22466
A Wargaming új MMO játéka
-
#22346 nem bizrtos h közel van,akár a térkép másik felén is lehet,de vagy hozzá a legközelebb a csapatodból -
pajer_csaba #22345 Köszi a részletes kifejtést. A nagyrészével tisztában voltam, csak a Located-re midnig bepánikoltam, hogy bmeg, még a start pozícióban állok, de már bemértek? Ahogy whiskeyman-nek is írtam, igazán kitalálhattak volna vmi más jelzést erre az "előjelzésre", hogy "figyu, locátor skilles hajó van hozzád közel..." -
pajer_csaba #22344 Schröderrel letarolt egy DD-t és utána egy North Carolinát, abba már ő is elvérzett, de bmeg, az 100k hp damage... A co-op bot hajók stock hajók, nincsen rajtuk se upgrade, se zászló, se kapitányi skill, se semmi lófsz (a legszembetűnőbb ez a célzásukon...). Így ha felrakta magának az ütközés reduction zászlót, akkor simán túléli az ütközést a játékos, ha a hp-ja nagyobb, mint az ellenfélé. -
#22341 na most,az rpf egy kapitány skill. aki felrakja,annak megjelenik egy fehér körív a hudon,ami a legközelebbi hajó felé mutat. mivel a körív viszonylag hosszú,nem tudja pontosan hol és milyen messze,csak h nagyjából arrafelé van a legközelebbi ellenséges hajó. lépjünk át az ellenfél hajójára,akit mutat az rpf. az ellen akit bemértek rpf skillel,egy fehér karikát fog látni a hudján,benne egy fehér háromszöggel,alatta pedig írja hogy located. Ebből ő tudni fogja hogy valami bemérte az rpf skillel,viszont semmi többet,nem fogja tudni ki merre és imlyen messze.
ez nem összekeverendő a sárga felkiáltójellel,és alatta a detected felirattal. ez akkor jelenik meg ha ténylegesen látják a hajód.
ennek van még a radaros hidros detected változata illetve a 2km belül egy háromszögben felkiáltójel is. ez a játékmechanika része,ha 2km belül vagy az ellentől,kölcsönösen látni fogjátok egymást akár egy szigeten keresztül is
ez a különbség a rpf és a sima spotted között
és ezen felül vannak még olyan kapitányi skillek pl , ami a felkiáltójel mellett mutatja egy hányan céloznak rád,sőt ennek van egy magasabb szintje is,amiokr konkrétan jelzi,ha az ellen rádlőtt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.08. 16:36:40 -
Darun #22342 A DD-n meg néhány cirkálón valóban kötelező, máson nem. Csatahajóra pl én nem is szoktam, nagyon kevésen van fenn. Az angolokra felraktam, mert nekik már ilyen CA szintű concealjük van, meg a Monarch anno kb játszhatatlan volt enélkül a szánalmas lőtávjával. Flanker cirkálókra is lehet helyette hasznosabb skill-t/modult választani. -
Plata #22341 Ütközésbe bele is hal nem? -
pajer_csaba #22340 Mondtam már, hogy rohadjon meg az olyan, aki co-opban kizárólag ütközésekkel csinál sebzést magának, és ennek érdekében mindenkinek az útjába áll? -
Plata #22339 Engem operationsban gyakorlatilag 10 másodpercenként kigyújtott bármi.
Operationsban annyira szar volt hogy olyan szavakkal illettem a tervezőit amit nem ismételnék meg. XD -
pajer_csaba #22338 Eleinte én is bizalmatlan voltam vele, főleg a rengeteg, de csak kétágyús torony miatt voltak kétségeim, de kellemesen csalódtam - erősek és pontosak. A hatalmas másodlagos lőtávval kombinálva pedig felveszik a versenyt a német BB-kkel. ami nem kis fegyvertény. -
pajer_csaba #22337 Oh. Azért jelezhetné másképp is ezt, mert eléggé nagy stresszfaktor, hogy lets begin és már located...
Na, ez meg egy szép vereség...
-
#22336 Ha indulás után villan fel a located, az nem jelenti azt, hogy látnak. Azt az RPF jelzi, te vagy a legközelebb az egyik ellenséghez, akinek van ilyen skillje. Egy körülbelüli irányt mutat neki. Ez szintén erősen ajánlott kapitányskill, főleg nagyobb láthatóságú dd-n vagy radaros cirkálón (Des Moines/Salem, Minotaur/Brisbane kötelező)
-
Plata #22335 Azt hiszem T8 megvan eventből,de nem szeretem. -
pajer_csaba #22334 ja, nekem is feltűnt, hogy rengeteg a latinó hajó mostanság. Én csak most kezdtem el, nem volt kedvem szénné játszanom magam az event alatt, megvártam, amíg kivehetőek lettek tech treeből. -
pajer_csaba #22333 Hát igen, legalább nem rankedezem. :-D
Bb-n én saccra szoktam rejtőzködést berakni, ha túl nagynak ítélem a ltáhatóságot ,akkor igen, ha kb mindegy (ilyen 8-10 km különbség van a lőtáv és a "nyugalmi" láthatóság között), akkor meg nem. Engem inkább sokkal jobban zavar, hogy lövés után rohadt sokáig kitart a láthatóság max lőtávon. Ezen viszont a láthatósági skill nem módosít. És láthatóság ide vagy oda, tegnap este Ibukival 11 km-es láthatósággal, induláskor azonnal bevillant a "located" radar jelzés. Azért ez fasza, nem? -
#22332 Jelenleg az egyik legjobb hajóág. Ipirangával CB-ztem most legutóbb. Sajnos nincs hozzá statisztika, de szerintem bőven 70% win rate volt vele. Illetve a bronz (8-as) rankedet ezzel vittem végig, meglehetősen simán. A Libertad még durvább, főleg ha megnyomod a másodlagos boostot, 15 km a másodlagos range. -
#22331 De te legalább nem rankedezel. Minden hajón kötelező a rejtőzködés kapitány skillnek és lehetőleg upgrade-be is, főleg cv-n. Még csatahajón is, mert azért rohadtul nem mindegy, hogy 17+ km-ről látnak és kapod a HE spamet, vagy "csak" 14-ről -
pajer_csaba #22330 Ennyire szép győzelmem is régen volt már. :-)
-
pajer_csaba #22329 Ebből nekem csak a második sor 1. skill nem tűnik ostobaságnak. De én totál noob vagyok CV-vel és amúgy is csak co-opban játszom vele, ott meg minden mindegy.
Mivel alapvetően mintázatokban gondolkozom (mert geci lusta vagyok...), nekem a CV skill tree szitne midnenhol így néz ki:
1. sor 3. skill (balról jobbra), 2. sor 1. skill; 3. sor 5. skill, a 4. sorhoz meg nem nagyon van kapitányom, bár asszem egy tízpontosom van, neki meg a 4. skillt raktam be. Az elhangzottak alapján hiba volt... -
#22328 kemény :p -
#22327 Playerbase...neked gondolom nem kell magyarázni mit láthatunk a képen...és bejön így rankedre pasztmek (15,2 km láthatóság egy cv-vel...)
előtte 2 rombolóval (egy Jager és egy shima) egyiket sincs concealment kapitányskill és upgrade
agyfaszt kapok
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.11.06. 21:19:56 -
Plata #22326 Szerintem nem gyenge a CV,csupán a bombázói elég vackok,csak az egyes és a hármas repcsit használom.
Egyes leszedi a pajzsot és meggyújtja a hármas kivégzi.
Volt olyan csatám amin több mint 40 citadellát lőttem vele. -
#22325 amikor indult az event,akkor sem volt senkinek fejlesztett hajója,mégis meg lehetett oldani. nem a fejlesztés hiányával van a gond,hanem a playerbassel.
btw a cv ebben az eventben sztem gyenge,bár még csak 2-3 kört mentem vele,illetve amikor van velünk cv,akkor érezhetően nehezebb a dolgunk. ezt pár meccsből szűrtem le amikor volt velünk cv
de a sima playerek is kint hajóznak a térkép szélén,hiába irom nekik az elején h maradi középen és védeni a bázisokat,nem sétahajózunk,és a dd menjen a felszedendőért...de sokszor foganatja sincs
az már csak a kövi szint lenne h közel engedjük a felszedendőd szállító ellen hajót hogy ne kelljen 9 kmt hajózni érte,majd ő közel hozza :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.06. 14:00:20 -
Plata #22324 Mára fel is adom,két csatát toltam,az elsőben szerintem senkinek nem volt a hajója fejlesztve,a másodikban talán egy csapattársnak.
De nem sokon múlott hogy nem vesztettünk,nem figyeltek most sem a bázisokra.
-
Plata #22323 Ma is kifogtam egy csapatot,akiknek szerintem semmi nem volt fejlesztve,meghaltam hamar és egyedül maradtam.
-
#22322 nope,ez már egy régóta fennálló probléma amit a wg nem hajlandó elismerni ,hogy bug. pontosan célzol,mégis a hajó előtt potyog a vízbe mind,és a célpont sem változtatott irányt.. itt most méginkább feltűnő az instant és 100 százalék pontos lézereknél -
Plata #22321 Azt hittem én célzok bénán. -
#22320 a lövedékek hamarabb esnek a vízbe a célpont előtt,mint ahogy céloztál,a WG szerint mítosz,minden fasza.
star trek event,hajólézer ,100 százalékos pontosság,tökéletes célzás,az eredmény... :D
-
Plata #22319 Én ahogy észrevettem T'Pau-val könnyű volt,a phaserrel leszedtem a pajzsot kapott bele torpedót.
-
#22318 lehet,de azon az elven működik mindegyik,hogy pajzs ellen,hull ellen jó,vagy közepes mindkettő ellen. ezért kéne összedolgozni,hogy van aki pajzsra lő,van aki hullra :p -
pajer_csaba #22317 Ok. Nekem az "enterprise-os event" a Battle of Leyte Gulf-ot jelenti, ezért zavarodtam össze. A Star Trekessel nem játszottam - ennek ellenére meg lett az ST combat mission is (én Worfot vettem ki). -
Plata #22316 Fegyvert meg lehet változtatni. -
#22315 csak az a baja,hogy össze kéne dolgozni,mert egyes hajók egyes fegyói vagy a pajzs vagy a hajótest ellen jók. pl most a rombolót tolom,a torpik erős a hajótest ellen,de a pajzsból allig vesz el. mint a star trekben :D szal várnom kell h ledolgozzák a pajzsot,hogy a max sebzést tudjam adni nekik. a csatahajó fő fegyvere a pajzs ellen hatásos pl -
Plata #22314 Star Trek.
Pár Star Trek eventes csatával kész lett minden egyéb küldetésem,North pole,Battle of the leyte gulf,satubbi. -
pajer_csaba #22313 Melyik? -
Plata #22312 Az új eventről.
Állati jó. -
pajer_csaba #22311 Ti miről beszéltek? -
#22310 az utso szint végtelen,azaz mindig kapsz 20 pontot ha megcsinálod,szal érdemes nyomni,ha kellenek a nagy upgradek is,az darabja 50 pont...hajónként 12 nagy upgrade,meg előtte a kicsik,amik 20 pontosak :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.03. 11:36:09 -
Plata #22309 Enterprise eventen csodálkoztam hogy nem megy tovább a progress,hát mert a végére értem.
Aztán rájöttem csak 16 szintet lehet megcsinálni,a következő 11 nap múlva nyílik meg.
-
Plata #22308 Én vettem rá tokenért super hull-t és super shieldet,a hull jó választás,jó képességeket ad,gyógyítja a csapatot,másik képesség kijelöl egy nagy területet ahol az ellenséges hajók azt hiszem 50%-al nagyobb sebzést kapnak,plusz egy gyors fegyver töltést is kapsz.
Az első fejlesztés szint 10 token második 50,eddig 20-at szereztem,megvettem a sup hull-t és sup shieldet.
Jah ez a T'pau,a romulán és klingon hajó is durva képességeket kap a hull-tól,de nem próbáltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.01. 17:49:36 -
#22307 én is tolom,de 2 nap alatt még mindig nem sikerült sok embernek megtanulni ,mit kéne csinálni. illetve lassan jönnek a modulok,nem találtam még rá a legjobb buildra. én is a csatahajót tolom,de az első fegyó gyengusz,a második nincs meg,a harmadik erős de 30 sec reload nagyon sok ebben a játékmódban...a torpedóknál az első ütős,de sok a reload,a második lassú mint a csiga,a harmadik még nincs meg :p a többi hajót még csak annyira próbáltam h mentem 1-1 kört velük
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.01. 17:42:38