22609

A Wargaming új MMO játéka
-
jó ezek a dockyard hajók pont annyira jók,hogy küldicsomagonként max 1-2 órát belegrindelek :D szal ha már ingyé van,legalább ne kelljen szétszopatni minket...még nem néztem lejjebb milyen küldik vannak,de volt dockyard hajó asszem a wisconsin,aminek olyan durva grind lett volna az utsó pár szint,hogy inkább megvettem dubiból...már a hátam közepére sem kívántam akkor a gamet,csak ugye a kezdő csomagot megvettem szintén dubiért,azt már nem hagyjuk veszni...ahhotz képest sztem még egy csatát sem mentem vele ,csak áll a kikötőben :P -
Plata #22488 Mert túl egyszerű vele a küldetések teljesítése. :D
Gondolom operationsban ezért számít csak az elért pontok fele. -
én cv torpisat csináltam,kagával,egy meccs alatt meglett a 60 meg a 8 flood. aztán schlieffen az 500 sec és main battery hittel +850 ribbon+16 tűz egy csatában,piros commander xp boosterral,meg egy random a frissen beújított olasz tech tree kilences bbvel, szintén piros boosterral,és meg is voltam az összes építős tokennel :P
nagyon kafa ez az assymetric,nem is értem még mindig,miért veszegetik ki állandóan. -
Plata #22486 Dettó.
Nem volt sok időm,de mentem egy két csatát subbal,két dockyard küldi kész lett.
Sub torpedós és valami free xp-s. -
imádom az asszimetrikust,pár csata is meg is van az összes dockyard :p -
nem is értem milyen shitstorm öntötte el a végén a két piros agyát... :D rankedben :D
-
pajer_csaba #22483 Hát ez sem volt egy egyszerű menet, de sikerült minden. :-D
-
Plata #22482 Grat,mázlista vagy,nekem szemét jött csak. -
na tegnap mégis a mega kontit választottam. esett egy theseus t8 brit cv,3000 acél,2500 dubi,a többi sallang. esett 3 arany láda,az egyikben egy chikuma 2 volt :)
osszeségében nem rossz -
hol a rákba lehet beváltani a cetliket kontira? nmem találom sehol,csak dubis meg pénzest :D
megvan,jobban el se dughatták volna
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.05. 16:45:02 -
pajer_csaba #22479 Faja, akkor a képfeltöltés.hu simán rátölti mások képeit a te linkedre... lol -
Plata #22478 Nem,én sem értettem mi akar lenni. -
pajer_csaba #22477 Csak nekem tűnik úgy, hogy a kommentemben a 3. kép kicserélődött vmi másra? XD -
Plata #22476 Sikerült,minden elsődleges és másodlagos,de folyton kigyújtottak és moduljaimat szétlőtték. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.04. 00:04:28 -
Plata #22475 Mit fogtam ki elsőre,
Operation cherry blossom.
Úgy tudtam. -
Plata #22474 Próbáld ki operation cherry blossom-ot.
Engem folyton ott szivatnak,na meg szerintem sliffel scak azt kapom.
Mindjárt felmegyek én is tolok párat,de más játékban is van most téli event,eltököltem az időt a sütögetéssel meg kergettem a halakat,vagy ők engem mert túl nagy volt és megevett. :D
Klingon lékhorgászat veszélyes.
Már sikerült egyedül is nyernem cv-vel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.03. 23:41:14 -
pajer_csaba #22473 Mint mondtam, először csináltam életemben. Nem tudom, milyen boosterekről beszélsz. Az volt a sírásod tárgya, hogy mindig kigyújtanak, meg leszedik a moduljaidat. Lófszt nem csináltam, csak kísértem a célhajót - és így jött össze a csapatelsőség is. A rombolókat szinte kivétel nélkül csak másodlagossal lőttem. Most csak ezért nem fogok egy éjszaka alatt letolni több száz operationt, csakhogy legyen egy, ami a te kondícióidnak is megfelelő és meg is szpom benne... -
Plata #22472 Vágd nyakon a mikulást hogy hol az ajándék te suttyó. XD -
pajer_csaba #22471 Kész a fa. Ilyenkor mi van?
-
Plata #22470 Feltételezem hogy a legjobb boosterek voltak aktívak,egyébként meg még gyakorold,mert ez csak 3 csillagos és nincs kitüntetés sem érte. :D
Ha minden feladat kész az is kitüntetést érdemel,de sok másra is ad,például sok torpedó találatra is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.03. 23:01:03 -
pajer_csaba #22469 Hát nem tudom Plata, valamit krva szrul csinálhattam... XD
-
Plata #22468 Remélem olyat kapsz amin dd-k jönnek hordában. XD -
pajer_csaba #22467 Basszus, életemben nem voltam még operation-on, de csak miattad kipróbálom. Schliffennel. (Bár nekem csak 12-es kapitányom van.) :-D -
pajer_csaba #22465 Ez most vagy valami, vagy megy valahova...
-
Plata #22465 Caliph videója szerint szereltem. -
rakj be egy kapitány skillezést és upgradeket, segítek jól felszerelni -
Plata #22463 Nekem kicsiben eddig a 400 ezer credit volt a legjobb. :D
Sliff kapitányának vettem egy milla xp-ből pár skillt,így már van 18 skill pontja,de operations cherry blossomban most is szopattak bőven,mindig kigyullad és mindig sérülnek a moduljaim,volt hogy egy sorozattal négy féle modul szállt el.
A javító épp cd-n volt mert előtte gyújtottak,clausewitz meg majdnem 50 ezret lőtt belém,haragumo,kitakaze,yügumo szinte minden második sorozattal felgyújt.
De a másodlagos tényleg jó,nagyon messzire lő és szépen,csak ne lenne olyan rohadt gyúlékony és modul érzékeny.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.03. 07:01:19 -
még a végén tényleg én is a kicsit fogom nyitni :P
-
Most egy Toulon francia 7-es cirka és 30 nap prémium esett a kicsiből (5-ből). A nagyból (3-ból), pedig semmi...3 db piros economy bonus...gyalázat -
ahogy nézem a jupiter lesz a népszerű hajó idén,mint annó a ruszki mikoyan volt,,hogy mindenkinek az esett :p -
Plata #22459 Megnéztem,a felszerelésem szinte ugyanez,csak motorgyorsító helyett javító van,mert mindig felgyújtanak.
A kapitányi skillek is stimmelnek,kivéve hogy az enyémnek hárommal kevesebb van mert még csak 10-es szintűt tettem bele.Hátha szerzek jobbat eventen. -
Plata #22458 Nekem olyan zakkant kalóz kellene mint ami az U-4501-ben van,nem tudom mi a neve.
Olyan dumákat szokott nyomni hogy szétröhögöm magam. XD
Doktor von Roth,vagy mi a csoda a neve,igazából nem kalóz,de olyan kalózos szövege van.
Vagy legalább is teljesen zakkant.
Alig várom az asszimetrikus csatákat hogy haljam a hülyeségeit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.02. 11:58:59 -
az egyik szakállas elvileg Jingles,egy visszavonult brit rear admiral,szoktam nézni a vidijeit,normális. Többnyire reakció videói vannak,de jól kommentálja :)
főleg a game of throws vidijei a legjobbak,amikor nyertes állásból pár perc alatt lesz vesztes game a playerek hülye húzásai vagy bénázása vagy az rng balszerencse miatt :P és a végéig nem tudhatod,melyik csapat bukik :D
kommentel tankos vidiket is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.02. 11:52:41 -
Plata #22456 Öt darab nem eventes ládát,egy szintet az event passhoz,adott három kapitányt.
Egy szakállas fazont aki a mikulás,de inkább úgy néz ki mint egy remete,egy násik fazont aki mikulásnak néz ki de hülye neve van,meg egy süveges szentfazekat.
Meg 750 community tokent.
-
és még egy rakás kód
redditről,itt -
Plata #22454 Köszi.
12x 200% xp.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.02. 11:18:52 -
pár működő kód apróságokért,nekem elfogadta mindet,de nem tudom mit adnak,mert ez munkagép,nincs rajta a game :p
J5WBJAVO105
JFXFJMCAPITAN
GW52SONEMG
I7YH89KIJOBY
NTFVPHILSTIFTY
4AZFZDRUVIK
Y27JCH0M1N
V6HQOVERLORDBOU
OHCYMARCHINGEGNERE
PE6IZELDASAUCE
ez meg elvileg ad egy 6 pontos télapó kapitányt
MEA9TORPEDOCHKA
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.02. 11:18:10 -
még egy tipp ingyen sátán kontiért: lépjetek fel a honlapra,logoljatok be,aztán armory,sátán event,és jobb oldalon kattintsatok a kis fehér szarvasra,és kaptok egy sima sátán kontit. fontos ,hogy ne a játékban az armoryban,hanem a honlapon!
-
Plata #22451 Nekem 13 karácsonyi certification jött,abból lett 2 mega konti,amiből nem lett semmi.
Több nagy hajóm nincs. -
ez alapján én tudnék 44 alap kontit nyitni amiből két kis szintű hajó eshet,ha a megát választom és kigrindelek még egy 10es hajót,akkor 9 tudok nyitni,amiből kevés esélyel esik hajó,de eshet két golden ,amiből viszont már nagyobb esélyel eshet a chikuma 2,az prinec oranj vagy a német acél dd....
fogós kérdés :D
tehát két kisszintű hajó nagy eséllyel,vagy egy nagyobb vagy acélos vagy rare nagyon kicsi eséllyel :p
vagy,szülinapi kuponnal(ugye mindenkinek erre az időszakra van állítva a szülinap,ha jót akar magának) veszel 50k dubit,abból a kuponnal lesz 100,abból veszel 106 mega kontit,amiből már jó eséllyel esik rare ship meg még 2 másik :D
persze kérdés akarsz e költeni 50k+ forintot erre :D én nem :p abból veszel két jó hajót biztosan az armoryból :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.02. 11:00:09