22608
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Plata
    Én azokkal végeztem pár csata alatt. XD
    Star trek eventen simán csinál a hajó 1000+ ribbont.
  • Caliph
    yepp,én is azt tolom,dockyard küldik is gyorsan mennek vele
  • Plata
    Egy star trek csata és 9 hópihe. :D
  • whiskeyman
    Egy Jupiter '42-t dobott a megából, de más semmi. Lehet inkább a kicsire megyek, ott legalább 5-öt kapok egy mega árában.
    Igaz van még bőven, 2 ranked csata után 15 hajóról tudom levenni a hópihét.
  • Caliph
    A vidi végén van kapitány és felszerelés minta. ha csak operationsban tolod,akkor a concielment helyett mehet a fire prevention,operationban szinte úgyis folyamatosan spoton van az ember botok ellem,de ha randomban is tolod,akkor viszont a concielment kötelező kapitányi skill
    ja és a német másodlagos hajóknál Günter Lütjens speciális kapitány kötelező cucc,asszem ő szénért kivehető. többek között boostolja a másodlagosokat,amiben a német csatahajók nagy része erős

• Caliph
    van valami titkos tipp sátán eventre? nyilván most is a mega éri meg a legjobban,bár alap kontiból már van egy rakással,de az szinte semmit nem dob :p egy rare hajónak örülnék a fa alá,egy musa,egy smaland,smoli,enterprise pl :p
  • whiskeyman
    Audaciousra adták a legtöbbet, 470 ezret. Gyorsan vissza is vettem, leszedtem a hópihét róla, aztán ment is eladásra :D
    Bár kezdődik a kláncsata szezon, ennyit össze lehet szedni 10 csata alatt :/
  • whiskeyman
    Mutatsz egy kapitány skillezést és upgrade-eket? Erősen user error van, mert a Schlieffen jelenleg az egyik legpusztítóbb 10-es BB.
  • Plata
    De ez nem az az operations,ezen nem jön egy tonna dd. XD
  • pajer_csaba
    Szívesen. Nem kell megköszönni. :-)

• Plata
    Aha,meg mondanád hogy tudnám úgy használni hogy ne égjen állandóan vagy mindig ellőjék a moduljait?
    Nincs végtelen javítója,tipikusan mikor megjavítok valamit másikat lőnek ki.
    Csak operationst toltam.
    T8-as dd úgy gyújtja mint a fene.
  • pajer_csaba
    Én a holland Golden Leuw-öt választottam. A holland ág nekem kínszenvedés, majd elúszkálok vele co-opban, csak legyen kész az ág, annyival kevesebb...
  • pajer_csaba
    A Schliffen per pill a legjobb német BB. És ezt úgy is meg tudom erősíteni ,hogy noob vagyok. Ne haragudj, de szerintem te használod rosszul.
  • Plata
    Még mindig vannak olyanok akik upgrade nélkül jönnek.
    Nem értem miért.
  • Caliph
    na gondoltam húzom kicsit a star trek eventet,hát 3 játékból 2 defeat botok ellen,egy hót egyszerű játékmódban,akárhogy tolom neki egyszerűen nem lehet nyerni a sok béna miatt,hiába mondom mit kell csinálni,csinálok majd 1 milla damaget,öngyilkosságba hajózik a fél társaság a 3 minion előtt...aztán meg damoljam le egyedül a queent,úgy hogy a fele küldi már el van bukva...

nem is értem,másodlagos feladat,hogy nyird ki keleten nyugaton 3 hajót a 3 minion előtt,de aminjt megjelenik a minion megy rá a focus mintha nem lenne holnap :D hagyom mára,még van 3 szint,megvárom az új dockyard küldiket,azttán ahhoz is jó lesz legalább...

assymetric most a héten jön?
  • Plata
    Operationsban tízmásodpercenként lőtték szarrá a moduljaimat,ágyúkat torpedókat és van négy javítási lehetőség.
    Jó persze jobb kapitánnyal biztos több,de új hajóba nem volt jobb kapitányom,G Kurfürstből nem rakom át a jót,sem preussenből.
    Amíg G Kurfürsttel egy sorozattal egy main-t jó esetben szarrá lövök addig sliff egy sorozatától main elröhögi magát. :D
    Cserébe belém sebez 50 ezret.
    És operationsba,vagyis bot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 13:27:58
  • Caliph
    ne bánd,nagyon jó hajó.
  • Caliph
    yepp,nekem már megvan mind,szal majd félmilla free xpt kaptam

az adventi kalendáriumot se felejtsétek el nyitogatni minden nap,egy nap kihagyás asszem belefér
  • Plata
    Már bánom hogy slifft választottam,operationsban is gyenge,szinte mindig sérül modulja,javítása korlátozott.
    Kevés a hp-ja,kevés az ágyúja.Egyedül a másodlagosa jó.
  • Plata
    Most komolyan tök ingyen kaptam egy t10 hajót? :O
    Én a scliffent választottam.
    De durva már.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 10:18:10
  • Caliph
    alap sátán konténer dobott 3 kékboostert! 3at :DDD
  • pajer_csaba
    Már megvettem. Sőt, mentem is vele egy co-op-ot. 0 torpedótalálat, néha a skipp-, és HE-bomberek jót mentek. Nekem ez inkább gyűjtemény-hajó, mint in-game CV, úgyhogy nem bánkódom. :-)
  • Caliph
    azért nézz vidiket róla,én sokat cvzek,szinte az összes megvan,de még én sem érzem azt hogy must have :D Wiszkis az archerfishről beszélt le,most a holland cirkával szemezek épp :P
  • pajer_csaba
    Kérdés. A Northpole-eventből meg van a 10k pont, kell tovább csinálnom a küldiket (40 000 base xp, két nap alatt, kb esélytelen), vagy így már megkapom a jutalmakat az eventből?
  • pajer_csaba
    Akkor Shinano! :D
  • Plata
    Eszem megáll,négy csatával star trek eventen kész lettem hat dockyard küldivel. :O
    Várhatok jövőhétig az új részre. :D
  • whiskeyman
    Nagyobb az esélyed megkapni Santa konténerből, mint hogy visszakerüljön acélért :D
  • pajer_csaba
    Én a Musashira tartogatom az acélt - ha egyszer megint visszakerül vmi event kapcsán időlegesen, tuti, hogy acélért lesz majd. De a Shinano az most nagyon csábít.
  • Plata
    Én meg elköltöm szeneshajóra. XD
    Plusz amúgysem játszom olyanban amiben kapnék.
  • Caliph
    oké,az archerfish elég OPnak tűnik,most néztem róla pár vidit
  • Caliph
    nekem sok van,köszönhetően annak,hogy még egy acélos hajót sem vettem ki,mert nem találtam olyat amire azt mondanám h kell...illetve mindig várok és várok,mert egyre erősebb hajók jönnek oda is,aztán majd egyszer biztos jön valami taktikai atomrakétával felszerelt valami,ami majd kell :D
  • Plata
    Hááát van vagy 3k acélom. XD
  • Caliph
    acélos,mármint acélért kapható :D
    lesz valami event,amiben 36k acélért kivehető,camóval flaggell,aztán ha lement az event valamikor bekerül az acélosok közé,itt viszont már kuponnal olcsóbban is ki lehet venni
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.27. 10:18:07
  • Plata
    Tech tree,arany,vagy acél esetleg szén-ért kapható lesz?
  • Caliph
    jön nemsokára az új amcsi tengó,Archerfish...meg majd a japó shinano cv,aminek egy yamato az alapja. acélos lesz mindkettő,de egyik sem fogta meg a fantáziám.
    Cv páncélzata durva,meg a másodlagosokra is jókat mondanak,és még füstös raj is van rajta,szal saját füstből saját repcsivel spotolva mókás lehet...persze hamarosan a plane spottingnak annyi,szal... ,illetve ap pattogós bombák,amik tudnak citadellezni,akár BBt is...hiányzott mint egy falat kenyér :P

most hogy mondod én is rég tengóztam már,pedig majd az összes megvan,kivéve a gato.
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.27. 10:13:42
  • Plata
    Újra elővehetem a zakkant kapitányom meg tengóját.
    Hiányzik már a hüye dumája. XD
    Szemétség hogy tengeralattjárónak semmi operations nincs.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.27. 09:23:30
  • Caliph
    nem is értem miért veszegetik ki,én birom a zúzást

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.27. 08:48:45
  • Plata
    Majdnem két hónapra visszatérnek az asszimetrikus csaták.
  • Darun
    A másik képessége legalább ilyen jó. Ha kétszer kisütöd a Fun gombot, utána alapból 20%-ról indul a készültsége és nem nem megy le 20 alá akkor se, ha esetleg nem sebzel/szerzel pot dmg-t és +5%-t növel a sebességen, ami az enchanted Brisk-el (+12,5% speed) azt jelenti, hogy a hajó 35 csomó felett hasitja a vizet.
  • Darun
    Lehet növelni. És pont ez az az ág, ahol érdemes is elgondolkodni rajta. +1 heal, +1 vadász, +1 füst, +1 engine.

A modulok között az 5. slotban van egy squadron cons. mod 1 nevű modul ami +1-t ad, ez 3 füstöt jelent géptipusonként, az összesen 6. Kapitányi skillel a healek meg a vadászok számát lehet még növelni egyel. Illetve a füstre hat az X-Ray Papa Unaone signal is, de az a +5% az fél másodpercet jelent, szóval nincs sok értelme.