23076

A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #22916 Hornet vs Cherry Blossom. :D
B25 jött a bázis megdöglött.
Nem hagyományos volt,az első feladatok mások voltak,nappal volt,a hajókat mégsem lehetett látni,mintha éjjel lett volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.13. 18:32:24 -
Plata #22915 Operationsban volt ma érdekes dolog.
Raptor rescue alternatív útvonalon.
Burgonyával voltam,mikor elértük a Raptor-t és jönnek messze az ellenséges hajók,akkor vettem sézre hogy a burgonya a semmit lövi másodlagossal.
A legközelebbi hajó 17 kilóméterre volt,a burgonya másodlagosai meg tüzeltek az egyik sziget felé és 17 secondary hit-et csinált,de közben nem is láttam mi a szent szöszre lő.
Jah és a végén az idióta céllövöldés hajók poénok. :D
-
Plata #22914 Hát ez nagyon poén. :D
Kösz a Cv buildeket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.11. 16:49:26 -
ha felspeceled másodlagosra és van egy két idióta haverod,lehet vele is smoke traint játszani :P
-
redditen van ez a csávó,elég jó cv player,ha bizonytalan vagyok egy buildben,le szoktam csekkolni
reddit az Essex ről
Grafról
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.11. 13:42:54 -
Plata #22911 Graf Zeppelin-en 14 másodlagos ágyú van,hat darab fent a fedélzeten és mindkét irányba tud tüzelni,négy négy darab az oldalában és csak egy irányba tudnak,ma operationsban T9 német BB közelembe ért,mentek az incapacitation hit-ek meg a gyújtás is. :D
Sajnos csak 9.5 km-e tud lőni,de egész jó,na persze nem másodlagos tüzérségre van szerelve.
Attack aircraft és torpedó bombázó gyorsabban termelődik mint a Kaga-n.
Bombázó lassabban,sajnos a bombázó csak egy bombát dob és nagy a célköre.
De elég jól bírják a strapát.
Plusz valószínűleg nem is túl hatékonyan szereltem fel és skilleztem,de majd ha egyszer lesz időm keresek valami pro CV útmutatót és át skillezem a hajóim.
Kaga-n 13 skilles japó van graf-on meg 10 skilles megatron vagy mi a gyász.
Van valami skillje is,broad Penant,bár nem viláégos ez mi.
Még utána sem néztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.11. 11:30:20 -
Plata #22910 Nekem sosincs acélom.
De nézd az előbb operationsban zöld boosterekkel ennyi xp-t kaptam.
Volt még 172k spot sebzésem.
-
ez nem az t11es hanem a tizes acélos Franklin d. roosevelt,nagy lassú repcsijei vannak,sok hpval,de a flaket nem szereti,és repcsinként 4 torpi van
lassú a játékmenet,támadás után sokat kell várni a kövi támadásra,szal fura egy játékmenetet ad,de a torpik ésa bombázók is nagyon erősek,sok gép is van. Végül én is kivettem,volt fölös acélom és más nem indította be a fantáziám
annyira nem jött be mint vártam,de BBk ellen halálos a dög,viszotn dd ellen semmid nincs
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.09. 21:53:51 -
Plata #22908 Marha jó,a kérdőívet kitöltöttem és kaptam jutalmat.
Pedig megírtam hogy a rakétás event szar. XD
Lehet nem jó a gugli fordítójuk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.09. 11:05:59 -
Plata #22907 Rakétás játékmód atom szar és nem szeretem.
Nekem megvan a T11 amcsi CV,de úgy emlékeztem 1 torpija van. :D
Azt tudom hogy a T8-10 füstjeleket használó verda repcsijén több van.
Gondoltam rá hogy eladom a T8-at,de úgy megszerettem hogy nem adtam el még.
Általában mindig eladom az előző tier hajókat.
Volt egy kérdőív hogy milyen a rakétás játékmód és bele írtam hogy kurva szar. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.09. 10:45:34 -
FDR repcsijén 4 db van repcsinként,a midwayen is repcsinként 2db
gondolom történelmileg így volt,az amcsi torpi dagibb is,rövidebb a hatótávja és lassabb is sztem mint pl a japcsi,ami gyorsabb,messzebbre megy és nagyobbat is üt,valszeg nagyobb robbanó töltete volt,ergó nagyobb a súly,és csak 1et birt el a gép..meg persze a repcsiknél is lehet különbség,melyik mennyit bír,az amcsi ott is zömökebb
bár ez még mindig egy arcade játék szal,és valszeg jönnek majd a rakéták és a hidegháborús hajók is,az új játékmódban már vannak is rakéták
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.09. 09:49:12 -
Plata #22905 Nem értem miért van minden CV-n a torpedós repcsiken csak 1 torpedó,az amcsi füstös CV torpedósai bezzeg egyszerre kettesével dobják őket.
Akkor a többi prém vagy spéci CV repülője miért csak egy torpedóval van szerelve? -
Plata #22904 Megvettem,T10 DD-t úgy kilőtte másodlagossal mint a szart. XD
A bázis védős operationsban japcsi Dd közel került hozzám és rám akart fordulni,épp bombázót küldtem ki mikor láttam hogy megöltem egy DD-t.
Bombázója nagyon nem pontos.De rengetegszer citadellát üt,meg a gyönge hajókba folyton overpent.
Torpedói egész jók,bár csak hármat dob le.
A bombázójának támadáskor nagyon durva hangja van,olyan mint a stuka-nak.
Még hozzá kell szoknam de nem rossz,valami rohadt sok másodlagos ágyúja van.
Na és a másodlagosak úgy lövöldözik az incapacitationt mint a fene.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.09. 08:13:03 -
nekem a Saipan van meg,annyira nem jön be. kevés repcsi,lassú regen,de ahogy a kagának downtier repcsijei vannak,úgy a saipannak uptier repcsik vannak, asszem midway gépeit kapta meg. emiatt erős sebzéssel rendelkezika tierjében,viszont gyorsan hullanak,és nincs utánpótlás sem
Grafról néztem vidiket,nagyon erős másodlagosa van,a rakétások és a torpik használhatóak,de az AP zuhanóbombázóval nehéz célozni és találni,és mivel AP,van h lepattan...viszont üthetsz vele citadellat is
ebben a kérdésben nehéz a válasz :P nézz vidiket mint mindig,aztán eldöntöd melyik jöhet be -
Plata #22902 Van majdnem 10k aranyam,sdzerinted melyik aranyért megvehető B-s hajó éri meg?
Kaga B-t ne mond,megvan a sima. XD
Graf Zeppelin tetszik,az megéri?
Saipan látom lassan termeli a repcsiket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.08. 11:47:06 -
Plata #22901 Bár mintha lenne még valami,csak sosem használtam.De lehet tévedek,ha feljutok megnézem. -
Plata #22900 Nekem sajna nincs csak egy black hajóm azt hiszem,a Chkalov. -
event passos kilenc sima ládából esett egy napoli black :P a sima is megvan . arra rájött már valaki hogy lehet aktiválni a küldit ami dublont ad,ha megvan a sima és a black változat is egy hajóból? van 3 vagy 4 párom,de nem jöttem rá hogy ad küldit
ok tárgytalan,megjelent a combat küldik között...csak arra adnak a gecik dubit,amit az black squadron event alatt párosítassz össze,ami korábban megvolt arra nem...faja
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.08. 10:21:33 -
Plata #22898 Nekem sem,azt sem tudtam honnan kell kivenni,egy másik játékos mondta.
Nekem megadták amit kértem,csak kb 10 nap múlva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.07. 23:43:34 -
hmm,a cqnak akkor nekem is meg kell lennie,minden nap mentem 5 csatát az event kezdete óta,de eszembe se jutott ránézni h mikor kapom meg :D
Bridgeporthoz még kell pár nap,elvileg még huszonpár nap van az eventből,simán meg kell legyen
+ irtam a supportnak h kérem a kushiro event ládáim,meglátjuk megkapom e :P -
Plata #22896
-
Plata #22895 Tudom.
Ma én is fogtam ki a cherry blossom-on olyan hülyét hogy jézus.
Cherry blossom az az éjszaka kezdődő operations,amiben az ellenséges bázist kell a végén kilőni.
Immelman-al voltam ott és láttam ahogy dd csapattárs belerohan az ellenséges dd és cruiser hordába kidobja a torpedóit és meghal,scliffen meg lerammolta azt a cruisert amit ki kell lőni és megpróbál elmenekülni. Azt hittem hogy rosszul látok.Végén meg vesztettünk mert a maradék BBk nem mertek közelebb menni a bázishoz és nem volt aki lelőtte volna időre.
Immelman-on meg nincs bombázó hogy le tudtam volna bombázni. -
nem velem van a baj,a csapattársakkal :P -
Plata #22893 Szállítóhajós nagyon jó sub-al.
Állati nagyot lehet szakítani ott.
Nézd meg a képet a 22858 hsz-ben.
Az éjszakai küldit csináld Hornet-el. XD
Amint a B25 mehet küld rá az ellenséges bázisra és csókolom. :D
Vagy Sub,víz alatt megközelíted az ellenséges bázist és ráküldöd a bombázókat.
A harmadikat szintén sub-al könnyű.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.07. 16:16:01 -
nekem már csak a pvp kikötő fejlesztése kell. de most keveset is nyomtam,napi 5 csatában ami meglett meglett,bár tegnap toltam sztem tizet is :P tegnap volt olyan op ami nulla küldi teljesítéssel lett fail :D
két nehéz OPot ad mostanában amivel nem bírnak a playerek.az egyik amikor eltérített szállítóhajókat kell visszaszerezni,ott sok japán nehézcirka jön,pillanatok alatt leégetik a BBket ha nem figyelnek,a végén meg kevés idő van három sok hp BBt elkapni
a másik az éjszakai küldi,ami a kezdésre a szádba rak egy rakás dd-t,és hiába ugatod a hidros/radaros hajónak,hogy tolja ,nem reagál,aztán megpusztul az első torpedó salvóban :D
ja van egy harmadik is,bár ahol sokat elvérez a csapat,a a szigeten lévő légibázisos erődítéses,ahol jön még egy kilövendő cv és sok dd és cirka,vagy 6 felől...
nem a másik kikötő védéses,az a könnyűek közé tartozik :) -
Plata #22891 Mindig több,ahogy elkészülsz egy,kapsz egy újat végül az összeset felveheted.
Azt hiszem.
De a hajó nekem már megvan.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.07. 10:42:24 -
ok,cáfolom magam,nem max 3 a küldik száma a felfejlesztett op kikötőben,hanem 5 vagy 6 -
Plata #22889 Mázlista, nekem állandóan incapacitation hit vagy mi a szösz és citadel hit kell.
Most is csupa ilyen van, meg bombázást és repcsi lelövés.
Co-op csatába CV-vel nem szeretek menni, hamarabb vége minthogy bármit csinálhatnék. XD -
az tiszta sor. de egy cvnek nincs cooldown a bombázón/rakétáson,gyorsabb is mint a dd,és más küldiket is könnyen megcsinálsz egy menetben,pl repcsi lelövés,vagy torpedó találatos
kár h csak 3 küldit lehet csinálni egyszerre,ez is elég nagy szopatás ,mert minden fel van fejlesztve a pvp kikötőn kívül,és sokszor egy két csata alatt meg lehetne csinálni 4-5 küldit is,ha nem csak 3 lehetne :P
tegnap kellett 50 rakéta/bomba találat,15 torpedo hit,meg kilenc repcsi lelövés ,egy körben megvolt nakhival coopban :P
aztán jött a szopás 6 sec taskkal az operationben,amikor már csak 1 task kelltt,természetesen akkor jöttek értelmes csapattársak és csont nélkül meglett az összes sec task :P
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.06. 13:25:02 -
Plata #22887 Tromp-al egy hosszabb csatában rohadt sok bombát lehet ledobni,simán többet dob le mint egy cv. XD
Föleg BB-be. -
általában azok a küldik rakéta és bomba találatra ad. én nakhimovval az orosz cv vel szoktam, két három rakéta támadásból megvagyok. mellette mehet a damage , repcsi lelövős,torpedós küldi is
operation küldi szopás még mindig,nagyon bénák az emberek,és a nehéz OPok sokszor vannak. 10 sec task akár 3-4 opba is beletellik,cserébe jön minden más is onnan -
Plata #22885 Elfelejtettem írni,de rájöttem hogy liberty harbor küldiknél a xy darab bombázós küldit nem CV-vel kell csinálni hanem Tromp-al.
Asszimetrikus csatában BB-kre dob akár 20-30 bombát.
Operationsban is,de ott felét számolja. -
Plata #22884 Szerintem bug volt,operationsban nem csinálta. -
vagy elszámoltad vagy valami bug,3 a max
és a yorktownon is emlékeim szerint
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.04. 16:30:12 -
Plata #22882 Voltam egy asszimetrikus csatában essex-el,operationst akartam napiküldik miatt,de félrenyomtam. :D
És azonnal behívott,nem tudtam kinyomni.
Észrevettem egy furcsaságot.
A kikötőben is meg csatában is azt írja hogy 3-3 füst van a repcsiken,T8-ason négyre tudtam növelni,itt nem megy fentebb hiába fejlesztettem úgy.
Csakhogy csatában a csapattárs cruiser szarba került így elkezdtem neki füstöt rakni hogy megmeneküljön,meg is köszönte és megtudtam védeni.Már négy füstöt raktam rá mikor újra a levegőbe küldtem a bombázómat és látom hogy van neki még 2 füst.
Na már most hogy a picsába van neki még kettő mikor már kettőt kidobtam és három lehet?
Megnéztem attack repcsit azon is kettő.
Szóval hogy a picsába is van ez?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.04. 14:20:08 -
Plata #22881 Persze,abból vettem Kaga-t.
Meg előtte valami acélos hajót.
Elfelejtettem a nevét. XD -
a grand voyaget is beváltod?
minden nap ad egy kicsi tokent,és be lehet váltani dubira vagy acélra. a végén összesen soksok dubit ad,asszem 30k körül -
Plata #22879 El is felejtettem,küldtek levelet is,csak azt nem láttam,csak utólag.
Hello Commander,
As agreed, we've added the items you asked for.
Best of luck with your future sails!
Kb egy hónap alatt meg is kaptam. -
Plata #22878 Valóban nem nagy szám.
De így most van kb 9k dubim,még egy hónap és talán lesz annyi ami egy T8 prémhez kell.
Több acél sem lett vóna rossz vagy esetleg reserch xp,vagy szén.
-
dubi meg az acél oké,a többi meh :P