22967

A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #22847 Tudtam menni egy operations-t.
Subbal mentem.
Csata közben két cruiser felderített és küldte rám a repcsiket,de csapattársak lelőtték,az egyik repcsi az orrom elé esett,de akkora rohadt nagy dög bombázó volt.
Szerintem egy B24 is kissebb ennél a dögnél. -
Plata #22846 Hát lehet én is megpróbálom,majd utánaolvasok mi a szart is gyűjtöttünk az event alatt.
De még kb 8-9 karival meg kell csinálnom az admiraltyt.
Utána tudok felmenni WoWs-ba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.06. 20:02:13 -
decade at sea
sztem nem ,gondoltam írok egy ticketet ,de úgyis lekoppintanak,h ki volt irva az idő
csak anno volt olyan h event vége fele belépésnél jött egy üzi,hogy player,költsd el a tokent ,mert pár nap múlva nem fogod tudni...lehet jött most is,rohadtul nem figyeltem...
-
Plata #22844 Vajon nem lehet ezt valahogy vissza kérni?
Mondjuk azt sem tudom mennyi pontom volt és mi a túró is volt a neve. :D -
Plata #22843 Lol,én is. XD
Azt hittem januárig lehet gyűjteni.
Cumiii.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.06. 18:34:00 -
kaga jó,én nagyon szeretem nagyon. igaz h csak t7 repcsik vannak,de annyin mint a szemét,és a torpisokkal agyon lehet szopatni a bbket
mondjuk ha felrakja t10be,az már szenvedős
én meg úgy jártam h elfelejtettem kivenni a hópihékért járó kushirot meg a superkontikat,és csütörtökön véget ért az event,nem figyeltem,azt hitten januárig tart...szal buktam a kushirot,meg kb 20 superkontit...
szal figyeljetek a határidőket,ne járjatok úgy mint én...
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.10.06. 18:00:03 -
Plata #22841 -
Plata #22840 Látom,most is van.
Sőt,elfelejtettem hogy reseteltem a japcsi dd ágat és csak menni kéne velük. XD
-
Plata #22839 Jetek,kelll a francbaaa.
Még a dromund kaas-i world boss beleibe feltolom a fénykardom,utána megnézem mennyi xp-m van. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.30. 21:33:12 -
-
belépsz a tech tree hajókhoz,aztán alul ahol resetelni tudod kiirja h 1x vagy 2x. ha régen csináltad,akkor alapból 2x,meg Wiszkis szerint nemsokára mindenki kap ismét 2x szorzót
tehát kireseteled a haru ágat,mert ahhoz kell a legkevesebb free xp,aztán free xpből kinyitod az összes hajót a haruhoz,modulok nem kellnek csak ami a kövi hajóhoz vezet,ehhez kell 676.390 free xp
aztán amikor megjön a kövi 2x akkor megint reset és megint kell annyi free xp,vagy ha nincs ,akkor biza ki kell húzni újra,és ilyenkor ha mész egy csatát a t5,majd t6-7-8-9 és végén a haruval,akkor a dupla 2x miatt négyszeresen kapod meg a research pontokat.
szal bármennyiszer kihúzhatod,de a pontot csak akkor kapod meg ha mész1 csatát az újra kihúzott t5-t10 hajókkal
szal ha van elég free xp,akkor ki lehet húzni egy csata nélkül az egész ágat újra,pontosan 676390 freexp kell a haru ág 1 kihúzásához :P
akár többször is. de hogy a pontot megkapd,meg kell venni a hajót és menni egy csatát,de addig kihúzhatod bármennyiszer ha van elég free xp,aztán amiokr csatát mész,megkapod az összes pontot
ha meg nincs free xp annyi ,akkor a piros - kék boosterek segítenek
egy resetért 10200 pontot kapsz,értelemszerűen 2x szorzóval duplát :P
az új cv 62k pont lesz elvileg...szal az 6 reset szorzók nélkül
nekem nem hiszem h ér ennyi grindolást
ha lesz aranyért,akkor talán kiveszem,de igazágól semmi extra azon kívül,hogy jetet kap t10ben...ez így még nem elég :P semmi funny button csak füst .
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.30. 21:19:50 -
Plata #22836 Kétszeres szorzó? Azt kiírják valahol?
Bocs de nem szoktam nézni.
Jelenleg nagyon nem tudom megnézni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.30. 19:16:09 -
jaja,törlöd,elveszi a hajókat,és újra ki kell húzni és menni kell minden tierben 1 csatát
free xpt használhatsz h újrahúzd,nekem 55 k pont kell,van 2x szorzóm,mert nem csináltam,pár nap múlva megint lesz 2x szorzó,de az összesen 40k pont és még annyi se elég
haragumo vonalat kell resetelni,freexpből kihúzod,pár nap múlva lesz meignt 2x ,akkor kihúzod megint. és ekkor elég lemenni az 1 csatát,megkpod a pontot az két húzásért,úgy h csak 1x veszed vissza a hajókat -
Plata #22834 Hát ez a research pont nekem még mindig kicsit homályos,bár azt hiszem ha jól gondolom hogy törölnöm kell egy tech tree-t és újra kifejleszteni?
De nagyon izgalmasan hangzik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.30. 17:58:51 -
a black fridayen a Rhode island az nagyon kéne :P
elvileg a valparaiso is bekerül acélért,t9es de nagyon op heal van rajta,szinte leüthetetlen. 7 superheal és a funny button,ami másodlagos találatra tölt fel iszonyat gyorsan,mert ütős a másodlagos rajta és szinte nulláza a heal és a javítás cooldownját...megölhetetlen,hacsak teljes fokuszt nem kap :P -
jön majd az új európai BB vonal is,még nem ástam bele nagyon magam,de ami elsőre látszik,hogy inkább battlecruiserek lesznek.
a tizesnek 406os ágyúi lesznek ,ami látszik h a csőtorkolati sebesség alapján elég jó lesz a lövedék pályája és a pen értéke is
12km torpik is járnak hozzá,oldalanként két 4es cső,azaz összesen 16 cső,és a sebzés is jó,17500 hp,100 sec újratöltés
a másodlagosak említésre se méltóak,de AA az van rajta bőven,bár az amúgyse ér sokat ebben a játékban :P
az álca is jó,14km minden nélkül,ez olyan 11 körülire lehet letolni
ami még fincsi,hogy kap 10km radart és az engine boostja idő alapú mint a laffey smokeja pl,és bőven 40 csomó fölött fog hasítani ha aktiválod
a pontos adatok nincsenek meg,és ugye bele kell számítani a modulokat,kapitány skilleket is,ezért csak körülbeli értékek vannak :P
Thor lesz a neve
-
csak mert vannak taktikai századaik,ami ugye ingyen van,és ha le is lövik őket csak időbe kerül újra tolni.
de a sima repcsik ott is gyorsan fogynak
btw jön egy új cv,Ocean,brit taktikai,t10 research pontért ,62k pontért
t10ben jetek vannak rajta,taktikai századok,füst,de az első cv ami t10ben jetet kap,még ha taktikait is. torpedós a sima század,és kap rakétás és HE bombázós taktikai jeteket,füsttel.
nagyon gondolkodtam rajta h ki kéne venni,de rohadt sok grindel jár,és elégetném az összes free xpmet a reseteléssel és a pontszerzéssel :P annyira meg nem jó az a cv,mégha különleges is -
Plata #22830 Hornet az egész jó.
Meg a füstös amcsi,fene tudja a nevét fejből. :D -
operationban nem jók a cvk,sok a bot hajó,hullanak a repcsik. az orosz használható,mert a pattogósa szinte légvédelmen kívül dob,de op ban az összes cv szar,nem is nagyon megyek velük -
Plata #22828 Ma próbáltam Shinano-val operationsba menni,de tökre kiábrándító.
T10 csatában a repcsijei egy fél pillanatig nem bírják,T10 cv vadászai a vadászait megeszik reggelire és még éhesek is maradnak.
Hogy lehet egy szenes Cv-nek ilyen gyenge repcsije? -
a kövi frissítésben egy kikötős diarámát kell építgetni,ami extra küldiket ad,pvp és pve egyaránt,illetve behúzható a t8as bridgetown amcsi cirka ingyé
dockyardon a lüshün black lesz soron,ezt kihagyom,megvan a sima változata. majd esik kontiból :D
fizetős event soron a hatos német cirka a prince eitel friedrich lesz -
Plata #22826 Hát ez a rakétás egyrészt érdekes,másrészt meg szerintem elbaszhatja a játékot.
Főleg ha úgy csinálják meg mint a konzolos wot-nál volt talán pár éve.
De ilyen rakéta torpedó szerűség a Star Trek játékmódban volt. -
ééééés elérkeztünk ide is. zárt teszten érkezik a temporal rift nevű event,amiben megjelennek a rakéták. igen rakéták. sokan mondják h oké,ezt csak egy event...de tudjuk évek óta h ezeken az eventeken tesztelt a wg mindent,ami később bejött a játékba élesben is,pl a subok :D
az event maga egy hipotetikus történettel bír,azaz mi lett volna ha valami időtorzulás miatt megjelennek a modern fegyverek a második világhábórús érában
A lényeg: kilenc player ellen érkeznek hullámokban a botok,egy "nagyon nagy" pályán
két módja lesz: az elsőben védelmi vonalakon kell áttörni,hogy elfoglaljuk az ellen bázisát. minden védelmi vonal időre nyílik ki,szal ha lassúak vagytok az első védelmi vonallal,rád nyílhat a kövi. a védelmi vonal leküzdése gyengíti az utolsó csatában megjelenő tüzérséget,anyahajókat,javító hajókat ,szal érdemes leküzdeni ezeket,hogy a végső csatában ne vérezzünk el
a másik mód ennek a fordítottja ,azaz nekünk kell védeni a vonalakat ésa bázist
lesz respawn,ami közelebb kerülhet ha a védelmi vonal át lett törve,szal nem a pálya végéről kell indulni a pálya túlfelébe ha meghaltál,hanem közelebbről is lehet majd,növelve az aciton timeot
újjáéledéskor minden fogyóeszköz feltöltődik,torpedók és ágyúk is betöltenek
bérelhető hajók is lesznek,h senki ne maradjon ki a mókából. eco bonusok nem lehetnek fent,de zászlók igen
A rakéták: minden hajó megkapja,korlátozott számmal,de újjáéledés után feltöltődik ismét
használat: egy térképen kijelölsz egy részt,a rakéta odaérve célpontot keres teljesen automatikusan. lesz valamiféle álcája a rakétáknak,hasonló a torpikhoz,hogy csak bizonyos távolságból észlelhetőek,de lesz erre valami aktiválható kütyü természetesen,ami scanneli a hajó körüli teret rakétákat keresve
ha megvannak a hajó rendszerei lelövik automatikusan az AAhez hasonló módon
lesznek továbbá felszerelhető bonusok,amik egyes tulajdonságokat erősítenek,másokat gyengítenek. példának hozták fel,hogy lesz olyan ami növeli a tűzgyújtás esélyét,és a sebzést égő hajókon,de a hátránya h az alap ágyú sebzést viszont csökkenti. szal úgy építheted fel a hajót,ahogy játszani szeretnél,de minden előnynek valahol lesz hátránya is
érkezik a black friday is,itt a Rhode island black amcsi csatahajó ami ütős,meg a puerto rico cirka . lesz még egy neutrashimi,karl yohan és schill cirka fekete változatban
Rhode islandot toltam teszt szerón,nagyon bejött az a dög,low caliber amcsi tizes NorCa class bb
az aukcióban ismét a smolensk black lesz
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.25. 07:06:42 -
Plata #22824 T10 alatt nem érdemes próbálkozni vele.
Tök hülyék vannak,bár T10-ben is akadnak.
A napi első csatám például totál ökörködés volt. :D
Középütt kezdtem egyedül,nem jött arra a kutya sem,így elindultam a pálya szélére BB felé,de csak úgy poénból elindítottam nyolc torpedót egyenként összevissza.
Már épp elértem volna a Bb csapattársakhoz mikor láttam valami foglalja a középső bázist,majd a torpedók betalálnak és meghal a cruiser ami foglalt. :D
Vissza fordultam és jött még két BB foglalni,azokat szekáltam végig. XD
Nagyon vicces egy csata volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.20. 11:46:05 -
újra van asszimetrikus,most tűnt fel,kell majd a ribbon farmhoz :P -
Plata #22822 Mióta megvan a hornet vele tolom,egyébként United States.Három taktikai raj van rajta.
Hornet csodás az eventes küldiben is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.17. 11:37:22 -
de van,de operationsban nagyon potyognak a repülők. igaz h vannak taktikai gépek,de kb op felére elveszik a sima repcsijeid nagy része,akárhogy vigyázok is rájuk + ki van rakva minden repcsivédő kapitány skill is
Eagle nagy kedvenc,azzal randomban vesztes csatában is könnyen megvan az 1000 basexp -
Plata #22820 Nincs supercarriered?
Gondolom több xp-t kap,operationsban biztos jó lehet,bár creditet nyeli. :D
Vagy T8 Cv eventes küldiben. -
jó tanács: numerikus + és - gombbal tudsz nagyítani a térképen,nekem sokkal nagyobbra van állítva jobban látható,mi folyik a térképen. pl ha látod h sok az ellen kevés csapattárs ellen egy oldalon,már lehet készülni a kite-olásra vagy a menekülésre :P
bár operationsban kb mindegy,ott mindig ugyanúgy történik :P
nekem már csak 10k base xp kell cvhez,az kb 9-10 csata. aztán jön a sub operationsban,de lehet a 60k free xp hamarabb meglesz
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.17. 08:16:39 -
Plata #22818 Hát az ötödik adag küldivel végeztem,végül subot választottam,csak 600 ribbon kellett neki.
-
Plata #22817 Brawl szar lett.
Múlthéten is meg a héten is megszoptam vele.
Legalább is asszem az vót. :D
T9 hajóval úgysem mehetek rankedre mert sosem foglalkozok vele.
Biztos hogy brawl volt,bementem DD-vel és a csapattársam végig ugatott hogy miért vagyok olyan hülye hogy DD-vel megyek.
Másikon meg lazán kitolt a füstből hülye cruiser csapattárs.Szándékosan belém jött oldalról és kitolt.Elegem is lett belőle. Pedig lóvét akartam csinálni DD-vel,gondoltam ott jól jön.
Plusz egyszer voltam BB-vel is szintén küldi miatt,kétt bb egy cruiser volt a felállás mindkét csapatnál.Cruiser kezdésnél belerohant az ellenség két csatahajójába hogy le torpedózza őket és instant halt,a csatahajó meg elmenekült a térkép sarkába.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.16. 10:41:55 -
Brawlban még kevesebb jön, mert ott kevés a hajó. -
Plata #22815 Operationsban az xp teljes,csak ha mondjuk lősz 500 másodlagost akkor azt csak 250-nek számolja.
Még azt hiszem a pénzt sem felezi.
Látod zöld pénzes boosterrel és fehér hajó xp boosterrel ennyi jött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.15. 17:52:53 -
na,operationsban is jön a teljes mennyiség,subbal meg cvvel csinálom akkor kösz a tippet. kevesebb az ideg mint randomban,de az első op is éppen win lett a csapattársak miatt :P -
az könnyű még,másodlagos német bb vagy egy golyószóró cirka vagy dd,coopban gyorsan megvan. haragumo,schlieffen,meg edgarral toltam
operation a felét adja,xp dam mindenből,le is van írva a combat mission leírásnál
brawlon sem jött sokkal több base xp,de legalább gyorsan megy a 2v2
opot mindjárt kipróbálom,nemtom base xpt felezi e ott a küldihezt -
Plata #22812
A sok spot miatt sok xp jön. -
Plata #22811 Én még ott tartok hogy kell 1600-2000-2600 ribbon ezzel meg azzal.
Nem tudom melyik küldi sor,még kettő van hátra ezen kívül.
Rájötem operationsban kurva szívás,szerzel párszázat és simán csak a felét kapod meg.
Base xp szerintem a hülye eventen jön jól.Vagy subbal operations.
Nézd a süket szenes subbal ennyit kaptam zöld és fehér boosterrel.
De ma arctic eventen Black-el szintén jó csatát mentem.Halford-al meg tokio mittomén mi eventen szuper jót.
Tény hogy a black jobb.
De a halford szórakoztató.
Kiderült hogy a repcsijei nagyot ütnek a földi bázisokba.
De szerintem a Sub-októl biztos el fogják venni a repcsit operationsban.Ha tudod hol fog az ellenség jönni és idő előtt fel spotolod repcsivel akkor megzakkanhat tőle a bot. :D
Raptor rescue-n a satsuma meghülyült tőle és forgott egy sziget körül. XD
Múltkor a carrier hajót hülyítettem meg mikor idő előtt spotoltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.15. 16:57:12 -
hatos dockyardban ez a 35k base xp küldi ez jó nagy kibaszás :D kettő kéne belőle,hát rohadt lassan jön,főleg ha bukó,akkor jó ha van 1k,ha nyertes akkor is jó ha van 2k fölött
kipróbálom a brawlt hátha több jön
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.15. 16:18:50 -
Plata #22809 A Black-be beleraktam Popeye-t,a Halford-ba meg valami rokkert,mind a kettő nagyon vicces,Popeye egy idióta. :D
A rokker meg folyton nyomatja a zenét.
Nagyon furi.De jó. -
Plata #22808 Még nem vettem ki semmit,csak érdekelt a váéleményed,szerintem kushiróra nem lesz elég pontom.Már begyűjtöttem minden hajóról.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.08. 13:09:44

.jpg)