó úgyláttam több körben támad így a spot sebzés szépen gyűlik.
Jobban jön vele mint CV-vel vagy dd-vel.
Ráadásul messziről elküldheted, nem kell a felszínen lenni.
Operations cherry blossom-on a tengerfenékről szekáltam a reptereket.
Csak a német Subbal játszottam.
Mert a kapitányát imádom a hülye szövege miatt és ez jön be legjobban.
Négy percig maradhat víz alatt.