23024

A Wargaming új MMO játéka
-
Nem kell ranked-et játszanod a szénhez. Elég a napi/heti küldiket meg a napi 3 resource konténert nyitogatni :) Nekem se abból a 3-4 ranked meccsből jött össze amit játszottam :D -
Plata #19742 Kösz.
Mostanában nem nagyon gyűjtöm a szenet mert mióta szét van barmolva a ranked azzal sincs kedvem játszani.
Meg a holland event óta nem nagyon volt érdemes event,ez a szülinapi izé egy vicc vót.
De hátha a karácsonyi jobb lesz,bár az biztos hogy a WoT karácsonyi eventje ezerszer jobb lesz szóval az megint elveszi az időm. -
Asszem minden decemberben ad a WG 25%-os dubi meg szén/acél kupont. Első t9-es hajónak még van bőven választék :) Pommern jó lehet BBnek, vagy Yoshino is jó tud lenni t10-esnek. Bár Yoshino-val már vigyázni kell mert könnyen eszi a citadelt. Viszont atomjó az HE-je (nagy alpha dmg és jó tűzgyújtás). Moskva szerintem meh. Holdról is látszik és szintén érzékeny az oldala. Marceau kurva jó! Szinte már OP. Ha nincs Benham-ed, akkor ott a Z-44 is torp hajónak. -
Plata #19740 Nekem is van már 100k szenem.
De nem tudom mit vegyek majd.Ha egyszer lesz annyi ami kell egy T9-re,
Vagy az is lehet hogy csinálok egy grill partyt.
Egyébként olyan 25%-os vackot mikor kapunk megint?
A nyárit elhasználtam T7-re.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.22. 17:26:37 -
40 és 50 éves gyermekeim. <sigh> Beszéljétek meg a problémáitokat, vagy folytassátok egymás szurkálását privátban, nyissatok a sajátban topikot a szájkaratéhoz, menjetek át fészbukra, ahol ez a stílus a menő, vagy valami. Amennyiben itt folytatjátok, mindketten pár hetes pihenőre lesztek küldve. -
Marco Polo sigma buffnak örülök :) Van majdnem 240k szenem meg a 25%-os kuponom, valamint 1 hét múlva kapok egy 100%-os doubi "visszatérítő" kupont is a WG-től. Mindemellé meg van még a 25%-os doubi hajós kjuponom is. Már "csak" a Neustra, Marco, Napoli jöhetett szóba. Salem, Carnot, Kearsarge nem mozgat. MP-t a dispersionje miatt eddig nem mertem megvenni.
Neustrashimy meh, Napoli volt még esélyes... Most viszont van rá esély, hogy mindkettő meg lehet és értelme is lesz ha MP 1.9-es sigma-t kap :) Az már Iowa dispersion... -
sub változások jönnek,kap két féle torpedót. az egyik a sima ami eddig is volt,viszont elvették a két pinges citadelt tőle
egy pingre követő lesz,két pingre még jobban követő,de nem jobban mint most.
a másik mágneses élesítésű torpi,első pingre csökken a topri észlelhetősége 25 százalákkal,a második pingre dupla sebzés ha torp protectiont talál....azt ne kérdezzétek miért sebez nagyot pont a hajó legjobban védett részén. ezt a torpit t8tól felfele kapják meg a subok,váltás Yamagirihez hasonló módon történik
ez a második fajta torpi nem követős torpi,csak a mélységet képes változtatni ha pingelve van a célpont,hogy ha merülve lövöd akkor ne ússzon el a célpont alatt
nerfelik a sub látótávolságát merülésben,a viz alatt (periszkóp mélységnél lejjebb) nem észlel hajót csak 2 km belül.
változik az észlelhetőség is,eddig ha lementél periszkóp mélységbe szinte azonnal csökkent a láthatóságod amit elkezd a hajó merülni,most már csak akkor csökken ha elérte a mélységet. igy lehetett játszni az akku használattal is ,csak akkor kezdett csökkenni ha elérte a mélységet,most már azonnal elkezd amint felszinről periszkóp mélységbe indul a sub
egyelőre nem sokan rajonganak érte,a t10 csaták 10 százalékában van sub
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.22. 16:57:25 -
carp3tm0nster #19736 "Nyugodtan írhatod te is, meg csaholó kutyád is ide a lejárató bejegyzéseidet."
Egy féreg vagy, minden tekintetben. -
Vissza kell utasítsalak a vádaskodásoddal együtt.
Igen, én alapítottam meg előtted és ezt azóta sem voltál hajlandó elfogadni.
Igen, nagyon sok ládát gyújtöttetek néhányan. Szinte versenyt csináltatok a láda vásárlásból, pénzért. Meg kérdem, ki kért meg arra, hogy a saját pénzedet erre költsd? A másik meg, a láda tartalma meg a vásárlónál maradt, így azért nem jártatok rosszul.
Akkor is azt állítottam, túl sok pénzt nem érdemes erre költeni, mert folyamatosan rontják a hajók paramétereit, hogy az újabbakat megvásárolják.
Arról is írtam, hogy gyűjtő klán. Egyre jobban erősködtetek néhányan és egyre hangosabban, hogy de mert legyenek klán csaták. Többször figyelmeztettelek benneteket, hogy lehet, de nem fogom kötelezővé tenni a klán tagok részére. Engem és még nagyon sok mindenkit nem érdekelt a dolog.
Szememre veted, hogy mert nem szakaszoztam. Ismételten megjegyzem, gyűjtő klán. Én például kifejezetten gyűlölök szakaszban csatázni, mert zavar a dolog. Biztosan van más is így vele. Szintén felhívtam erre a figyelmet többször is. A klánban nincs kötelező kláncsata részvétel, nincs kötelező szakaszozás, nincs kötelező gyakorlás és megjelenési idő.
Ha valaki túl sokáig nem lépett be a játékba és kellett másnak a hely, akkor került kirakásra.
Azt is visszautasítom, hogy csak ti, konkrétan te gyűjtötted a klántagokat. Napi szinten reklámoztam a klánt az FB csoportokban. Nagyon sokan ott olvastak róla és így kerestek meg a játékban.
A te "szerény" személyed ekézése meg részemről abban merült ki, hogy néhányszor megjegyeztem, hogy kár erre a játékra annyi pénzt költeni. Ezt konkrétan sértésnek vetted. Utána töltötted fel a szerzett hajóidról csak a képeket pénzösszegek nélkül. Ennyiben hagytam.
Az viszont kifejezetten nem tetszett, hogy kaptál vezetői státust a klánban, hogy vigyétek ketten a szakaszokat, meg az esetleges klán csatára a jelentkezőket, mivel oda kell valami vezetői szint. Nagyon gyakran olvastam, hogy beléptem, áll mindenki és vár, mert neked nincs kedved vinni, csak benéztél poénkodni. A másik vezető meg vitte akiket bírt.
Konkrétan az elején kijelentettem, hogy én egyikőtöket sem fogom helyettesíteni, mert engem nem érdekel a szakazozás.
Erre fogtad magad és elköltötted a megszerzett olajat valamire, pedig felhívtam előre a figyelmeteket, hogy az nem a ti dolgotok.
Kaptál az FB csoportban is moderátori jogkört. Az sem érdekelt. Kértelek, írjál néha valami érdekeset saját tapasztalatból, hogy a klán tagok tanuljanak. Talán egyszer volt is ilyen, de az sem érdekelt.
Azt írod, semmit nem tettem, csak bent üldögéltem a klánban. Én készítettem a szavazásokat az olaj vásárlásról, én készítettem az FB csoportot, én tartottam karban, én moderáltam, én készítettem oda leírásokat, hogy legyen benne anyag. Én készítettem a klánlogót, én készítettem a reklám felületet, amit rendszeresen osztottam csoportokban.
E mellett játszottam, intéztem az esténként összegyűlt panasz áradatot, mert nem akarták a csoport tagok megérteni, hogy ha valakit bepanaszolnak szabálysértés miatt, akkor lehet, neki is írnak, de a klánvezetőnek biztosan. Ezekkel is kénytelen foglalkozni, elsímítani a dolgokat.
Hol tartott volna a klán? Ott ahol. Annyi olajjal, amennyi összejött volna.
Igen, szabályosan nem lehetett volna eltávolítani. Épp ezért kaptam rendszeresen a megkereséseket privátban, játékon belül és FB csoportban is. Volt aki finomabban, volt aki kevésbé finoman jelezte, hogy mennyire jó lenne, ha elhúznék a klán éléről és átadnám mondjuk neked az irányítást. A másik része meg ezért - azért háborgott. Több ez kellene, több az kellene, stb.
Nem voltam hajlandó olyan klánt csinálni, ahol minden kötelező úgymond. Hallottam ilyen klánokról, volt amelyik működött, volt amelyik meg csúnyán összeveszett mindenki - mindenkivel.
Mégegyszer leírom: Gyűjtő klán, minimális követelményekkel. Senkinek nem volt kötelező különesebben semmi, legfeljebb ne kapjam a többi játékosoktól a panasz üzeneteket, hogy ez-vagy az a játékos milyen aljas módon nyilatkozott meg játékban. Egy idő után ezek intézése is fárasztóvá vált számomra. Persze te ebben sem vettél részt, mert miért is.
Visszatérve a parancsnok váltás témakörére. Mivel szabályosan nem ment, megpróbáltatok nyomást gyakorolni rám, hátha úgy majd menni fog. Ez ügyben is figyelmeztettem a tagokat, hogy nem kötelező itt maradni a klánban, akinek ez nem felel meg. Nem, úgy gondoltátok, hogy majd sikerül rábírnotok a távozásomra, te meg vezetheted boldogan a klánt. Ezért fújsz még ennyi év után is rám, a csatlósaiddal együtt.
Nagyon is tisztában voltatok a kezdetén annak is, hogy a WG hogyan oldotta meg a klán rendszert. Nála tegyetek panaszt a miatt, hogy a kilépő játékos a kilépésekor elveszíti a megszerzett olaj mennyiségét és nem viheti mondjuk magával a következő klánba.
A klán minden esetben azt alapító, irányító személy tulajdonát képezi.
Hogy miért dobtam ki mindenkit? Nagyon egyszerű. Senki, ismétlem senki nem emelte fel a szavát, hogy, hé itt valami nem igazán jó irányban megy, itt valami félre van csúszva, mert egy kis klikk hangoskodik. Nem, hallgattak mint szar a gazban. Jól van, ha senki nem áll mellém ebben az ügyben, akkor nem is kell senkinek maradnia. Így mindenki távozott a segítségemmel.
Klán nevet, meg sajátot miért változtattam? Ott van a ticketben. A zaklatásotok miatt. Rendkívül fárasztó és zavaró volt, hogy csatában, kikötőben minden este a fenyegetőzéseteket olvassam. Mindenkit nem lehet Blacklist-re tenni, mert baromira laggzott már akkor is a játék tőle.
Ha olyan nagy volt az egyetértés közöttetek, mármint a klánon belül, akkor miért csak néhány csatlósoddal mentél tovább, miért hagytad cserben a klán többi részét? Miért nem álltál az élükre és vezetted őket?
Megmondom. Azért mert a legkevésbé sem bíztak benned. Néhányan veled tartottak esetleg és ennyi, amennyire tudom. Bizonyára nem az én személyem miatt nem alakultatok szép, új, egységes klánná.
Nem követlek benneteket, mert a legkevésbé sem érdekel, ki hová ment, de annyit tudok, hogy nem egy csapatba mentetek tovább.
Nyugodtan írhatod te is, meg csaholó kutyád is ide a lejárató bejegyzéseidet.
Mégegyszer leírom. Szabályt nem szegtem.
Az áskálódásod miatt zavartam szét a társaságot. -
Lehet már tudni valamit az új CB season-ről?
Illetve azt tudja valaki, hogy GK-t pontosan mikor vágják át szenesbe? Mert eddig csak annyit tudok, hogy 2022 elején, de semmi egzakt.
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2021.10.22. 10:26:45 -
carp3tm0nster #19733 Egyetértek, minden szavaddal, pedig se pénzt se dublont nem kaptam tőled! -
Darun #19732 Legyen, akkor tisztázzunk pár dolgot. Bár nekem nem az a bajom hogy nem mondasz igazad, még csak nem is az hogy hazudol, hanem hogy hülyének nézel minket.
Amikor a WG betette a játékba a klán alapitás lehetőség, a csoportban felmerült, hogy létrehozhatnánk egy klánt, mire te közölted, hogy te már csináltál egyet. Mivel azon túl, hogy felajánlottad hogy lépjünk be, nem igazán tettél semmit se a közösségért, se a klán ügyeiért, ezért lettünk mi a toborzók, próbáltuk felhozni a társulatot egy ütőképes szintre, a CB mondjuk kuka volt, de voltak diviziók és klános eventes részvétel, amiben te szintén nem vettél részt. Az, hogy egyénileg is páran több olajat tettünk be a klánba mint te, nyilván csak azért volt, mert mi pénzt áldoztunk a játékra. De ettől ez a tényeken nem változtat semmit. Azért kiváncsi lennék, ha egyedül kellett volna összebugáznod az olajat, hol tartana most a klánod. Bár semmit nem tettél hozzá az olajon kivül a klánhoz, te vezetetted, ezt természetesen elfogadtuk, de -már ne is haragudj- a saját véleményem attól még meglehet dolgokról. Ha már az igazságnál tartunk arról se feledkezz meg, hogy kb a belépésem óta finoman ekéztél, arról pedig soha nem is volt szó, hogy elvesszük tőled a klánt, ami amúgy is lehetetlen lett volna, aki kicsit is ismeri egy játékbeli klán működését, az tudja hogy hazudol, hiszen parancsnokként sehogy nem is tudtunk volna eltávolitani a klán éléről, de erről nem is volt szó.
Bizonyára a dolog után azért váltottál nevet és a klánt is azért nevezted át, mert én voltam a gerinctelen, te pedig egy jellemes ember akinek semmi takargatnivalója nincs. Én az eset miatt nem léptem kapcsolatba a supportal, az hogy te mit leveleztél vele, nem bizonyit semmit. Max azt, amit az előbb leirtam, hogy ha akartunk volna bármi mód hatalomátvéltelt, arra nem lett volna semmi esélyünk, lévén te voltál az alapitó. Nyilván a tagok többségét, akik nem foglaltak állást vagy nem álltak mellém, őket is azért raktad ki, mert biztos titokban őket is a Soros pénzelte, és miután minket kiraktál volna, ők tovább kémkedtek volna utánad. Paranoiás meg én vagyok. -
Utánanéztem az általad említett "kórnak". Nincs baja az emlékezetemnek.
Veled viszont az a baj - ha már így jelentkeztél - hogy nem vagy éppen szavahihető ember. Nem akartam így fogalmazni, de akkor sem szabad hinni neked ha kérdezel.
Csak hogy tisztázzuk: Folyamatosan fúrtad a klánt és mérgezted a közösséget. Soha egy pillanatig nem tudta bevenni a gyomrod, hogy nem te vezetheted a klánt. Onnantól kezdve nem tetszett számodra a dolog, hogy én alakítottam meg és nem te. Többször figyelmeztettelek e miatt, de le pergett rólad. Igen, valóban magad mellé állítottál embereket. Jó pofáskodással, ügyeskedéssel. Ezzel egy percig sem a klán össztartása volt a célod, hanem annak mérgezése bomlasztása.
A klán többi tagjára meg azért haragszom mert vagy halgattak, mint az a bizonyos kupac a fűben, vagy a partvonalon titkon vigyorogtak, fényképezkedtek és várták, hogy mi lesz.
Nagyon hamar rájöttem, mikor a klán felfutott és jól mentek a dolgok, hogy bizonyára lesz olyan, aki magának akarja a vezetését, vagy ha ez nem megy, akkor bomlasztásba kezd.
Láthatóan te voltál ez a személy. Örülhetsz neki, mert sikerrel jártál. Bizonyára azt gondoltad, hogy ha ellenem hergeled a klán tagokat, majd fülem behúzva meghátrálok, különösen a privát fenyegetésektől és önként átadom - esetleg neked - a klán vezetését. Hát nem így történt.
Mint mondtam, az emlékeimmel meg semmi gond.
Megkerestem az eset utáni üzenet váltást a Support-l. Itt még bizonyára semmi baja nem volt az emlékezetemnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Darun #19730 Akkor rosszul emlékszel, bizonyára a kórral jár. Én nem értettem veled egyet, mire páran vették a bátorságot és mellém álltak, mire te kiraktál mindenkit. Egész pontosan ez történt :) -
carp3tm0nster #19729 Erre diktatórikusan kiraktál mindenkit, kérdés, nélkül és utána élvezted amit a többiek összefarmoltak.
Igazi gerinces lépés volt... -
Ja. Én is emlékszem, mikor a klán két fele összeveszett és mind a két fele a saját választottját akarta a helyemre ültetni. Meg kaptam privátban meg nem privátban a fenyegető üzeneteket hogy húzzak el... abból a klánból, amit én alapítottam, saját költségemen.
Nem véletlenül írtam a supportnak a témában azonnal. Kaptam is rá hamarosan választ. A WG szabályai egyértelműek. A klán annak a tulajdonát képezi, aki alapította. A vezetést átengedheti saját döntéséből, de erre semmilyen formában nem kötelezhető. A klánból bárkit, bármikor kitehet, ha úgy látja helyesnek. Ebben az esetben akár mindenkit is, ha egyik félnek sem akar kedvezni.
Bármelyik fél vezetőjének adom át az irányítást, a másik felét kidobja és persze engem is.
Nyugodtan lovagolhatsz még ezen a témán akár évekig is. Szabályt nem szegtem. Én legalábbis nem. Nem úgy mint jónéhányan abból a csoportból, akik fenyegetően, vagy bomlasztóan léptek fel.
Azzal is tisztában lehettél, mivel mindig úgy hirdettem, hogy gyűjtőklán. Ha valaki többre, jobbra, másra vágyott, nyugodtan tovább léphetett másik klánba.
Csak ti azt gondoltátok, miután megmelegedtetek a jó helyen, hogy majd összeszervezkedtek és tőlem majd megváltok.
Nem így működnek a dolgok. -
carp3tm0nster #19727 Ja, emlékszem mikor mindenkit kiraktál a klánból... -
Még szakasz felkérést sem fogadok el csata előtt.
Csak egyedül próbálkozom. -
carp3tm0nster #19725 Kellett volna egy jó klán, és akkor lehetett volna rendesen menni... -
Én csak randomot játszom, ha belépek.
Ma kifogtam két értelmes csapatot. Egyből meg is lett az eredménye.
Tudták mi a dolguk és azzal foglalkoztak. Volt értelme rombolókat is spottolni, mert ha mutattam a csapatnak, azonnal szanaszét lőtték őket. Az ilyen játékosokat szeretem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Fél éve a közelébe se mentem még T9 randomnak sem, hasonló okokból. Sőt a randomot úgy általában próbálom kerülni. CB, Ranked, Brawl játszik, csak ugye az elég limitált. -
Amiért nincs nagy kedvem T10 csatákat menni.
Ugyan annyi az egy bites játékos, vagy még több mint T6-T8-ban.
Azt gondolják valami miatt, ha kifejlesztenek, vásárolnak egy T10 hajót, akkor majd az játszik helyettük.
Azután besorsol szerencsétlenségemre ilyen játékosok közé a szerver és kb 2-3 csata után el is megy a kedvem az egésztől.
Nem elég, hogy nagyon sokat kell már dolgozni T10-ben CV-vel, mert minden hajó légvédelmi erődítmény, e mellé párosul CV-ket súlytó XP nerf. Meg persze a játékos zsenik, akiket megkapok.
A mellékelt képen érdemes megnézni az órát, valamint milyen népes a zöld armada a kép elkészültekor. Sok minden más is látszik a térképen, de nem fárasztom a népet vele. CV-seknek meg azonnal feltűnik, milyen sok gépem maradt a csata felére.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Full T10 csata volt, így senki nem panaszkodhatott, mert besorsolták T8 hajóval.
Első percben kitört a pánik a sorok között, mert oldalanként volt 3 romboló, meg két tengó. A csatahajók úgy körbe vették a hordozómat, hogy alig tudtam kerülgetni őket...az alapvonalon. És B+ mind magyaráz, mutogat, hogy szedjem ki a tengeralattjárókat. Mivel? Rakéta nem viszi, torpedó felszínt karcolgat. Esetleg AP bombával?
Dicső romboló és tengó seregünk nagyjából öt percig volt bevethető állapotban.
Hölgyek-urak! Akinek nem akar menni rombolóval az új kihívás, mármint hogy a tengók is rájuk maradnak, akkor nem kell azzal a hajó osztállyal játszani. Úgy tűnik, befellegzett annak a sunyi játékmódnak, hogy settenkedünk valahol és baszogatjuk a hordozókat, meg a csatahajókat.
Ott vannak az elsősorban. Meg kell tanulni mit és hogyan kell tenni, illetve olyan rombolót kifejleszteni, behozni, ami alkalmas a többi romboló elleni harcra. Az baromira nem segítség, hogy Torpedós Settenkével bejöttök és elhullatok 5 perc alatt, nulla teljesítménnyel.
Ki a bánat fogja kiszedni a rombolókat, meg a tengeralattjárókat? Én a CV-l? Semmi fegyverem nincs hozzá.
Esetleg a csatahajós, aki szerencsétlen olyan pánikban van, hogy a remegő kezeivel csak az alapvonalat találja meg a csatahajójával?
Az a maradék 2 cirkáló, aki bent szédeleg a csatában, de olyan béna, hogy csatahajókon kivül mást nem tud el találni? Mikor kellett volna - T5-ben - akkor b***tt megtanulni rombolókra vadászni. Most meg béna hozzá, mert a rombolók meg mozognak. Hát, hogy mik vannak.
Mindegy, csak napok óta ez megy, ha felnézek T10-be. Megint jól elküldtem a népet melegebb éghajlatra.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.10.20. 18:20:46 -
én nem tudnám ezt tolni,nincs meg az a személyiségem hozzá ami ide kell,de nem is volt róla szó hogy akarom,vagy irigylem tőlük.
Megvan a saját dolgom amit csinálok és jó vagyok,és megélek.
Persze jó lenne abból élni hogy egész nap játszok,de ennyi nem elég mint irtam,kell hozzá karakter. -
Toweliee #19720 Ti miért nem éltek ebből? -
Darun #19719 A dupla salvo dupla sebzés. Nagyjából. És mondjuk egy kiforduló hajónál az az 5,5 sec is sokat számit, mert a legkevésbé mozgékony CA is 10 sec körül térit kormánylapátot, tehát jó esetben mire a második salvot elküldenéd, már jócskán szögben lesz. Én arra leszek majd kiváncsi, hogy hányan kájtolnak majd és kik lesznek azok, akik broadba hajóznak meg forgolódnak. -
új t11es cirkálók,videók alapján felmerült bennem hogy az Annapolisnak mi értelme van a burst firenak? ugye az alap töltés olyan 5.5 sec körül van,aztán mehet a kövi salvo.
burst fire módban kilő gyorsan 2 salvot aztán közel 30 sec újratöltés,ami alatt 6 salvót lősz sima módban :D
csikicsuki szitgetbújkálásnál van érteleme,eldurranttassz aztán visszabújsz,szal camp fest lesz ebből is.
Condénél kicsit jobbak a számok,ott 3 salvót durrant a burst fire meg ott az újratöltés gyorsító ami szintén ad 3at rövid időn belül :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.19. 12:53:52 -
igaz igaz...és a WG is röhög ahogy irtad,mert minél többet rinyálnak egy hajó miatt hogy OP annál több ember meg akarja szerezni.
aztán majd kijön egy még OP,kivi leszek pl az orosz t10es cvre mit fog tudni,és biztos vagyok benne hogy jön egy prém változata is ,vagy acélos... :D
ott lehet hagyni bármikor,én is irtam hogy ha van épp valami más vagy felhúzott simán lerakom hosszabb időre is..a héten is kb csak 1-2 csatára léptem be naponta. van hogy csak a napi ládát nyitom.
Fdr jó kezekben igenis OP. de majd számolj be az élményekről ha megvan. -
Darun #19716 Nem is mondtam hogy tőlük kapta a pénzt. Te magad mondtad (most is) hogy más játékokkal is játszik, de ott nem akkora a nézettsége. A játékosok fizetnek neki, akik támogatják, ergó ha nem lenne WoWs, nem lenne nézettsége sem és nem lenne pénze sem, mehetne dolgozni. Had ne sajnáljak már valakit, aki abból él hogy játszik! Mellesleg akik bólogatnak neki, szintén WoWs játékosok. Ott a lehetőség a kezükben, ha abbahagyják a játékot, azt megérzi a WG is. Ők viszont röhögnek a markukba, hiszen évek óta tudjuk, hogy a negativ reklám is reklám.
A másik dolog, én elhiszem hogy ez az FDR baromi op, úgy néz ki hamarosan én is kipróbálom (az acél rég meg van már rá), de pl a kicsit lentebb linkelt videóhoz is hozzáfűzhetném, hogy pl nem nehéz egy leszigetelt, noob Sommerst kiszedni. A német BB meg le se szarta hogy mennek rá a bombázok, mintha csak célt állt volna neki, ráadásul úgy, hogy egyenesen a sziget felé ment. Az enemy CV se mozdult meg, csak amikor oldalba verte a támadó raj. Pont ma vagy tegnap találkoztam egy csatában FDR-el és valahol a középmezőnyben végzett úgy, hogy nem is tiszta T10-es meccs volt. Ha annyira op, torony magasan elsőnek kellett volna lennie. De egy noob egy op hajóval is csak saját magához képest lehet jobb. Más szóval: aki hülye, az op hajóval is hülye.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2021.10.18. 23:43:31 -
Flambass már régóta fikázza a WG-t sőt az elsők között volt aki otthagyta a CC programot,sok másokkal együtt.
Pénzt nem hiszem hogy kapott,elvitték pár WG commnity talira,meg max új hajókat rakás kredit meg arany,meg early access hozzáférés dolgokhoz,amik ugye csak programkódok,ezt nem tudja megenni,pénzt a nézettsége generál neki.És a nézők többsége egyet is ért vele,ha kritikus egy hajóval vagy bármivel,igy továbbra is nézik.
és mint irtam próbálkozott már játékkal,pl tarkov ,alien,és tolja másokkal is jelenleg is,de a nézettséget a wows hozza neki,igy a pénzt is.A CC accját el is vették,ahol a tesztelhette az új hajókat,csak a sima acc van meg ,persze ennyi játék és gift után azon is minden fullon,kredit arany,összes hajó stb,de steel neki is kevés van
szülinapi superconti vidiben is mondta nem kell neki semmi csak acél
De ha megnézel tőle valamit,látszik hogy nincs az a lelkesedés mint régen volt,tolja mert ebből él,és születnek videók mint az Austin vagy a FDR flak cloud,ahol szarrá oltja a WGt hogy merték ezt kihozni mert mért és op és broken :D
Flölö sokkal keményebben hisztizik ha valami nem jó,de többnyire neki is igaza van :)
ezt meg csk igy a végére :D 8:20tól arany :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.18. 23:06:03 -
Darun #19714 Én "kicsit" képmutatásnak érzem, hogy valaki abból él (szó szerint) hogy a kb azt fikázza, aki miatt pénzt kap. Van némi ellentmondás abban, hogy megundorodott a játéktól, de még is tolja, mert ebből van nézettsége. Tehát kvázi a WG-nek köszönheti hogy pénzt kap. De bizonyára csak az irigység beszél belőlem, hiszen ő mellette jó játékos is, én meg csak átlagos.
Azt, hogy a szigettől 100 méterre fennakadok és lejönni sem tudok dd-vel, inkább fel sem panaszolom, mert ez már lerágott csont. Meg ez nem is grafikai bug. Nekem most az utolsó csatában volt olyan, hogy beálltam a füstömbe, lehet hogy kicsit neki is mentem a szigetnek, de álló motorral voltam és a hajó ugrált. De nem csak lövés közben. A felépitménybe beleforgó tornyok már évek óta benne vannak a játékban és a mai napig előfordulnak (utoljára talán 3 hete volt ilyen esetem). Ma meg volt egy olyan csatám is, ahol jött 4 sub torpedó, még örültem is, mert egyrészt sikerült mindet kifordulnom, másrészt pont a lőtáv végére értek, erre a legközelebbi, ami kb 50 méterre volt a hajóm farától eltalált. Ezt úgy, hogy egy másik csatában egy Akizuki torpedója konkrétan a hajófar alatt ment el, és nem talált. -
A WG régóta erre építkezik. Nincs is ebben semmi meglepő.
Ezeket a videós muksókat már régen nem nézegetem. Egyik-másiknak elég...rasszista dumája van finoman szólva.
Szegényeket nem tudom sajnálni. Véletlenül dolgozniuk kellene? Mondjuk egyikre-másikra rá is férne egy alapos adóhatósági vizsgálat, meg mondjuk egy alapos vagyon elkobzás meg csatorna bezárása. Főleg ennek a Flamu gyereknek piszkosul öntelt feje van. Három műszakban gályázna valahol, sokkal kisebb mellényt hordana.
Mindegy, csak bosszantanak ezek a nagyképű, senkiházik. Elnézést.
Talán a legkorrektebb mind közül a Toptier hajós csatornája. Igaz, fogalmam se nincs, ki van a csatorna mögött, hiszen ő csak feliratoz. Elég korrektnek érzem minden hajós videójával kapcsolatosan. Mutat saját és más játékosok által futott jó csatákat is. Nem mellesleg minden féle hajó osztállyal. Mostanában kevesebb elemzést látni tőle. Gondolom, ő is belefáradt már ebbe a játékba.
A grafikai csili-vilinek én sem örülök. Bizonyára nem csak nekem van öreg gépen. Aggódva figyelem az ilyen erőforrás igényes csicsázásokat. Realisztikus tenger, meg sirály szar úszik a vízen, stb.
A gépem épp csak még megfelel a játéknak, de sajnos egy új gép, különösen játékgép kategóriában, meg nekem túl költséges dolog lenne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most amúgy sem vagyok veszélyes az ellenfelekre. Gyakorlatilag újra kell tanulnom a játékot. A hétvégén fejeződött be a mobilinternetes fejlesztés itthon. Vásárolnom kellett egy nagy nyereségű antennát. Antennaárbócot állítani, bekábelezni, majd beüzemelni az egészet. Nem volt olcsó mulatság sajnos. Jelentősen javult így az internet sávszél és a stabilitás is.
Mellékhatása a dolognak, hogy valahogy máshogyan mozognak a repülők és valahogy máshogyan kell velük céloznom. Még mindig nem tud olyan folyamatos támadást a rendszer, mint amit a videókban látok, de már nem is laggparádé az egész. Az a gondom, hogy évek alatt azt szoktam meg, most viszont olyan érzés, mintha mindent másik kézzel és kikapcsolt monitorral próbálnék. Kelleni fog néhány hét, hónap, mire át szokik a kezem erre. Ez csak technikai probléma és az én problémám. Csak megjegyeztem, hogy nálam nincs szupergyors, szélessávú net.
Visszatérve a grafikai csicsákra: Aki csata közben ráér ilyeneket figyelni, az bizony nem a dolgával foglalkozik a csatában. Gondolom a kis térkép meg a lehető legkisebb méretre levéve, hogy ne zavarja a saját hajójának csata közbeni csodálását. A többiek meg idegbajt kapnak, mert tele van ilyen egy bites játékossal a csata.
Már az első csatában elszoktam osztogatni a chat reportot. Azt legalább megérzik idővel, ha mástól is azt kapnak. Mindezt úgy, hogy továbbra is kénytelen vagyok kikapcsolva tartani a chat üzeneteket, mert nagyon zavarónak és idegesítőnek érzem, hogy minden idióta csatahajós CV szakértőnek képzeli magát, miközben ha csata végén veszem a fáradtságot és ránézek egyik-másik iritáló játékos acc-ra, kiderül, hogy még T4 CV sincs a kikötőjében. A legnagyobb csatahajója meg egy Tirpitz, amivel sikeresen tartja a piros statját. Fejleszett hajókból meg van neki egy T6 csatahajó. És ne akarjam pofán vágni véletlenül.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.10.18. 18:34:55 -
Darun #19712 Mai top beszólás csata közben a csetem:
"CV, dont fight, just spot".
Ezt egy Richthofen-nek irta valaki, a csata amúgy T8-10-es volt. xD
Utoljára szerkesztette: Darun, 2021.10.18. 17:34:10 -
Plata #19711 Mikor volt ez a Convoy én láttam vicces dolgokat.
Főleg Kagerö-vel csináltam,láttam olyat hogy ellenséges cruiser-t telibe kaptam torpedóval és a hajó megugrott a vízen a sebzéstől.Szabályosan kiugrott a vízből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.18. 17:12:12 -
nem ez a legfontosabb,és nem hinném hogy sirás lenne érte,ez a wotban is igy ment,hogy frissiteni kell a grafikát hogy aktuális maradjon,ahogy azért egy pct is illik frissiteni 5-6 évente ha nem akarsz lemaradni.
én már csak tudom,régi a gépem és karira akarok valamit,de persz most egekben az ár mindennél
az új hajókról: azért mondják a youtuberek hogy broken mert kb azok is. és valahogy mindig úgy broken,hogy jó erősek. miért is? ja mert igy lehet eladni,illetve játékban tartani az embereket hogy ez neekm is kell,stb...aztán majd szép csndben vagy nem csendben nerfelik. a játék egyensúly meg a cvk óta sehol sincs,ez sem új keletű dolog :D
és a youtuber is igy szerez nézettséget. én szeretem Flölöt a sirásával együtt,ahogy Flambasst is szeretem,de ő meg kb már megkeseredett ebben a játékban...de mivel ezzel építette fel a nézettségét,muszáj tolnia..próbálkozott mással is,közel sincs akkora nézettsége mint a wows...aztán most vagy elmegy dolgozni,vagy lenyeli és tolja :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.18. 17:05:35 -
Darun #19709 Ez meg sima parasztvakitás. Értem én, hogy a játékosbázisnak egyre drágább/jobb gépe van, de amig nem tudnak rendesen leprogramozni egy hajót vagy fizikai elemet, addig nem ennek kéne a legfontosabbnak lenni (mondjuk ez a játékosbázisról is sokat elmond, mert valószinvű sokan azért sirnak, mert a gém nem izzasztja meg eléggé a gépüket, de ahhoz meg túl hülyék hogy a bugokat észrevegyék) -
Darun #19708 2 találat, 3 reset xD Az a matek xD
Meg amikor a Nevsky oldalába 3 salvoval lő 3k-t xD Oké, amikor az ellen Kondája kijön sziget mögül és kap 2 citet meg kb 40k-t az nem gyenge. De ne felejtsük el, hogy ezek T11-es hajók. Az Ancsa meg kb egy 4 tornyos DM. Ami T11-be sztem belefér.
Én azért nem nézem ezeket a lyuhtube bohócokat, mert kijön egy új hajó és az első videó: XY broken. És mindegy hogy milyen hajó vagy tengeralattjáró, az akkor is broken. De ha nem lenne OP, akkor ki a fenének lenne kedve szenvedni vele? A második US BB ág egy kalap fos. Őszintén, az elmúlt 50 csatában hánnyal találkoztatok? Ami sz@r, azzal nem akarnak játszani az emberek. A WG-nek meg abból van pénze, hogy a játékosok játszani akarnak. -
a grafikai részleg viszont nem tud hibázni
-
pajer_csaba #19706 Oké, ez a játék egy kibaszott vicc... -
francia supercirkáló Kondér és az amcsi Annapolis,láthatjuk az új sorozatlövés mechanikát,amit szabadon tudunk választani,mint Dredd bíró a fegyójánál :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.18. 12:22:30 -
Darun #19704 A legtöbbön van ágyú, sőt még légvédelmi fegyverzet is van, de nem mindegyik működik. Illetve ha van másodlagos, annak is nagyon kicsi a lőtávja.