banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Nem is mondtam hogy tőlük kapta a pénzt. Te magad mondtad (most is) hogy más játékokkal is játszik, de ott nem akkora a nézettsége. A játékosok fizetnek neki, akik támogatják, ergó ha nem lenne WoWs, nem lenne nézettsége sem és nem lenne pénze sem, mehetne dolgozni. Had ne sajnáljak már valakit, aki abból él hogy játszik! Mellesleg akik bólogatnak neki, szintén WoWs játékosok. Ott a lehetőség a kezükben, ha abbahagyják a játékot, azt megérzi a WG is. Ők viszont röhögnek a markukba, hiszen évek óta tudjuk, hogy a negativ reklám is reklám.

A másik dolog, én elhiszem hogy ez az FDR baromi op, úgy néz ki hamarosan én is kipróbálom (az acél rég meg van már rá), de pl a kicsit lentebb linkelt videóhoz is hozzáfűzhetném, hogy pl nem nehéz egy leszigetelt, noob Sommerst kiszedni. A német BB meg le se szarta hogy mennek rá a bombázok, mintha csak célt állt volna neki, ráadásul úgy, hogy egyenesen a sziget felé ment. Az enemy CV se mozdult meg, csak amikor oldalba verte a támadó raj. Pont ma vagy tegnap találkoztam egy csatában FDR-el és valahol a középmezőnyben végzett úgy, hogy nem is tiszta T10-es meccs volt. Ha annyira op, torony magasan elsőnek kellett volna lennie. De egy noob egy op hajóval is csak saját magához képest lehet jobb. Más szóval: aki hülye, az op hajóval is hülye.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2021.10.18. 23:43:31